Xtreamer Pro

Βασικά , επειδή μ'έτρωγε το θέμα Jukebox τελικά το κατέβασα. Η πρώτη εντυπωση είναι ότι η δουλειά που έχουν κάνει είναι απίστευτη. Είναι καταπληκτικό το εργαλείο.Ψάχνει όλη την βάση δεδομένων που θα του καθορίσεις και φτιάχνει μόνο του τα πάντα. Εξώφυλλα, πληροφορίες , εικόνες , τα πάντα ! Σε list mode , 3x9 mode και την άλλη την κλασσική που κάτω περνάνε τα εξωφυλλα και επάνω έχεις το fanart με τις πληροφορίες για την ταινία. Βέβαια σε αυτή την b18 δεν είναι ολοκληρωμένο το Jukebox αφού η επιλογή Music και Series δεν δουλεύoυν ενω στο blog αναφέρουν ότι θα την παραδώσουν φουλ . Είναι καλύτερα να περιμένουμε να δούμε τι θα δώσουν . Τουλάχιστον έχουμε full HD ήχο πια.!!!

Απάντηση: Re: Xtreamer Pro

Βασικά , επειδή μ'έτρωγε το θέμα Jukebox τελικά το κατέβασα. Η πρώτη εντυπωση είναι ότι η δουλειά που έχουν κάνει είναι απίστευτη. Είναι καταπληκτικό το εργαλείο.Ψάχνει όλη την βάση δεδομένων που θα του καθορίσεις και φτιάχνει μόνο του τα πάντα. Εξώφυλλα, πληροφορίες , εικόνες , τα πάντα ! Σε list mode , 3x9 mode και την άλλη την κλασσική που κάτω περνάνε τα εξωφυλλα και επάνω έχεις το fanart με τις πληροφορίες για την ταινία. Βέβαια σε αυτή την b18 δεν είναι ολοκληρωμένο το Jukebox αφού η επιλογή Music και Series δεν δουλεύoυν ενω στο blog αναφέρουν ότι θα την παραδώσουν φουλ . Είναι καλύτερα να περιμένουμε να δούμε τι θα δώσουν . Τουλάχιστον έχουμε full HD ήχο πια.!!!

Το είδα και εγώ φαίνεται καλό....... (σαν το Aeon Yamj με Lowlist)...

Re: Απάντηση: Re: Xtreamer Pro

Το είδα και εγώ φαίνεται καλό....... (σαν το Aeon Yamj με Lowlist)...

Βασικά σ'αυτήν την beta το Jukebox είναι ελλιπές. Πρέπει να περιμένουμε το official release. Κάτι καλό ετοιμάζουν.
Εχεις καλό ενισχυτή? Δοκίμασες το HD Audio ?

Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Xtreamer Pro

Βασικά σ'αυτήν την beta το Jukebox είναι ελλιπές. Πρέπει να περιμένουμε το official release. Κάτι καλό ετοιμάζουν.
Εχεις καλό ενισχυτή? Δοκίμασες το HD Audio ?

Δυστυχώς όχι... :) (δεν έχω ενισχυτή HD)...

λοιπόν επιβεβαιώνω ότι στα .mkv δεν παίζει ο hd ήχος:bigcry: ούτε dts, ούτε true hd ενώ στα .m2ts παίζει μια χαρά, αντε αναμονή λίγο

Αφού παίζει στα m2ts, σημαίνει ότι το καινούριο chipset έχει τη δυνατότητα να τον περάσει.

Το αν θα παίξει στα mkv, είναι θέμα firmware, αλλά για μένα μικρή σημασία έχει, αφού μπορείς να τα μετατρέψεις σε TS και να πάίξει έτσι (Έτσι τα παίζω και στο Egreat).

Το θέμα του HD Audio στο Xtreamer το θεωρώ λήξαν και τώρα θα κοιτάξω, αν θα περαγγείλω το Pro ή το SideWinder.

edit για την ακρίβεια σε m2ts δοκίμασα μόνο dts-hd και όλα καλά

Σε m2ts (που τυγχάνει να έχω σχεδόν όλη μου την συλλογή από ταινίες) παίζει τα πάντα. Δοκίμασα επιτυχώς τόσο όλη την σειρά των τεστ του μεγάλου συγκριτικού και ταινίες μου διαπιστώνοντας ότι DTS-MA και Dolby TrueHD αναπαράγονται επιτέλους δηλαδή άψογα. Πρέπει να "έφτιαξε" και λίγο ο ήχος του γενικότερα....Τώρα..σε 40 λεπτά - τόσο θα κάνει το αρχείο που κατεβάζω - θα ξέρω εάν δίνει DTS-MA από mkv . Επίσης ...- δεν ξέρω εάν θα αλλάξουν αυτή την λειτουργία του Jukebox στο αναμενόμενο firmware , αλλά σε περίπτωση που δεν την αλλάξουν ,όσοι έχετε συλλογή ταινιών ή μουσικών αρχείων θα πρέπει ...: Η να τα έχετε μέσα σε folder ή χύμα . .όχι και τα δύο. Οταν ζητάει να του πείτε που έχετε τις ταινίες για να κάνει scraping έχει 2 επιλογές. Η να ψάχνει σε folders ή να ψάχνει χύμα εκτός folders. Αυτό δημιουργεί πρόβλημα γιατί εάν του πείτε χύμα κι όχι folders τότε ότι υπάρχει μέσα σε folder θα το αγνοήσει . Και το ανάποδο φυσικά.

Που να ξερω!
Οταν παιζεις m2ts hd audio, μπορει ταυτοχρονα να βλεπει και τους εσωτερικους pgs αλλα και τους εξωτερικους srt υποτιτλους?

!!!!!! Αυτό δεν τόχα σκεφτεί.... "Παίζει" ?

μου αρέσει πολύ ο τρόπος που σκέφτεσαι... αλλά δεν παίζει το Hd audio ούτε με .m2ts ούτε με .ts μετονομασία..για το μεν dts-hd δεν το αναγνωρίζει καθόλου για το δε true hd λέει άγνωστο φορμά ήχου

Που να ξερω!
Οταν παιζεις m2ts hd audio, μπορει ταυτοχρονα να βλεπει και τους εσωτερικους pgs αλλα και τους εξωτερικους srt υποτιτλους?

Ναι ...Τους επιλέγεις ανάλογα από το κουμπί subtitles. Μόλις το δοκίμασα.

Δεν γίνεται με μετονομασία.Θέλει μετατροπή με το tsMuxer.
Ένα τέταρτο δουλειά είναι, αλλά δεν υποστηρίζει truehd, μόνο dts-hd.

Ποιος δεν υποστηρίζει trueHD? υποθέτω το tsMuxer;

Υποθέτω επίσης ότι άμα έχεις σε iso την ταινία, επειδή το iso έχει το m2ts μέσα τότε θα παίξει το HD audio κατευθείαν.

Last edited:
Χθές το έβαλα αλλά δεν είχα καθόλου χρόνο να το δώ, ελπίζω να μπορέσω το Σαββατοκύριακο.
Από τα ελάχιστα που είδα με τον ήχο ήταν όλα ΟΚ, και σε δομή Blu-Ray και σε ISO. Ματρόσκες με HD ήχο δεν έχω για να δοκιμάσω.
Εκεί που γίνεται λίγο μύλος είναι με το Jukebox. Το έβαλα να ψάξει σε folders και μου βρήκε όλες τις ματρόσκες που έχω και χρονολογία δίπλα στον τίτλο, πχ "Shutter Island (2010)". Στις υπόλοιπες δεν βρήκε εξώφυλλα.
Στα ISO μια από τα ίδια αλλά σε όσες ταινίες έχω σε δομή Blu-Ray τα κάνει μαντάρα, νομίζει οτι το κάθε m2ts είναι και διαφορετική ταινία.
Εκτός των άλλων είναι και τραγικά αργό.
Αυτά τα γράφω με κάθε επιφύλαξη αφού ο χρόνος που ασχολήθηκα, από τη στιγμή που τελείωσε το σκανάρισμα, δεν ήταν πάνω από 10 λεπτά.

Οταν λες με τον ηχο απο τα bd ok, σου εδωσε bitstream και dts hd αλλα και true hd ?

Ναί, κανονικά... Ο AV έγραψε τις μαγικές λεξούλες...
icon12.gif

Ποιος δεν υποστηρίζει trueHD? υποθέτω το tsMuxer;

Υποθέτω επίσης ότι άμα έχεις σε iso την ταινία, επειδή το iso έχει το m2ts μέσα τότε θα παίξει το HD audio κατευθείαν.
Ναι, το tsMuxer δεν "βλέπει" TrueHD.
Από Bluray iso θα παίζει κανονικά.