Xtreamer Pro

Νέο firmware : 2.4.1

http://forum.xtreamer.net/topic/14910-firmware-241-official/page__pid__134682#entry134682

New Features:

1. Full control functionality (like media library) for online playback

- Now user can see full info, can skip +30 Sec/+3 min (http only), can zoom dynamically or can use subtitle for online playback

Improvement:

1. DTS5.1 and Dolby Digital can be supported SPDIF audio output without "HDMI AUDIO" Setting

- Example

Audio HDMI Audio Digital Output SPDIF output

DTS5.1 ON DTS/Dolby TrueHD/DolbyD+ DTS

Dolby Digital5.1 ON DTS/Dolby TrueHD/DolbyD+ Dolby Digital

2. Resume playback control function added

- From “Settings->Playback->Resume Play” user can choose “Never/Ask Me/Always”

- “Never”-> Never resume playback, “Ask Me”-> Will ask for Resume playback, “Always” -> will always resume playback without asking

3. Now “Auto Upgrade” function will work for both “/sda” and “/sda1”

4. Default DNS changed to 8.8.8.8 (Google DNS) to improve YouTube streaming

[Note: to get new DNS effective must do “Restore Default” after Firmware upgrade]

5. HDMI compatibility (for pink display and noise and etc)

- Please change “Settings->HDMI Compatibility Set” and “Settings->HDMI Chroma Sub-Sampling Set” values

6. “Setting->System->Lock Folder Displaying” changed to “Setting->System->Hide Locked Folder->Yes/No”

7. Internet channels updated and replaced missing images

8. 180 Minutes (3 hour), 240 Minutes (4 hour) and 300 Minutes (5 hour) values added to Power Off Timer

Bugs fixed:

1. Spindown function always on if spindown set off and reboot

2. Fan speed value for Medium has been reduced as it caused noise (for Xtreamer Pro only)

3. Manual setting of Fan Speed don’t works (for Xtreamer Pro only)

4. Some “Smi” subtitle can’t detect in multi lingual subtitle

5. During playback MKV file with external subtitle (SSA or AAS) if “Next” button pressed, system crashes

6. Internal subtitle can’t display correctly in subtitle popup menu

7. “HDMI auto-> off” remains on after reboot

8. Fan speed manual setting default value jumps to 130 from 100 when “Down” button pressed and can’t set below 130

9. Flac file including cover art can’t play (can only play for the first time)

Μια χαρά αναβαθμίστηκε Online στο τελευταίο firmware χωρίς να χαθούν ρυθμίσεις (A/V settings, Favorites κλπ) :2thumb22sup:

Ενα άλλο πράγμα που με χαροποίησε (και δεν νομίζω να φταίει το τελευταίο firmware) είναι το γεγονός ότι παίζει ΑΕΡΑ τα .ts αρχεία που γράφει ο Dreambox 800 στον σκληρό και μάλιστα σε HD. :a0210:

Το Tvix 6500 αν και στα specs δηλώνει ότι παίζει .ts αρχεία, τα συγκεκριμένα αρχεία που παρήγαγε ο dreambox δεν τα έπαιζε για άγνωστο λόγο.

Re: Απάντηση: Xtreamer Pro

Μια χαρά αναβαθμίστηκε Online στο τελευταίο firmware χωρίς να χαθούν ρυθμίσεις (A/V settings, Favorites κλπ) :2thumb22sup:

Ενα άλλο πράγμα που με χαροποίησε (και δεν νομίζω να φταίει το τελευταίο firmware) είναι το γεγονός ότι παίζει ΑΕΡΑ τα .ts αρχεία που γράφει ο Dreambox 800 στον σκληρό και μάλιστα σε HD. :a0210:

Το Tvix 6500 αν και στα specs δηλώνει ότι παίζει .ts αρχεία, τα συγκεκριμένα αρχεία που παρήγαγε ο dreambox δεν τα έπαιζε για άγνωστο λόγο.

Εγώ περιμένω να δω το καινούριο Qnap NMP-100P media player που παρουσιάζεται τώρα στην Cebit τι πουλιά πιάνει .....

Τάσο μετά απο κάθε αναβάθμιση πρέπει απαραίτήτως να κάνεις επαναφορά ρυθμίσεων σύμφωνα με το επίσημο forum για να αποφύγεις δυσάρεστες παρενέργειες...
Τα πιο πολλά κολλήματα τα έτρωγε απο παλιά επειδή πολλοί δεν κάνανε επαναφορά!

...νερακι η on-line αναβαθμιση και μαλιστα απο τυχη μια και δεν ειχα δει το νεο firmware αλλα ειχα προβληματα με τα HDMI settings μετα την τελευταια αναβαθμιση... το ετρεξα χθες βραδυ και δια μαγειας λυθηκαν τα θεματακια μου...

Εμένα εξακολουθεί να μην βλέπει τον σκληρό...! Του έχω βάλει έναν WD 500mb caviar. Εσείς τι δίσκο έχετε?

Εμένα εξακολουθεί να μην βλέπει τον σκληρό...! Του έχω βάλει έναν WD 500mb caviar. Εσείς τι δίσκο έχετε?

Δοκίμασε να τον βγάλεις από την θέση που τον έχεις και βάλτον στην διπλανή....

καλησπέρα ήθελα να ρωτήσω αν έχετε πρόβλημα στην αναπαραγωγή του life bbc 1080p,
x264 High Profile 2pass @14Mbps
FRAME RATE..: 25 fps
AUDiO BiTRATE.: DTS Hi-Res Core 5.1ch 1509k
μου κολλάει συνέχεια ακόμα κ το sample με ενσύρματο δίκτυο, μέσω σκληρού είναι οκ, γιατί?εδω αναπαράγω αρχεία με dts hd απροβλημάτιστα..

Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Xtreamer Pro

Εννοείς ότι συνδέω τόσο το Pro όσο και το Etrayz πανω στο router;

Χρειάζεται συγκεκριμένος τύπος καλωδίου ethernet για καλύτερη επικοινωνία μεταξύ τους;
Ναι.

Εφ'οσον το ένα από τα δύο δεν υποστηρίζει 1000ρι δίκτυο (το Pro), κοινό καλώδιο δικτύου (ανάλογα και με την απόσταση βέβαια).

Καλησπέρα,
Ενδιαφέρεται φίλος για αγορά του Xtreamer Pro. Έχει κανείς σας ιδέα από που στην Ελλάδα, μπορεί να το παραγγείλει? Skroutz, Multirama και google δεν βοήθησαν.
ευχαριστώ.

Last edited:
Καλή ιδέα. Αλλά δεν αξίζει η αγορά του από εκεί. Xtreamer Pro + WiFi = 200 (20 τα μεταφορικά). Άρα μονόδρομος το επίσημο site που το έχει 174 (μαζί με τα 25 μεταφορικά)?

καλησπέρα για να ρωτήσω κάτι σε συνέχεια της ερώτησής μου, κάνω σhare μέσω ενσύρματου δικτύου κάποια αρχεία από τον υπολογιστή μου κ σε σκηνές με ένταση(πολλά οπτικά κ ηχητικά εφέ )έχω σπασίματα.Τι λέτε να φταίει?o δίσκος είναι οκ, gigabit ethernet controller, cat 5e καλώδιο (10μ), και media player.υπάρχει περίπτωση να φταίει το καλώδιο?

'Εχω εγκαταστήσει την 4.0.1. Μία ερώτηση για το jukebox γιατί έχω μπερδευτεί. Μόλις το κατέβασα από το μηχάνημα.

Υπάρχει κάτι καλύτερο από αυτή την έκδοση; Αν ναι, που μπορω να το βρω;

Υπάρχει μήπως κάποιος οδηγός για την εγκατάσταση και το τι πρέπει να κάνεις γενικότερα; (Κάπου διάβαζα για κάποιες διαδικασίες off και on line αλλά δεν κατάλαβα και πολλά).

Δεν ξέρω αν έχει σημασία, εγω π.χ. έχω τις ταινίες χωρισμένες ανά κατηγορία (περιπέτειες, θρίλερ κτλ) και μέσα σε κάθε κατηγορία ένα φάκελο για κάθε ταινία με το όνομα της και το έτος παραγωγής σε παρένθεση. Μέσα στο φάκελο υπάρχει το αρχείο βίντεο (mkv), το .srt και μία εικόνα με το εξώφυλλο του bluray. Αν δεν κάνω λάθος κάπου πήρε το μάτι μου ότι ό,τι θες να φαίνεται στο jukebox το περνάς στο favorites;

Συγχωρέστε την ασχετοσύνη μου αλλά ο χρόνος μου είναι περιορισμένος. Προσπαθώ όμως να μάθω :smile:

Last edited: