Xtreamer Pro

Απάντηση: Re: Απάντηση: Xtreamer Pro

Συμβουλή...με όλο το θάρρος της συμφορουμίτικης ιδιότητας.....: Power Iso > extract > blue ray folder > καθάρισες!!

Να μου λείπει το βύσινο. Είπαμε να έχουμε media player για ευκολία. Προς το παρόν χρησιμοποιώ το xtreamer για σειρές σε mkv. Μέχρι εκεί δυστυχώς.

Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Xtreamer Pro

Να μου λείπει το βύσινο. Είπαμε να έχουμε media player για ευκολία. Προς το παρόν χρησιμοποιώ το xtreamer για σειρές σε mkv. Μέχρι εκεί δυστυχώς.

Μα....ISO μέσω δικτύου? Το κάνει κανείς αυτό ? :D (Μεγάλη επεξεργαστική ισχύ χρειάζεται. ) Εάν πας π.χ. στο iboum.com και βάλεις κριτήριο ποιος media player παίζει BD ISO με φούλ μενού.....δεν ξέρουν να σου πουν ακόμα. Κι εσύ.....ζητάς ένα σκαλί ποιό πάνω χε χε . Να τα παίζει μέσω δικτύου. .......(κι εγώ μεταξύ μας θάθελα να ξέρω ποιος mp παίζει απροσκοπτα ISO μέσω δικτύου - όχι πως θα τα έπαιζα έτσι ποτέ....αλλά είπαμε ...θέλει ισχύ..)

Last edited:
Εγώ πιστεύω ότι και γενικά το playback μέσω δικτύου θεωρείται extreme από πολλούς. Πρέπει να είμαστε μονοψήφιο ποσοστό που ασχολείται με δίκτυο.

Η συντριπτική πλειοψηφία είμαι σίγουρος ότι κοτσάρει έναν σκληρό στα media players και τελειώνει. Να μην πω ακόμα και εξωτερικό σκληρό για να τον μεταφέρει από δω κι από κει για copy/delete.

Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Xtreamer Pro

Μα....ISO μέσω δικτύου? Το κάνει κανείς αυτό ? :D (Μεγάλη επεξεργαστική ισχύ χρειάζεται. ) Εάν πας π.χ. στο iboum.com και βάλεις κριτήριο ποιος media player παίζει BD ISO με φούλ μενού.....δεν ξέρουν να σου πουν ακόμα. Κι εσύ.....ζητάς ένα σκαλί ποιό πάνω χε χε . Να τα παίζει μέσω δικτύου. .......(κι εγώ μεταξύ μας θάθελα να ξέρω ποιος mp παίζει απροσκοπτα ISO μέσω δικτύου - όχι πως θα τα έπαιζα έτσι ποτέ....αλλά είπαμε ...θέλει ισχύ..)

Υποτίθεται ότι τα dune τα παίζουν. Τα μενού δεν με ενδιαφέρουν καθόλου. Μόνο η ταινία

Re: Απάντηση: Xtreamer Pro

Εγώ πιστεύω ότι και γενικά το playback μέσω δικτύου θεωρείται extreme από πολλούς. Πρέπει να είμαστε μονοψήφιο ποσοστό που ασχολείται με δίκτυο.

Η συντριπτική πλειοψηφία είμαι σίγουρος ότι κοτσάρει έναν σκληρό στα media players και τελειώνει. Να μην πω ακόμα και εξωτερικό σκληρό για να τον μεταφέρει από δω κι από κει για copy/delete.

Λες ε? Εγώ δεν μπορώ να διανοηθώ ότι θα βγάλω δίσκο και θα τον πηγαινοφέρνω από δω κι απο κει ...Τώρα που πάει γυμνάσιο και μεγάλώνει κι ο μικρός...θα βάλω καλώδιο και στο δωμάτιό του γιατί συνδέεται ασύρματα τώρα για να βλέπει Nova στο laptop του ή ταινίες στο etrayz όποτε είναι με τα φιλαράκια του και μου γονατίζει το ασύρματο δίκτυο.

Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Xtreamer Pro

Υποτίθεται ότι τα dune τα παίζουν. Τα μενού δεν με ενδιαφέρουν καθόλου. Μόνο η ταινία

Ετσι ξέρω κι εγώ για τα Dune .....Και το HDX BD1 που έχω τα παίζει.....(και το Netgear NTV550 που περιμένω) αλλά ..το βλέπεις το flow ρε παιδί μου .....ζορίζεται....

Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Xtreamer Pro

Ετσι ξέρω κι εγώ για τα Dune .....Και το HDX BD1 που έχω τα παίζει.....(και το Netgear NTV550 που περιμένω) αλλά ..το βλέπεις το flow ρε παιδί μου .....ζορίζεται....

Και εμένα το C200 παίζει τα πάντα μέσω δικτύου χωρίς πρόβλημα (smb - nfs).

Στα τελευταία firmware το xtreamer δικτυακά πάει απο το κακό στο χειρότερο. Το χειρότερο είναι ότι στο forum της Xtreamer και που έβαλα ερώτηση εδώ και πολύ καιρό δεν πήρα καμμία απάντηση.

Αλλο ενα μηχανημα της συγκεκριμενης εταιριας που δεν βρισκω να αγορασω πουθενα. Αυτο τουλαχιστον υπαρχει προς πωληση απο το καταστημα της εταιριας σε αντιθεση με το eTRAYz που ουτε οι ιδιοι το εχουν.

Μηπως ξερει καποιος ελληνικο καταστημα να το εχει; Να δοκιμασω την τυχη μου στο multirama; Ευχαριστω πολυ.

Το δίκτυο γενικά καλό είναι γιατί μου έχει μείνει από τον PMS MEDIA SERVER
με αλλαγμένα καλώδια (cat6 - switch gigabit) κ.λ.π
Προσωπικά δεν έχω δοκιμάσει iso αλλά στα πιο βαριά mkv δεν έχει κανένα κόλλημα.
Για ΡΙΧΤΕ και μια ματιά στο καινούργιο Firmware !!

[FONT=Arial, Verdana, sans-serif][FONT=tahoma, geneva, sans-serif]Ver 2.5.4
* PHP recompiled with Curl, json, bzip support.
* Blu-Ray folder playback improvement.
* Bug fixes
[/FONT][/FONT]

παιδιά καλησπέρα το έχω ρωτήσει κ πιο παλιά μετά την 2.4.0 παρατηρώ ένα φαινόμενο πολύ ενοχλητικό που δεν έχω ακούσει κανέναν να το παρατηρεί.Παλιά .avi αρχεία μετά από ούτε 1 λεπτό playback κολλάνε και δεν συνεχίζουν χωρίς fast forward αλλά που όμως αμέσως μετά ξανακολάει.
Οι πληροφορίες του αρχείου
General
Complete name : D:\Downloads D\Series\star_trek_-_the_next_generation\star_trek_tng_-_season_7_ep_20_journeys_end.avi
Format : AVI
Format/Info : Audio Video Interleave
File size : 350 MiB
Duration : 43mn 11s
Overall bit rate : 1 133 Kbps
Writing application : Nandub v1.0rc2
Writing library : Nandub build 1852/release

Video
ID : 0
Format : MPEG-4 Visual
Codec ID : DIV3
Codec ID/Hint : DivX 3 Low
Bit rate : 964 Kbps
Width : 640 pixels
Height : 480 pixels
Display aspect ratio : 4:3
Frame rate : 25.000 fps
Color space : YUV
Chroma subsampling : 4:2:0
Bit depth : 8 bits
Bits/(Pixel*Frame) : 0.125
Stream size : 298 MiB (85%)

Audio
ID : 1
Format : MPEG Audio
Format version : Version 1
Format profile : Layer 3
Mode : Joint stereo
Mode extension : MS Stereo
Codec ID : 55
Codec ID/Hint : MP3
Bit rate mode : Variable
Bit rate : 160 Kbps
Channel(s) : 2 channels
Sampling rate : 48.0 KHz
Stream size : 48.5 MiB (14%)
Alignment : Aligned on interleaves
Interleave, duration : 24 ms (0.60 video frame)
Interleave, preload duration : 112 ms
Writing library : LAME3.92
Encoding settings : -m j -V 4 -q 2 -lowpass 18 --abr 160

Το δίκτυο γενικά καλό είναι γιατί μου έχει μείνει από τον PMS MEDIA SERVER
με αλλαγμένα καλώδια (cat6 - switch gigabit) κ.λ.π
Προσωπικά δεν έχω δοκιμάσει iso αλλά στα πιο βαριά mkv δεν έχει κανένα κόλλημα.
Για ΡΙΧΤΕ και μια ματιά στο καινούργιο Firmware !!

[FONT=Arial, Verdana, sans-serif][FONT=tahoma, geneva, sans-serif]Ver 2.5.4
* PHP recompiled with Curl, json, bzip support.
* Blu-Ray folder playback improvement.
* Bug fixes
[/FONT][/FONT]

Την ρίξαμε την ρίξαμε και γυρίσαμε στην 2.5.2

Για δες τα παραπάνω Posts....

2 γρήγορες ερωτήσεις:

1. Με το xtreamer pro και το myihome θα μπορώ να στήσω Jukebox (σχετικά απλά) ?
2. Το αγοράζουμε απο εδω ?

1. Αφού έχει Jukebox.....
2. Ναι

Ευχαριστώ πολύ. Ρώτησα συγκεκριμένα για το jukebox για και στο egreat M34 είχα διαβάσει οτι γίνεται (σχετικά απλά) ωστόσο δεν κατάφερα να το στήσω.

Ευχαριστώ πολύ. Ρώτησα συγκεκριμένα για το jukebox για και στο egreat M34 είχα διαβάσει οτι γίνεται (σχετικά απλά) ωστόσο δεν κατάφερα να το στήσω.

Αλλο το m34 κι άλλο το xtreamer

Ειμαι ψιλοετοιμος να το αγορασω αλλα φοβαμαι μην βγει καποιο καινουργιο τωρα με το καινουργιο realtek. Εχετε ακουσει κατι απο το φορουμ εκει?

Ειμαι ψιλοετοιμος να το αγορασω αλλα φοβαμαι μην βγει καποιο καινουργιο τωρα με το καινουργιο realtek. Εχετε ακουσει κατι απο το φορουμ εκει?

Go for it !!! Καινούρια πάντα θα υπάρχουν. Ομως η λύση "Xtreamer Pro" είναι πλέον κατα το μεγαλύτερο ποσοστό ώριμη! Θα σου λύσει τα χέρια και θα ξενοιάσει από τα περισσότερα προβλήματα που έχουν τα άλλα. Φαντάσου επίσης ότι ο,τι καινούριο να βγεί μέχρι να ωριμάσει και να διορθώσει τα bugs του θα περάσουν μήνες ..........

Παιδιά καλησπέρα σας, σήμερα μου ήρθε κι εμένα το xtreamer.Pro
αλλά επειδή έχω μαύρα μεσάνυχτα δεν ξέρω, π.χ. το βάζω στην πρίζα το συνδέω με HDMI έχω βάλει έν hdd 2tb έχω ακόμη συνδέσει με ethernet με το
modem και ανάβει μόνο το πάνω λαμπάκι το power πατάω στο τηλεκοντρόλ το ON αλλά τίποτε μήπως γνωρίετε τι συμβαίνει, Ευχαριστώ.

Παιδιά καλησπέρα σας, σήμερα μου ήρθε κι εμένα το xtreamer.Pro
αλλά επειδή έχω μαύρα μεσάνυχτα δεν ξέρω, π.χ. το βάζω στην πρίζα το συνδέω με HDMI έχω βάλει έν hdd 2tb έχω ακόμη συνδέσει με ethernet με το
modem και ανάβει μόνο το πάνω λαμπάκι το power πατάω στο τηλεκοντρόλ το ON αλλά τίποτε μήπως γνωρίετε τι συμβαίνει, Ευχαριστώ.
δε βλέπεις εικόνα;