Η επιλογή paypal δεν υπάρχει στο eshop του xtreamer πλέον.
Εγώ πάντως χρησιμοποίησα την πιστωτική χωρίς κανένα πρόβλημα δύο φορές μάλιστα.
NTFS το έχω αλλά έλεγα μήπως...NTFS θα έλεγα , για να είσαι 1000% συμβατός με windows, στικάκια κλπ.
Τελικα μονος μ ρωταω και μονος μ απανταω..το βρηκα εχει κ αυτοματη επιλογη και το 24p το βαζω ενργοποιημενο και το αναγνωριζει μονο του κ αυτο..
Εχω το συγκεκριμενο media player πανω σε μια 50vt20
Απο οτι εχω καταλαβει εγω του οριζω αν θα παιζει 1080P 50hz ή 60hz
Τι απο τα 2 ειναι καλυτερο?Η αυτο αλλαζει αναλογα με τις ταινιες που παιζω?Κ αν ναι πως θα το καταλαβαινω?
Επισης εχει μια ρυθμιση για 24p.Να την εχω ενεργοποιημενη ή οχι?Κυριως παιζω Mkv αρχεια..
Μπορεί να οριστεί ως media player για τηλεόραση και ps3 μέσω DNLA?
Ευχαριστώ. Προφανώς εννοούσα media server και όχι media player αλλά πιστεύω ότι θα είναι οκ.
Κάτι ακόμα. Υποστηρίζει wake on lan? Δηλ. αν το έχω stand-by και ζητήσω μέσω DNLA αρχείο, θα ανοίξει μόνο του και θα το δώσει ή πρέπει να το ανοίξω πρώτα το μηχήνημα?
Σε έχω ζαλίσει. Ετσι θα είναι πάντα ανοικτό το μηχάνημα? Μάλλον όχι φαντάζομαι.
Σκέφτομαι να τα παραγγείλω γιατί πολλά μηχανήματα υπάρχουν πλέον και χάνεσε. Θα τα παραγγείλω κατευθείαν από το επίσημο site (υπάρχει κάτι άλλο?) και επίσης αν έχει κανείς 2Τ δίσκους συμβατούς (μοντέλο ακριβώς για τους παραγγείλω). Ευχαριστώ για την βοήθεια και όποια άλλη συμβουλή, καλοδεχούμενη....
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.