Xtreamer Pro

Εγώ πάλι, εκτός από το Paypal, χρησιμοποιώ την χρεωστική Webuy της Πειραιώς την οποία έχω δηλώσει και στο Paypal και τη φορτώνω με όσα χρήματα χρειάζομαι για την κάθε αγορά.

Καλησπέρα και σας ευχαριστώ για τις συμβουλές. Χρησιμοποιώ αποκλειστικά Paypal για τις συναλλαγές μου πολλά χρόνια τώρα, αλλά δυστυχώς το e-shop του Xtreamer δεν παρέχει τέτοια επιλογή για αυτό και ρώτησα.
Όσο για προπληρωμένη και εγώ την Webuy της Πειραιώς σκεφτόμουν απλά επειδή η απόφαση της αγοράς του ήταν ξαφνική (δώρο) και δεν υπάρχει και το ρευστό αυτή την στιγμή είπα να το ρίξω στην Visa. Όπως και να έχει σας ευχαριστώ.

Η επιλογή paypal δεν υπάρχει στο eshop του xtreamer πλέον.
Εγώ πάντως χρησιμοποίησα την πιστωτική χωρίς κανένα πρόβλημα δύο φορές μάλιστα.

Η επιλογή paypal δεν υπάρχει στο eshop του xtreamer πλέον.
Εγώ πάντως χρησιμοποίησα την πιστωτική χωρίς κανένα πρόβλημα δύο φορές μάλιστα.

Nαι....γιατί τους χρεώνει για κάθε συναλλαγή......Παρ'όλα αυτά παραμένει το πιο αξιόπιστο (μετά τις paysafe κάρτες )

Είναι καλύτερα ο εσωτερικός δίσκος σε NTFS ή σε xfs (ή όποιο υποστηρίζει);

Εχω το συγκεκριμενο media player πανω σε μια 50vt20
Απο οτι εχω καταλαβει εγω του οριζω αν θα παιζει 1080P 50hz ή 60hz
Τι απο τα 2 ειναι καλυτερο?Η αυτο αλλαζει αναλογα με τις ταινιες που παιζω?Κ αν ναι πως θα το καταλαβαινω?
Επισης εχει μια ρυθμιση για 24p.Να την εχω ενεργοποιημενη ή οχι?Κυριως παιζω Mkv αρχεια..

Τελικα μονος μ ρωταω και μονος μ απανταω..το βρηκα εχει κ αυτοματη επιλογη και το 24p το βαζω ενργοποιημενο και το αναγνωριζει μονο του κ αυτο..

Τελικα μονος μ ρωταω και μονος μ απανταω..το βρηκα εχει κ αυτοματη επιλογη και το 24p το βαζω ενργοποιημενο και το αναγνωριζει μονο του κ αυτο..

:flipout: :flipout: :merrychristmas:

Εχω το συγκεκριμενο media player πανω σε μια 50vt20
Απο οτι εχω καταλαβει εγω του οριζω αν θα παιζει 1080P 50hz ή 60hz
Τι απο τα 2 ειναι καλυτερο?Η αυτο αλλαζει αναλογα με τις ταινιες που παιζω?Κ αν ναι πως θα το καταλαβαινω?
Επισης εχει μια ρυθμιση για 24p.Να την εχω ενεργοποιημενη ή οχι?Κυριως παιζω Mkv αρχεια..

το βαζεισ στα 24p μονημα
βεβια εχει ενα θεμα με τα 24p
οι ταινεις δεν ειναι γυρισμενεσ στα 24p αλλα στα 23.987 η καπου εκει,
οποτε καθε 40 δευτερολεπτα κανει ενα σπασιμο (μην σε παραξενεψει) για να συνχρονισει.
ειναι φυσιολογικο
αν το βγαλεις το 24p το σπασιμο εξαφανιζεται αλλα η κινηση δεν ειναι τοσο ομαλη πια ( αλλα αυτο θα το διαπιστωσεις κυριως σε προβολεα παρα σε μια τηλεοραση.
λενε οτι στο επομενο μεγαλο update firmware θα λυσουν το προβλημα που εχει να κανει μαλλον με αξσφαλιση δικαωματων.

Ναι οντως το εχω παρατηρησει..Παρολαυτα το μηχανημα ειναι τρομερο παιδια..Παιζει τα παντα...Ειμαι πολυ ευχαριστημενος..Το μονο αρνητικο που εχει ειναι οτι αν τυχον του βαλω ενα MKV 3D SBS και του το ορισω απο την τηλεοραση να το μετατρεψει σε SBS απο εκει κ περα δεν με αφηνει να πατησω ουτε pause oυτε τπτ γενικα στο Remote του player..

Μπορεί να οριστεί ως media player για τηλεόραση και ps3 μέσω DNLA?

Last edited:
Ευχαριστώ. Προφανώς εννοούσα media server και όχι media player αλλά πιστεύω ότι θα είναι οκ.

Κάτι ακόμα. Υποστηρίζει wake on lan? Δηλ. αν το έχω stand-by και ζητήσω μέσω DNLA αρχείο, θα ανοίξει μόνο του και θα το δώσει ή πρέπει να το ανοίξω πρώτα το μηχήνημα?

Κάτι ακόμα. Υποστηρίζει wake on lan? Δηλ. αν το έχω stand-by και ζητήσω μέσω DNLA αρχείο, θα ανοίξει μόνο του και θα το δώσει ή πρέπει να το ανοίξω πρώτα το μηχήνημα?

Θα πρέπει να το βάλεις σε λειτουργία "NAS" για να μπορεί να σου δίνει όποτε θέλεις ότι αρχείο θέλεις.

Σε έχω ζαλίσει. Ετσι θα είναι πάντα ανοικτό το μηχάνημα? Μάλλον όχι φαντάζομαι.
Σκέφτομαι να τα παραγγείλω γιατί πολλά μηχανήματα υπάρχουν πλέον και χάνεσε. Θα τα παραγγείλω κατευθείαν από το επίσημο site (υπάρχει κάτι άλλο?) και επίσης αν έχει κανείς 2Τ δίσκους συμβατούς (μοντέλο ακριβώς για τους παραγγείλω). Ευχαριστώ για την βοήθεια και όποια άλλη συμβουλή, καλοδεχούμενη....

Σε έχω ζαλίσει. Ετσι θα είναι πάντα ανοικτό το μηχάνημα? Μάλλον όχι φαντάζομαι.
Σκέφτομαι να τα παραγγείλω γιατί πολλά μηχανήματα υπάρχουν πλέον και χάνεσε. Θα τα παραγγείλω κατευθείαν από το επίσημο site (υπάρχει κάτι άλλο?) και επίσης αν έχει κανείς 2Τ δίσκους συμβατούς (μοντέλο ακριβώς για τους παραγγείλω). Ευχαριστώ για την βοήθεια και όποια άλλη συμβουλή, καλοδεχούμενη....

Το μηχάνημα σε κατάσταση NAS δεν είναι ανοιχτό . Απλά δουλεύει η δυνατότητα διαμοιρασμού αρχείων . Επίσης οι δίσκοι μπορούν να ρυθμιστούν να πέφτουν σε κατάσταση sleep μετά από κάποια ώρα. Επίσης μια άλλη ιδέα είναι να το βάζεις να κλείνει κάποια στγμή το βράδυ με το timer .