Xtreamer Pro

Re: Απάντηση: Re: Xtreamer Pro

Απ'ότι έχω δει , μόνο ripped BD's έχουν τέτοιο ήχο . Σωστά ? Γιατί κανένα ως τώρα mkv δεν έχω συναντήσει με Dolby True HD. Ολα core DTS έχουν.

Εγώ γιατί συναντάω συνέχεια και εχω αρχίσει και αγχώνομαι? :chinscratch:
Ενας πολύ γνωστός encoder δεν βγάζει πια DTS

Περιμένουμε το review

Καλορίζικο

Εγώ γιατί συναντάω συνέχεια και εχω αρχίσει και αγχώνομαι? :chinscratch:
Ενας πολύ γνωστός encoder δεν βγάζει πια DTS

Περιμένουμε το review

Καλορίζικο

Στείλε μου pm να μου πεις που τα βρίσκεις....:smile:
(Αλλο A_DTS , ή DTS 5.1ch, ή DTS 6ch κι άλλο DTS-MA. Γιατί τα releases είναι γεμάτα από τα πρώτα - όχι ότι έχουνε τίποτα αυτά, μια χαρά είναι - αλλά από το τελευταίο ...μόνο καμμιά 15αριά κυκλοφορούνε σε mkv.)
Και μηχανήματα να παίζουν DTS-MA (και να το βλέπεις στον ενισχυτή να το γράφει......) λίγα είναι .
Επίσης μόλις ανακάλυψα ότι ένας από αυτούς που λες , τους encoders φτιάχνει μόνος του το DTS-MA. Αυτό εμένα δεν μου αρέσει. Το προτιμώ νάναι μαμίσιο .
Θα μου πεις και που το έχεις το MA που το παίζεις? Εγώ πήγα να παίξω το Avatar σήμερα αυτό των 42 giga στο HDX BD1 και χαρηκα που έβλεπα να γράφει ο ενισχυτής Master Audio ........... και στα 15 λεπτά μου κολλάει. Το ξαναβάζω....τα ίδια. Το βάζω στο Xtreamer....και το πάιζει κανονικα μέχρι το τέλος χωρίς φυσικά να πάιρνω DTS-MA πια παρά μόνο DTS....E δεν υποφέρεται.....Ολο και καποιο κουσούρι έχουν ΟΛΑ!!!!
Any way...για να δούμε θα μας βγάλει ασπροπρόσωπους αυτή τη φορά το Xtreamer ? H θα περιμένουμε κανα χρόνο πάλι να δώσει και το DTS-MA?

Last edited:

(Αλλο A_DTS , ή DTS 5.1ch, ή DTS 6ch κι άλλο DTS-MA. Γιατί τα releases είναι γεμάτα από τα πρώτα - όχι ότι έχουνε τίποτα αυτά, μια χαρά είναι - αλλά από το τελευταίο ...μόνο καμμιά 15αριά κυκλοφορούνε σε mkv.)
Και μηχανήματα να παίζουν DTS-MA (και να το βλέπεις στον ενισχυτή να το γράφει......) λίγα είναι .
Επίσης μόλις ανακάλυψα ότι ένας από αυτούς που λες , τους encoders φτιάχνει μόνος του το DTS-MA. Αυτό εμένα δεν μου αρέσει. Το προτιμώ νάναι μαμίσιο .
Θα μου πεις και που το έχεις το MA που το παίζεις? Εγώ πήγα να παίξω το Avatar σήμερα αυτό των 42 giga στο HDX BD1 και χαρηκα που έβλεπα να γράφει ο ενισχυτής Master Audio ........... και στα 15 λεπτά μου κολλάει. Το ξαναβάζω....τα ίδια. Το βάζω στο Xtreamer....και το πάιζει κανονικα μέχρι το τέλος χωρίς φυσικά να πάιρνω DTS-MA πια παρά μόνο DTS....E δεν υποφέρεται.....Ολο και καποιο κουσούρι έχουν ΟΛΑ!!!!
Any way...για να δούμε θα μας βγάλει ασπροπρόσωπους αυτή τη φορά το Xtreamer ? H θα περιμένουμε κανα χρόνο πάλι να δώσει και το DTS-MA?

Σου έστειλα p.m

Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Xtreamer Pro

Αν έχεις ακόμη το HDX 1000 ή to M34A, βάλε να παίξει το Avatar από δίκτυο, μέσω myihome και θα σου παίξει κανονικά με DTS-MA χωρίς να κολλήσει.

Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Xtreamer Pro

Αν έχεις ακόμη το HDX 1000 ή to M34A, βάλε να παίξει το Avatar από δίκτυο, μέσω myihome και θα σου παίξει κανονικά με DTS-MA χωρίς να κολλήσει.

Αχχχ... Το HDX1000 το απολαμβάνει ο φίλος μου ο Dalanik. (μέχρι που το αγοράζω πίσω πάλι....χεχε) Το Μ34 τόχω. Twonkymedia χρησιμοποιώ. Κάνει την δουλειά ε ?

Βρε παιδια το θεμα μας σε αυτο το νημα ειναι το pro μην ξεφευγουμε απο το φλεγον θεμα να παραλαβετε με το καλο να κανετε τις δοκιμες να δουμε τι θα κανουμε και μεις?:nounder:

Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Xtreamer Pro

Αχχχ... Το HDX1000 το απολαμβάνει ο φίλος μου ο Dalanik. (μέχρι που το αγοράζω πίσω πάλι....χεχε) Το Μ34 τόχω. Twonkymedia χρησιμοποιώ. Κάνει την δουλειά ε ?
Δεν είναι σίγουρο για Twoknkymedia.
Με το myihome, που είναι της μαμάς του, είναι σίγουρο.
Κάν'το μια εγκατάσταση και όρισε τους shared φακέλλους και είσαι έτοιμος.
Παίζει τα πιο βαριά αρχεία με αυτό, ενώ από σκληρό, εσωτερικό ή εξωτερικό, μπορεί να μην τα παίξει (αυτό που λένε ότι δεν παίζει μερικά βαριά).
Sorry που ξεφεύγουμε λίγο, αλλά μέχρι να έρθει κάτι πρέπει να λέμε.
Όταν έρθουν, με το καλό, όλο γι'αυτό θα μιλάμε.

Last edited:
Ρε παιδιά....είναι ειρωνία της τύχης...Εκείνη την ώρα κατά τύχη ...ήμουν στο αεροδρόμιο.

Αny way. Αφού έφτασε Αθήνα , λογικά μέσα στην επόμενη εβδομάδα θα έχουμε review.

Attachments

• XTPro.jpg
    XTPro.jpg
    56 KB · Views: 45
Ρε παιδιά....είναι ειρωνία της τύχης...Εκείνη την ώρα κατά τύχη ...ήμουν στο αεροδρόμιο.

Αny way. Αφού έφτασε Αθήνα , λογικά μέσα στην επόμενη εβδομάδα θα έχουμε review.

Μπορείς να μου πεις πότε το παρήγγειλες;

παιδιά πάντως παλι καλά που χρησιμοποιούν dhl. είναι πολή γρήγορη. ειχα παραγγείλει ενα dac από hong kong πέμπτη και ήρθε στο σπίτι μου τρίτη γιατί την δευτέρα έλειπα (!) έχοντας πρώτα περάσει από τα κεντρικά τους στη Γερμανία. παέι φέτες γενικά η dhl , οποτέ υπολογίστε 2-3 μέρες μετά από τη μερα που σας λέει η xtreamer στο email. εγώ το παρήγγειλα 4/5 και μου είπαν οτι θα ασχοληθούν με την αποστολή στις 20/5 οπότε μέχρι 25 ελπίζω να το έχω...

Μπορείς να μου πεις πότε το παρήγγειλες;

Εάν προσπαθείς να καταλάβεις πόσο θα σου κάνει να σου έρθει εάν το παραγγείλεις σε σχέση με την δική μου περίπτωση μην το κάνεις. Εγώ το παρήγγειλα από τότε που το ανακοινώσανε και ήξερα ότι θα αργήσει. (Ακόμα μετρούσε στο site τους σε countdown μορφή 1,5 μήνα. ) Τώρα τα πράγματα είναι διαφορετικά Λογικά το παραγγέλνεις κι αφού το στοκ είναι ήδη Γερμανία...σε 10 μέρες το πολύ τόχεις .

Εάν προσπαθείς να καταλάβεις πόσο θα σου κάνει να σου έρθει εάν το παραγγείλεις σε σχέση με την δική μου περίπτωση μην το κάνεις. Εγώ το παρήγγειλα από τότε που το ανακοινώσανε και ήξερα ότι θα αργήσει. (Ακόμα μετρούσε στο site τους σε countdown μορφή 1,5 μήνα. ) Τώρα τα πράγματα είναι διαφορετικά Λογικά το παραγγέλνεις κι αφού το στοκ είναι ήδη Γερμανία...σε 10 μέρες το πολύ τόχεις .

Και εγω όταν το παρήγγειλα μετρούσε το countdown (1η Απριλίου).
Άντε να δούμε...

Re: Απάντηση: Xtreamer Pro

Αν το έχει το pro κάποιος μπορεί να ενημερώσει τι γίνεται:

- από θέμα θορύβου
- σε σύνδεση δίκτυο; τα παίζει όλα; bd.iso, bd δομη κλπ;

Αυτή την εβδομάδα θα γίνει η παραλαβή του. Θα ενημερώσουμε το συντομότερο.

Μέχρι την "επίσημη ελληνική" ενημέρωση διαβάζοντας τα νέα από τους πρώτους σε όλο τον κόσμο που το παρέλεβαν και το δοκίμασαν μαθαίνουμε τα εξής:

1. Εξαιρετική κατασκευή για τα χρήματά της. Αναμενόμενο εξάλλου μιας και είναι παρόμοιο με το ξαδελφάκι του το eTRAYz!
2. Πολύ ήσυχο ακόμα και με δύο δίσκους! Το αναφέρουν όλοι όσοι το δοκίμασαν! Καμία σχέση με τον ήχο του Xtreamer αλλά και με το eTRAYz που παρόλο πως μοιράζεται μαζί του το ίδιο κουτί, έχει πολύ καλύτερο και ποιοτικότερο ανεμιστηράκι!
3. Πολύ πιο γρήγορο στην μετακίνηση μέσα στα μενού και γρηγορότερο κλέισιμο από το XT1. Φαίνεται πως η διπλάσια μνήμη έκανε την δουλειά της.
4. Πολύ καλή ταχύτητα μεταφοράς τόσο σε δίκτυο, esata όσο και σε usb. Για την ακρίβεια ανέλπιστα (για τον τύπο του επεξεργαστή) υψηλή ταχύτητα σε όλα τα modes! Λέτε να κάνει τη διαφορά πάλι η αυξημένη μνήμη?
5. Άριστη αναπαραγωγή όλων των αρχείων που έδειναν προβλήματα με το XT1, που ήταν ομολογουμένως πολύ λίγα! Τα 16 reframes τα παίζει χωρίσ πρόβλημα ενώ αναπαραγάγει ISO BR 40+Gbs απροβλημάτιστα! Δεν έχει αναφερθεί ακόμνα αν παίζει τα μενού των BR ripes.
6. ΔΕΝ κάνει 7.1 DTS MA και 7.1 Dolby TrueHD passthroug. Όπως λένε με επιμονή οι αρμόδιοι η δυνατότητα θα δωθεί με το επόμενο fw update.

Α! και κάτι άλλο! έχουμε νεώτερες "διαρροές" για μελλοντικά χαρακτηριστικά.

Λένε με βεβαιότητα πως σε κανά δύο μήνες όλα τα Xtreamer θα έχουν Opera Browser!!!!

Διαβάστε το μακροσκελέστατο post αν δεν με πιστεύετε!

Τι άλλο να πούμε! Περιμένουμε να παραλάβετε τα μηχανάκια σας και να μας επιβεβαιώσετε τα παραπάνω!

Είναι πραγματικά εντυπωσιακό. Μερικά νέα videos έβαλε εδώ http://forum.xtreamer.net/viewtopic.php?f=2&t=14952 αυτός που παρέλαβε το πρώτο XT Pro. DTS-MA + True HD θα δωθεί στο firmware 2.4 (τώρα έρχεται με το 2,3 ) που θα παραδωθεί σε 2 εβδομάδες περίπου. Επίσης είναι πολύ σημαντικό το βιντεο που δείχνει πόσο καλά τα πάει μεσω δικτύου, αναπαράγοντας 25γιγα αρχείο μέσω δικτύου ( eTRAYz) χωρίς κολλήματα ή σπασίματα. Το κέιμενο του Xtreamer admin πολύ κατατοπιστικό όπως επίσης κι αυτό.
Post subject: Re: The first xtreamer pro in the wild... ** UPDATE 14 Mei ****
PostPosted: Fri May 14, 2010 12:33 pm
Site Chief Admin

Images: 19
Country: Korea, Republic of (kr)

DTS MA + TrueHD 7.1 passthrough will be introduced to all Xtreamer PRO in official FW 2.4 in matter of few days.

There was no point to release 2 patches in matter of 1 days, 1 patch for 7.1 + another patch for Jukebox.

Few days please, the developers of community and our rd are making now huge effort to finalize the Jukebox as an integral part of the FW. I can tell you the waiting for it will be worth your while.

Osherov : I was reported of your comments in hometheater venue. As well as the general attitude. We sent Mr ziv a sample device so you can follow his testings. dTown will do so as well.

We will introduce the 7.1 in matter of few days with jukebox and in matter of 2 months or earlier an opera web browser with full Flash GUi to all xtreamer users, Pro and Old models.

Within 2 months from now the xtreamer will close the gap with a-200 and will have substantial advantages even over the C-200. The "myth" some of your forum members in home-theater tries so much to promote that a-200 is better is far from being true.

The A-200 which we all tested, digested, dissected and aged for hours of usage is noisy, over heated, low quality built with cheap plastic, support only 1 HDD, reported with high RMA rates, delayed and far from being stable or localized to hebrew in the same manner as the xtreamer. It is time you all should realise the simple fact, we are here to stay and win this market. Some issues with delivery and late delays has happened. Given the fact that the scale of our operation worldwide is substantially bigger than NMT or other RTL based devices. One should consider this point also. When we delayed, we gave 40 euro rebates, free etrayz to israeli customers, 50 euro coupon for PRO. None of those were appreciated by your community. None of those were given by other vendors. None of those are stopping us from enhancing our devices so as to increase the value of our customers money. The base price of the device was not changed even the euro vs USD exchange rate went down dramatically during 2010.

Ask your local KSP dealer for their reasons they address us to make deal with them for our range of products. We decided to support BUG in israel and monitor their activity and prices for the end user benefit.

full Search function for both file names and file tags, H.264 FLV in HD streaming from youtube and elsewhere, SRT browser( no more need to rename srt file or put it in same folder as the movie) integral Jukebox for movies, TV series, Music and photos that not requires PC software like YAMJ (all on the fly), internal dB, Xtreamer Live streaming platform that will support megavideo live streaming , 7.1 audio, Flash SWF support, eSATA speeds, Double the storage capacity, Online Firmware updating, Xtreamer Live with MMS and WMV 3 full IPTV platform with thousands of channels (some israeli and most israeli radio stations), artistic GUI and OSD and some more surprises.

All that for nearly half the price as this will be implemented for all models. Now go figure why one should go and pay more ?

Valid Testings and verification of the xtreamer pro should be done when 2.4 FW will be released to all (now on internal beta number 6 so it is a matter of few days). Any testings before will be considered by us as temporary and biased.

Please note : soon all Xtreamer users will be able to enjoy the revolutionary HD wireless Ipcam specifically designed for xtreamer users only. The first and only HD 30fps affordable high end camera that will allow all xtreamer users to watch their relatives or workplace or any place they want on TV with free DDnS, the high end wireless headset and several more unique accessories we will introduce until end of 2010.

Non of those will ever be possible on NMT or other competitor. not for the xtreamer price range not for even double the price.

For the price of 1 NMT Xtreamer user can enjoy both the Xtreamer pro + the Xtreamer eTRAYz (which was localized recently to hebrew as well). Full media streamer with huge capacity and fully functional home server with unique features. modern JukeBox and latest high end audio codec are all included in xtreamer base price. The competitors will be surprised soon with more aggressive marketing initiatives we have in mind.

I made this post due the numerous PM i get from israeli community members (some of them are beta testers) that witness the ongoing tendency to cumoflage the facts in your forum. We fully appreciate the moderators of your forum hence we sent him a device assuming his professional attitude and unbiased past reviews will be able to give a more proportionate comparative review . Anything we say here is suspected anyway as cheap propaganda. better read the customer reviews in your own language. better let the device speak for itself.

Last edited: