Xtreamer Pro

Re: Απάντηση: Re: Xtreamer Pro

Αυτό καθ' αυτό δεν λέει τίποτα. Το bitrate του αρχείου είναι το θέμα.

:smash:.....Εγώ βλέπω ότι στο 3ο βιντεο ο Ιταλός αναπαράγει μέσω eTRAYz (NAS) το AVATAR το οποίο παίζει smoothly. Any way ...Μιας και ......ΜΟΛΙΣ ΠΑΡΕΛΑΒΑ.....!!!!! θα ήθελα να μου πείτε πιο video file θέλετε να δοκιμάσω ή ποια χαρακτηριστηικά να έχει ώστε να το βάλω να δούμε πρακτικά τι κάνει το μηχάνημα!!! Ξεπακετάρωωωωωωω

καλοριζικο!
Ειπαμε πιο πισω τι θα δοκιμασεις.

blu ray rip/iso τι ειδους μενου σου βγαζει και αν τα παιζει σωστα απο δικτυο.
αν απο hd audio σου βγαζει εστω dolby digital & dts (το xtreamer εδινε αντιστοιχα stereo απο true hd και dts απο dts hd)
Flac 5.1 και οτι αλλο θες!!!

Για την ακρίβεια αυτό που μετρά είναι το πόσο καλά θα είναι ρυθμισμένη και αποδοτική (στο δίκτυό μας) η samba ή η nfs σύνδεση!
Αρχείο Blu-ray με max bit rate 54Mbit/s ζητά να διαβάζονται από το pro τουλάχιστον 6,75Μb κάθε δευτερόλεπτο!
Αυτό θεωρητικά μια fast ethenet το καλύπτει αλλά στην πράξη όλοι ξέρουμε πως δεν επαρκεί! Οι λόγοι είναι οι προαναφερόμενοι δηλαδή το hardware και η συνεργασία με το software! Για Gigabit ethenet ούτε κουβέντα, μιας και το XT PRO δεν το υποστηρίζει για να είμαστε σίγουροι πως καλύπτεται αυτή η απαίτηση!

Η αναφορά πάντως των χρηστών του νεόυ XT RPO, μιλάει για 8Mb/sec μέση ταχύτητα ανάγνωσης από eTRAYz που ούτως ή άλλως έχει Gigabit)! Η τιμή αυτή υπερκαλύπτει τις απαιτήσεις για αναπαραγωγή full BR-rip από δίκτυο (ενσύρματο) στο PRO.
Τελικώς οι αναφορές που διαβάζουμε λένε πως το pro αναπαραγάγει απροβλημάτιστα full BR-rip από δίκτυο!

Μένει να επιβεβαιωθεί από τους δικούς μας χρήστες όπως ο οnlineN που έχει και το eTRAYz!!!

Δες επισης αν ισχυει η "βρωμα" οτι δεν μπορει να δει ταυτοχρονα και τους 2 εσωτερικους δισκους και αναγκαστικα κανεις switch απο τον εναν στον αλλον.

Re: Απάντηση: Re: Xtreamer Pro

:smash:.....Εγώ βλέπω ότι στο 3ο βιντεο ο Ιταλός αναπαράγει μέσω eTRAYz (NAS) το AVATAR το οποίο παίζει smoothly. Any way ...Μιας και ......ΜΟΛΙΣ ΠΑΡΕΛΑΒΑ.....!!!!! θα ήθελα να μου πείτε πιο video file θέλετε να δοκιμάσω ή ποια χαρακτηριστηικά να έχει ώστε να το βάλω να δούμε πρακτικά τι κάνει το μηχάνημα!!! Ξεπακετάρωωωωωωω

άντε και στα δικά μας! καλόπαιχτο φίλε μου!

Τι εγινε ρε φιλαρακι, θα περιμενουμε πολυ ακομα ? :grinning-smiley-043

αφήστε το παιδί να το χαρεί ρε! :2thumb22sup: για το ρηβιού έκανε τόσο καιρό υπομονή;:twoguns:

Απάντηση: Re: Xtreamer Pro

Η αναφορά πάντως των χρηστών του νεόυ XT RPO, μιλάει για 8Mb/sec μέση ταχύτητα ανάγνωσης από eTRAYz που ούτως ή άλλως έχει Gigabit)!

Ναι αλλά δεν έχει gigabit το Xtreamer pro. Οπότε δεν μπορεί να "μιλάνε" σε Gbit .

Λοιπόν...:
Το άνοιξα , το σετάρισα , έκανα κάποιες μεταφορές αρχείων - γι αυτό και άργησα...και αναφέρω, ξέροντας ότι όλοι θέλετε να μάθετε τα βασικά γρήγορα:

1) Είναι πανομοιότυπο με το Xtreamer στα μενού του όπως όλοι έχετε δει :
2) Το νέο UI είναι φουτουριστικό , όμορφο και υψηλής ανάλυσης.
3) Η πλοήγηση στο μενού γρήγορη , δείχνοντας και την ισχύ της αναβαθμισμένης μνήμης.
4) Εβαλα 2 δίκους x 1 terra . Τους βλέπει και τους 2 . Δεν υφίσταται αυτό που λένε για το κουμπί πίσω . Η χρησιμότητα του διακόπτη αυτού είναι εάν το συνδέσεις με PC.
5) Εκανα το τεστ με τα γνωστά αρχεία :

A) 4.6mbps-720p-30fps-Theora.ogg No
B)6mbps-480i-MPEG-ASF ΟΚ
C)8.3mbps-1080p-30fps-L4.1-3ref ΟΚ
D)8mbps-1080p-24fps-WMV9-6chWMA ΟΚ
E)10.2mbps-1080p-24fps-L4.1-5ref-DTS ΟΚ
F)10mbps-1080i-60fps-L5.1-8ref-HDTV ΟΚ
G)11.6mbps-1080p-AVCHD-Sony-Camcorder ΟΚ
H)15mbps-1080p-L4.0-4ref-dualAC3.trp ΟΚ
I)19mbps-1080p-24fps-L5.1-16ref-improper ΟΚ
J)28mbps-L4.1-DTS-MA ΟΚ ( No Dts-ma)
K)30mbps-L4.1-TrueHD ΟΚ (No True-HD)
L)4377kbps-1080p-24fps-L5.0-9ref-AAC ΟΚ
M)L4.1-8ref-6ch-FLAC-SSAsubs ΟΚ
N)Multilanguage-UTF8-SRT ΟΚ
O)SD-25fps-RV40 ΟΚ

6) Οπως πιθανολογώ καταλάβατε όλοι δεν βγάζει ακόμα HD Audio. Περνάει core DTS όπως το Xtreamer.
Λογικά αυτή η δυνατότητα θα ενεργοποιηθεί με την αναβάθμιση που περιμένουμε τις επόμενες μέρες , η οποία θα δοθεί μαζί με το νέο Movie Jukebox.
7) O ήχος κατά ένα παράξενο τρόπο έιναι πιο καλός . Multichannel flac παίζει μια χαρά!!!
8)Από άποψη αναπαραγωγής αρχείων βίντεο παίζει τα πάντα σχεδόν.
Οπως θα είδατε και πιο πάνω αυτό το αρχείο (8.3mbps-1080p-30fps-L4.1-3ref) είναι αυτό που δείχνει έναν αγώνα αμερικάνικου μπάσκετ που είναι σημείο αναφοράς για μέτρηση σε σπασίματα. Εγώ δεν κατάλαβα καμμία διαφορά. Λες και έπαιιζα avi χαμηλής αναλυσης. Καμμία δυσκολία στην αναπαραγωγή. Εμφανής διαφορά από το Xtreamer όπου παρ'όλο που το έπαιζε σε κάποια σημεία καταλάβαινες την δυσκολία που έχει το αρχείο να παίξει αβίαστα. Η εικόνα που δίνει είναι εκπληκτική!!
Δεν παίιζει BD iso menus . Διατηρεί τον ίδιο τρόπο με το XT. Σε πάει κατευθείαν στην ταινία.

9)Δίκτυο (που ενδιαφέρει όλους μας σχεδόν.)
Εβαλα το Avatar 41 γιγα ταινία στο eTRAYz ώστε να το αναπαράγω από εκεί.
Επίσης έπαιιξα κι όλα τα test αρχεία από το eTRAYz.
Προσωπικά ....δεν πίστευα ότι θα καταφέρει να το αναπαράγει .
Το αρχείο παρότι δεν έχει πολλά reframes είναι πολύ βαρύ για δίκτυο.
Το αποτέλεσμα όμως ήταν πέραν του αναμενόμενου ικανοποιητικό.
Το έπαιξε μια χαρά !! Καλύτερα από ότι το έπαιξε το WDTV Live.
Επίσης δεν χρειάζεται να πω ότι έπαιξε το ίδιο καλά και όλα τα αρχεία του τεστ.

Προσωπικά είμαι ικανοποιημένος τόσο , που αποφάσισα να βγάλω από το rack το Xtreamer, πιστεύοντας ότι εάν σε λίγες μερες το νέο firmware αποδεσμεύσει την δυνατότητα να πάιξει DTS-MA και true-HD όπως έχουν ανακοινώσει...δεν υπάρχει ανταγωνιστής στα λεφτά του.

Το Pro έρχεται με : HDMI καλώδιο , με 1 e-sata καλώδιο για εξωτερικούς δίκους , με ένα e-sata αντάπτορα για το PC , με 2 USB καλώδια (ένα για host) με προέκταση για Wireless adaptor και τα κοινά καλώδια RCA . To τηλεκοντρόλ είναι το ίδιο ακριβώς.

Οταν του βαζεις να παιξει true hd σου παιζει DD 5.1 η stereo ?
Καλοριζικο!

Δεν πάιζει stereo πουθενά. Στο true-HD o ενισχυτής στο direct (ώστε να μην παρεμβαίνει) μου δίνει PCM
Τώρα...κάπου μου έδινε και DD 5.1 αλλά δεν θυμάμαι που...( τα έχω πάιξει με τόσο τεστάρισμα....ήθελα να είμαι σίγουρος βλέπεις γι αυτά που θα γράψω και τα διπλοτσέκαρα όλα..)

Καλο αυτο.Το xtreamer επαιζε stereo με true hd

Εγώ ανυπομονώ μετά από όλα όσα τεστάρισα να βγεί το firmware . Μετά πιστεύω ότι - για τα χρήματα που κοστίζει - θα είμαι απόλυτα ικανοποιημένος από ένα media player. Ασε που γλυτώνεις κι από τους άπειρους εξωτερικούς δίκους . Μπορεί κανείς να βάλει 4 T . Εγώ προσωπικά θα το κάνω. Εχω γεμίσει καλώδια και δίκους εξωτερικούς .

Επίσης παρέλειψα να αναφέρω ότι το Xtreamer Pro (έκπληξη!!) είναι ΑΘΟΡΥΒΟ. Ο ανεμιστήρας είναι στο medium by default και δεν ακούγεται τίποτα απολύτως.