Xtreamer Pro

Και μιας και το ανέφερες ...καλό θα ήταν αφού σε πολύ λίγο θα τόχουμε (το Jukebox) καλό θα ήτανε όσοι ενδιαφέρονται να κάνουν μια "τακτοποίηση" στις ονομασίες των files είτε πρόκειται για ταινίες ή μουσική έτσι ώστε η αναζήτηση από τις βάσεις δεδομένων που θα χρησιμοποιήσει το Jukebox να είναι εύκολη για εσάς και γρήγορη. Π.χ. Percy_Jackson_and_the_Olympians.DTS.25.dvix.Sexir.Wiki , ίσως αργήσει να βρει αυτό που θέλετε και να καταλήξει κάθε φορά να σας προτείνει ένα πλήθος από πιθανά εξώφυλα και εικόνες και δεδομένα για να διαλέξετε εσέις πιο θέλετε..πράγμα πολυ χρονοβόρο εάν κανείς έχει σαν και μένα 350 ταινιες (μην προσθέσω και τα παιδικά...) καμμιά 500 άλμπουμ μουσικά και 5000 mp3. Ομως το : Percy Jackson & The Olympians είναι σίγουρο ότι θα βρει κατά 99% το εξώφυλλο και όλα τα παρελκόμενα σε εικόνες και πληροφορίες.

Και την χρονολογία αν είναι Remake.

Π.χ

3 10 to Yuma (2007)

3 10 to Yuma (1957)

Ευτυχώς που αναγκάστηκα λόγω media browser να τακτοποιήσω τις ταινίες μου μέσα σε folders και έβαλα για όνομα copy-paste τον τίτλο που έχει το imdb (μαζί με την ημερομηνία). Ελπίζω να μην έχω πρόβλημα.

Πάντως απ' ότι γράφει ένας εκ των developer, στην V.1 έκδοση δεν θα περιλαμβάνονται sorting/indexing κολπάκια , λόγω και καλά χρονικής πίεσης από τον κόσμο να το βγάλουν γρήγορα. Το πιό σημαντικό που κοιτάνε να βελτιώσουν είναι τα 3 δευτερόλεπτα lag που υπάρχουν από την στιγμή που επιλέγουμε την ταινία μέχρι να εμφανιστούν οι πληροφορίες.

Σχετικά με την ταχύτητα του Jukebox, ο Chief Admin αναφέρει το εξής:

the speed of the jukebox is depended on several factors :

(1) the internet speed the user have and the free bandwidth on his local lan (dont run emule or bittorent at full speed on your pc and expect the jukebox to scan your library at fast speed)
(2) the overload on the web site that offers the data (this depends on the time of the day in which scan is performed - usually night times are faster).
(3) the size of the hdd and its internal structure (the more folders/sub folders the slower the process of scanning)
(4) the size of the images user use on the jukebox front end (we already optimized itbut if user decided to change to bigger size file for cover arts or art work as background he can reasonably expect it to be slower)
(5) the numbers of movies user has in his library . As thumbgen said..it take about 2-3 sec to scan/scrape a movie. once scanned the display of the data is quite fast no matter how movies scanned.

yada yada yada : the xtreamer jukebox was already optimized to achieve best results in terms of navigation and data display. it is a convenient tool and by far better than any other Jukebox software on popcorn hour or its derivatives.

please note : we are still at stage 1 . many many functions, improvements will follow.

Re: Απάντηση: Xtreamer Pro

Σχετικά με την ταχύτητα του Jukebox, ο Chief Admin αναφέρει το εξής:

the speed of the jukebox is depended on several factors :

(1) the internet speed the user have and the free bandwidth on his local lan (dont run emule or bittorent at full speed on your pc and expect the jukebox to scan your library at fast speed)
(2) the overload on the web site that offers the data (this depends on the time of the day in which scan is performed - usually night times are faster).
(3) the size of the hdd and its internal structure (the more folders/sub folders the slower the process of scanning)
(4) the size of the images user use on the jukebox front end (we already optimized itbut if user decided to change to bigger size file for cover arts or art work as background he can reasonably expect it to be slower)
(5) the numbers of movies user has in his library . As thumbgen said..it take about 2-3 sec to scan/scrape a movie. once scanned the display of the data is quite fast no matter how movies scanned.

yada yada yada : the xtreamer jukebox was already optimized to achieve best results in terms of navigation and data display. it is a convenient tool and by far better than any other Jukebox software on popcorn hour or its derivatives.

please note : we are still at stage 1 . many many functions, improvements will follow.

Ναι το διάβασα κι εγώ. Εκείνο που δεν έχω ακόμα αποσαφηνίσει είναι: Εγώ π.χ. έχω πάνω στο Pro 2x1.5tb (αν θυμάμαι καλά..) και ακόμα άλλους 2 εξωτερικούς δίσκους 2x1tb . To Jukebox "βλέπει" μόνο τους εσωτερικούς ? Η και τους εξωτερικούς? Μπας και πήρε το μάτι σου πουθενα καμμιά αναφορά σε αυτό? Γιατί είναι ζωτικής σημασίας...

Υ.Γ. Λογικά θα πρέπει να ορίζεις εσύ που να ψάξει - όπως και σε άλλα π.χ. Thumbgen. Απλά δεν το είδα πουθενά να το αναφέρουν..

Μάλλον κάνει scan σε ότι κανουμε add στα favorites (αγαπημένα) ειτε εσωτερικος ειτε εξωτερικος δισκος ειτε καποιος φακελλος στο δικτυο.

Μάλλον κάνει scan σε ότι κανουμε add στα favorites (αγαπημένα) ειτε εσωτερικος ειτε εξωτερικος δισκος ειτε καποιος φακελλος στο δικτυο.

Μάλλον όχι, ή τουλάχιστον όχι στην παρούσα φάση. Από τα λεγόμενά τους και τα συμφραζόμενα, καταλαβαίνει κάποιος πως το jukebox θα αναζητά μόνο από τοπικούς (εσωτερικούς ή εξωτερικούς) δίσκους. Μακάρι να κάνω λάθος γιατί η συλλογή μου βρίσκεται στο etrayz!

Πάντως μη κάνετε τον κόπο στις μεγάλες συλλογές να δημιουργείτε πολλούς φακέλους γιατί απλά καθυστερείτε το ψάξιμο.
Η ουσία του προγράμματος είναι να οργανώνει και να διανθίζει με πληροφορίες όλες τις ταινίες που έχουμε "χύμα" στους δίσκους μας.
Όσους λιγότερους φακέλους έχουμε τόσο γρηγορότερα θα ανακαλούμε τις πληροφορίες!

Last edited:
Απάντηση: Re: Xtreamer Pro

Μάλλον όχι, ή τουλάχιστον όχι στην παρούσα φάση. Από τα λεγόμενά τους και τα συμφραζόμενα, καταλαβαίνει κάποιος πως το jukebox θα αναζητά μόνο από τοπικούς (εσωτερικούς ή εξωτερικούς) δίσκους. Μακάρι να κάνω λάθος γιατί η συλλογή μου βρίσκεται στο etrayz!

Ωχ μην μου λες τέτοια.....κι εγώ τα έχω όλα στο qnap.

Είσαι σίγουρος όμως; μήπως γίνεται αυτό που λέει ο φίλος παραπάνω ότι ψάχνει μέσα στα Favorites ασχέτως από όπου προέρχονται αυτά; :nounder:

no need to format nothing. it will automatically detect your language and will scan any folder (on local HDD or on local network and shared) that you add to the favorites. (media library...FUNC key 8 ...add to favorites) .

it is time for you and all rest of the guys to make some clean folders....and tide them up. the movie is not showing even 10% of the jukebox solution. it has so many more functions, view modes and clever tricks. i am sure you will all love it.

Aπο Site Chief Admin

no need to format nothing. it will automatically detect your language and will scan any folder (on local HDD or on local network and shared) that you add to the favorites. (media library...FUNC key 8 ...add to favorites) .

it is time for you and all rest of the guys to make some clean folders....and tide them up. the movie is not showing even 10% of the jukebox solution. it has so many more functions, view modes and clever tricks. i am sure you will all love it.

Aπο Site Chief Admin

Ξεκάθαρο!! Σ'ευχαριστούμε!!!

Κατα τ' άλλα, μ' αρέσει που διαβάζουμε κατευθείαν κι από την πηγή.....τρομάρα μας..... :flipout:

αντε να το δούμε και στην πράξη για να ανοίξουμε νέο κύκλο "to do list... "

Κατα τ' άλλα, μ' αρέσει που διαβάζουμε κατευθείαν κι από την πηγή.....τρομάρα μας..... :flipout:

αντε να το δούμε και στην πράξη για να ανοίξουμε νέο κύκλο "to do list... "

Ποιά πηγή? Τους έχω "γραμμένους"! Αν δεν δω δεν πιστεύω! Τυχαίο? Δε νομίζω! LOL

Πέρα από την πλάκα καλό ακούγεται!

Ποιά πηγή? Τους έχω "γραμμένους"! Αν δεν δω δεν πιστεύω! Τυχαίο? Δε νομίζω! LOL

Πέρα από την πλάκα καλό ακούγεται!

Φαντάζεσαι δηλαδή να βγάλουν μια ανακοίνωση και να λένε ότι ...όλα αυτά που φτιάξαμε δεν μπορούν να υποστηριχθούν από αυτό το chipset.....και θα περιμένουμε το Ultimate Xtreamer το οποίο θα τα υποστηρίζει όλα αυτά και άλλα πολλά που σας φυλάμε για εκπληξη και θα φτιάχνει και καφε. Γι αυτό θα το αποστέλλουμε με δώρο 1 κουτι φρεσκοκομένου Illy. Προπαραγγελίες τώρα.....και οι αποστολές ξεκινάνε τον Ιούλιο του 2011.:slapface::rifle::HTEHETH63:

Καλά, αυτό το beta firmware που λένε ότι έβγαλαν και παίζει HD audio, δεν μπορεί να βρεθεί πουθενά;

Καλά, αυτό το beta firmware που λένε ότι έβγαλαν και παίζει HD audio, δεν μπορεί να βρεθεί πουθενά;

Ελα ντε.Τοσες διαρρεύσαν και στην κατ' ουσίαν κολλήσαμε.