Xtreamer Pro

Μάλλον πάμε για το τέλος της εβδομάδας....εκτός κι αν πουν ΟΚ οι beta testers να δωθεί νωρίτερα.

Το κυριότερο όλων είναι ότι τελικά όσοι έχουμε το Xtreamer Pro και όσοι το έχουν παραγγείλει και όσοι θα πάρουν το νέο Sidewinder και θα απολαμβάνουν - εάν έχουν το κατάλληλο set up - HD ήχο και αυτό είναι πια πραγματικότητα γιατί τόσο καιρό είχαμε μείνει στις υποσχέσεις τους. Μαζί όμως με αυτό θεωρώ ότι η δουλειά που έχουν κάνει με το Web interface του Jukebox εάν είναι όπως το βλέπω ..είναι καταπληκτική. Θεωρώ ότι το player είναι μακράν όποιου ανταγωνισμού πλέον προσμετρώντας τις ευκολίες που παρέχει τα features και την απόδοση.

Re: Απάντηση: Xtreamer Pro

Καλά εντάξει μην φουσκώνεις από υπερηφάνεια.... :flipout::flipout:

Κάτσε να το δούμε στην πράξη πως παίζει. Το αποτέλεσμα μετράει ;)

Μπά...θα προτιμούσα αυτά που κάνει το Xtreamer (μιλάω για τις ευκολίες και την υποστήριξη υποτίτλων)να τα κάνει το HDX..... DTS-MA και DolbyTrueHD απολαμβάνω και τώρα μ'αυτό. Η αναφορά ήταν καθαρα αντικειμενική.

...αντε να αλλαξω εγω λιγο τη συζητηση μεχρι να βρεθει η beta... πηρα και εγω το xtreamer pro μετα απο λιγο ψαξιμο και μερικα χαζα που ελυσα με τη βοηθεια του Τασου (Thanks Γιγα... :grinning-smiley-043 ) εχω ενα ερωτημα προς τους φιλουσ χρηστες και linuxaδες... εχω το παλιο δισκο που ειχα στο egreat format σε ext2/3 μπορω να τον εγκαταστησω στο xtreamer για να μη τρεχω για μεταφορα αρχειων κλπ ? το δισκο τον εβαλα μεσα αλλα ψαχνω να δω πως θα τον διαβασω χωρις κατι αλλο (format κλπ...) η λογικη λεει οτι και τα δυο μηχανακια παιζουν linux συνεπως με καποιο τροπο θα μπορω να τον διαβασω αλλα πως ? καμια ιδεα ?

EXT2 ή EXT3 είναι ο δικός σου; Αν θυμάμαι καλά λέει στο manual ότι διαβάζει EXT3 δίσκους. Πάντως και να μην βρεις άκρη, κάνε copy τα δεδομένα, κάντου ένα format σε Ntfs και ξαναπέρασέ τα μέσω eSata στα γρήγορα. Μην παιδεύεσαι.

...αντε να αλλαξω εγω λιγο τη συζητηση μεχρι να βρεθει η beta... πηρα και εγω το xtreamer pro μετα απο λιγο ψαξιμο και μερικα χαζα που ελυσα με τη βοηθεια του Τασου (Thanks Γιγα... :grinning-smiley-043 ) εχω ενα ερωτημα προς τους φιλουσ χρηστες και linuxaδες... εχω το παλιο δισκο που ειχα στο egreat format σε ext2/3 μπορω να τον εγκαταστησω στο xtreamer για να μη τρεχω για μεταφορα αρχειων κλπ ? το δισκο τον εβαλα μεσα αλλα ψαχνω να δω πως θα τον διαβασω χωρις κατι αλλο (format κλπ...) η λογικη λεει οτι και τα δυο μηχανακια παιζουν linux συνεπως με καποιο τροπο θα μπορω να τον διαβασω αλλα πως ? καμια ιδεα ?

Δεν είμαι και κανένας linuxaκιας αλλά και γω σου λέω να μη παιδεύεσαι έστω και αν υπάρχει τρόπος.

Κάνε ένα backup και καθαρό NTFS format από το Xtreamer καλύτερα, και ξανά πάλι πίσω τα δεδομένα.

Σορρυ παιδιά, εγώ ποστάρισα τις εικόνες απο το δικό μου (2,5") επειδή είχα διαβάσει ότι το fw που θα έβγαινε (2,4) θα είναι ενιαίο για όλες τις συσκευές....
Εγώ δεν έχω ενισχυτή HD ώστε να με καίει ιδιαίτερα η υποστήριξη αυτή και ουσιαστικά πιο πολύ με ενδιαφέρει το jukebox άλλα και αυτό έτσι για τον χαβαλέ!

Δεν είμαι και κανένας linuxaκιας αλλά και γω σου λέω να μη παιδεύεσαι έστω και αν υπάρχει τρόπος.

Κάνε ένα backup και καθαρό NTFS format από το Xtreamer καλύτερα, και ξανά πάλι πίσω τα δεδομένα.
oppps αυτα ειναι πραγματα του διαβολου δεν ειναι για εμας...χωρια οτι ειναι για καινουργιο δισκο οχι για δισκο που εχει δεδομενα... ειπα μηπως υπαρχει κανενας ευκολος τροπος μια και τα δυο μηχανακι παιζουν με linux... το κακο ειναι οτι για να μεταφερω το υλικο πρεπει με καποιο τροπο να βρω μηχανημα με linux τωρα γιατι το Egreat μας αφησε χρονους... για αυτο ρωταγα...

Thanks !@! -bye-

Καλά μιλάμε έχουν ξεσαλώσει στα announcements...

Καινούργιο βιντεάκι για τον χειρισμο του Jukebox μέσω web interface.

Εντάξει δεν μπορώ να πω, έχουν κάνει καλή δουλειά...αλλά πραγματικά με τόσες ανακοινώσεις, βίντεο, μπάνερς κλπ αν δεν ξέρει κάποιος όλο το story θα ψάχνει να βρει το κουμπί Download... :flipout:

http://www.youtube.com/watch?v=UUVtJBfYtDU&feature=youtube_gdata

oppps αυτα ειναι πραγματα του διαβολου δεν ειναι για εμας...χωρια οτι ειναι για καινουργιο δισκο οχι για δισκο που εχει δεδομενα... ειπα μηπως υπαρχει κανενας ευκολος τροπος μια και τα δυο μηχανακι παιζουν με linux... το κακο ειναι οτι για να μεταφερω το υλικο πρεπει με καποιο τροπο να βρω μηχανημα με linux τωρα γιατι το Egreat μας αφησε χρονους... για αυτο ρωταγα...

Thanks !@! -bye-

Αν απλώς θέλεις να διαβάσεις (αλλά και να γράψεις) σε δίσκους ext2/ext3 και όχι μόνο, υπάρχει δωρεάν εργαλείο το οποίο δοκιμασμένα μπορεί να το κάνει και ακούει στο όνομα Ext2 IFS.

Βάλε τον δίσκο στο PC (καλωδιοταινία esata) ή σε ένα εξωτερικό κουτί (usb κλπ) δώσε ένα γράμμα στο δίσκο και τον βλέπεις μια χαρά!

Αν απλώς θέλεις να διαβάσεις (αλλά και να γράψεις) σε δίσκους ext2/ext3 και όχι μόνο, υπάρχει δωρεάν εργαλείο το οποίο δοκιμασμένα μπορεί να το κάνει και ακούει στο όνομα Ext2 IFS.

Βάλε τον δίσκο στο PC (καλωδιοταινία esata) ή σε ένα εξωτερικό κουτί (usb κλπ) δώσε ένα γράμμα στο δίσκο και τον βλέπεις μια χαρά!
...μαλιστα μου ακουγετε ως η καλυτερη λυση θα το δοκιμασω το απογευμα ;) Thnaks !@!

Είναι να αναρωτιέσαι.....
Το περίεργο είναι ότι ως επιχειρηματίες κάνουν τα αντίθετα απο αυτά που προστάζει η εμπορική λογική!
Εφόσον έχεις την δυνατότητα να προσφέρεις HD ήχο σε ένα media player χαμηλού κόστους, δεν θα έπρεπε να δώσεις το FW κατευθείαν μόλις το είχες έτοιμο ώστε να σου την πέσουν όλοι για να το αγοράσουν? Αυτοί τώρα κάνουν το αντίθετο, μιάς και πολύ κόσμος δεν τους εμπιστεύεται και περιμένει πρώτα το 2,4 και μετά να αγοράσει το Pro!!!

Είναι να αναρωτιέσαι.....
Το περίεργο είναι ότι ως επιχειρηματίες κάνουν τα αντίθετα απο αυτά που προστάζει η εμπορική λογική!
Εφόσον έχεις την δυνατότητα να προσφέρεις HD ήχο σε ένα media player χαμηλού κόστους, δεν θα έπρεπε να δώσεις το FW κατευθείαν μόλις το είχες έτοιμο ώστε να σου την πέσουν όλοι για να το αγοράσουν? Αυτοί τώρα κάνουν το αντίθετο, μιάς και πολύ κόσμος δεν τους εμπιστεύεται και περιμένει πρώτα το 2,4 και μετά να αγοράσει το Pro!!!

Μην αναρωτιέσαι καθόλου!

Οι άνθρωποι έχουν αναχθεί σε προφέσορες του μάρκετινγκ! Πιπιλάνε την καραμέλα του HD μήνες και καταβάλουν μεγαλύτερη προσπάθεια για την εμπορική προώθηση των προϊόντων τους (βλέπε promo video) παρά αναταποκρίνονται εγκαίρως στις χιλιοειπωμένες υποσχέσεις τους.
Μοιραία κάποια στιγμή θα έλθει το 2.4 και το 3.0 αλλά σίγουρα αφού έχουν μοσχοπουλήσει ακόμη περισσότερα μηχανήματα!
Αυτοί πάνε να κάνουν απόσβεση της επένδυσης πριν ακόμη κυκλοφορήσει η 2.4!!!

Δες τι γίνεται με τους χιλιάδες που το αγόρασαν ήδη σε όλο τον κόσμο!

Όσο για το προϊόν, νομίζω πως ευτυχώς δεν είναι ανεπαρκές όπως αυτοί με τις υποσχέσεις τους!

Μην αναρωτιέσαι καθόλου!

Οι άνθρωποι έχουν αναχθεί σε προφέσορες του μάρκετινγκ! Πιπιλάνε την καραμέλα του HD μήνες και καταβάλουν μεγαλύτερη προσπάθεια για την εμπορική προώθηση των προϊόντων τους (βλέπε promo video) παρά ανταποκρίνονται εγκαίρως στις χιλιοειπωμένες υποσχέσεις τους.
Μοιραία κάποια στιγμή θα έλθει το 2.4 και το 3.0 αλλά σίγουρα αφού έχουν μοσχοπουλήσει ακόμη περισσότερα μηχανήματα!
Αυτοί πάνε να κάνουν απόσβεση της επένδυσης πριν ακόμη κυκλοφορήσει η 2.4!!!

Δες τι γίνεται με τους χιλιάδες που το αγόρασαν ήδη σε όλο τον κόσμο!

Όσο για το προϊόν, νομίζω πως ευτυχώς δεν είναι ανεπαρκές όπως αυτοί με τις υποσχέσεις τους!

+1

+2

Re: Απάντηση: Xtreamer Pro

Φτάσαμε αισίως στην 16!!

Υ.Γ. Λέτε όντως να πάει μέχρι την 100? :flipout::flipout::flipout::flipout:

Για δες τα νέα.....Πάμε στην 17 τώρα η οποία θα τεσταριστεί σήμερα . Βρήκαν ένα νέο bug ..που το λένε arpscan bug το οποιο δεν γνωρίζουν από που προέρχεται με αποτέλεσμα να εκτιμούν ότι το release του νέου firmware μπορεί τελικά να δοθεί στον κόσμο μετά από 2 εβδομάδες.!!! ( Εκτός κι αν κανέναν άλλο αγνωστο bug εμφανιστεί.) ............................Ε! Δεν παίζονται οι άνθρωποι.....