Xtreamer Pro

δεν το δοκίμασα από την επιλογή ΝΕΤ.
Αυτό ίσως σήμερα

Χάνεις το καλύτερο....:D .
Λοιπόν! Το Matrix έπαιξε δικτυακά (από την επιλογή ΝΕΤ) χωρίς σπασίματα , και με DolbyTrueHD χωρίς πρόβλημα στον ήχο .

Χάνεις το καλύτερο....:D .
Λοιπόν! Το Matrix έπαιξε δικτυακά (από την επιλογή ΝΕΤ) χωρίς σπασίματα , και με DolbyTrueHD χωρίς πρόβλημα στον ήχο .
Λοιπόν, τα δικά σου αποτελέσματα δεν τα λαμβάνω υπόψη.
Πρέπει να έχεις κάνει βουντού ή κάπως τα κάνεις να τρέχουν απροβλημάτιστα :flipout:

Σήμερα θα προσπαθήσω να δω κάποιες ταινίες, να τα τεστάρω και στα ζόρια θα σου τα φέρω και τα δύο να τα "ευλογήσεις" :flipout:

Πρέπει να έχεις κάνει βουντού ή κάπως τα κάνεις να τρέχουν απροβλημάτιστα :flipout:

Σήμερα θα προσπαθήσω να δω κάποιες ταινίες, να τα τεστάρω και στα ζόρια θα σου τα φέρω και τα δύο να τα "ευλογήσεις" :flipout:

Περίμενε.....χεχε ..ανεβάζω βίντεο στο rapidshare με αποδείξεις!!

Ορίστε και του λόγου το αληθές .....

http://rapidshare.com/files/419550410/17092010019.mp4 ( 10 times)

Sorry για τον καπνό του τσιγάρου που φαίνεται αλλά...δεν το είχα αντιληφθεί. ( Είναι και από τις σπάνιες φορές που αναβω τσιγάρο μέσα στο σπίτι και το είχα πάρει μαζί μου.....)

Αναπαραγωγή από το eTRAYz χωρίς σπασίματα , από την επιλογή ΝΕΤ ( δίκτυο ) με 2 σταματήματα παρακαλώ για αλλαγή ήχου και πρόσθεση εξωτερικού υπότιτλου. (Το λέω επειδή αυτό επηρρεάζει το flow ...)

Last edited:
χτες το βραδυ , πρεπει να διαβασα πανω απο 70 σελιδες για το pro :flipout:..ρε παιδια επειδη εχω ταλαιπωρηθει με την <τσιμεντενια> σταθεροτητα του Htpc , να ρωτησω αν κανει :
1) jukebox.Ζηταω κατι σχετικα απλο...αλλου οι τηλεοπτικες σειρες , αλλου οι ταινιες (διαφορετικα εικονιδια ή εστω φακελλους).Τις ταινιες θελω να τις βλεπω κατι σαν filmtrip δεν ξερω πως το λενε στα players. Οχι δηλαδη crime, history κτλ .. δεν ξερω αν το περιγραφω σωστα για να γινομαι κατανοητος
2)να εχει youtube ή εστω καποια υπηρεσια ιντερνετ
και 3) να μην φαω καμμια ηττα και κανει σπασιματα.Δεν θελω δυκτια και τετοια .Θελω να φορτωσω σκληρους και να παιζει απο εκει. Ισως το μονο που χρειαστω ειναι μεταφορα αρχειων δικτυακα , αλλα και να μην το κανει δεν τρελλενομαι.Για καινουργια φορματ ηχου δεν ρωταω γιατι προς το παρων δεν με ενδιαφερει
Αυτα...εχω ελπιδες γιατρε?

χτες το βραδυ , πρεπει να διαβασα πανω απο 70 σελιδες για το pro :flipout:..ρε παιδια επειδη εχω ταλαιπωρηθει με την <τσιμεντενια> σταθεροτητα του Htpc , να ρωτησω αν κανει :
1) jukebox.Ζηταω κατι σχετικα απλο...αλλου οι τηλεοπτικες σειρες , αλλου οι ταινιες (διαφορετικα εικονιδια ή εστω φακελλους).Τις ταινιες θελω να τις βλεπω κατι σαν filmtrip δεν ξερω πως το λενε στα players. Οχι δηλαδη crime, history κτλ .. δεν ξερω αν το περιγραφω σωστα για να γινομαι κατανοητος
2)να εχει youtube ή εστω καποια υπηρεσια ιντερνετ
και 3) να μην φαω καμμια ηττα και κανει σπασιματα.Δεν θελω δυκτια και τετοια .Θελω να φορτωσω σκληρους και να παιζει απο εκει. Ισως το μονο που χρειαστω ειναι μεταφορα αρχειων δικτυακα , αλλα και να μην το κανει δεν τρελλενομαι.Για καινουργια φορματ ηχου δεν ρωταω γιατι προς το παρων δεν με ενδιαφερει
Αυτα...εχω ελπιδες γιατρε?

Ολα καλύπτονται αυτά που ζητάς από το Pro ....με την μόνη διαφορά ότι ένα από αυτά πρόκειτα να καλυφθεί στο άμεσο μέλλον. Δηλαδή το "αλλού οι ταινίες κι αλλού οι τηλεοπτικές σειρές.....(κι αλλού τα tags από τα μουσικά αρχεία)είναι στα επόμενα firmware του Jukebox. Προς το παρόν ...όλα μαζί.

Για το 1) δεν ξέρω γιατί δε χρησιμοποιώ το jukebox αλλά τα 2) και 3) τα κάνει άνετα.

Τό είδες το βίντεο ? Εάν ναι , τότε μένει να μου τα φέρεις να στα ευλογήσω !!!! :D

αν τα κανει ολα μαζι στο jukebox τοτε θα γινεται μπαχαλο :).. αν ειναι σιγουρο οτι θα διορθωθει τοτε να μην περιμενω.Τους εχουμε εμπιστοσυνη γενικα?
Καποιο φιλος ειχε ποσταρει για το απλο xtreamer ενα interface που στην αρχικη κιολας σελιδα τα ξεχωριζε σε ταινιες και τηλεοπτικες σειρες , και μαλιστα μεταφρασμενα,..τεσπα ισως κανω λαθος

Τό είδες το βίντεο ? Εάν ναι , τότε μένει να μου τα φέρεις να στα ευλογήσω !!!! :D
Όχι ακόμα, από εδώ δεν έχω πρόσβαση σε RS, ΥouTube και άλλα τέτοια sites.

Το απόγευμα στο σπίτι...

ποτε θα φτασει η εποχη που θα περνεις κατι και δεν θα σου βγαινει το λαδι , αραγε....

http://www.avclub.gr/forum/showthread.php?t=45426&page=259
δεν εκανα λαθος τελικα...αυτο τι ειναι?

Ακόμα δεν ταξινομούνται ανά κατηγορία. Αυτό είναι το mod ενός φίλου από εδώ μέσα που παρουσιάζει το GUI του XT Pro μεταφρασμένο στα ελληνικά.

Τουλάχιστον έχουμε να περιμένουμε τελειοποιήσεις. Σε αυτό το επίπεδο κανένα άλλο δεν έχει ανακοινώσει τέτοιο Jukebox. Αργούνε λίγο βέβαια ...αλλά στο τέλος τα καταφέρνουν. (Δεν περίμενα κάτι διαφορετικό από Κινέζους)

Ακόμα δεν ταξινομούνται ανά κατηγορία. Αυτό είναι το mod ενός φίλου από εδώ μέσα που παρουσιάζει το GUI του XT Pro μεταφρασμένο στα ελληνικά.

Τουλάχιστον έχουμε να περιμένουμε τελειοποιήσεις. Σε αυτό το επίπεδο κανένα άλλο δεν έχει ανακοινώσει τέτοιο Jukebox. Αργούνε λίγο βέβαια ...αλλά στο τέλος τα καταφέρνουν. (Δεν περίμενα κάτι διαφορετικό από Κινέζους)
οκ ευχαριστω
παρεπιμπτοντως ειχα και ενα wdlive που του ειχα βαλει το jukebox και δουλευε αψογα.Μονο ταινιες του ειχα βαλει ομως.Τις χωριζε οπως ηθελες .Αλλα μου την εσπαγε γενικα το interface του και οτι κουβαλαγα δισκους και το χαρισα στην ανηψια μου :2thumb22sup:

Sorry που το επαναλαμβάνω αλλά φαντάζομαι ότι κάποιος μπορεί να ξέρει κάτι.

Μόνο σε μένα δεν αποθηκεύει για κάποιο λόγο την αναβάθμιση τόσο στο jukebox (0.1.50) όσο και στο live! (9.1); Τι έχει πάθει; Και καλά στο jukebox κάνω τη δουλεία μου, στο live όμως δε μ' αφήνει να μπω. μου ζητά συνέχεια να κάνω την αναβάθμιση. ξανά και ξανά....

είδα το video, τι να πω, μάλλον το fw δεν κάθεται με τίποτα σε μένα
θα βάλω το 2.3.χ και μετά θα ξαναβάλω το 2.4.1

emergency firmwares > restore defaults ( πάντα)
έχει νόημα το restore defaults μετά το emergency firmware;
αφού ξεκινάει από την αρχή τα σεταρίσματα
Πάντως θα το κάνω, ποτέ δεν ξέρεις