Xtreamer Pro

Ναι αυτό το ISO είναι.

Οχι μην βάλεις μια σκηνή. Κι εγώ έτσι την πάτησα και νόμιζα ότι παίζει μια χαρά.

Βάλτο και άστο να παίζει και τσέκαρε το μετά από μισή-μια ώρα.

Re: Απάντηση: Xtreamer Pro

Ναι αυτό το ISO είναι.

Οχι μην βάλεις μια σκηνή. Κι εγώ έτσι την πάτησα και νόμιζα ότι παίζει μια χαρά.

Βάλτο και άστο να παίζει και τσέκαρε το μετά από μισή-μια ώρα.

ΟΚ θα το κάνω και μετά θα σου γράψω πόσο άνετα το έπαιξε μέσω etrayz :D
Μπορεί να κάτσω να το δω πάλι...

Πάντως εγώ είχα πρόβλημα στην αναπαραγωγή δικτυακά του Blade mkv, 1080p, με τις σκηνές στο νοσοκομείο.

Last edited:
Πάντως είχα παρατηρήσει το εξής, στο Gladiator, ISO από eureka, εκεί που έπαιζε καλά, έχανε τον ήχο DTS-HD. Σπασίματα δεν έκανε (δεν ξέρω άμα θα το έκανε αργότερα αλλά στα πρώτα 15 λεπτά δεν έκανε) όμως ο ήχος χανόταν. Με ένα jump μπροστά - πίσω μερικά δευτερόλεπτα ο ήχος ξαναερχόταν στα ίσια του.

Πάντως μπορείς να βγάλεις τα folders από το ISO και να το παίζεις έτσι.

Απάντηση: Re: Xtreamer Pro

Πάντως μπορείς να βγάλεις τα folders από το ISO και να το παίζεις έτσι.

Ναι φυσικά. Αυτό έχω κάνει στο Avatar. Από το ISO έβγαλα την full δομή και παίζει τζάμι.
Ξαναλέω όμως, και το ISO παίζει τζάμι αλλά από τον εσωτερικό σκληρό.

To ISO -δικτυακά- και το XT Pro .....δεν τα πηγαίνουν καλά...όντως.! Εμένα δεν μπορώ να πώ ότι μου κάνει σπασίματα , αλλά εάν τολμήσω να αλλάξω τον ήχο..ή να το σταματήσω για να αλλάξω υπότιτλους ή να κάνω το πιο κοινό: ένα pause .....αυτό ήταν ! Δεν επανέρχεται η αναπαραγωγή. Συμφωνω ότι από τον δίσκο δεν υπάρχει πρόβλημα. Αλλά δικτυακά..ότι ISO έχω τα βλέπω από το BD1 μέσω NFS. Εκεί μας τα χαλάει η Xtreamer. Τώρα βέβαια θα μου πεις το κάνεις extract και γλυτώνεις. Αλλά ...φαίνεται ότι στην πραγματικότητα το chipset είναι στα όριά του. "άλλο βάρος δεν σηκώνει" :D

P.S Να προσθέσω επίσης ότι από ISO δικτυακά ΔΕΝ παίρνω π.χ. Dolby TrueHD

Ποιό μηχανάκι παίζει Bluray ISO δικτυακά χωρίς πρόβλημα; (τεσταρισμένο όχι στα specs).
Το Εgreat A 1080 δεν είχε πρόβλημα, από NFS σε ένα ISO Bluray που είχα δοκιμάσει παλαιότερα.
Θα μετατρέψω και το Avatar κάποια στιγμή κια θα το δοκιμάσω.
Ένα άλλο που κάνει το Xtreamer (το απλό που έχω, αλλά φαντάζομαι και τα άλλα) είναι ότι ενώ με τα καινούρια firmware παίζει κανονικά από NFS το Avatar, σε πλήρη δομή, αν επιλέξεις εξωτερικούς υπότιτλους (από φάκελο) αρχίζει σπασίματα.
Σε αναπαραγωγή από σκληρό, δεν το κάνει.

θα μπορουσε καποιος να εξηγησει τι ακριβως γινεται με το δυκτιο?
δηλαδη αν εχεις συνδεσει το xtpro στο ρουτερ και το pc επισης,τοτε μπορεις να δεις το xtpro σαν σκληρο σωστα?μπορεις να μεταφερεις αρχεια απο το pc μεσω δυκτιου (pc-router-xtpro)στο xtpro ή χρειαζεται καλωδιο απευθειας (pc-xtpro)?
και αν κατεβασεις μια ταινια και την αποθηκευσεις απευθειας στο xtpro τοτε αυτο την αναπαραγει κανονικα.. αν ομως θελεις να εχεις αποθηκευμενες ταινιες στο pc τοτε τι κανεις?τις μεταφερεις ολες σε shared folder ετσι ωστε να μπορει να τις δει το xtpro σωστα?οταν κανει χρηση αυτου του folder το xtpro μπορεις παραληλλα να σερφαρεις απο το pc ή οχι?
ολο αυτο (αν κανω καπου λαθος παρακαλω...)μεσω lan γινεται απροβληματιστα?

οσο για το qnap,μπορει και κανει stream πανω απο δυο αρχεια σε δυο tv ας πουμε?πως γινεται,αν γινεται?

ευχαριστω και συγνωμη για το κατεβατο!!

και κατι αλλο...το etrayz ειναι μονο για αποθηκευση/δημοσιευση αρχειων σωστα?δεν αναπαραγει αρχεια νομιζω!?

Ποιό μηχανάκι παίζει Bluray ISO δικτυακά χωρίς πρόβλημα; (τεσταρισμένο όχι στα specs).

To xtreamer το απλό με τα προηγούμενα firmware. Οι άνθρωποι είναι γνωστό ότι για να φτιάξουν κάτι πρέπει να χαλάσουν κάτι άλλο.

To xtreamer το απλό με τα προηγούμενα firmware. Οι άνθρωποι είναι γνωστό ότι για να φτιάξουν κάτι πρέπει να χαλάσουν κάτι άλλο.
Όχι όλα!
Το AVATAR δεν το παίζει (σ'εμένα τουλάχιστον), ενώ από φάκελο το παίζει.

το xtpro δεν ειναι nas αλλα nfs?ενω καποια αλλα media p ειναι και Nas..
δηλαδη αν ηταν nas τι παραπάνω θα εκανε?
ξερει καποιος τις διαφορες??
(τα nas ειναι πρωτοκολα επικοινωνιας και apo oti eida στο site μπορει να συνδεθει το etrayz(που ειναι nas) με to xtpro μεσω nfs..)

το xtpro δεν ειναι nas αλλα nfs?ενω καποια αλλα media p ειναι και Nas..
δηλαδη αν ηταν nas τι παραπάνω θα εκανε?
ξερει καποιος τις διαφορες??
(τα nas ειναι πρωτοκολα επικοινωνιας και apo oti eida στο site μπορει να συνδεθει το etrayz(που ειναι nas) με to xtpro μεσω nfs..)

XTpro είναι media player και εκτός των άλλων έχει τη δυνατότητα να φέρει έως 2 ΕSATA δίσκους 3,5" εσωτερικά. Τα πρωτόκολλα επικοινωνίας του με άλλες δικτυακές συσκευές μπορεί να είναι η samba, το ftp, το nfs κ.α.
Ένα από τα χαρακτηριστικά του είναι πως έχει τη δυνατότητα να λειτουργήσει ως NAS (Network-attached Storage) δηλαδή να μοιράσει τους δίσκους του ως δικτυακούς χώρους, σε άλλες συσκευές αν και η κύρια δουλειά του είναι να αναπαραγάγει αρχεία.
To etrayz είναι καθαρόαιμο NAS ενώ το Pro όχι!

Another bugfix release which will find it's way on our Xtreamer players soon. As mentioned, they worked on the mkv compatibility and some older bugs.

Release Notes v2.4.2 (from v2.4.1)

Bugsfixes

* Don’t displays video(audio only)for MKV file with Compressed Headers
* Can’t support some progressive JPG
* Can’t display Resolution, FPS, Current time, subtitle for some BD ISO

θελω ενα καλο media player για να το συνδεσω με τv panasonic 42 kai me ton infocus in83
μεχρι τςρα τα εχς συνδεσει στο pc μου αλλα εχς βαρεθει καθε φορα να κανω καινοθργιεσ ρυθμισεις.... και θελω ενα media player που να εχει ισαξια εικονα απο αυτη που περνω απο το pc
ποιο να προτιμησω απο τα 2? η μηπως καποιο αλλο?

θελω ενα καλο media player για να το συνδεσω με τv panasonic 42 kai me ton infocus in83
μεχρι τςρα τα εχς συνδεσει στο pc μου αλλα εχς βαρεθει καθε φορα να κανω καινοθργιεσ ρυθμισεις.... και θελω ενα media player που να εχει ισαξια εικονα απο αυτη που περνω απο το pc
ποιο να προτιμησω απο τα 2? η μηπως καποιο αλλο?
ποια 2;