Xtreamer Pro

Re: Απάντηση: Xtreamer Pro

Αφου το ελυσες ζεστανε το προβολι και ερχομαστε...:SFGSFGSF:

ετοιμο ειναι....χαχα
παντος το μηχανακι εχει πολλες δυνατοτητες...
το livetv εχει μεσα καναλια σε hd πολυ καλα..κριμα γιατι εχς μονο 2αρα γραμμη και δεν νμπορω να τα απολαυσω,,,
αυτο ποθ το χαλαει ειναι to jukbox που ακομη εχει προβληματα...

το κατεβαζεις απο το επισημο site και το τοποθετεις στον ιδιο φακελο που εχεισ και το jukbox. στο φακελο scripts

παιζοντας στιν infocus83 ταινια σε iso παρατηρησα οτι καθε 40sec κανει ενα σκαλοματακι στην εικονα...(το κανει και σε mkv)
μιλωντας με ενα φιλο μου ειπε πως ειναι φυσιολογικο οταν παιζεις στα 24p μιας και αν δεν υποστηριζει το ακριβες 23,978 καθε 40sec κανει ενα σκαλωμα για να συνχρονισει ξανα την εικονα .
αληθευει αυτο? δεν υποστηριζει ο xtreamer το 23.978?
αν οχι θα γινει αυτο σε καποια αναβαθμιση?ειναι εφικτο?

οταν λοιπον το γυρισα σε ανενεργο το 24p απο το μενου του xtreamer και εδινε στον προβολεα 1080p 60hz...το σκαλωματακι εξαφανιστηκε και μαλιστα δεν ειδα διαφορα στα παναρισματα απο τα 24p...εντυπωσικαο κατεμενα...

καποιο σχολιο στα παραπανω απο καποιον που το εχει ψαξει περισσοτερο./..?

παιζοντας στιν infocus83 ταινια σε iso παρατηρησα οτι καθε 40sec κανει ενα σκαλοματακι στην εικονα...(το κανει και σε mkv)
μιλωντας με ενα φιλο μου ειπε πως ειναι φυσιολογικο οταν παιζεις στα 24p μιας και αν δεν υποστηριζει το ακριβες 23,978 καθε 40sec κανει ενα σκαλωμα για να συνχρονισει ξανα την εικονα .

οταν λοιπον το γυρισα σε ανενεργο το 24p απο το μενου του xtreamer και εδινε στον προβολεα 1080p 60hz...το σκαλωματακι εξαφανιστηκε και μαλιστα δεν ειδα διαφορα στα παναρισματα απο τα 24p...εντυπωσικαο κατεμενα...

ναι, ισχύει, βγάζει 24p και όχι τα πραγματικά frames γι' αυτό βλέπεις και το σκάλωμα κάθε 40'' περίπου.
Το θέμα είναι παλιό και λένε ότι θα το φτιάξουν κάποια στιγμή με fw update.

αρα το τσιπακι το υποστηριζει και απλα ειναι θεμα frmw. απο οτι ειδαι και στο επισημο forum λεμε οτι στιν εκδοση 3 θα λυθει το θεμα..
παντος εγω που το εβγαλα την επιλογη 24p ειδα την ιδια εικονα και χωρις το σκαλωμα...

αρα το τσιπακι το υποστηριζει και απλα ειναι θεμα frmw. απο οτι ειδαι και στο επισημο forum λεμε οτι στιν εκδοση 3 θα λυθει το θεμα..
παντος εγω που το εβγαλα την επιλογη 24p ειδα την ιδια εικονα και χωρις το σκαλωμα...
η έκδοση 3 έχει καταντήσει μύθος.
Την περιμένουμε από τότε που κυκλοφορούσε το 1ο xtreamer.
Αναμένουμε

Δεν το υποστηρίζει το xtreamer και γενικά είναι "τσακωμένο" το 23.976 με την Realtek
Είναι θέμα SDK και δεν είναι εύκολο να φτιαχτεί
Το αν το βλέπεις ή όχι εξαρτάται και από το μέσο προβολής (Το παρατηρείς εύκολα στους τίτλους τέλους)

Υπάρχει δυνατότητα μετακίνησης ή συγχρονισμού των υπότιτλων όπως στο egreat;

Δεν το υποστηρίζει το xtreamer και γενικά είναι "τσακωμένο" το 23.976 με την Realtek
Είναι θέμα SDK και δεν είναι εύκολο να φτιαχτεί
Το αν το βλέπεις ή όχι εξαρτάται και από το μέσο προβολής (Το παρατηρείς εύκολα στους τίτλους τέλους)

καταρχιν μεσα απο το επισημο φορουμ της xtreamer εχω παρει απαντηση απο developer οτι το θεμα με τα 24p θα λυθει μεσω fw update στην 3.0v

δευτερον ...τι ειναι το sdk?

καταρχιν μεσα απο το επισημο φορουμ της xtreamer εχω παρει απαντηση απο developer οτι το θεμα με τα 24p θα λυθει μεσω fw update στην 3.0v

δευτερον ...τι ειναι το sdk?

Το SDK σημαίνει Software Develοpment Kit
Σκέψου σαν ενα ενδιάμεσο επίπεδο ανάμεσα στην Realtek και τον εκάστοτε κατασκευαστή Είναι ενας δίαυλος επικοινωνίας που φτιάχνει ο δημιουργός του Hardware (Realtek) ωστε να γράψει ο δευτερος τον κωδικα για να δημιουργήσει τα firmware Αν ο πρώτος (Realtek) δεν του δώσει πχ την δυνατότητα να διαχειριστεί τα 24p ο δεύτερος (Xtreamer) είτε δεν θα μπορέσει να το κάνει είτε θα προσπαθήσει να το κάνει κάπως διαφορετικά

Αυτός είναι ο λόγος που τα Sigma πχ το παρέχουν ευκολότερα
Αν το δώσει σωστά η ίδια η Realtek ΟΛΑ τα μηχανάκια θα το υιοθετήσουν

Υ.Γ Μακάρι να λυθεί και εγώ αυτό περιμένω ;)

Σκέψου σαν ενα ενδιάμεσο επίπεδο ανάμεσα στην Realtek και τον εκάστοτε κατασκευαστή Είναι ενας δίαυλος επικοινωνίας που φτιάχνει ο δημιουργός του Hardware (Realtek) ωστε να γράψει ο δευτερος τον κωδικα για να δημιουργήσει τα firmware Αν ο πρώτος (Realtek) δεν του δώσει πχ την δυνατότητα να διαχειριστεί τα 24p ο δεύτερος (Xtreamer) είτε δεν θα μπορέσει να το κάνει είτε θα προσπαθήσει να το κάνει κάπως διαφορετικά

αντε να δουμε...παντος οπως ειπα και παραπανω και στα 60hz μια χαρα παιζει εμενα....δε μοιυ ελυψαν τα 24p...
εκανα και μια ερωτηση σε αλλο topic kai την καων και εδω....προσπαθω να σβησω απο το φακελο του jukebox to xjb.db-journal αλλα δε μπορω και υποπτευομαι οτι αυτο ειναι υπευθηνο που οταν παω στο check firmware απο το μενου του xtreamer αυτο δεν κανει τιποτα....

Ειδα το μηχανακι να παιζει σε 135 ιντσες (in83)...

Κανει παπαδες...Εικονα ξυραφι ,αν λυθει το θεμα με τα 23,976
θα μιλαμε για super player.Το βαθμολογω 9,5 στα 10...
Εννοειται οτι το περιμενω απο βδομαδα.
Εχω και κατι αρχειακια σε 24 96 flac που θα αξιοποιηθουν δεοντως:firstprize:
Με εξοδο στα 1080 60p μου φανηκε καλυτερο απο htpc με Ati 4830 στην κινηση
:SFGSFGSF:

βάζοντας το 2.4.2 παρατήρησα ότι κάποια παλιά .avi μέτά από 1 λεπτό περίπου κολλάνε κ πρέπει να τα κάνω fwd για να συνεχίσουν.αναγκαστηκα να κάνω downgrade στο 2.4.0.το έχει παρατηρήσει κανείς?

Format : AVI
Format/Info : Audio Video Interleave
File size : 700 MiB
Duration : 1h 26mn
Overall bit rate : 1 130 Kbps
Writing application : VirtualDubMod 1.5.4.1 (build 2178/release)
Writing library : VirtualDubMod build 2178/release

Video
ID : 0
Format : MPEG-4 Visual
Format profile : Advanced Simple@L5
Format settings, BVOP : Yes
Format settings, QPel : No
Format settings, GMC : No warppoints
Format settings, Matrix : Custom
Codec ID : XVID
Codec ID/Hint : XviD
Duration : 1h 26mn
Bit rate : 930 Kbps
Width : 512 pixels
Height : 384 pixels
Display aspect ratio : 4:3
Frame rate : 25.000 fps
Color space : YUV
Chroma subsampling : 4:2:0
Bit depth : 8 bits
Scan type : Progressive
Bits/(Pixel*Frame) : 0.189
Stream size : 577 MiB (82%)
Writing library : XviD 1.2.0.dev47 (UTC 2006-11-01)

Last edited:
προπαθω ακομη να σβησω το xjb.bd-journal
αλλα καθε φορα που παω να το κανω μοθ λεει οτι ¨is requeired permition from unix/user to make chabgeses to these folder"

κανεις καμια ιδεα?

Τα Tvix που φοράνε το ίδιο chipset με το xtreamer έχουν βγάλει fw που λύνει το ζήτημα. Το περιμένουμε και από την xtreamer