Xtreamer Pro

ΟΧΙ...δεν κάνει ....εφερε μαζί του blueray player....με το δικό του χρυσο καλώδιο μια χαρά....κουμπώνω το xtreamer με το δικό του HDMI είδε το πρόβλημα...κουμπώνω στο xtreamer το χρυσό καλώδιο όλα μέλι γάλα...

Του δείχνω την Samsung...του λέω ότι εκεί παίζουν όλα μια χαρά με το παλιό καλώδιο.....μου λέει " Σε πιστεύω..."

Πήγα Saturn πήρα ενα καλό (λέει) με 25 ευρώ...αν δεν κάνει δουλειά το γυρίζω πίσω και παίρνω τα λεφτά μου...
είδες....μεταξωτό το πωπουδάκι της :flipout::flipout:
συγνώμη αλλά με 25 ευρώ πας να τη ρίξεις;
Από 100 ευρώ και ίσως σε αφήσεις να δεις τίποτα :flipout:

τουλάχιστον βρήκαμε τον φταίχτη. Αυτά τα HDMI είναι πονεμένη ιστορία πάντως.

Αν καταλαβα το προβλημα ειναι μονο οι κουκιδες(dots) που αναβοσβηνουν?
Αυτο το προβλημα αρχισε και στο απλο xt απο το firmware 2.2 και μετα.(ειναι περισσοτερο θεμα του xtreamer ).Και το κανει οχι στην επιλογη 1080 /24
αλλα στην προηγουμενη 1080p 50 ή 60 hz.Στα 1080i αλλα και στις αλλες επιλογες δεν εχει προβλημα.
Εγω εχω το προβλημα αυτο με μια Samsung A656 μετα το 2.2 firm(πριν οχι)και διορθωνεται μονο στη 4η επιλογη του hdmi compatility.(Γι αυτο εβαλαν αυτη την επιλογη μετα απο διαφορα παραπονα που εγιναν.)
Ειχα δοκιμασει 4 καλωδια αλλα τιποτα.

oχι σε μενα. Ήταν και αυτό πρόβλημα ενίοτε...αλλά η ταινία άλλοτε ξεκινούσε άλλοτε όχι αλλοτε κολλουσε...τεσπα....η δικιά μου δεν τρώει ότι κι ότι ...μόνο χαβιάρι και αστακό...

Απάντηση: Re: Xtreamer Pro

oχι σε μενα. Ήταν και αυτό πρόβλημα ενίοτε...αλλά η ταινία άλλοτε ξεκινούσε άλλοτε όχι αλλοτε κολλουσε...τεσπα....η δικιά μου δεν τρώει ότι κι ότι ...μόνο χαβιάρι και αστακό...

Εν τω μεταξύ περιμένουμε με αγωνία τα αποτελέσματα σου :ears:

Απάντηση: Re: Xtreamer Pro

Μεταξύ άλλων εδώ έχουν sticky ένα θέμα σχετικά με hdmi
http://forum.xtreamer.net/topic/13903-xtreamerpro-hdmi-communication-reports-topic/

Some HDMI v1.3a and v1.3b leads may cause connectivity issues. Please try an HDMI v1.3c "High-Speed" lead

Για τσέκαρε τι γράφει πάνω το καλώδιο που πήρες.

ειμαι ενα βημα πριν την αγορα του.
τελευταιο ερώτημα...να το παρω μαζι με τιν wifi antenna η χωρις.?
εχω modem - router sagem 1500wg και το χρησιμοποιώ για το οικιακό μου δίκτυο.... χρειάζομαι η οχι την κεραία του xtreamer?

Nομιζω τα αξιζει τα 20ε της.
Και μετα αν θες να παρεις ή θα σου βγει η πιστη να βρεις συμβατη κεραια, ή σιγουρα θα δωσεις πιο πολλα χρηματα. (μπορει να σου συμβουν και τα δυο)

το θεμα δεν ειναι το κοστος αλλα αν ειναι αναγκαια με το setup που εχω...,
ετσι και αλλιως η την παρω τωρα η αργοτερα ηδια τιμη ειναι...20ευρο+10ευρο μεταφωρικα η την παρω μαζι με το pro η μονη της...

θα το χρησημοποιησω...το θεμα ειναι αφοθ εχω το ρουτερ που κανει αυτη τη δουλεια νομιζω ειναι περιτο το wifi του pro...

θα το χρησημοποιησω...το θεμα ειναι αφοθ εχω το ρουτερ που κανει αυτη τη δουλεια νομιζω ειναι περιτο το wifi του pro...

Προφανώς δεν κατάλαβες πως η "κεραία" είναι απολύτως απαραίτητη για την ασύρματη (wifi) σύνδεση του pro με το router σου!

Δεν είναι μόνο κεραία αλλά και usb κάρτα δικτύου πράγμα που δεν φαίνεται ξεκάθαρα όταν την ονομάζουμε απλώς κεραία! Το pro δεν έχει εσωτερικά ηλεκτρονικά στοιχεία ασύρματης δικτύωσης!

Αν λοιπόν η ασύρματη σύνδεση pro και router είναι απαραίτητη η αγορά της "κεραίας" είναι μονόδρομος!

to pro θα το βαλω στο ιδιο rack με το ρουτερ και θα το συνδςσω μεσω καλωδιου...ετσι δεν παει?...

Ναι, αν τα βαλεις διπλα και με καλωδιο, τοτε η κεραια θα ειναι αχρηστη.
Απλα αν ειναι μακρια απο το ρουτερ και καποια στιγμη θες δικτυο, θα χρειαστεις την κεραιουλα.

οκ...καταλαβα...θα συνδεσω το pro με καλωδιο και αν θελήσω να τραβήξω ταινίες για να τις δω στο λαπτοπ τις τραβαω μεσω ρουτερ..οποτε θα το παρω χωρίς την κεραια....ευχαριστω παιδια για τις απαντήσεις

αν αργότερα θελήσεις να το έχεις σε ασύρματη δικτύωση τότε του κοτσάρεις ένα access point και δεν σε απασχολούν οι ασυμβατότητες

σωστος!!

δεν ξερω παντος για τις καθυστερήσεις που λέγανε στην αποστολή..εγω χθες το παρήγγειλα και σήμερα μου στηλανε μήνυμα οτι ειναι shipped η παραγγελία....

Last edited:
Αν πέσεις σε περίοδο που έχουν stock σε 5 μέρες είναι στην πόρτα σου.

Αν περιμένουν κι αυτοί να παραλάβουν, τότε αναμένεις κι εσύ.

Πάντως παιδιά ξαναλέμε, ξεχάστε το ασύρματο αν μιλάμε για 1080p υλικό. Ακόμα και με 720p αν έχει υψηλό bitrate σε κάποιες σκηνές κάνει σπασίματα.

Καλύτερα βρείτε τρόπο να περάσετε καλώδιο.

Re: Απάντηση: Re: Xtreamer Pro

Εν τω μεταξύ περιμένουμε με αγωνία τα αποτελέσματα σου :ears:

επιτέλους....το ΣΚ απόλαυσα Full HD ΑΠΡΟΒΛΗΜΑΤΙΣΤΑ!!! Κοίταζα την ταινία αντί να ψάχνω να βρω γιατί σπάει η κίνηση, γιατί πηδάει frames, γιατί εχει πιξελιάσματα, γιατί, γιατί, γιατί....το 1080π 24ΗΖ δούλευε κανονικά...ΔΕΝ υπήρχαν σπασίματα στην κίνηση όπως παλαιότερα (λόγω του ότι είχα ανενεργό το εν λόγω feature) ....!!

Αχ βρε Philips....με τις απαιτήσεις σου!

Last edited: