Xtreamer Pro

Το cooling kit κουμπώνει μόνο στο απλό xtreamer? Στο PRO τι παίζει από ζέστη / θόρυβο (με δίσκους μέσα) ;;

Φίλε, εγώ το παρέλαβα μόλις χθες. Ο ανεμιστήρας στο High κάνει θόρυβο, στο medium είναι σχετικά μικρός αλλά όχι ενοχλητικός, και στο low απλά δεν ακούγεται τίποτα. Το τεστ έγινε σε δωμάτιο εξοχικού με απόλυτη ησυχία.

usb πληκτρολόγιο & mouse παίρνει από πίσω ;; (ντροπής πράματα :speechless-smiley-0)
Από όσο ξέρω όχι (ντροπής πράματα :speechless-smiley-0)

να μαι πάλιιιι.... επίσης μπορείς να έχεις πρόσβαση σε αυτό από μακριά (http, ftp);; ή μόνο με το etrayz ???
μέσα από το δίκτυό σου μπορείς με HTTP και ftp,
μέσω ίντερνετ δεν ξέρω

θα δοκιμάσω....πρέπει να είναι 1080π η τηλεόραση ή όχι; η δεύτερη μικρή που έχω είναι 720p...θέλω να πω αν δω να παίζει σωστά ένα βιντεο 1080π στα 24ΗΖ στην μικρή σημαίνει ότι εχω προβλημα στην μεγάλη τηλεόραση σωστά;;

Και για να μην το ξεχάσω Σας ευχαριστώ όλους για την βοήθειά σας και την στήριξη
Μπορεί η τηλεόραση να έχει ανάλυση 720 όμως να μπορεί να δέχεται 1080p@24.
Δες τα specs της τηλεόρασης

να μαι πάλιιιι.... επίσης μπορείς να έχεις πρόσβαση σε αυτό από μακριά (http, ftp);; ή μόνο με το etrayz ???

Η απομακρυσμένη πρόσβαση μπορεί να γίνει μέσω δικτύου, είτε στο εσωτερικό δίκτυο απλούστατα μέσω του webgui αλλά και μέσω samba (http) ή ftp είτε μέσω WAN (internet) με επίσης χρήση των http,ftp με την προϋπόθεση πως έχεις ρυθμίσει κατάλληλα το modem router σου (DMZ ή Virtual servers ή VPN)

Όρεξη ν'άχεις να ρυθμίζεις :a0210:

H δεύτερη τηλεόραση είναι μια Samsusng LE26A457 (1366 x 768)...
με μία γρήγορα ματιά στα spec της τηλεόρασης, λέει ότι υποστηρίζει 24p άρα λογικά πρέπει να μπορεί να δεχτεί 1080p ανάλυση

Τελικά φταιει η τηλεόραση....
στην samsung παίζουν όλα τέλεια με 24Ηζ ενεργοποιημένιο ενω στην philips σε όλες τις HDMI κολλάει με την αντίστοιχη ρύθμιση. ΓΙα να δείτε τι ακριβώς εννοώ εχω τραβήξει κάποιες φωτό με την Samsung kai δυο βιντεάκια με την Philips με μια παλιά φωτογραφική μηχανή (low resolution http://uploading.com/files/eb9a8bf9/New+folder.rar/) Στις φωτογραφίες φαίνεται η Samsung με το info να δείχνει το 24Ηz ενεργοποιημένο....κανένα πρόβλημα
πιο εύκολα θα άλλαζα το xtreamer....τώρα πως λέω το πρόβλημά μου στους τεχνικούς της Philips; και πόσο γρήγορα θα ανταποκριθούν σε αίτημά μου για αλλαγή; Γιατί αμα πάει για επισκευή καληνύχτα....Η τηλεόραση είναι αγορασμένη από Saturn...λέτε να την αλλάξουν εκεί;

κανένας άλλος που να εχει το xtreamer pro με philips 37pfl9604 (για μη τυχόν μου πουν περί ασυμβατότητες κτλ)

θα είδες το πρόβλημά μου αν κατέβασες το ζιπ που έκανα upload.....τι να πω....αυριο θα μου ερθει τεχνικός της Philips με ενα εργαλείο για το hdmi...
Δεν ξέρω πως δουλεύουν στο service της Philips
...εχω και την 2η τηλεόραση για να τους δείξω τι παίζει...αν μου πουν περί κόπιες και blueray rips και ασυμβατότητες του xtreamer pro σκέπτομαι να κάνω mail στην μαμα Philips εχοντας από δίπλα ενός αλλου που εχει το ίδιο σετ με μένα και στο οποίο θα παίζει κανονικά. Γιαυτό ρώτησα ....
μενω αγ.ΠΑρασκευή...δεν εχω άλλο player να δοκιμάσω (A200, C200, HDI Dune οτιδήποτε) για να επιβεβαιώσω την θεωρία περι μη ασυμβατότητας του xtreamer και ότι φταίει το hdmi....

εχεις κάτι άλλο να προτίνεις /τε;

δυστυχώς, εγώ που είχα την Philips 32PFL9632, που δέχεται 1080p@24, τη σύνδεση την έκανα μέσω ενισχυτή

Έχω την 46PFL9704 , δεν την έχω δοκιμάσει με το ΧPro , αν προλάβω θα το δοκιμάσω και θα σου πω .

τώρα εγώ αν απαιτήσω αντικατάσταση της philips θα είμαι παράλογος; κανείς αλλος με xtreamer pro και philips;
Mιλτο εχεις αναφέρει το πρόβλημά σου στην philips;

Και εγω εχθές το κατάλαβα !
Δεν το έχω αναφέρει και δεν νομίζω να ασχοληθώ , μιας και δεν προβάλλω εκι !

Λοιπόν... μετά από επίσκεψη τεχνικού διαπιστώθηκε ότι οι Philips λόγω συστημάτων - διαφορετικών ανοχών αποδεκτού σήματος κτλ. κατά κάποιο τρόπο θέλουν/απαιτούν και το υψηλής ποιότητας καλώδιο HDMI ... Τα καλώδιά μου ομολογώ δεν ήταν χρυσοποίκιλτα αλλά εκαναν περί τα 15ευρώ ... Συν τοις άλλοις δουλεύαν ΑΨΟΓΑ σε Samsung/Sony τηλεοράσεις που δοκίμασα κάτι που θεώρησα ότι δεν φταίει....δεν ξέρω τι να πω...πάω Saturn να πάρω το πιο καλό HDMI, 1m... Να δω πως θα πάει .....θα λυθεί ή θα ψάχνουμε καλώδια συμβατά ...

To HDMI καλώδιο που είχε το pro δεν κάνει;

Το δοκιμάσατε με τον τεχνικό ότι θα πιάσει με υψηλής ποιότητας καλώδιο HDMI ή ήρθε, είδε και πέταξε μία βλακεία;

έχει κάτι πολύ ακριβά το saturn,

πάντως ή έχεις τηλεόραση με μεταξωτό κ@λο ή δεν έχεις :flipout:

Δοκίμασε ένα άλλο καλό hdmi. Αν δεν κάνει πάντως, αν είναι να μπεις στο τρυπάκι με ακριβά hdmi καλώδια, πήγαινε πούλα το Pro και πάρε κάνα άλλο μηχανάκι.

To HDMI καλώδιο που είχε το pro δεν κάνει;

Το δοκιμάσατε με τον τεχνικό ότι θα πιάσει με υψηλής ποιότητας καλώδιο HDMI ή ήρθε, είδε και πέταξε μία βλακεία;

έχει κάτι πολύ ακριβά το saturn,

πάντως ή έχεις τηλεόραση με μεταξωτό κ@λο ή δεν έχεις :flipout:
ΟΧΙ...δεν κάνει ....εφερε μαζί του blueray player....με το δικό του χρυσο καλώδιο μια χαρά....κουμπώνω το xtreamer με το δικό του HDMI είδε το πρόβλημα...κουμπώνω στο xtreamer το χρυσό καλώδιο όλα μέλι γάλα...

Του δείχνω την Samsung...του λέω ότι εκεί παίζουν όλα μια χαρά με το παλιό καλώδιο.....μου λέει " Σε πιστεύω..."

Πήγα Saturn πήρα ενα καλό (λέει) με 25 ευρώ...αν δεν κάνει δουλειά το γυρίζω πίσω και παίρνω τα λεφτά μου...
είδες....μεταξωτό το πωπουδάκι της :flipout::flipout: