Xtreamer Prodigy...

Re: Xtreamer PRODIGY...

καλα αυτο ειναι αρχαιο προβλημα δεν ενοοθν να το διορθωσουν με καμμια δυναμη οτι κοντινοτερο ειναι cairo+2

καλα αυτο ειναι αρχαιο προβλημα δεν ενοοθν να το διορθωσουν με καμμια δυναμη οτι κοντινοτερο ειναι cairo+2

Aυτο βαζω και ειναι ενταξει.Μετα ομως απο επανεκκινηση γυριζει 2 ωρες πισω.

αυτη ηταν η απαντηση τους οταν το εθεσε καποιος αλλος δες και εδω αν και δεν καταλαβα να λύνεται με αυτον τον τροπο

http://forum.xtreamer.net/topic/29347-35rcx-timedate-incorrect-ntp-issues

Site Chief Admin

Group:Administrators
Posted Today, 10:44
This is a known issue (for some time actually) which is proving a bit hard to tackle.
But we will solve it.
Before posting a question please search in:

αυτη ηταν η απαντηση τους οταν το εθεσε καποιος αλλος δες και εδω αν και δεν καταλαβα να λύνεται με αυτον τον τροπο

http://forum.xtreamer.net/topic/29347-35rcx-timedate-incorrect-ntp-issues

Site Chief Admin

Group:Administrators
Posted Today, 10:44
This is a known issue (for some time actually) which is proving a bit hard to tackle.
But we will solve it.
Before posting a question please search in:

Ευχαριστω Dimosx ,φαινετε ειναι γενικο προβλημα, δεν λεει και τιποτα ομως αν δεν εχω ωρα.

Δηλαδή σε εσάς πέρνει κανονικά την ώρα από το internet?
Εμένα δεν το έχει κάνει ποτέ.
Ξεκινάει πάντα να μετράει από 01 Jan 12:00 και όσο το έχω στο ρεύμα ανεβαίνει...
Άμα το βγάλω ξεκινάει πάλι από την αρχή.

τελικά αν και ταχύτερη η 4 ξαναγυρίζω πίσω στην rc10 (silver prodigy -power buy). H MAC μου είναι μια χαρά παραδόξως αλλά κάτι τρελαίνεται με τα shares. Εχω win7 64bit στο HP microserver. Στο network μπαίνω στο pc και μου ζητάει username & pass τα βάζω και μια τα δέχεται..μια μου βγάζει log in fail...δε βλέπει φακέλους με [ ] π.χ "[movies]" αλλά μόνο φάκελο "movies" . Τα share τα κάνω με ενα μικροπρογραμματάκι που βρήκα επίσης στο φόρουμ της xtreamer, windows share manager 1.2. Ομολογώ οτι πανεύκολα και χωρίς να παιδεύομαι με δικαιώματα και ρυθμίσεις κλπ στο δίκτυο των υπολογιστών μου...λάπτοπ,σταθερά κλπ καμιά 4pc τα βλέπουν ολα. Με το prodigy....άκρη δε βγάζω. :BXVZCBXZ6:

Mαλλον αλλα γινονται στον ενα αλλα στον αλλο.Η RC 10 με ειχε τρελλανει στις επανεκκινησεις,δεν μπορουσα να δω ταινια.Ετσι γυρισα στην RC8.Αυτη για να φορτωσει
ο σκληρος ηθελε μιση ωρα.Τωρα η 4 ειναι σφαιρα.

Με τα shares τι κάνεις;; πώς τα βλέπεις ;;

Δεν ειμαι γνωστης των PC.Παντως το σκληρο usb 3tb που εχω στο λαπτοπ,τον εβλεπε
και τον βλεπει κανονικα.Μονο προβλημα η ωρα,και οτι κολαει στο yutube.Δηλαδη τιποτα για μενα

ουτε εγω εχω προβλημα με τα shares αν τα κανεις οπως λεει δηλαδη βαζωντας με πληρη δικαωματα και τουσ χρηστες guest kai everyone και εχωντας κωδικο στο pc οταν μπαινεις μια χαρα τα βλεπει ολα μαλιστα δεν χρειαστηκε να ξανακανω ρυθμιση οπως τα εβλεπε με την 10 ετσι τα βλεπει με την 4 και ασ εχω και οκταρια στο pc μου

Πρόβλημα με Xtreamer Pro

Καλησπέρα και χρόνια πολλά!

Πριν από περίπου μια εβδομάδα αγόρασα ένα Xtreamer Pro Silver από την ίδια την αντιπροσωπεία εδώ στην Αθήνα. Μέχρι στιγμής, όμως, δεν είμαι και πολύ ευχαριστημένος από την αγορά μου και είπα να ρωτήσω και άλλους κατόχους μήπως μπορούν να με βοηθήσουν. Έχω βάλει κι ένα Seagate 2T μέσα και εχθές έκανα και την αναβάθμιση σε V4.

Το βασικό μου πρόβλημα είναι το Jukebox. Πήρα το μηχανηματάκι γιατί μου άρεσε πολύ ότι είχε και Jukebox κλπ και τελικά μόνο αυτό δεν έχω. Το έχω συνδέσει με το Wifi μου, βρίσκει τις πληροφορίες για την κάθε ταινία, τα δείχνει και στο Jukebox και όταν το κλείνω και το ξανανοίγω έχουν χαθεί όλα! Το κάνει και σε κανέναν άλλο; Επίσης, το πλαίσιο της οθόνης στο Jukebox (και ΜΟΝΟ εκεί) υπερβαίνει την κανονική οθόνη και όταν πάω να το ρυθμίσω με τα βελάκι να είναι ακριβώς στο πλαίσιο της οθόνης μου, δεν μετακινούνται καν.

Τέλος, θέλω να ρωτήσω αν κάνει και σε άλλους γύρω στα 30-45" για να διαβάσει το σκληρό όταν ανοίγει το Xtreamer. Επίσης, έχει κολλήσει και 1-2 φορές και αναγκαστικά έβγαλα το καλώδιο και το ξαναέβαλα.

Και άλλη μια ερώτηση. Θέλω να οργανώσω τα Tv Shows μου. Ξέρει κανείς πως μπορώ να βάλω πληροφορίες, poster κλπ; (αν και αφού δεν κρατάει πληροφορίες για την ταινία, γιατί να κρατάει για τα υπόλοιπα;)

Γενικά, έχω ξενερώσει με το μηνανηματάκι μου. Το περίμενα πολύ πιο τέλειο και με έχει απογοητεύσει και τζάμπα και τα 200 ευρω! Ειδικά το Jukebox είναι μια αποτυχία..

Ευχαριστώ πολύ!

Re: Πρόβλημα με Xtreamer Pro

Καλησπέρα και χρόνια πολλά!

Πριν από περίπου μια εβδομάδα αγόρασα ένα Xtreamer Pro Silver από την ίδια την αντιπροσωπεία εδώ στην Αθήνα. Μέχρι στιγμής, όμως, δεν είμαι και πολύ ευχαριστημένος από την αγορά μου και είπα να ρωτήσω και άλλους κατόχους μήπως μπορούν να με βοηθήσουν. Έχω βάλει κι ένα Seagate 2T μέσα και εχθές έκανα και την αναβάθμιση σε V4.
το βασικό μου πρόβλημα είναι το Jukebox. Πήρα το μηχανηματάκι γιατί μου άρεσε πολύ ότι είχε και Jukebox κλπ και τελικά μόνο αυτό δεν έχω. Το έχω συνδέσει με το Wifi μου, βρίσκει τις πληροφορίες για την κάθε ταινία, τα δείχνει και στο Jukebox και όταν το κλείνω και το ξανανοίγω έχουν χαθεί όλα! Το κάνει και σε κανέναν άλλο; Επίσης, το πλαίσιο της οθόνης στο Jukebox (και ΜΟΝΟ εκεί) υπερβαίνει την κανονική οθόνη και όταν πάω να το ρυθμίσω με τα βελάκι να είναι ακριβώς στο πλαίσιο της οθόνης μου, δεν μετακινούνται καν.

Τέλος, θέλω να ρωτήσω αν κάνει και σε άλλους γύρω στα 30-45" για να διαβάσει το σκληρό όταν ανοίγει το Xtreamer. Επίσης, έχει κολλήσει και 1-2 φορές και αναγκαστικά έβγαλα το καλώδιο και το ξαναέβαλα.

Και άλλη μια ερώτηση. Θέλω να οργανώσω τα Tv Shows μου. Ξέρει κανείς πως μπορώ να βάλω πληροφορίες, poster κλπ; (αν και αφού δεν κρατάει πληροφορίες για την ταινία, γιατί να κρατάει για τα υπόλοιπα;)

Γενικά, έχω ξενερώσει με το μηνανηματάκι μου. Το περίμενα πολύ πιο τέλειο και με έχει απογοητεύσει και τζάμπα και τα 200 ευρω! Ειδικά το Jukebox είναι μια αποτυχία..

Ευχαριστώ πολύ!

Κατ'αρχάς μιλάς για το Prodigy .
1) Βάλε μια SD card μπροστά.
2)Οταν κάνεις αναβάθμιση , μόλις τελειώνει - μόλις δηλαδή γράφει στην TV installation complete- τραβάς αμέσως το στικ για να μην δημιουργηθούν οι απαραίτητοι φακελοι σ'αυτό αλλά στο root του δίσκου σου.
Βασικά κάπου πρέπει να κρατάει τις πληροφορίες των ταινιών σου.
Στις ρυθμίσεις βρες την επιλογή screen size και προσάρμοσε την με την TV σου .

Δοκίμασε να κάνεις αυτά που σου λέω και θα δεις ότι δεν θα έχεις ξανά πρόβλημα. Ούτε στο διάβασμα των αρχείων :D

Last edited:
Re: Πρόβλημα με Xtreamer Pro

Δηλαδή να ξανακάνω το update στο Firmware, σωστά;

Σε ευχαριστώ πολύ για την άμεση απάντηση! Πάω να το δοκιμάσω! Ελπίζω να είναι οκ μετά γιατί πραγματικά είχα ξενερώσει...

Να ρωτήσω κάτι χαζό; Βάζω και το usb και την SD και όταν τελειώσει τραβάω μόνο το USB ή βάζω το installation μέσα στην SD και την τραβάω μόλις τελειώσει; Αφού έχω εσωτερικό HDD γιατί δε γράφονται εκεί;

Επίσης, το screen size το δοκίμασα κι εγώ αλλά όταν μου βγάζει το τετράγωνο με τα κόκκινα βελάκια, και πατάω τα βελάκια στο τηλεχειριστήριο, δεν κάνουν τίποτα. :/

Last edited:

Να ρωτήσω κάτι χαζό; Βάζω και το usb και την SD και όταν τελειώσει τραβάω μόνο το USB ή βάζω το installation μέσα στην SD και την τραβάω μόλις τελειώσει; Αφού έχω εσωτερικό HDD γιατί δε γράφονται εκεί;

Επίσης, το screen size το δοκίμασα κι εγώ αλλά όταν μου βγάζει το τετράγωνο με τα κόκκινα βελάκια, και πατάω τα βελάκια στο τηλεχειριστήριο, δεν κάνουν τίποτα. :/

Σβήσε ότι έχει μέσα η SD εάν είναι η πρώτη φορά που θα την χρησιμοποιήσεις στο Prodigy. Αστην μέσα και ξέχνα την . Αργότερα θα δεις τι θα μπει μέσα αυτόματα.
Βάζεις το αρχείο instal.img στο USB και ξεκινάς το update. Μόλις η TV γράψει "install;ation complete" το τραβάς σε 3".

Στο screen size μόλις μπεις, θα πατήσεις δεξιό ή αριστερό πλήκτρο για να ρυθμίσεις το κάθετο άνοιγμα της οθόνης σου και μετά το επάνω ή το κάτω για να ρυθμίσεις το οριζόντιο τμήμα της . Μόλις τελειώσεις πατάς ΟΚ (κεντρικό κουμπί)

Ολα θα πάνε καλά. Ο άρρωστος θα αναρρώσει ...αμέσως!!!! :D

Στον εσωτερικο γραφονται.Εγω δεν εχω καρτα.Το screen size ειναι ok.Δεν ρυθμιζω τιποτα.Σε πιο παλιο firmware το εκανα

Να 'σαι καλά!

Θα πάω να το ξανακάνω, γιατί αφαίρεσα και την SD.

Το screen size, ό,τι ρύθμιση και να του κάνω, όταν μπαίνω στο Jukebox δεν ισχύει. Τα πάνω πάνω μου τα κόβει. Σε όλα τα άλλα είναι οκ. Μόνο στο Jukebox το κάνει.
Αυτό το πρόβλημα έχω κι εγώ: http://forum.xtreamer.net/topic/29090-35rc-the-jukebox-gui-is-too-big-for-my-screen/

Επίσης έχω ένα θέμα με την ώρα. Στις πληροφορίες της κάθε ταινίας, εκεί που υποτίθεται ότι πρέπει να γράφει τη συνολική διάρκεια της ταινίας, γράφει "MIN". Και επίσης, ενώ το έχω συνδέσει με το Wifi μου, μου αναγράφει λάθος την ώρα στην αρχική σελίδα πάνω δεξιά. Είναι 2 ώρες πίσω. Πήγα, άλλαξα Time Zone και το έβαλα από Auto σε +2 και όλα είναι οκ αλλά μόλις το κλείνω και το ξανανοίγω πάλι πάει -2 ώρες! Τι κακό είναι αυτό να πηγαίνει με ώρα Αγγλίας!

Last edited: