καλα αυτο ειναι αρχαιο προβλημα δεν ενοοθν να το διορθωσουν με καμμια δυναμη οτι κοντινοτερο ειναι cairo+2
αυτη ηταν η απαντηση τους οταν το εθεσε καποιος αλλος δες και εδω αν και δεν καταλαβα να λύνεται με αυτον τον τροπο
http://forum.xtreamer.net/topic/29347-35rcx-timedate-incorrect-ntp-issues
Site Chief Admin
Group:Administrators
Posted Today, 10:44
This is a known issue (for some time actually) which is proving a bit hard to tackle.
But we will solve it.
Before posting a question please search in:
Με τα shares τι κάνεις;; πώς τα βλέπεις ;;
Nαι.HDMI BIT-STREEM και surround sound HD AUDIO.Aναλογα και τον ενισχuτη βεβαια.
Καλησπέρα και χρόνια πολλά!
Πριν από περίπου μια εβδομάδα αγόρασα ένα Xtreamer Pro Silver από την ίδια την αντιπροσωπεία εδώ στην Αθήνα. Μέχρι στιγμής, όμως, δεν είμαι και πολύ ευχαριστημένος από την αγορά μου και είπα να ρωτήσω και άλλους κατόχους μήπως μπορούν να με βοηθήσουν. Έχω βάλει κι ένα Seagate 2T μέσα και εχθές έκανα και την αναβάθμιση σε V4.
το βασικό μου πρόβλημα είναι το Jukebox. Πήρα το μηχανηματάκι γιατί μου άρεσε πολύ ότι είχε και Jukebox κλπ και τελικά μόνο αυτό δεν έχω. Το έχω συνδέσει με το Wifi μου, βρίσκει τις πληροφορίες για την κάθε ταινία, τα δείχνει και στο Jukebox και όταν το κλείνω και το ξανανοίγω έχουν χαθεί όλα! Το κάνει και σε κανέναν άλλο; Επίσης, το πλαίσιο της οθόνης στο Jukebox (και ΜΟΝΟ εκεί) υπερβαίνει την κανονική οθόνη και όταν πάω να το ρυθμίσω με τα βελάκι να είναι ακριβώς στο πλαίσιο της οθόνης μου, δεν μετακινούνται καν.
Τέλος, θέλω να ρωτήσω αν κάνει και σε άλλους γύρω στα 30-45" για να διαβάσει το σκληρό όταν ανοίγει το Xtreamer. Επίσης, έχει κολλήσει και 1-2 φορές και αναγκαστικά έβγαλα το καλώδιο και το ξαναέβαλα.
Και άλλη μια ερώτηση. Θέλω να οργανώσω τα Tv Shows μου. Ξέρει κανείς πως μπορώ να βάλω πληροφορίες, poster κλπ; (αν και αφού δεν κρατάει πληροφορίες για την ταινία, γιατί να κρατάει για τα υπόλοιπα
Γενικά, έχω ξενερώσει με το μηνανηματάκι μου. Το περίμενα πολύ πιο τέλειο και με έχει απογοητεύσει και τζάμπα και τα 200 ευρω! Ειδικά το Jukebox είναι μια αποτυχία..
Ευχαριστώ πολύ!
Να ρωτήσω κάτι χαζό; Βάζω και το usb και την SD και όταν τελειώσει τραβάω μόνο το USB ή βάζω το installation μέσα στην SD και την τραβάω μόλις τελειώσει; Αφού έχω εσωτερικό HDD γιατί δε γράφονται εκεί;
Επίσης, το screen size το δοκίμασα κι εγώ αλλά όταν μου βγάζει το τετράγωνο με τα κόκκινα βελάκια, και πατάω τα βελάκια στο τηλεχειριστήριο, δεν κάνουν τίποτα. :/
Να ρωτήσω κάτι χαζό; Βάζω και το usb και την SD και όταν τελειώσει τραβάω μόνο το USB ή βάζω το installation μέσα στην SD και την τραβάω μόλις τελειώσει; Αφού έχω εσωτερικό HDD γιατί δε γράφονται εκεί;
Επίσης, το screen size το δοκίμασα κι εγώ αλλά όταν μου βγάζει το τετράγωνο με τα κόκκινα βελάκια, και πατάω τα βελάκια στο τηλεχειριστήριο, δεν κάνουν τίποτα. :/
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.