Xtreamer Prodigy...

Re: Xtreamer PRODIGY...

Στον εσωτερικο γραφονται.Εγω δεν εχω καρτα.Το screen size ειναι ok.Δεν ρυθμιζω τιποτα.Σε πιο παλιο firmware το εκανα

Εγώ γιατί πρέπει να έχω; Προχθές το πήρα, του κουτιού και έχω και το FW V4! Μήπως έχει κανένα θέμα ο δίσκος;

Εγώ γιατί πρέπει να έχω; Προχθές το πήρα, του κουτιού και έχω και το FW V4! Μήπως έχει κανένα θέμα ο δίσκος;

Δεν έχει κανένα θέμα ο δίσκος σου.
Κάνε έτσι όπως σου το λέω. (Το γιατί απαιτεί ένα κατεβατό αναλύσεις τώρα....χε χε )
Το screen size πρέπει ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΑ να ρυθμιστεί. ( Εχει ολόκληρο thread η Xtreamer γι αυτό .)

Το screen size πρέπει ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΑ να ρυθμιστεί. ( Εχει ολόκληρο thread η Xtreamer γι αυτό .)

Σου παρέθεσα ένα thread. Το ίδιο πρέπει να έχω. Το ρύθμισα το screen size αλλά και πάλι όταν μπαίνω στο Jukebox, τα πάνω-πάνω κόβονται.

Σε ευχαριστώ πολύ όμως για ΟΛΗ τη βοήθεια!

Λοιπόν, το δοκίμασα 2 φορές και ό,τι και να κάνω ΔΕΝ αποθηκεύονται οι πληροφορίες για τις ταινίες. Ελεγξα και το στικάκι μήπως άργησα να το τραβήξω και δημιουργήθηκαν εκεί τα αρχεία αλλά είναι όλα στην SD (υπάρχουν και στον σκληρό αλλά είναι από παλιά). Τι να κάνω; Μου φαίνεται ότι θα το πάω πίσω στον κύριο στον Άλιμο να πάρω τα λεφτά μου πίσω να πάω να πάρω κανένα άλλο media player. Δε γίνεται να πληρώνεις 200 ευρώ και να μην έχεις όλα όσα προσφέρει η συσκευή. Γιατί την απλή αναπαραγωγή την κάνουν κι άλλα.. Τι να πω; Έχω απογοητευτεί ΠΑΡΑ πολύ. Ούτε η οθόνη διορθώνεται, ούτε οι πληροφορίες των ταινιών αποθηκεύονται και μου έχει σπάσει τα νεύρα και το -2 στην ώρα... (είναι το κερασάκι στην τούρτα... χαχα)

Λοιπόν, το δοκίμασα 2 φορές και ό,τι και να κάνω ΔΕΝ αποθηκεύονται οι πληροφορίες για τις ταινίες. Ελεγξα και το στικάκι μήπως άργησα να το τραβήξω και δημιουργήθηκαν εκεί τα αρχεία αλλά είναι όλα στην SD (υπάρχουν και στον σκληρό αλλά είναι από παλιά). Τι να κάνω; Μου φαίνεται ότι θα το πάω πίσω στον κύριο στον Άλιμο να πάρω τα λεφτά μου πίσω να πάω να πάρω κανένα άλλο media player. Δε γίνεται να πληρώνεις 200 ευρώ και να μην έχεις όλα όσα προσφέρει η συσκευή. Γιατί την απλή αναπαραγωγή την κάνουν κι άλλα.. Τι να πω; Έχω απογοητευτεί ΠΑΡΑ πολύ. Ούτε η οθόνη διορθώνεται, ούτε οι πληροφορίες των ταινιών αποθηκεύονται και μου έχει σπάσει τα νεύρα και το -2 στην ώρα... (είναι το κερασάκι στην τούρτα... χαχα)

Το -2 στην ωρα ειναι γενικο προβλημα.Τα αλλα οχι.Το info για τις ταινιες το περνεις απο τον αρχικο φακελλο η τον εσωτερικο που εχει και subs;Δοκιμασε
και το αντιθετο

Το -2 στην ωρα ειναι γενικο προβλημα.Τα αλλα οχι.Το info για τις ταινιες το περνεις απο τον αρχικο φακελλο η τον εσωτερικο που εχει και subs;Δοκιμασε
και το αντιθετο

Tι εννοείς; Τα info τα παίρνω από το κουμπί "i" που πατάω "search info" και τις βρίσκει μόνο του. Δεν το κάνω μέσω υπολογιστή. Από τον εσωτερικό που είναι και οι υπότιτλοι μαζί. Και 2 φορές κιόλας έχει φάει και σκάλωμα και έχει κάνει μόνο του reboot και έχει μείνει εκεί και πρέπει να του βγάλω το καλώδιο για να κλείσει. Μου έχει σπάσει τα νεύρα! Πραγματικά.

Tι εννοείς; Τα info τα παίρνω από το κουμπί "i" που πατάω "search info" και τις βρίσκει μόνο του. Δεν το κάνω μέσω υπολογιστή. Από τον εσωτερικό που είναι και οι υπότιτλοι μαζί. Και 2 φορές κιόλας έχει φάει και σκάλωμα και έχει κάνει μόνο του reboot και έχει μείνει εκεί και πρέπει να του βγάλω το καλώδιο για να κλείσει. Μου έχει σπάσει τα νεύρα! Πραγματικά.

Το κουμπι 6 πατας εννοεις για search info. H ταινια εχει τον αρχικο φακελλο με το ονομα της.Εκει δοκιμασε search info.Δες αν κραταει πληροφοριες
μετα απο επανεκκινηση.Αλλιως δοκιμασε search info στον εσωτερικο φακελλο με την ταινια που ειναι και οι υποτιτλοι.

Get movie info οχι search info

Last edited:

Διέγραψα και τα υπάρχοντα αρχεία στον δίσκο (για να δημιουργηθούν μόνο στην SD και να μην είναι διπλά) και ΠΑΛΙ τα ίδια! ΕΛΕΟΣ όμως. Πραγμτικά. Μεγάλη μπαρούφα το Xtreamer. Αν θέλεις μια αιωνιότητα και μια μέρα για να δουλέψει (και δε δουλεύει κιόλας).... Αύριο πρωί πρωί θα πάρω τον κύριο στον Άλιμο για επιστροφή χρημάτων. Κρίμα και φαινόταν πολλά υποσχόμενο...:tdown:

Το κουμπι 6 πατας εννοεις για search info. H ταινια εχει τον αρχικο φακελλο με το ονομα της.Εκει δοκιμασε search info.Δες αν κραταει πληροφοριες
μετα απο επανεκκινηση.Αλλιως δοκιμασε search info στον εσωτερικο φακελλο με την ταινια που ειναι και οι υποτιτλοι.

Get movie info οχι search info

Τις ταινίες τις έχω όλες στο φάκελο Movies. Έχει 151 ταινίες εκ των οποίων οι 4 είναι σε ξεχωριστό φάκελο γιατί είναι CD1 και CD2 (δεν είναι ένα ενιαίο αρχείο). Στην αρχή πήγαινα σε μια μια ταινία και πάταγα το κουμπί "i" και μου έβγαζε "Wrong info - search again", το πάταγα, έψαχνε και μου έβαζε τις σωστές πληροφορίες και φαινόταν στο Jukebox. Στις ταινίες που ήταν σε ξεχωριστό φάκελο, πάταγα το κουμπι "6" και έκανα "Get Movie Info" και φαινόντουσαν και αυτές στο Jukebox. Μετά όμως από κάθε restart δεν εμφανίζεται καμία ταινία στο Jukebox και όλες οι πληροφορίες έχουν χαθεί ακόμα και όταν πατάω το "i". Δεν ξέρω τι γίνεται αλλά έχω απελπιστεί και εκνευριστεί πάρα πολύ..

Επίσης, 3 φορές έχει φάει σκάλωμα και η οθόνη γίνεται πράσινη, κάνει μόνο του reboot και κολλάει στην αρχή που βγάζει το σήμα του Xtreamer. Δεν κλείνει με τίποτα, βγάζω το καλώδιο και το ξανανοίγω, ανοίγει μπαίνει κανονικά στην αρχική οθόνη και μετά κλείνει από μόνο του (κάνει shutdown όχι restart).. Τι να πω;

Tι να πω.Εμενα παντως με το τωρινο firmware, κραταει info και απο το usb σκληρο του laptop.Aυτο δεν το εκανε ποτε

Επίσης, 3 φορές έχει φάει σκάλωμα και η οθόνη γίνεται πράσινη, κάνει μόνο του reboot και κολλάει στην αρχή που βγάζει το σήμα του Xtreamer. Δεν κλείνει με τίποτα, βγάζω το καλώδιο και το ξανανοίγω, ανοίγει μπαίνει κανονικά στην αρχική οθόνη και μετά κλείνει από μόνο του (κάνει shutdown όχι restart).. Τι να πω;

Η πρασινη οθονη ηταν παλιο προβλημα.Αυριο για αντικατασταση

photo-3.jpgphoto-1.jpgphoto-2.jpgphoto.jpg

Πλέον, όπως φαίνεται και από τις εικόνες δεν μου κρατάει καν τις πληροφορίες όταν πατάω "search info", χωρίς ΚΑΝ να κάνω restart. Και δημιουργείται και ένα αρχείο fanart κάτω από το αρχείο της ταινίας. Φυσικά, όταν πατάω το "i" για να δω τις πληροφορίες της ταινίας που έχει αποθηκεύση (μετά από την διαδικασία "search info") εμφανίζει μόνο το fanart και τίποτα άλλο. Μπορεί να είναι προβληματική η συσκευή. Τι να πω;

Last edited:

Η πρασινη οθονη ηταν παλιο προβλημα.Αυριο για αντικατασταση

2 λωρίδες πράσινες και restart από μόνο του και μετά ανοίγει και κολλάει στο σήμα xtreamer και όταν το ξανανοίγεις μπαίνει κανονικά στην αρχική και μετά κάνει μόνο του shutdown; Και άντε να τρέχω στον Άλιμο ρε γαμώτο! Και θα μου το αλλάξει; Αυτό σκέφτομαι.. Μην κάνει κανένα format στον σκληρό σκέφτομαι και χάσω όλα τα αρχεία! 1Τ αρχεία! Γιατί δεν τα έχω back up και άντε να τα ΞΑΝΑπερνάω και το χειρότερο είναι οι σειρές που θέλουν υπότιτλους κλπ.. Αλλά θέμα σκληρού, δε νομίζω ότι είναι...

Βλεπω κατι(1 please save κλπ) στη φωτο.Αυτο δεν το βγαζει σε μενα.Καποιο λαθος στις ονομασιες

Oχι βγαινουν τελικα.Λαθος

Last edited:

2 λωρίδες πράσινες και restart από μόνο του και μετά ανοίγει και κολλάει στο σήμα xtreamer και όταν το ξανανοίγεις μπαίνει κανονικά στην αρχική και μετά κάνει μόνο του shutdown; Και άντε να τρέχω στον Άλιμο ρε γαμώτο! Και θα μου το αλλάξει; Αυτό σκέφτομαι.. Μην κάνει κανένα format στον σκληρό σκέφτομαι και χάσω όλα τα αρχεία! 1Τ αρχεία! Γιατί δεν τα έχω back up και άντε να τα ΞΑΝΑπερνάω και το χειρότερο είναι οι σειρές που θέλουν υπότιτλους κλπ.. Αλλά θέμα σκληρού, δε νομίζω ότι είναι...

Παρε τηλεφωνο πρωτα,βγαλε το σκληρο και στον Αλιμο για αλλαγη

Εγώ πιστεύω ότι δεν είναι θέμα hardware του player αυτό. Αλλά σετάρισμα του player .
Τι πιστεύεις ότι πρέπει να κάνω; Γιατί πραγματικά έχω απογοητευτεί. 300 ευρω (μαζί με τον εσωτερικό) δεν είναι και λίγα να πεις ότι και τι έγινε.. Πληρώνεις κάτι και θέλεις να κάνει τουλάχιστον αυτά που λέει ότι μπορεί να κάνει..
Πήρα τον κύριο τηλέφωνο, είναι εξυπηρετικότατός, και του είπα τι έχω κάνει μέχρι στιγμής. Μου είπε να δοκιμάσω να κάνω downgrade σε 3.5 (9 ή 10) και να δω τι γίνεται κυρίως, όσον αφορά το ότι ενώ παίζει κάνει μόνο του restart (σε επεισόδιο 45 λεπτών, έκλεισε 2 φορές). Ίσως είναι, λέει κάποιο bug της V4. Όπως και να 'χει μου 'πε, θα βρεθεί λύση και θα μου αλλάξει μηχάνημα. Επειδή με τις γιορτές κλπ δεν είχα χρόνο να ασχοληθώ, θα το ψάξω σήμερα και θα τον πάρω τηλέφωνο αύριο. Α, επίσης να σας πω ότι όταν πάω να κάνει το upgrade/downgrade με τον emergency τρόπο, με τον οποιό λέει πως πρέπει να το κάνεις, βγάζω το καλώδιο από το μηχάνημα, περιμένω 20" και όταν το ξαναβάχω ΠΑΝΤΑ ανοίγει και το μηχάνημα μαζί.. (ενώ στις οδηγίες λέει ότι βγάζεις το καλώδιο, περιμένεις 15-20" και μετά βάζεις ξανά το καλώδιο, δεν ανοίγεις όμως το μηχάνημα, βάζεις το USB και ΤΟΤΕ το ανοίγεις...). Έχει κανείς ιδέα πώς μπορώ να το επιτύχω να μην ανοίγει το μηχάνημα όταν ξαναβάζω το καλώδιο;

Last edited: