Xtreamer Prodigy...

Re: Απάντηση: Re: Xtreamer PRODIGY...

Καλημέρα.
Ξέρει κανείς πως το Prodigy παίζει τα BDMV, πέρα από το φάκελο Stream? Δεν τα αναγνωρίζει σαν ολόκληρες ταινίες όπως τα ISO, όπως το Dune HD που είχα. Επίσης, υπάρχει τρόπος να λειτουργεί με templates, για τις ταινίες και τις σειρές, όπως το yaDIS και πως γίνεται να λειτουργήσει το jukebox?
Οποιος μπορεί.... Βοήθειααααα!
Ευχαριστώ, καλημέρα

Re: Xtreamer PRODIGY...

Δεν θα κανει καποιος μια παρουσιαση καπως πιο συγκεντρωτικη?

Απάντηση: Re: Xtreamer PRODIGY...

Το έχω δουλέψει μόνο μέσω wifi με wep,wpa2 και ανοιχτό τελείως. Σε B+G και N. Με σήμα ~60% παίζει άνετα όλα τα αρχεία που δοκίμασα εκτός FULL HD 1920x1080 ακόμα και αν αλλάξω την ανάλυση του prodigy σε 720p.

Φίλτρο MAC Address χρησιμοποιείς; DHCP έχεις ανοιχτό; Εγώ βάζω WPA2, μόνο g, και δεν συνδέεται. Σήμα έχει από 60-80.

Δεν θα κανει καποιος μια παρουσιαση καπως πιο συγκεντρωτικη?

Κώστα θα κάνω εγώ... Αλλά το ρημάδι θέλει ψάξιμο λίγο . Βγάζει κάποια bugs που θέλω να τα τεστάρω πρώτα πριν το παρουσιάσω.

DHCP ανοιχτό..παίρνει ip μόνο του. Δεν χρησιμοποιώ MAC filtering. Το σήμα εντάξει είναι σχετικό αφού το ρούτερ είναι σε άλλο δωμάτιο και το prodigy στο σαλόνι.

Καλήσπερα σε ενσύρματο δίκτυο με gigabit router μου κάνει κάποια κολλήματα όταν παίζω ταινίες. Το έχει παρουσιάσει και σε άλλους; Θα λυθεί προφανώς με fw update;

εχω το ιδιο προβλημα με το sidewinder 2 (ενω στο ιδιο setup το himedia 900A δουλευει κανονικα) οποτε λογικα firmware

εχω το ιδιο προβλημα με το sidewinder 2 (ενω στο ιδιο setup το himedia 900A δουλευει κανονικα) οποτε λογικα firmware
Μπορεις να γραψεις την αποψη σου γι'αυτα τα δυο μια και τα εχεις????
Ευχαριστω.
Regards dbfan

Απάντηση: Xtreamer PRODIGY...

άλλαξα το switch που είχα με gigabit και έβαλα το etrayz δίπλα στο prodigy και τώρα πάει χειρότερα :slapface:
μου κάνει σπασίματα και εκεί που πρίν δεν έκανε! ότι νά ναι τα δικτυακά μου μέσα!

Αν και λιγο αδικο να συγκρινω το himedia 900A (1186 realtek) με το Sidewinder 2 (1185), εχουν κατι κοινο: τη τιμη

Το himedia 900A νικαει στη σταθεροτητα του firmware και στην αποκριση του μενου αλλα εχει ενα μακραν πιο φτωχο GUI
Το sidewinder 2 εχει ψιλοπροβληματα αποκρισης λογο firmware και ψιλοκολλαει μεσω LAN
Εχω γραψει και εδω εντυπωσεις:
http://www.avclub.gr/forum/showthre...nder-2?p=1056314369&viewfull=1#post1056314369
http://www.avclub.gr/forum/showthre...-a-b-c?p=1056314364&viewfull=1#post1056314364

Αν και τα οικονομικα μου ειναι χαλια, πολεμαω μηπως κρατησω και το sidewinder 2 (το himedia 900A ειναι η αυτονοητη επιλογη μου) αφου μου αρεσει πολυ

Σε συνδεση με ενισχυτη με ομοαξονικο καλωδιο,δεν αναγνωριζει αυτοματα το φορμα του ηχου (2ch η 5.1) και πρεπει να γινει χειροκινητα η επιλογη :settings>audio>spdif...???

Αν και λιγο αδικο να συγκρινω το himedia 900A (1186 realtek) με το Sidewinder 2 (1185), εχουν κατι κοινο: τη τιμη

Το himedia 900A νικαει στη σταθεροτητα του firmware και στην αποκριση του μενου αλλα εχει ενα μακραν πιο φτωχο GUI
Το sidewinder 2 εχει ψιλοπροβληματα αποκρισης λογο firmware και ψιλοκολλαει μεσω LAN
Εχω γραψει και εδω εντυπωσεις:
http://www.avclub.gr/forum/showthre...nder-2?p=1056314369&viewfull=1#post1056314369
http://www.avclub.gr/forum/showthre...-a-b-c?p=1056314364&viewfull=1#post1056314364

Αν και τα οικονομικα μου ειναι χαλια, πολεμαω μηπως κρατησω και το sidewinder 2 (το himedia 900A ειναι η αυτονοητη επιλογη μου) αφου μου αρεσει πολυ
Σε ευχαριστω παρα πολυ με βοηθας πολυ με αυτα που εγραψες νασαι καλα.
καλες γιορτες σε σενα και σε ολους
Regards dbfan

Κώστα θα κάνω εγώ... Αλλά το ρημάδι θέλει ψάξιμο λίγο . Βγάζει κάποια bugs που θέλω να τα τεστάρω πρώτα πριν το παρουσιάσω.
onlineN περιμενουμε την πααρουσιαση σου.....

παιδια σε κανεναν εχει βγει πρασινη οθονη? γιατι σε εμενα βγηκε 2 φορες οταν εβαλα 2 βιντεο σε μορφη iso!

και κατι τελευταιο οποιος εχει ασχολειθει και μπορει να μου δωσει καμια προταση γισ να παρω σκληρο δισκο για μεσα στο prodigy απο 500 μεχρι 1 tera τιμες μεχρι 150 ευρω περιπου ευχαριστω πολυ

Παιδες μια απορια,γιατι οταν εχεις συνδεση εναν εξωτερικο δισκο,η ενα γιουεσμπι στικ στον πλαυερ, και οταν τον αναβεις σου βγαζει ενα τριγωνο με ενα θαυμαστικο μεσα? Απο οτι βλεπω αναφερει αυτη την λεξη wifi plugin,ναι αλλα εγω το wifi στικακι το εχω συνδεση κανονικα στην διπλα θυρα γιατι ομως το γραφει αυτο? λετε να ειναι μπαγκ?ευχαριστω.

Λοιπον γενικα ειχα προετομαστει για πιο σκληρες εμπειριες κ μπορω να δηλωσω πως ακομα και με το αρχικο firmware που φοραει τωρα νιωθω πως εκανα μια αρκετη καλη αγορα!
Λιγο (εως αρκετα) το κομματι του Android θελει σουλουπομα (βεβαια αναθεμα ποσοι τωρα κ ακομα περισσοτερο σε κανα μηνα θα ασχολουνται ακομα με αυτο)
Λοιπον η ερωτηση μου εχει να κανει αναφορικα με τη συνδεση με υπολογιστη μεσω καλωδιου usb 3.0:
Βλεπω λοιπον (το ειχα διαβασει κ στο επισημο φορουμ τους οτι ετσι γινεται) οτι οταν ειναι συνδεδεμενο το prodigy με τον υπολογιστη, το prodigy δεν ειναι σε θεση να λειτουργησει κανονικα, μα μπορει μοναχα νακανει μεταφορα αρχειων απο κ προς τον σκληρο του υπολογιστη (παρεπιοπτοντως οι ταχυτητες μεταφορας αρχειων video κυμαινονται μεταξυ 50 κ 60 MB/sec... διπλασιες πανω κατω απο αυτες μεσω usb 2.0, μια χαρα δηλαδη!)
Για να δουλεψει το prodigy ξανα φυσιολογικα θα πρεπει να αποσυνδεθει το καλωδιο.
Επειδη δε το χω ψαξει το θεμα, ειναι φυσιολογικο αυτο ή ειναι ενα bug του prodigy;
Ειναι δυσπροσιτo το πισω μερος του υπολογιστη οπως κ αυτο του prodigy, εχω και κινητικα προβληματα οποτε μου ειναι πακετακι το μπασε-βγαλε της μιας ακρης του καλωδιου!
Βεβαια στα πλαισια μπακαλιστικης επιλυσης του προβληματος θα κανω την ενωση των συσκευων με δυο καλωδια κ θα τα συνδεω-αποσυνδεω απο την ενωση των καλωδιων που θα φροντισω να βρισκεται σε ευκολο σημειο!

Last edited:

Υπομονη. Ετοιμαζουν μεγαλο Firmware.Θα διορθωνει πολλα bugs-Μεταφορα αρχειων απο PC-π.χ

..................................................................................
SET UP
Speakers B&W CM9. CM5. CMC2 . Sub ASW 10CM
AV Receiver..Pioneer SC LX 83
TV 1 SONY 40hx 800
TV2 PHILIPS 37pfl 9830
PS3
Xtreamer Prodigy

Παιδια εχει δοκιμασει κανεις τα HD forma ηχου σε Pioneer;
Σε μενα ο 83 εχει αφωνια σε dolby true hd bitstreem
Θα δω και σε DTS HD Μαστερ Αudio τι γινετε

..........................................................................
SET UP
TV 1 SONY 40hx 800
TV2 PHILIPS 37pfl 9830
PS3
Xtreamer Prodigy

μια ερωτηση παιδια σκληρο παιρνουμε sata2 η sata3 για οσο και αν εψαξε στο πλαισιο sata2 δεν βρηκα παρα μονο τους raptor ????

μια ερωτηση παιδια σκληρο παιρνουμε sata2 η sata3 για οσο και αν εψαξε στο πλαισιο sata2 δεν βρηκα παρα μονο τους raptor ????

Υπαρχει συμβατοτητα.Εγω εβαλα σατα3.Το format ομως εγεινε μετα την 100στη προσπαθεια
οταν εβγαλα τον εξωτερικο

...................................................................................................
SET UP
TV 1 SONY 40hx 800
TV2 PHILIPS 37pfl 9830
PS3
Xtreamer Prodigy
Humax HDCI 2000
CD Player Technics SL-PG-500