Xtreamer Prodigy...

Re: Xtreamer PRODIGY...

οκ γιατι πηρα ψιλουποχρεωτικα ενα εσωτερικο 500gb caviar black wd sata3 ακι φοβηθηκα να τον βαλω μηπως εχω κανει πατατα αν και sata2 εκτος των raptor δεν ρπεπει να υπαρχουν πια και μια μπακαλικη ερωτηση και μην με παρατε στο ψιλο αν στις 2 θυρες usb βαλουμε 2 κεραιες μια την δικια του και μια απο παλιο xtreamer πετυχαινουμε τιποτα καλλυτερο σε θεμα σηματος η οχι?

Παιδια εχει δοκιμασει κανεις τα HD forma ηχου σε Pioneer;
Σε μενα ο 83 εχει αφωνια σε dolby true hd bitstreem
Θα δω και σε DTS HD Μαστερ Αudio τι γινετε

..........................................................................
SET UP
Speakers B&W CM9. CM5. CMC2 . Sub ASW 10CM
AV Receiver..Pioneer SC LX 83
TV 1 SONY 40hx 800
TV2 PHILIPS 37pfl 9830
PS3
Xtreamer Prodigy

To ίδιο πρόβλημα και μένα στο 53 μπές στο παρακάτω

http://forum.xtreamer.net/topic/261...nal-hdd/page__pid__216999__st__60#entry216999

Και κανε αναφορα και συ το πρόβλημα σου λέγοντας το μοντελο του ενισχτυτη σου

Είναι το επίσημο φόρουμ της xtreamer θα χρειαστεί να κανεις πρώτα δωρεάν´ έγγραφη

Θα δεις ότι έχουν πολύ το ίδιο πρόβλημα . Αν δεν το λύσουν βλέπω να το επιστρέφω

Last edited:

Παιδια εχει δοκιμασει κανεις τα HD forma ηχου σε Pioneer;
Σε μενα ο 83 εχει αφωνια σε dolby true hd bitstreem
Θα δω και σε DTS HD Μαστερ Αudio τι γινετε

To ίδιο πρόβλημα και μένα στο 53 μπέσα στο παρακάτω

http://forum.xtreamer.net/topic/261...nal-hdd/page__pid__216999__st__60#entry216999

Και κανε αναφορα και συ το πρόβλημα σου λέγοντας το μεντελο του ενισχτυτη σου

Είναι το επίσημο φόρουμ της xtreamer θα χρειαστεί να κανεις πρώτα δωρεάν´ έγγραφη

Θα δεις ότι έχουν πολύ το ίδιο πρόβλημα . Αν δεν το λύσουν βλέπω να το επιστρέφω

Τα ξερω και εχω γραφτει,Αλλα εχθες επαιξε ενα αρχειο και νομισα τη γλυτωσα.Τωρα ειδα οτι ηταν DTS hi resolytion
και οχι μαστερ αudio

...............................................................
SET UP
TV 1 SONY 40hx 800
TV2 PHILIPS 37pfl 9830
PS3
Xtreamer Prodigy
Humax HDCI 2000
CD Player Technics SL-PG-500

εγω παντως δεν εχω κατορθωσει να σεταρω ασυρματο δικτυο με τιποτα εχω θεωρητικα το καλλυτερο ροθυτερ για ασυρματο το draytek 2710n (με τις 3 κεραιες)οχι μεγαλη αποσταση απο το prodigy βλεπει το ssid του δινω το pass se wep και μετα μολις του πω δοκιμη το κοιταω και με κοιταει καθε βοηθεια δεκτη ????

Τα ξερω και εχω γραφτει,Αλλα εχθες επαιξε ενα αρχειο και νομισα τη γλυτωσα.Τωρα ειδα οτι ηταν DTS hi resolytion
και οχι μαστερ αudio

...............................................................
SET UP
TV 1 SONY 40hx 800
TV2 PHILIPS 37pfl 9830
PS3
Xtreamer Prodigy
Humax HDCI 2000

Οκ κανε λοιπόν αναφορά του ενισχυτη σου και ΕΣΥ όσο περοσσοτεροι ίσως ασχοληθούν γρηγορότερα για να βρουν λύση

εγω παντως δεν εχω κατορθωσει να σεταρω ασυρματο δικτυο με τιποτα εχω θεωρητικα το καλλυτερο ροθυτερ για ασυρματο το draytek 2710n (με τις 3 κεραιες)οχι μεγαλη αποσταση απο το prodigy βλεπει το ssid του δινω το pass se wep και μετα μολις του πω δοκιμη το κοιταω και με κοιταει καθε βοηθεια δεκτη ????
Τώρα με "ισοπέδωσες"...εδω και καιρό είμαι σε αναζήτηση ρούτερ..εχω δοκιμάσει από φίλους κλπ εχω διαβάσει αρκετά παρουσιάσεις συγκριτικά κλπ και έλεγα να το πάρω με τον νεο χρόνο...

Σε ευχαριστώ φίλε theano_DF για την απάντησή σου.

Τελικά, για να κάνει αλλαγή στους υπότιτλους, αυτοί θα πρέπει να είναι .srt και όχι .sub.

Επίσης για το θέμα της ασύρματης σύνδεσης, θα προτείνω κάτι που μπορεί να είναι η ιδέα μου ... αλλά λειτουγεί.
Την κεραία μη τη "γυρίζετε" προς τα πάνω, στις 90 μοίρες, αλλά αφήστε την σε ευθεία, όπως βγαίνει από το USB.
Μετά από αρκετές φορές που μου έβγαζε 'Test connection ..... fail', μόλις την έβαλα ευθεία, βρίσκει απευεθείας το router και λειτουγεί μια χαρά!

Καλες θεασεις φιλε.Με τα βελακια και το ENTER,γινετε η δουλεια
Αν δεν εχεις εσωτερικο δισκο,ειναι πιθανο να εχεις και κανα κολλημα

Last edited:
Απάντηση: Xtreamer PRODIGY...

επίσης δοκιμάστε να αλλάξετε στο ρούτερ σας το κανάλι εκπομπής του wifi!
όπως επίσης μπορείτε να παίξετε και με διαφορετικά encryption (wpa, wep κτλ)

ουτε ευθεια ουτε στραβα γινεται ενας τροποσ ειναι με wpa+wps kai πατημα του κουμπιου wps στην κεραια αλλα οχι σιγουρος παλι

Δηλαδη με λιγα λογια εβλαλαν ενα media player που εκτος του 3D (Που και αυτο παιζεται...) σε ολα τ'αλλα εχει προβληματα! Και περιμενατε και τοσο καιρο! Εγω στη θεση σας θα το ειχα πεταξει απο το παραθυρο. Μα ειναι δυνατον να μην περναει τα hd formats σε pioneer ενισχυτες; Αυτα ειναι βασικα πραγματα. Οι ανθρωποι πραγματικα δεν παιζονται...

εντωμεταξύ μόλις παρατήρησα ότι σε iso δεν μου παίζει σωστά εξωτερικούς υπότιτλους και δεν αφήνει να αλλάξω την κωδικοποίηση, παρά μόνο να τους επιλέξω!

Απάντηση: Re: Xtreamer PRODIGY...

Τώρα με "ισοπέδωσες"...εδω και καιρό είμαι σε αναζήτηση ρούτερ..εχω δοκιμάσει από φίλους κλπ εχω διαβάσει αρκετά παρουσιάσεις συγκριτικά κλπ και έλεγα να το πάρω με τον νεο χρόνο...

Μην το φοβάσαι. Είναι θέμα που θα διορθωθεί πιθανότατα με το νέο firmware. Τα draytek είναι τα καλύτερα ρούτερ. Εγώ έχω το 2820 (πάλι με 3 κεραίες) και το 2800. Το ότι σου προσφέρουν ασφάλεια δεν σημαίνει ότι δεν είναι ΟΚ. Το πρόβλημα είναι με τις συσκευές που δεν το δέχονται (κεραία prodigy).

Re: Απάντηση: Xtreamer PRODIGY...

Δηλαδη με λιγα λογια εβλαλαν ενα media player που εκτος του 3D (Που και αυτο παιζεται...) σε ολα τ'αλλα εχει προβληματα! Και περιμενατε και τοσο καιρο! Εγω στη θεση σας θα το ειχα πεταξει απο το παραθυρο. Μα ειναι δυνατον να μην περναει τα hd formats σε pioneer ενισχυτες; Αυτα ειναι βασικα πραγματα. Οι ανθρωποι πραγματικα δεν παιζονται...

Ok φιλε μου μη στεναχωριεσαι.Εμεις εχουμε τη καλυτερη εικονα Ever. Kαι FLAC ως την μεγαλυτερη αναλυση τζαμι

Τα Ηχεια πετανε, Τα Αλλα θα τα βρουμε εν καιρω............

...........................................................................

SET UP
TV 1 SONY 40hx 800
TV2 PHILIPS 37pfl 9830
PS3
Xtreamer Prodigy
Humax HDCI 2000

Πρώτες εντυπώσεις.
Παίζει απροβλημάτιστα,σταθερά καί μέ καλή έως πολλή καλή ποιότητα όλα τά αρχεία εικόνας είτε μικρά είτε μεγάλα καί ´βαριά´.
Μέ τά αρχεία ήχου έχω σχετικό προβληματάκι
flac 16-44.1......ok
ape 16-44.1......ok
wav 16-44.1.....ok
dts 5.1.........ok
dolby dig........ok
flac 24-96......το παίζει αλλά τό παραδίδει στήν toshlink η στήν coaxial 16-44.1
flac 24-192......το παίζει αλλά τό παραδίδει στήν toshlink η στήν coaxial 16-44.1
ape 24-96......το παίζει αλλά τό παραδίδει στήν toshlink η στήν coaxial 16-44.1
ape 24-192......το παίζει αλλά τό παραδίδει στήν toshlink η στήν coaxial 16-44.1
wav 24-96......το παίζει αλλά τό παραδίδει στήν toshlink η στήν coaxial 16-44.1
Κάνω κάτι λάθος;Γνωρίζει κάποιος νά μού πεί;

Για την εικόνα θα συμφωνήσω και εγώ. Πολύ καλύτερη από το wd live 2nd gen που έχω. Τα άλλα θα διορuωθούν λίαν συντόμως με νέο fw ελπίζω!

To 3d δεν παιζεται οτι εβαλα το επαιξε........

Αδερφε μην το αγορασεις εσυ ομως τζαμπα ειναι να το πεταξεις απο το παραθυρο γιατι το μηχανημα τα σπαει....

Αδερφε μην το αγορασεις εσυ ομως τζαμπα ειναι να το πεταξεις απο το παραθυρο γιατι το μηχανημα τα σπαει....

Eσυ φιλε μη το πεταξεις απο το παραθυρο γιατι θα ειναι κατω να το πιασει....Προσεχε τα νευρα....

............................................................................................
SET UP
TV 1 SONY 40hx 800
TV2 PHILIPS 37pfl 9830
PS3
Xtreamer Prodigy
Humax HDCI 2000

Απάντηση: Re: Απάντηση: Xtreamer PRODIGY...

Το λαθος να παρω xtreamer το εκανα μια φορα. Δεν το ξανακανω.
Για 3D εχω το pc και για τα υπολοιπα το dune. Αυτος ο συνδυασμος να δεις πως τα σπαει.
Καλη τυχη στην αναμονη για firmware που θα λυσει τα προβληματα. Θα την χρειαστειτε με αυτους που μπλεξατε