Xtreamer Prodigy...

Re: Xtreamer PRODIGY...

Δεν θυμαμαι απο τοτε που γραφτηκα στο φορουμ,τοσα προβληματα σε μια καινουργια συσκευη...ετσι οπως ταλετε αυτο δεν θελει fw αλλα αλλα ανακληση ολω πισω !!! Παντως απο διαφημιση σχιζει η xtreamer...counter στην μερα παρουσιασης,συγκριτικα με αλλα πλαυερς,usb 3 κτλ....τι να πω....το γουσταρα πολυ,αλλα θα περιμενω ή θα διαλεξω κατι αλλο

Ε..Τα παραλεμε και λιγο,Υποσχεθηκανε και πολλα. Με 180 ευ θελαμε πυραυλο.Εμενα μου αρεσει παντως.Ριχτου μια ματια προτου αγορασεις.
Και τα αλλα τι ειναι;To Himedia b δεν εχει bugs;

.................................................................................................................................

SET UP
Speakers B&W CM9. CM5. CMC2 . Sub ASW 10CM
AV Receiver..Pioneer SC LX 83
TV 1 SONY 40hx 800
TV2 PHILIPS 37pfl 9830
PS3
Xtreamer Prodigy
Humax HDCI 2000
CD Player Technics SL-PG-500

Θυμηθείτε τα λόγια μου, θα βγει firmware που θα διορθώνει τα περισσότερα προβλήματα μέχρι το πασχα και έξτρα ψυκτρα ή ανεμιστήρας για όσους θέλουν να έχουν σκληρό δίσκο (δήθεν έλεγαν γι αυτούς που ζουν σε θερμές χώρες!)

Τι να πω ρε παιδιά...θεωρώ τον ευατό μου αρχιγκαντέμη γενικότερα σε αγορές..αυτή τη φορά κανένα παράπονο. Βλέπω όλη μέρα ταινίες και ντοκιμαντέρ..μερικές στιγμές τα αλλάζω ανα 2 λεπτά, παίζω σε βαθμό μλ$#$%ας με το μηχάνημα και δε κάνει κανένα χαζό. Εντάξει δεν έχω βάλει μέσα δίσκο ακόμα. Πρίν το είχα ασύρματα 2-3 μέρες τώτα το έβαλα πάνω στο ρούτερ (1000αρη) και παίζω μέσω HP server. Μάλλον μου την φυλάει μια και καλή την ζημιά τι να πώ.

Και εγώ δεν έχω κανένα πρόβλημα στριμαρω απο Μκ1 και φορητό γράφω σβήνω χωρίς πρόβλημα, από δίκτυο είμαι τζαμί....... επίσης με τον σκληρό δεν έχω αντιμετωπίσει κανένα πρόβλημα.
Tο μόνο στην αρχή έπεφτε η ftp του mk1 με την ip του prodigy μόλις το διόρθωσα.....νερό , δεν ξέρω αλλά νομίζω ότι πρέπει να σου κάτσει γενικότερα το σεταπ δίκτυα κλπ, εγώ έχω το Hp 1810g-8 switch ακριβό αλλά :rifle:

Απάντηση: Re: Xtreamer PRODIGY...

Ε..Τα παραλεμε και λιγο,Υποσχεθηκανε και πολλα. Με 180 ευ θελαμε πυραυλο.Εμενα μου αρεσει παντως.Ριχτου μια ματια προτου αγορασεις.
Και τα αλλα τι ειναι;To Himedia b δεν εχει bugs;

δεν νομίζω ότι υπάρχει συσκευή χωρίς προβληματάκια, μικρά ή/και μεγάλα...
η HiMedia μιας και την ανέφερες όμως, δεν έταξε λαγούς με πετραχήλια... απλά μια μέρα ανακοίνωσε τις συσκευές της, την επόμενη τις διέθεσε, τέλος. Ούτε δέσμευσε κόσμο σε προπαραγγελίες για μήνες ώστε να δημιουργήσει τέτοια μουρμούρα, ούτε γελοίους μετρητές ημερών, ούτε τίποτα. Και από τότε έχει κυκλοφορήσει 3-4 φιρμς, με τα οποία σύμφωνα με τα λεγόμενα των ιδιοκτητών βελτιώνονται τα μηχανάκια κάθε φορά. Τέσπα. Είναι που με τέτοιες γελοίες τακτικές μάρκετινγκ τσαντίζομαι... (και δεν τους προτιμώ για τα ευρώ μου).

Θυμηθείτε τα λόγια μου, θα βγει firmware που θα διορθώνει τα περισσότερα προβλήματα μέχρι το πασχα και έξτρα ψυκτρα ή ανεμιστήρας για όσους θέλουν να έχουν σκληρό δίσκο (δήθεν έλεγαν γι αυτούς που ζουν σε θερμές χώρες!)

Και σε αντιπαράθεση με αυτά που έλεγα πιο πάνω... 900Β, με δίσκο, με ανεμιστήρα. 900Α, χωρίς δίσκο, χωρίς ανεμιστήρα. Κάτι μου λέει ότι θα επιβεβαιωθείς 101%... τουλάχιστον για το δεύτερο σκέλος της πρότασης σου!!!

O green της wd σε μενα ουτε ελαχιστα δεν Ζεσταινετε..Παγος :bigcry:

.........................................
SET UP
TV 1 SONY 40hx 800
TV2 PHILIPS 37pfl 9830
PS3
Xtreamer Prodigy
Humax HDCI 2000

Last edited:
Re: Απάντηση: Re: Xtreamer PRODIGY...

δεν νομίζω ότι υπάρχει συσκευή χωρίς προβληματάκια, μικρά ή/και μεγάλα...
η HiMedia μιας και την ανέφερες όμως, δεν έταξε λαγούς με πετραχήλια... απλά μια μέρα ανακοίνωσε τις συσκευές της, την επόμενη τις διέθεσε, τέλος. Ούτε δέσμευσε κόσμο σε προπαραγγελίες για μήνες ώστε να δημιουργήσει τέτοια μουρμούρα, ούτε γελοίους μετρητές ημερών, ούτε τίποτα. Και από τότε έχει κυκλοφορήσει 3-4 φιρμς, με τα οποία σύμφωνα με τα λεγόμενα των ιδιοκτητών βελτιώνονται τα μηχανάκια κάθε φορά. Τέσπα. Είναι που με τέτοιες γελοίες τακτικές μάρκετινγκ τσαντίζομαι... (και δεν τους προτιμώ για τα ευρώ μου).

Συμφωνω απολυτως.Η XTREAMER απο αξιοπιστια ολοι το λενε παιρνει το πρωτο...:award:

Τώρα ανακάλυψα ότι η μικρή βλέπει από το μκ1 παιδικό και εγώ βλέπω stream το Βaraka 1080p απο το μκ1 στο prodigy......... κουτί το δίκτυο!!!!!! και το μκ1 αστέρι και παίζει και στριμαρει ταυτόχρονα.

Τώρα ανακάλυψα ότι η μικρή βλέπει από το μκ1 παιδικό και εγώ βλέπω stream το Βaraka 1080p απο το μκ1 στο prodigy......... κουτί το δίκτυο!!!!!! και το μκ1 αστέρι και παίζει και στριμαρει ταυτόχρονα.

Επιτελους και κατι καλο.Φιλε δεν ξερω εσυ,εγω ειδα το BARAKA σε mkv μολις 3.5 gb και επαθα.Η απολυτη εικονα
Το παραγειλα αμεσως σε full 1080p απο Amazon

..............................................................................
SET UP
TV 1 SONY 40hx 800
TV2 PHILIPS 37pfl 9830
PS3
Xtreamer Prodigy
Humax HDCI 2000

Απάντηση: Xtreamer PRODIGY...

μα το πρόβλημα δεν είναι στα mkv, άλλα στο αρχεία με HD ήχο και στα 3D!
Ούτως ή άλλως για αυτά αγοράστηκε το prodigy, αλλιώς εγώ προσωπικά κρατούσα το MK1! Μιά χαρά έπαιζε όλα τα υπόλοιπα!

Re: Απάντηση: Xtreamer PRODIGY...

μα το πρόβλημα δεν είναι στα mkv, άλλα στο αρχεία με HD ήχο και στα 3D!
Ούτως ή άλλως για αυτά αγοράστηκε το prodigy, αλλιώς εγώ προσωπικά κρατούσα το MK1! Μιά χαρά έπαιζε όλα τα υπόλοιπα!

Το ΒΑΡΑΚΑ το ειπαμε για την εικονα που εχει σα δημιουργια.Οπου και να παιξει σε οποιο μηχανημα.
Με ηχο μερικοι ενισχυτες εχουν προβλημα.Στο 3d μια χαρα ειναι

..........................................................................................
SET UP
TV 1 SONY 40hx 800
TV2 PHILIPS 37pfl 9830
PS3
Xtreamer Prodigy
Humax HDCI 2000

εγώ προσωπικά αυτή την στιγμή δεν το συστήνω σε κανένα σαν αγορά και να το εξηγησω καθομαστε και κουβεντιαζουμε και καλα κανουμε (αποψη μου) για 3d hd ηχο κλπ κλπ οταν το μηχανημα δεν μπορει σωστα και με αξιοπιστια να κανει μια απλη μεταφορα αρχειων (και οχι τιποτα <<βαριων>> αρχειων ετσι) ενσυρματα και πανω στο pc οπως κουβεντιαζα και πιο πανω με τον νικο αλλες φορες τα μεταφερει αλλες ναι μεν πανε απο τον η/υ στο μηχανημα τα βλεπεις οτι πηγανε μολις το βαλεις στην τηλεοραση ο φακελος κενος αν συνδεθεις με δικτυο και πας στον localhost τα αρχεια κανονικα!!!γυρνας στον σκληρο τα ιδια αρχεια δεν υπαρχουν(παιζουμε το κρυφτουλι δηλαδη)
ακουμε για πρασινες οθονες σε αλλον φιλο πιο πανω ξαφνικα σταματησε να δουλευει και χρειστηκε να τα βγαλει ολα για να παρει μπρος,με καποιους ενισχυτες ειναι τσακωμενο και τους κραταει μουτρα
αυτα δεν ειναι bug αυτες ειναι μ@@@@@@@@@ και μετα πως περιμενουμε απροβληματιστα εντελως 3d ,ηχο σε ολα τα μοντερνα φορματ και με ολους τους ενισχυτες κλπ κλπ?
τωρα να βγαλουν καποιο firmware δεν ξερω τι θα προλλαβουν να διορθωσουν θα δουμε αυτη την στιγμη το μηχανημα εχει προβληματα και ναι μεν πληρωσαμε μονο 180(!!!) ευρω αλλα τουλαχιστον θα θελαμε ενα μηχανημα που να μεταφερει σωστα τα αρχεια να δουλευει το ασυρματο του δικτυο παντου και απροβληματιστα (στα πλαισια του δυνατου βεβαια),να παιζει 3d κλπ κλπ για αυτο πληρωσαμε στο κατω κατω την τιμη μονοι τους την εβγαλαν ας το χρεωναν παραπανω και να ειναι σωστο και να μην χρειαζετε να παριστανουμε εμεις τους beta testers (μονο η xtreamer και η microsoft χρησιμοποιει μαλλον κανονικους πελατες για δοκιμαστες)

Last edited:

Εγω με αυτα που ακουω,σκληρο εσωτερικο δεν βαζω ακομα,περιμενουμε ολλοι αυτο το πολυποθυτο φιλμγουερ,μπας και δουμε ακρη.

μα και εσωτερικο να μην βαλεις τα προβληματα πχ στο αυρματο δικτυο παραμενουν στον ηχο με καποιους ενισχυτες κλπ κλπ

Παντως η εικονα τα σπαει,εχω εντυπωσιαστη στο ποσο ομορφα φαινονται  τα mkv  αρχεια!!αλλα και η πολη καλη κινηση στα 24π που εχω σε αυτον τον πλαυερ.

μα και εσωτερικο να μην βαλεις τα προβληματα πχ στο αυρματο δικτυο παραμενουν στον ηχο με καποιους ενισχυτες κλπ κλπ
Εγω ρε αδερφε παντως στο δικτυο δεν εχω προβληματα,προς το παρων.αλλα αν ενοεις για στριμινγκ μεσο δυκτιου,τοτε θα εχεις δικαιο,μιας και δεν εχω κανει ακομα αυτην την δοκιμη.

Last edited:

Οπως πολύ σωστά είπε κάποιος από εσάς , δεν είναι ακόμα ώρα για πλήρη παρουσίαση μετά από τα προβλήματα που σας έχουν παρουσιαστεί . Πρέπει να ελεγχθούν όλα ώστε να αυτά που θα γραφούν να ανταποκρίνονται στην πραγματικότητα. Estimated time of presentation...: 30/12.

Προς το παρόν το Prodigy είναι ανοιχτό συνεχώς εδώ και 4 μέρες. Κανένα πρόβλημα θερμότητας.....
Από θέμα επικοινωνίας μέσω δικτύου κανένα πρόβλημα , από οποιαδήποτε πηγή μέσα στο δίκτυό μου . (players , server )
'Εβαλα μέσα στο δίσκο του 35 ταινίες διαφόρων ειδών. (m2ts, iso , bdmv φουλ δομή, mkv , avi , vob ) από 800mb έως 49giga. Κανένα πρόβλημα αναπαραγωγής κι εκεί.
Εφτιαξα τους φακέλους κρατώντας μόνο την ταινία και τους υπότιτλους και το εξώφυλλο με την ονομασία folder.jpg και έτσι έχω video wall των περιεχομένων του δίσκου.
Εχω δοκιμάσει όλα τα είδη ήχου με επιτυχία. Παίρνω άψογα DTS-MA , HR, TrueHD και όλα τα από κάτω τους φυσικά.
Δεν έχω πράσινες οθόνες , ούτε αναβοσβησίματα ( που όποιος τα έχει πιστεύω ότι πρέπει να ελέγξει πρώτα τις επαφές και τα καλώδια σύνδεσης του)
Η εικόνα του είναι φανταστική για Realtek και ο ήχος επίσης.
Γενικά , θεωρώ ότι ...ή είμαι τυχερός....ή ...τι να πω...

Λοιπόν,επειδή τυχαίνει να έχω αυτή τη στιγμή στην κατοχή μου δύο τεμάχια, και ενώ το ένα το έχω τσεκάρει λεπτομερώς χωρίς να έχω το παραμικρό πρόβλημα, ασχολήθηκα και με το δεύτερο μόνο και μόνο από περιέργεια μήπως απλώς ήμουν τυχερός (όπως λέει και ο onlineN).
Μέχρι στιγμής λοιπόν κανένα πρόβλημα και σε αυτό, μόνο ένα προβληματάκι με το καλώδιο hdmi στο οποίο δεν έφταιγε το μηχάνημα.
Το μοναδικό πού έχω παρατηρήσει όχι μόνο στα prodigy αλλά και σε popcorn είναι κάποιο σπάσιμο στην κίνηση σε αρχεία mkv με πολύ υψηλό bitrate, της τάξεως άνω των 40 mbps όχι μόνο στριμάροντας από NAS αλλά και από την usb.Αρχικά νόμιζα ότι ήταν το δίκτυο γιατί είναι 100άρι και με μεγάλη απόσταση NAS-router-player.Δεν πρέπει να είναι όμως αυτό γατί όπως είπα το κάνει και από usb (με 2,5άρι σκληρό όμως ) αλλά και όταν το ιδιο αρχείο του αλλάξω container και από mkv το κάνω BR η και απλώς m2ts τότε παίζει παντού κανονικά!
Στον τελευταίο Ηχο έχει μια παρουσίαση στα καινούργια pop και το αναφέρουν και αυτοί.
Συμβαίνει και σε άλλους αυτό;

Νίκο δοκίμασες και bdmv full μέσω δικτύου?
Σε ρωτάω γιατί εκεί μου κάνει εμένα κάτι ταρζανιές! (δέν έχω δίσκο για το prodigy, περιμένω να πέσουν λίγο οι τιμές και γι αυτό σερβίρω απο το etrayz)