Xtreamer Prodigy...

Re: Xtreamer PRODIGY...

Το άνοιξα και εγω αλλα απογοητευτηκα και ξαναβαλα ενα WD πού είχα. δεν μπορει να δει εναν εξωτερικο WD My Passport USB, βαζω μια SD ουτε αυτή, βάζω ενα SATA SAMSUNG HD161HJ για δοκιμη μέχρι να πάρω εναν μεγαλύτερο, ακουω να παιρνει μπροστα αλλα τζιφος. εχει κανεις καμια ιδέα? εχω κάνει restart, το έχω βγαλει και απο τη πρίζα αλλα τίποτα. χρειάζεται καποια ρύθμιση ιδιάιτερη?

Μηπως βιαζεσαι;Kανει λιγη ωρα.Πρεπει να περιμενεις να αναψει το εικονιδιο του σκληρου, ψηλα στο ΜΕΝΟΥ

Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Xtreamer PRODIGY...

Ευχαριστώ για την άμεση απάντηση , άρα να μην πολυ ανυσηχώ για την οπτική εε;;;

Για την ρύθμιση της ώρας ξέρω εγώ , εκτός του πως τη βάζουμε σε 24ωρη μορφή , το πρόβλημα είναι οτι το έχεις στο αυτόματο , θα πρέπει να πατήσεις εκει πάνω και να βάλης το +2 Cairo για να έχεις σωστή ώρα.

Μαλλον δεν βλεπω καλα.Την ωρα μονο στο κεντρικο μενου την βλεπω, αλλα χωρις να εχω προσβαση εκει
Οσω για την οπτικη εχει προβλημα.Πρεπει να την κρατας για να παιζει

...............................................................................................................................................................................
SET UP
Speakers B&W CM9. CM5. CMC2 . Sub ASW 10CM
AV Receiver..Pioneer SC LX 83
TV 1 SONY 40hx 800
TV2 PHILIPS 37pfl 9830
PS3
Xtreamer Prodigy
Humax HDCI 2000
CD Player Technics SL-PG-500

Καλησπέρα, το ίδιο πρόβλημα με την οπτική και εδώ είναι χαλαρό το καλώδιο. Δεν τους βγήκε σωστό το καλούπι;

Καλησπέρα, το ίδιο πρόβλημα με την οπτική και εδώ είναι χαλαρό το καλώδιο. Δεν τους βγήκε σωστό το καλούπι;

βρε παιδια εγω το περιμενω και πριν το πιασω στα χερια μου εχω απογοητευτει,τι πραμα ειναι αυτο,και τωρα μας λετε οτι δεν κουμπωνει σωστα και το οπτικαλ....αναρωτιεμαι αν δουλευει τιποτα σωστα σε αυτο το μηχανημα....... χρονια πολλα καλη χρονια να εχετε

Παιδιά έχει καταφέρει κανείς να συνδεθεί σε δίκτυο με shared (SMB) δίσκους από MAC OS. Και αν ναι πως περνάει το Login των SMB.
Στην περίπτωση μου μπαίνει κανονικά στον MAC και βλέπει όλους τους Shared αλλά για κάθε έναν ξεχωριστά μου ζητάει επιπλέον login.
Του δίνω τα account settings για το login στα SMB και μου βγάζει συνέχει login failed. Όποιος μπορεί τα φώτα του please?

Σχετικά με το θέμα με το χαλαρό optical. Το ίδιο καλώδιο το είχα για μήνες πάνω σε ένα wd tv live gen2 και ταίριαζε ακριβώς, μάλιστα κάνει και ένα κλικ καθώς μπαίνει και κούμπωνε με τη μία. Στο xtreamer μπαίνει μεν, αλλά δεν κουμπώνει δε, με αποτέλεσμα αν κουνηθεί το μηχάνημα να φεύγει εντελώς το καλώδιο. Ρώτησα και στο επίσημο φόρουμ της xtreamer να δούμε τι θα απαντήσουν. Μπορεί να μην εμφανίζεται σε όλα τα μηχανήματα...Πάντως δοκίμασα με 2 διαφορετικά καλώδια και στα 2 κάνει το ίδιο!

Για όσους έχουν προβλήματα με τον ήχο θα πρότεινω να αλλάξουν καλώδιο, να βγάλουν από το ρεύμα το μηχάνημα, να κάνουν και ένα reset και μετά να ξαναμπουτάρουν και να δουν τι γίνεται με τον ενισχυτή τους. Με την παραπάνω διαδικασία έπαιξε σε ενισχυτή SONY str-dn2010.

Λεγανε και για flash player,Θα το βαλουν λετε στο νεο firmware;

.................................
SET UP
Speakers B&W CM9. CM5. CMC2 . Sub ASW 10CM
AV Receiver..Pioneer SC LX 83
TV 1 SONY 40hx 800
TV2 PHILIPS 37pfl 9830
PS3
Xtreamer Prodigy
Humax HDCI 2000
CD Player Technics SL-PG-500

Μάλλον κάτι τέτοιο πιστεύω και γω !!

Σχετικά με το θέμα με το χαλαρό optical. Το ίδιο καλώδιο το είχα για μήνες πάνω σε ένα wd tv live gen2 και ταίριαζε ακριβώς, μάλιστα κάνει και ένα κλικ καθώς μπαίνει και κούμπωνε με τη μία. Στο xtreamer μπαίνει μεν, αλλά δεν κουμπώνει δε, με αποτέλεσμα αν κουνηθεί το μηχάνημα να φεύγει εντελώς το καλώδιο. Ρώτησα και στο επίσημο φόρουμ της xtreamer να δούμε τι θα απαντήσουν. Μπορεί να μην εμφανίζεται σε όλα τα μηχανήματα...Πάντως δοκίμασα με 2 διαφορετικά καλώδια και στα 2 κάνει το ίδιο!

Έτσι ακριβώς και σε μένα Ακη , μόνο που εγω το είχα χρόνια σε ένα gen 1 , και γω δοκίμασα και ένα πολυ καλο που έχω και πάλι ακριβώς το ίδιο με σένα !!!

Ας περιμένουμε να δούμε τι θα απαντήσουν , θα περιμένω νέα σου.

ΕΕε δεν είναι δυνατόν...έτοιμος είμαι να πάω να παίξω λόττο ή θα χαρακτηριστώ "@#$%*&%" κάπως εδω μέσα. Εμένα και κλικ και κλακ κάνει και κουμπώνει μια χαρά. Μπορώ να σύρω πάνω στο γραφείο το prodigy από το καλώδιο της οπτικής. Τέτοια τύχη 30χρόνια δεν ξανάχα χοχοχο ειλικρινά πιστεύω οτι αύριο το πρωί θα τα πατήσω το ON και θα εκραγεί..θα του κρεμάσω χάντρα τώρα κιόλας. Λόγω άδειας δεν έχει σταματήσει να παίζει από το πρωί..ταινίες..ντοκιμαντέρ..συναυλίες ακόμα και όταν φεύγω εξω για καφέ το αφήνω να παίζει. Με χάλασε οτι δεν παίζει dvd από .img ή από τα .rar απευθείας...χάθηκε να κάνει και αποσυμπίεση τόσα λεφτά δώσαμε :worshippy:

Λεγανε και για flash player,Θα το βαλουν λετε στο νεο firmware

Δηλαδή δεν έχει φλας; το είπα σε ποιο πάνω ποστ για να βλέπω βίντεο από κάποια εφαρμογή άλλα κανένας στην απάντησε!

Απάντηση: Re: Απάντηση: Xtreamer PRODIGY...

Βρε παιδιά όταν λέω δεν έχει τίποτα εννοώ όχι κάτι πέρα από την στοιχειώδη ψύκτρα του chip.Σε άλλα μηχανάκια της η Xtreamer χρησιμοποιεί σαν εξτρα ψύξη ειτε ανεμιστήρα ειτε το ice cube που είναι μια μεγάλου μεγέθους ψύκτρα που την βάζεις αντί για ανεμιστήρα.

Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Xtreamer PRODIGY...

Δεν βλεπω να χρειαζεται... 4 μερες και νυχτες συνεχους λειτουργιας ... και ηταν παγος...

Απάντηση: Xtreamer PRODIGY...

Nαι! Ούτε εμένα ζεσταίνεται.Δεν νομίζω να χρειαστεί έξτρα ψύξη το καλοκαίρι.

Με αυτό που είχα ρωτήσει πιό πάνω σχετικά με την αναπαραγωγή mkv μεγάλου bitrate μήπως υπάρχει κάποια απάντηση;

Νίκο εσένα η οπτική ίνα σε τι κατάσταση είναι , θέλω να δω αν όντως είναι γενικό το "κακό " ......

Και όποιος άλλος θέλει αναφέρει .

Νίκο εσένα η οπτική ίνα σε τι κατάσταση είναι , θέλω να δω αν όντως είναι γενικό το "κακό " ......

Και όποιος άλλος θέλει αναφέρει .

Και σε μένα δεν κάνει το κλικ. αλλά δεν φεύγει με το κούνημα!

OnlineN δεν φερνεις το εργαλειο για λιγο μπας και το παρω?εγω ζηταω πολυ λιγοτερα πραγματα...
Playlists φτιαχνει ρε παιδια????ή ξεχωριζει τηλεοπτικες σειρες απο ταινιες?ξερει κανεις???

Γνωρίζετε αν παίζει m3u αρχεία? Δοκίμασα σήμερα, αλλά δεν το ανοίγει καν!