Xtreamer Prodigy...

Απάντηση: Xtreamer PRODIGY...

το wifi που ειχα προβλημα εφτιαξε μονο του και δεν το χανει με τιποτα,κατεβασα απο Αndroid το dolphin browser hd και ειδα ενα επεισοδειο της σειρας "με λενε Βαγγελη" απο το megatv με κανα δυο κωλυματακια ,δεν μου ζεστενεται και η οπτικη κανει κλικ

Re: Xtreamer PRODIGY...

Και εγώ ειμαι σε φάση οπου και το ψάχνω το μηχάνημα αλλα η πρώτες μου εντυπώσεις δεν είναι και οτι καλύτερο,και σε έμενα η οπτική δεν κουμπώνει σωστά και φευγη με το παραμικρό κούνημα(2 διαφορετικές δοκίμασα),κατά τα άλλα 3 διαφορετικούς σκληρούς εβαλα επάνω ,2 εξωτερικούς WD και ενα εσωτερικό samsung και τους βλέπει μια χαρά.

σχετικά με τις θερμοκρασίες, μιά δοκιμή όποιος μπορεί....
Βάλτε να παίξει ένα bluray και μετά την αναπαραγωγή του αρχείου, δείτε απο κάτω, εκεί δηλαδή που είναι ο επεξεργαστής με την μικρή ψύκτρα πώς είναι απο θερμοκρασία.
Απο πάνω είναι φυσιολογικό να είναι κρύο, μιάς και είναι αλουμίνιο αλλά η ψύκτρα δεν επικοινωνεί με το αλουμινένιο περίβλημα ώστε να γίνεται απο εκεί απαγωγή της θερμότητας!

Εγω θα ξαναμουρμουρησω....μετα απο 6 μηνες αναμονη,και μετα απο χιλιαδες σχολια τι κανει και τι δεν κανει,ηρθε στα χερια σάς, και μονο αποσμασματα διαβαζει κανεις...sorry κιολας.
Να κανουμε μι ανακεφαλαιωση?
Εχει προβλημα προς το παρων στο δικτυο
Δεν κουμπωνει καλα η οπτικη
Εχει προβλημα μεε καποιους ενισχυτες
Δεν παιζει ολα τα μουσικα αρχεια
Σε καποια 3d δεν γεμιζει ολη την οθονη
Ξεχναω κατι?

Παρόλο που είχα εντοπίσει το πρόβλημα με την οπτική ίνα δεν είχα δοκιμάσει να δω αν παίζει , ε λοιπόν παίζει και παίζει και σωστά , αλλά δεν παύει να μην είναι σωστα κουμπωμένη και είναι σχετικά εύκολο να φύγει , σε κάθε περίπτωση ναι θα το χαρακτήριζα σαν πρόβλημα αλλά δεν έχω ακόμα αποφασίσει αν θα ζητήσω αλλαγή ή όχι......

Κατα τα λοιπά δεν έχω βρει κάτι αρνητικό αλλά ακόμα δεν έκανα όλες μου τις δοκιμές.

επειδη οι δισκοι ειναι ακριβοι τωρα, χαλασα ενα εξωτερικο my book wd 500 3.5' που ειχα και το συρταρωσα στο prodigy, μια χαρα το δεχτηκε και το ειδε αμεσως ,οπως επισης και δικτυακά.Ξεχνοντας να του μεταφερω καποια αρχεια ,το κανω τωρα δυκτιακα και ασυρματα και οπως ειναι λογικο αργει ,756-856kb/sec επισης μεταφερω αρχεια ,μετακινω διαγραφω και απο τον υπολογιστη μου αλλα και απο το prodigy μεσω του μενου (func) ολα μια χαρα .Μολις τελειωσω θα του κανω και ενα φορματ στο δισκο μεσω prodigy και θα του φορτωσω ταινιες με εξωφυλα που εχω ηδη ετοιμασει, για την ωρα με καλυπτει καθως δεν εχω ακομα 3d τηλεοραση και 3d format ηχου (ενυσχητη)αλλα ενα παλιο ραδιοενυσχυτη dts 5+1 της sony με ηχεια roister οπου τον εχω συνδεση με οπτικη και παιζει σωστα .Με ενα ασυρματο ποντικι και το τηλεκοντρολ σερφαρα ικανοποιητικα χωρις να μου λειψει ιδιαιτερα το ασυρματο πληκρολογιο .Οι δοκιμες συνεχιζονται

Re: Απάντηση: Xtreamer PRODIGY...

Πώς κατέβασες το dolphin ; εγώ δεν μπορώ να μπώ στο android market.

Πατας APP Center.ψαξε εκει και θα το βρεις

...........................
SET UP
Speakers B&W CM9. CM5. CMC2 . Sub ASW 10CM
AV Receiver..Pioneer SC LX 83
TV 1 SONY 40hx 800
TV2 PHILIPS 37pfl 9830
PS3
Xtreamer Prodigy
Humax HDCI 2000
CD Player Technics SL-PG-500

android->App center -> search ->dolphin browser hd και το κατεβαζεις ,θα χρειαστεις τουλαχιστον ενα ποντικι και το τηλεκοτρολ ,για να το κανεις

Έχει καταφέρει κανείς να κάνει το Bit Torrent client να δουλέψει; Του βάζω στο web interface του client τα Link και μου βγάζει "413 - Request Entity Too Large" .

παιδια για δισκο εσωτερικο τι πρεπει να ειναι μονο SATA 3.5 INTZES ?

ΑΥΤΟΣ ΚΆΝΕΙ? WESTERN DIGITAL Εσωτερικος σκληρος δισκος Caviar Green WD30EZRX 3,5" - 3 TΒ

παιδια για δισκο εσωτερικο τι πρεπει να ειναι μονο SATA 3.5 INTZES ?

3.5 in ως 3tb

.......................
SET UP
TV 1 SONY 40hx 800
TV2 PHILIPS 37pfl 9830
PS3
Xtreamer Prodigy
Humax HDCI 2000

ΠΕΡΙΣΣΌΤΕΡΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ Western Digital Caviar Green 3TB WD30EZRX
Western Digital Caviar Green 3TB WD30EZRX

Τεχνικά χαρακτηριστικά

Buffer : 64 MB
RPM : 5400 - 7200 Max
Ρυθμός Μεταφοράς Δεδομένων : 6 Gbits/sec
Χωρητικότητα : 3 TB
Υποδοχή σύνδεσης : Serial ATA ΙΙI

ΠΕΡΙΣΣΌΤΕΡΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ Western Digital Caviar Green 3TB WD30EZRX
Western Digital Caviar Green 3TB WD30EZRX

Τεχνικά χαρακτηριστικά

Buffer : 64 MB
RPM : 5400 - 7200 Max
Ρυθμός Μεταφοράς Δεδομένων : 6 Gbits/sec
Χωρητικότητα : 3 TB
Υποδοχή σύνδεσης : Serial ATA ΙΙI

Αγορασε χωρις φοβο.Green εβαλα και εγω,2tb earx της WD. To sata3 ειναι συμβατο με το sata2 του PRODIGY
[Θα κανει οσο 2 prodigy ο δισκος]

...............................
SET UP
TV 1 SONY 40hx 800
TV2 PHILIPS 37pfl 9830
PS3
Xtreamer Prodigy
Humax HDCI 2000

Last edited:

Όυτε απο περιέργεια δεν το δοκίμασε κανείς;

To εστεισα και έκανα download στο σκληρό δίσκο που έχω βάλει. Είναι απο τα λίγα πράγματα που μου δούλεψαν αμέσως !!!! Γιατί όσο για όλα τα αλλά αστα ....απογοήτευση

Νίκο εσένα η οπτική ίνα σε τι κατάσταση είναι , θέλω να δω αν όντως είναι γενικό το "κακό " ......

Και όποιος άλλος θέλει αναφέρει .
Ειμαι δυστυχως εκτος Αθηνων με την οικογενεια και επιστρεφω μεθαυριο. Θα αναφερω τοτε

Νίκο εσένα η οπτική ίνα σε τι κατάσταση είναι , θέλω να δω αν όντως είναι γενικό το "κακό " ......

Και όποιος άλλος θέλει αναφέρει .
Και η δικια μου σαν ολλους τους υπολοιπους ειναι,δεν κανει κλικ,και βγαινει ευκολα,αλλα αμα δεν την κουνησεις δεν φευγει,οποτε δεν υπαρχει λογος να ανησυχεις.

να συμπληρωσω σε αυτα που ειχε γραψει λιγο πιο πριν ο zilmer
8)δεν γινεται σωστα η μεταφορα ενσυρματα τουλαχιστον απο το pc στο prodigy με αποτελεσμα καποια directory αν και εχουν μεσα αρχεια να τα βγαζει εντελως κενα αν πας μεσα απο το σκληρο αλλα οτι υπαρχουν κανονικα αν πας να δεις το ιδιο σκληρο δισκο απο το prodigy(localhost)
9)καπιες φορεσ χανει το ηχο δηλαδη ειναι μουγο εντελως απο την τηλεοραση μιλαμε παντα σε ταινεια που ηδη εχεις δει και ξερεις οτι εχει ηχο