Xtreamer Prodigy...

Μόλις έβαλα ένα usb hub 7 θέσεων με δικιά του τροφοδοσία!!!
Και όλα λειτούργησαν τέλεια.....!!!!
Και το πληκτρολόγιο και ο εξωτερικός σκληρός...!!!
Πιστεύω ότι επιβάλεται να υπάρχει το hubακι!
Αναβαθμίζει σημαντικά το όλο σύστημα

Re: Απάντηση: Xtreamer PRODIGY...

Μόλις έβαλα ένα usb hub 7 θέσεων με δικιά του τροφοδοσία!!!
Και όλα λειτούργησαν τέλεια.....!!!!
Και το πληκτρολόγιο και ο εξωτερικός σκληρός...!!!
Πιστεύω ότι επιβάλεται να υπάρχει το hubακι!
Αναβαθμίζει σημαντικά το όλο σύστημα

Συγνώμη που δεν απάντησα στο ερώτημα σου νωρίτερα , μόλις τώρα είδα τις τελευταίες 3 σελίδες , αν και βλέπω ότι ήδη προχώρισες σε δική σου επιτυχή δοκιμή , θα βάλω εδω και το δικό μου setup το οποίο όμως ήταν προσωρινό και για λόγους πειραματισμου .

Χρησιμοποίησα ένα USB stick που έχω το οποίο είναι ταυτόχρονα και hub 2 θέσεων , βάλτε στο μυαλό σας το Υ όπου στη μια μεριά είναι η σύνδεση και στις άλλες 2 είναι είσοδος , φυσικά ΔΕΝ έχει εξωτερική τροφοδοσία .
Επάνω σ αυτο το στιλ έβαλα ένα ακόμα στικακι και έναν εξωτερικό σκληρό WD Elite 320 gr , ο οποίος επίσης ΔΕΝ έχει εξωτερική τροφοδοσία , όπως έγραψα και πριν παρόλο που έπαιρναν ρεύμα μόνο απο το prodigy δούλεψαν όλα τους τέλεια.

Τώρα θα πρόβώ σε αγορά μάλλον κάτι στο στυλ που πήρες και συ.

πές και την μάρκα - αφού είναι δοκιμασμένο να μήν κάνουμε πειράματα!

Δεν νομίζω ότι παίζει ιδιαίτερο λόγο , και αν ο εξωτερικός δίσκος που θα χρησιμοποιήσουμε έχει δική του τροφοδοσία τότε και το hub μπορει να είναι κάτι απλό και φτηνό .

Re: Xtreamer PRODIGY...

.......τι να πεί κανέις για το *^#$%^&* της αλληνής :-P Εγώ έχω να πω οτι με το media center master έχω πάθει την πλάκα της ζωής μου! Όταν με το καλό τελειώσω με όλες τις ταινίες...σε καμιά 4-5 μέρες θα είμα πολύ χαρούμενος. Μου την σπάει που αν πάρει μια φορά από μόνο του λάθος imdb,tmdb μετά που να βαράς τον κώλο σου κάτω δεν βγάζει το σωστό.

.......τι να πεί κανέις για το *^#$%^&* της αλληνής :-P Εγώ έχω να πω οτι με το media center master έχω πάθει την πλάκα της ζωής μου! Όταν με το καλό τελειώσω με όλες τις ταινίες...σε καμιά 4-5 μέρες θα είμα πολύ χαρούμενος. Μου την σπάει που αν πάρει μια φορά από μόνο του λάθος imdb,tmdb μετά που να βαράς τον κώλο σου κάτω δεν βγάζει το σωστό.

Βάλε κατ 'αρχάς στα settings να παίρνει πρώτα το IMDB και μετά το TMDB. επίσης ....έχε και την σελίδα του imdb ανοιχτή στον browser γιατί όταν κάνεις search μια ταινία και την βρίσκεις στην σελίδα του επάνω στην διευθυνση που λέει ο browser στο τέλος αναγράφει τον κωδικό της ταινίας. Οταν το MCM δεν βρίσκει την ταινία αρχικά που του λες να ψάξει σου ζητάει αυτόν τον κωδικό να του βάλεις .
Εάν πάρει λάθος κωδικό....κάνε δεξί κλικ. αφαίρεσε τα data , πήγαινε στην επόμενη ....και ξαναγύρνα πάλι στην προηγούμενη που απέτυχες. Τότε μόνο θα σε "ακούσει" εάν του πεις refetch data.

Y.Γ. Με δεξί κλικ επίσης μπορείς να του πεις να σου επιτ´ρεψει να διαλέξεις εσύ ποιο fanart και ποιο εξώφυλλο θέλεις να βλέπεις. Επίσης μπορείς να του ορίσεις και τις διαστάσεις που θέλεις να απεικονίζονται τα εξώφυλλά. Στην προκειμένη περίπτωση 400Χ600...

Last edited:

Είσαι θεός!!! Τώρα που εχω φτιάξει καμιά 300 ταινίες τι μπορώ να κάνω για να ξανακατεβάσει τα ποστερ κλπ σε 400χ600. Οκ θα το βάλω σαν ρύθμιση είδα που είναι. Ελπίζω μια και οι ταινιές κλπ έχουν πάρει filenames κλπ χρονολογία,imdb rate κλπ να μου κατεβάσει απλά τα πόστερ και να μην χαλάσει τπτ.

χμχμ ερώτηση μόνο ενα πεδίο έχει για resize αλλά λέει για width. Εκέι να βάλω 400; Δεν έχει πουθενά για 600χ400 :-(

εχω 3d αρχεια με το ιδιο οναμα αλλα το ενα λεει right και το αλλο left

θα μπορoυσε να τα παιξει το prodigy ?

εχω 3d αρχεια με το ιδιο οναμα αλλα το ενα λεει right και το αλλο left

θα μπορoυσε να τα παιξει το prodigy ?

Και δεν τα δοκιμαζεις να δεις;

δεν τα παιζει ...απλα ρωταω μηπως καποιος ξερει αν με καποιο τροπο θα μπορυσαν να παιξουν στο prodigy.
Στο PC τα ανοιγεις με το Stereoscopic Player.

Μια μάλλον χαζή ερωτησούλα;
Τους φακέλους που δημιουργεί το Prodigy μετά το φορμάρισμα του εσωτερικού δίσκου, τους κρατάμε ή μπορούμε να τους σβήσουμε;

Τους φακέλους που δημιουργεί το Prodigy μετά το φορμάρισμα του εσωτερικού δίσκου, τους κρατάμε ή μπορούμε να τους σβήσουμε;

Noμιζω και να τα αφαιρεσεις θα τα ξαναβγαλει.Μαλλον χρειαζονται

Re: Απάντηση: Re: Xtreamer PRODIGY...

Εντάξει μία σκέψη έκανα . Σευχαριστώ για το χρόνο σου.

Απαραίτητα τους κρατάμε. Αλλιώς θα κρασάρει και θα θέλει φορματ πάλι.

Απάντηση: Xtreamer PRODIGY...

Καλησπερα και απο μενα και χρονια πολλα. Μετα απο τοοοοσο καιρο αναμονης σε οσους περιμενανε παραλαβη του prodigy απο το powerbuy τελικα αξιζει (γενικοτερα) σαν μηχανημα? Υπαρχουν ακομα προβληματα η εχουν λυθει πλεον? Η οπτικη παιζει εν τελει (η απλα δεν καθεται καλα αν θυμαμαι καλα σε προηγουμενο Post)
Θελω να αναβαθμισω το δικο μου media player (MEDX500) και αν ειναι να περιμενω για το black http://www.xtreamer.net/2012/ (κοινως το καλοκαιρι χεχεεχ) να κανω υπομονη

Re: Απάντηση: Xtreamer PRODIGY...

Καλησπερα και απο μενα και χρονια πολλα. Μετα απο τοοοοσο καιρο αναμονης σε οσους περιμενανε παραλαβη του prodigy απο το powerbuy τελικα αξιζει (γενικοτερα) σαν μηχανημα? Υπαρχουν ακομα προβληματα η εχουν λυθει πλεον? Η οπτικη παιζει εν τελει (η απλα δεν καθεται καλα αν θυμαμαι καλα σε προηγουμενο Post)
Θελω να αναβαθμισω το δικο μου media player (MEDX500) και αν ειναι να περιμενω για το black http://www.xtreamer.net/2012/ (κοινως το καλοκαιρι χεχεεχ) να κανω υπομονη

Aπο εικονα ηχο για μενα ειναι κορυφη.Δικτυο και ιντερνετ εχει προβληματα.Η οπτικη δεν καθεται καλα αλλα δουλευει.Στο firmware 3.5 θα δουμε
τι εχει διορθωσει.Το black εχει ενσωματωμενο pvr και wi fi

Last edited: