Xtreamer Prodigy...

Απάντηση: Xtreamer PRODIGY...

το θέμα είναι: Το μαύρο το καπάκι θα μπορούμε να το αγοράσουμε σαν ανταλλακτικό, που μου το βγάλανε ΤΩΡΑ σε μαύρο οι @#$%^@$#%$#$, μήν πώ καμιά κουβέντα παραπάνω!!!

Το γέλιο είναι ότι το έβγαλαν και με ενσωματωμένη την wifi κεραία....!!!
Το θέατρο του παραλόγου οι τύποι...!!!

Re: Απάντηση: Xtreamer PRODIGY...

Aπο εικονα ηχο για μενα ειναι κορυφη.Δικτυο και ιντερνετ εχει προβληματα.Η οπτικη δεν καθεται καλα αλλα δουλευει.Στο firmware 3.5 θα δουμε
τι εχει διορθωσει.Το black εχει ενσωματωμενο pvr και wi fi

κορυφη σε ηχο ? σου επαιξε DTSHD και TRUHD με τον Pioneer ?

Eννοω κυριως σε flac που με ενδιαφερει.Τα HD φορματ ηχου δεν τα παιζει.Αλλωστε 3 ταινιες με HD ηχο εχω.Περιμενω το νεο firmware μηπως κατσει καλυτερα

Last edited:

Δεν έχεις ακόμα DTS-MA και TrueHD ?

Διστυχως μου παίζει ΝΙκο μόνο το dts αρχείο που μου εστειλες και κάποια φορά το TRUEHD. ΧΘες σε μια ταινία mkv με DTSHD
Eνω πάλι δεν είχα ήχο , πατοντας pause και μετά play ξαφνικά είχα ήχο DTSHD αλλά δοκιμάζοντας το ´κολπο ´ ξανά δεν είχα πάλι ήχο .
Λέω να περιμένω την έκδοση 3.5 μήπως και το φτιάξουν .

Απάντηση: Re: Απάντηση: Xtreamer PRODIGY...

Δεν έχεις ακόμα DTS-MA και TrueHD ?
Νικο καλησπερα μπορεις να με βοηθησεις στο προβλημα μου?σε 2 ταινιες εως τωρα,συγκεκριμενα καπτεν αμερικα,και σουπερ 8,στην αναπαραγωγη των ταινιων αυτων,μου παρουσιαζετε ενα ειδος σαν παρασιτο.Δηλαδη ενο παιζει η ταινια,αναβοσβηνει κατι ενδιαμεσα,,με αποτελεσμα να χαλαει την ωραιοτατη εικονα που εμφανιζει ενα εμκαπαβι αρχειο.Σε αλλες ταινιες που εχω στον εξωτερικο μου δεν το εχω παρατηρηση αυτο(ολλα ενκαπαβι αρχεια ειναι αυτα),αλλα στο πισι μου,αυτο το παρασιτο δεν μου το κανει στις συγκεριμενες ταινιες, οποτε δεν πρεπει να φταινε τα ριπ,τι λες να φταει ρε νικολα?διοτι με εχει στεναχωρησει λιγο αυτο το συμβαν,ευχαριστω.

Last edited:

Eννοω κυριως σε flac που με ενδιαφερει.Τα HD φορματ ηχου δεν τα παιζει.Αλλωστε 3 ταινιες με HD ηχο εχω.Περιμενω το νεο firmware μηπως κατσει καλυτερα

Εχεις προσπαθήσει να ξαναπεράσεις το firmware με την διαδικασία του emergency?

Εχεις προσπαθήσει να ξαναπεράσεις το firmware με την διαδικασία του emergency?

Οχι. Περιμενω να βαλω το νεο κατευθεια,μην τα κανω χειροτερα με το emergency

Ξερει κανεις αν γινεται να βαλουμε fanart η backdrop η background σε καθε φακελο ταινιας ξεχωριστα που θα μας το δειχνει καθε φορα που θα μπαινουμε στο φακελο?
Kαι επισης γιατι ο δισκος που ηταν συνδεμενος στο Prodigy καθε φορα που συνδεεται στο pc, τα widows 7 32bit θελουν να κανουν scan & fix?

Last edited:

Ξερει κανεις αν γινεται να βαλουμε fanart η backdrop η background σε καθε φακελο ταινιας ξεχωριστα που θα μας το δειχνει καθε φορα που θα μπαινουμε στο φακελο?
Kαι επισης γιατι ο δισκος που ηταν συνδεμενος στο Prodigy καθε φορα που συνδεεται στο pc, τα widows 7 32bit θελουν να κανουν scan & fix?

Γίνεται αλλά θα τα βλέπεις μόνο στο preview mode.....
Ο δίσκος είναι φορμαρισμένος διαφορετικά από τον τρόπο που τον κάνουν τα Windows .....Μην του πεις να κάνει scan + fix....Θα έχεις πρόβλημα μετά νομίζω.

Οχι. Περιμενω να βαλω το νεο κατευθεια,μην τα κανω χειροτερα με το emergency

Θα σου συνιστούσα να το κάνεις . Χειρότερα αποκλείεται να γίνει . Καλύτερα ίσως.

Απάντηση: Xtreamer PRODIGY...

Γεια σου Νικο.Διαβαζοντας το τεστ του Χρηστου εισαι ικανοποιημενος με την επιλογη του PRODIGY;Ποιες ειναι οι σκεψεις που κανεις;Καναμε σωστη επιλογη;Περιμενω με ενδιαφερον την τοποθετηση σου

Γίνεται αλλά θα τα βλέπεις μόνο στο preview mode.....
Ο δίσκος είναι φορμαρισμένος διαφορετικά από τον τρόπο που τον κάνουν τα Windows .....Μην του πεις να κάνει scan + fix....Θα έχεις πρόβλημα μετά νομίζω.
Πως πρεπει να ονομαστει και τι μεγεθος πρεπει να εχει η φωτογραφια για να τη βλεπει στο preview?

Last edited:

Γεια σου Νικο.Διαβαζοντας το τεστ του Χρηστου εισαι ικανοποιημενος με την επιλογη του PRODIGY;Ποιες ειναι οι σκεψεις που κανεις;Καναμε σωστη επιλογη;Περιμενω με ενδιαφερον την τοποθετηση σου
Φίλε μου για να ανοίξω εγώ αυτή την κουβέντα έχω να πω ότι συγκρινόμενο με το netgear που έχω ως προς την εικόνα το prodigy δεν έχει καμία διαφορά αντίθετα βλέπω ότι στο netgear βλέπω λίγο καλύτερη εικόνα σε παράλληλη θέαση. Ισως αυτό οφείλεται ότι το netgear έχει deep color 36bit. Η αλήθεια είναι ότι ως ακριβότερο που είναι το prodigy θα περίμενα κάτι καλύτερο στην εικόνα και στον ήχο σε 2D μιας και δεν έχω 3D τηλεόραση. Αν τώρα η διαφορά του prodigy στην εικόνα σε σύγκριση με αλλά media player βρίσκεται στο 3D πάω πάσο.

Re: Xtreamer PRODIGY...

Σε σύγκριση με το ΜΚ1 που ειχα πριν, μπορώ να πω πως το prodigy εχει πολύ καλύτερη εικόνα! Ειδικά στα sd που βλέπω, όπως σειρές κάνει πολύ καλό upscale!

Απάντηση: Re: Απάντηση: Xtreamer PRODIGY...

:earmuffs:
Νικο καλησπερα μπορεις να με βοηθησεις στο προβλημα μου?σε 2 ταινιες εως τωρα,συγκεκριμενα καπτεν αμερικα,και σουπερ 8,στην αναπαραγωγη των ταινιων αυτων,μου παρουσιαζετε ενα ειδος σαν παρασιτο.Δηλαδη ενο παιζει η ταινια,αναβοσβηνει κατι ενδιαμεσα,,με αποτελεσμα να χαλαει την ωραιοτατη εικονα που εμφανιζει ενα εμκαπαβι αρχειο.Σε αλλες ταινιες που εχω στον εξωτερικο μου δεν το εχω παρατηρηση αυτο(ολλα ενκαπαβι αρχεια ειναι αυτα),αλλα στο πισι μου,αυτο το παρασιτο δεν μου το κανει στις συγκεριμενες ταινιες, οποτε δεν πρεπει να φταινε τα ριπ,τι λες να φταει ρε νικολα?διοτι με εχει στεναχωρησει λιγο αυτο το συμβαν,ευχαριστω.
Τελικα δεν ειναι προβλημα του πλαυερ,αλλα μια ρυθμιση της τηλεορασης μου.Με το που ενεργοποιησα την επιλογη για μειωση του θορυβου απο τις επιλογες της τιβι μου, το τρεμοπαιγμα αυτοματος εξαφανιστηκε,στης ταινιες που μου παρουσιαζοτανε.

δοκίμασα σήμερα μέσω gigabit lan να κάνω αναπαραγωγή το avatar σε full 3d bluray iso 46.6 gb απο το etrayz άλλα δυστυχώς ενώ έπαιζε κανονικά (χωρίς μενού εννοείται) και τους εξωτερικούς υπότιτλους και κατευθείαν μήνυμα 3D στην τηλεόραση, συνεχώς μου έκανε σπασίματα!
Ο player μου ανέφερε στην αρχή της αναπαραγωγής 40,000 kb/s ταχύτητα δικτύου
prodigy & etrayz με cat6 πάνω σε gigabit switch

τί μπορεί να φταίει? δεν φτάνει αυτή η ταχύτητα για br iso απο το δίκτυο? μόνο απο εσωτερικό σκληρό θα παίξει κανονικά?

Καλά Νέα : Δευτέρα πρωί θα κυκλοφορήσει η πώτη open beta version για το prodigy
https://twitter.com/#!/Xtreamer

Last edited:

Θα αρχίσουν οι δοκιμές πρωί πρωί μου φαίνεται...
Για να δούμε!