Xtreamer Prodigy...

Απάντηση: Xtreamer PRODIGY...

Δεν υποστηρίζεται το tunein. Βρήκα ένα άρθρο που μάλλον θα δουλέψει. Το τεσταρω και θα ξαναγράψω!

Λοιπόν το έλυσα το θέμα με τους σταθμούς.
Η διαδικασία είναι απλή. Τα αρχεία πρέπει να έχουν κατάληξη .pls κι απλά τα βάζετε μέσα στο σκληρό είτε χύμα είτε σε ένα φάκελο (οτι θέλει ο καθένας).
Υπάρχει ένα έτοιμο αρχειακί με 17000 σταθμούς που θα το βρείτε εδώ.

Έβαλα την 3.0.5. Δοκίμασα και το livetv χωρίς να έχω εσωτερικό δίσκο. Τελικά δουλεύει. Καλή δουλειά, αλλά δεν καταλαβαίνω γιατί για το κάθε source πρέπει να έχει διαφορετικούς χειρισμούς (μπρος-πίσω, σταμάτημα-παύση κτλ.).

Re: Xtreamer PRODIGY...

theano τον εχεις το δισκο εσυ? εισαι ευχαριστημενος?

Έβαλα και γω τη beta 3.0.5 αλλα δε βρήκα ακόμα κάποιο ελληνικό κανάλι!:fahne90:

Ναι αυτο το δισκο εχω.Μια χαρα ειναι μεχρι τωρα

Λοιπον προβλημα,μαλλον γνωστο,μα εμενα δε με ειχε απασχολησει οποτε δεν εδινα βαση στα σχετικα ποστ!
Το εχω με την beta 3.0.4
Σημερα το πρωι λοιπον μετεφερα καποιες ταινιες απο τον υπολογιστη με συνδεση usb 3.0 (και ταχυτητα 56-60 MB/sec... ασχετο αυτο!)
Ως τωρα οτι ειχα μεταφερει στο δισκο ηταν μεσω ενσυρματης συνδεσης δικτυου (ιντερνετ).
Λοιπον το απογευμα που πηγα να μετονομασω το ενα απο αυτα δεν με αφηνε! Επισης ενα αλλο αρχειο που μετεφερα εκεινη τη στιγμη μεσω δικτυου μολις εκλεισα κ ξαναανοιξα το prodigy ειχε εξαφανιστει. Επιπλεον τα αρχεια που μετεφεραα μεσω usb 3.0 τα σβηνω μα μετα ξαναεμφανιζονται.
Σκεφτομαι να περασω την 3.0.5 και να κανω format το σκληρο μου.
Θα δωσει λυση αυτο στο προβλημα μου;
Υπαρχει λιγοτερο βαρβαρη-χρονοβορα λυση για τη λυση του προβληματος;

δοκίμασε να μπείς απο τον υπολογιστή σου μέσω δικτύου στο prodigy - σε μένα έτσι τα αρχεία ήταν ορατά ενώ απο το μενού του prodigy δεν έβλεπα τίποτα!
μόλις το καταφέρεις και δείς τα αρχεία, μετονόμασε τα όπως επίσης και τον φάκελο που τα φιλοξενεί σε όσο πιο απλή μορφή ονόματος μπορείς, γιατί με τελείες παύλες κτλ προφανώς, τρώει το κόλλημα!
σε μένα έπιασε!

Ρε παιδιά έχει δει κανείς ολόκληρη ταινία με dts-hd master στην 3.0.4!
Αφού είδα 1 ώρα χωρίς πρόβλημα! Σκάλωσε και κολλησε και μόνο όταν το έβγαλα από την πρίζα επανήλθε! Μετά ξανακόλησε άλλες 10 φορές! Μπορεί βέβαια να φταίει και η ταινία

snc00336.jpg

snc00337k.jpg

snc00339hn.jpg

snc00340.jpg

snc00342jvb.jpg

snc00341.jpg

σημερα παρελαβα παιδες το DVB ικανποιητικη εικονα (απο τοτε που γυρισε στο ψηφιακο δεν εχω πειραξει την κεραια ) απο ταινια μεσω δικτυου δοκιμασα μονο mkv (iso-full blue ray αυριο) το to pc το βρηκε αμεσως ,μεχρι στιγμης δεν εχει παρουσιασει τιποτα με τους φακελους εμφανιζονται ολοι οσες φορες ανοιγοκλεισα το prodigy.......

και φυσικα το optical θα το διορθωσουν οταν βρουνε χρονο φανταζομαι........ειναι απιστευτοι,ποσο δυσκολο τους ειναι να δοκιμασουν ενα καλωδιο να δουνε αν κουμπωνει σωστα.......βασικα δεν κουμπωνει καθολου....τωρα τι κανεις?

Γεια σας.
Χαιρετώ όλα τα παιδιά του forum.
Ήταν να παραλάβω και εγώ το Xtreamer Prodigy Black αλλά δυστυχώς ήμουν άτυχος.
Κώλυσε στο τελωνείο.
Τη Δευτέρα παίρνουν τηλέφωνο από την DSL Courier και μου ανακοινώνουν ότι το δέμα μου είναι στο τελωνείο. Αυτοί μόνο για να μου κάνουν τον εκτελωνισμό ως υπηρεσία παίρνουν 110 Euro. Μετά ότι μου χρεώσει το Τελωνείο είναι έξτρα. Δηλαδή από 23% έως 30%. Επίσης συν 30 Euro μεταφορικά για να πάει από το τελωνείο πίσω σε αυτούς. Λίγο πολύ μου είπε ότι είναι σύνολο περίπου στα 178 Euro. Όταν τους είπα ότι η αξία του πακέτου είναι 175 Euro αυτή μου είπε ότι έτσι είναι η διαδικασία και δεν μπορεί να κάνει τίποτε άλλο εκτός από το να το στείλει πίσω.
Τους είπα ότι θα το σκεφτώ.
Σήμερα τους ξαναπήρα τηλέφωνο και τους είπα ότι θα πάει η αδερφή μου που μένει στην Αθήνα να το εκτελωνίσει αυτή. Και τη μου απαντήσανε αυτοί οι ανεκδιήγητοι. Ότι ούτως η άλλος το ίδιο θα μου βγει ακόμα και τότε γιατί το δέμα είναι σε αυτούς 5 μέρες και θα χρεωθώ έξτρα τα έξοδα αποθήκευσης που είναι 7 Euro τη μέρα. Δηλαδή 35 Euro σύνολο συν 30 Euro τα μεταφορικά από το τελωνείο σε αυτούς συν έξοδα εκ μόχλευσης (αλήθεια έτσι τα είπε) οπότε θα μου βγει και λίγο πιο ακριβά από ότι αν το εκτελωνίσουν αυτοί.
Ε εκεί δεν άντεξα και τους είπα να το πάρουν και να το βάλου στον κ..ο τους.
Αν είναι δυνατόν.

Μου έκανε εντύπωση όμως πόσο γρήγορα ενημερώθηκε η Xtreamer και μου έστειλε το εξής e-mail.

Dear Sir,

We were informed by DHL Hong Kong that package tracking # 9440532754 we sent you arrived to your country and you are refusing for delivery as of import duties and taxes fees you are required to pay.

As we mentioned and informed by mail and on web shop site, as a recipient of our device you may be subjected to additional import duties and taxes, which are levied once a shipment reaches your country.

We have no control over these charges which are by your government. Additional charges for customs clearance must be borne by the recipient.

It is important to understand that any and all fees associated with the delivery of your international package are completely and entirely your responsibility.

Please note that if you refuse the package or the package is unable to be delivered to you for any reason, you will still be responsible for all those fees in addition to return shipping and handling charges.

Thank you for understanding the need for a disclaimer such as this. We are asking you to accept your order as we made our share.

Εγώ τους απάντησα μόλις πριν από λίγο ότι δεν έχω πρόβλημα με το τελωνείο αλλά με τις αισχροκερδείς και απαράδεκτες πρακτικές της DSL και τέτοιους όρους που μου αξιώνει (να το ξαναπληρώσω δηλαδή) δεν είναι δυνατόν να τους δεχθώ.
Τους πρότεινα να μου ξαναστείλουν το προϊών με απλό ταχυδρομείο και θα επωμισθώ τα έξοδα.
Αν δε γίνεται να μου επιστρέψουν τα χρήματά μου πίσω.
Δε μου απάντησαν ακόμα. Θα δούμε.

Φίλε lord εσύ δεν είχες τέτοια προβλήματα μάλλον. Τι στο καλό. Εσένα σου ήρθε κανονικά στην Ξάνθη ενώ εμένα για την Αλεξανδρούπολη είδες τι έγινε..... Τι να πω.

θα χασεις 70 ευρα σιγουρα με το να το στειλεις πισω, (70 πανε ελα το μηχανημα) και ποιος σου λέει οτι αυτοι δεν θα σου ζητησουν και τιποτα αλλο οσο καιρο μενει το μηχανημα σε αυτους? και η xtreamer μπορει να ισχυριστει οτιδηποτε και να σου αφαιρεσει και αυτη κατι ,εστω και συμβολικο,αντε και το εστειλες πισω .και στο στελνουν με ταχυδρομειο,τι εξοδα μεταφορας θα εχεις εκει,ρωτησες? και αν μια στις χιλιες σπασει ο διαολος το ποδαρι του και το σταματησουν στο τελωνειο τι κανεις μετα το σκεφτηκες? αλλα εξοδα παλι, γνωμη μου ειναι να το παρεις,οτι εγινε εγινε,καλυτερα να δωσεις τα λεφτα παρα να μπλεξεις περισσοτερο