Xtreamer Prodigy...

Re: Xtreamer PRODIGY...

σφυριξε ασχημα :) κοιτα για κανα 2 χρονια δεν νομιζω να αλλαξω player οποτε χαλαλι του,και οσο το υποστηριζουνε αυτοι και οι διαφοροι αλλοι χρηστες δεν νομιζω να μετανοιωσω για τα λεφτα......βλεπω και το hd900 που εχω,ολοκληρη εταιρεια και τα περιμενουν ολα απο το γερμανο.......

ΑΠΟ ΤΗΣ ΜΙΑ ΤΟ ΜΕΣΗΜΕΡΙ ΠΑΙΖΕΙ ΤΟ PRODIGY ΚΑΙ ΑΚΟΜΗ ΔΕΝ ΜΟΥ ΖΗΤΗΣΕ ΡΕΣΤΑΡΤ :)

Re: Απάντηση: Re: Xtreamer PRODIGY...

Δηλαδή 174+100+58=332 ............χμ αρκετά ε!!!!!!!!

Αυτο βλεπω εγω ,και σκεφτομαι ποσο καλα εκανα που τον απεκτησα τον συγκεριμενο πλαυερ μεσο παουερ μπαι,απο εδω μεσα.

παιδια εχουμε καποια ενημερωση για το firmware?που θα εβγαζαν τον φεβρουαριο μπας και διορθωθει το θεμα με τα αρχεια που δεν φαινονται η δεν μπορουν να διαγραφουν?τωρα για τον φιλο παραπανω δυστυχως ετσι ειναι ετυχε και σε δικο μου φιλο με αλλο προιον που του εφτασε τελικα διπλασια τιμη η καλλυτερη εποιλογη courier για αυτες τισ δουλειες ειναι η το usps για αμερικη η το ems για κινα εκει ολες τισ φορες που εχω π[παραγγείλει ηραν τα πραγματα με τιν τιμη που ειχα δει ουτε εκτελωνισμους ουτε εξοδα φυλαξης τιποτα απλα στον φιλο το δυσκολο για αυτο και ειχαμε παραγγειλει με το power buy και ας μας ταλαιπωρησε τοσο

Να ρωτήσω ποτε θα έρθει η πλακετα με το tuner στην Ελλάδα ώστε να κάνουμε και εμεις το silver prodigy σαν το black με ενσωματωμένο tuner?

Φίλε lord τελικά και εσένα σου τη φέρανε αλλά σαφώς σου ζητήσανε λιγότερα από ότι εμένα.

Νομίζω όμως ότι στους υπολογισμούς δεν έβαλες τα μεταφορικά που χρεώνει η Xtreamer.
To Prodingy έχει όντως 174 αλλά με τα μεταφορικά είναι 210 .
Οπότε 210 + 100 + 58 = 368
Καλά 368 όταν το διαφημίζουν για 210 μαζί με τα μεταφορικά.

Πάντως σε μένα μου τα βγάλανε παραπάνω γιατί υπολογίσανε και άλλες πα....ριες που ανέφερα παραπάνω.
Αν και μου άρεσε πολύ το μηχάνημα δεν το παίρνω γιατί δε μου αρέσει να με θεωρούν τόσο χαζό.
Έχω πάρει τόσα πράγματα από το Hong Kong και πολύ πιο ακριβά και ποτέ δεν πλήρωσα τίποτα. Νομίζω ότι την όλη παλιοδουλειά την κάνει η DSL ίσως σε συνεργασία με την Xtreamer

Είχα ακούσει ότι οι μεταφορικές ότι παίρνουν τα δίνουν στο τελωνείο και χωρίς να τους ζητηθεί γιατί έχουν προμήθεια από εκεί. Περίμενα να δώσω κάτι παραπάνω άντε ένα 30% ... αλλά όχι και 110 %.
Προτιμώ να το αγοράσω μια φορά από άλλη πηγή και με σωστό Deal.

Απάντηση: Re: Xtreamer PRODIGY...

το αγορασα πριν περιπου κανενα μηνα απο ebay 180 ευρο απο HONG KONG ΠΕΡΑΣΕ ΤΕΛΟΝΕΙΟ ΠΛΙΡΩΣΑ 3 ΕΥΡΩ ΑΠΛΟ ΤΑΧΥΔΡΟΜΕΙΟ ΤΟΑ ΑΣΜΕΝΙΟ ΤΟ ΠΡΩΤΟ

τι γινεται ρε παιδια τελη φεβρουαριου ειπαν οτι θα βγει το firmware...αλλα δεν βλεπω φως!

Απάντηση: Xtreamer PRODIGY...

Στα καλά καθούμενα, το ανοίγω χθές και δεν έχει ούτε τα ελληνικά, ούτε τα αγαπημένα μου - λές και του κανα reset!!!!
To ανοίγω σήμερα και κολάει στο σήμα του Prodigy - To κλείνω απο το remote, το ξανανοίγω, πάω στα αγαπημένα και μου βγάζει ένα μήνυμα σε παράθυρο σχετικά με error database κτλ - το κλείνω απο το κουμπί μιάς και το remote δεν αντιδρούσε και το ξανανοίγω και δουλεύει....
Να πώ επίσης ότι σε αρχείο Top-Bottom απο τον εσωτερικό δίσκο έπαιξε μιά χαρά με μιά εξαίρεση - σταμάτησε να ανταποκρίνεται το remote και δεν μπορούσα να σταματήσω την ταινία ούτε για κατούρημα (μετά συγχωρήσεως)!!!!!!

ελπίζω να είναι παιδικές ασθένειες του fw γιατί άρχισε να με κουράζει....πάλι beta testers γίναμε και δώσαμε και κοντά 2 κατοστάρικα!

εμενα παλι πολλες φορες το παταω να κλεισει το prodigy απο το τηλεχειριστήριο και δεν κλείνει μένει ανοιχτο και κλείνει μονο απο το κουμπι πανω στο prodigy!
επισης πολλες φορες το ανοιγω και δεν ανοίγει περιμένω περιμένω, δεν μου εμφανιζει τιποτα σαν να μην υπαρχει σημα στην τηλεοραση μετα το κλεινω απο το κουμπι του prodigy γιατι απο το χειριστήριο δεν κλείνει και το ανοίγω και μια χαρα ολα!

μόλις διάβασα στο φόρουμ τους να αναφέρει ο admin ότι πρέπει να ελεγχθεί ο σκληρός για bad sectors & clusters. Η πλάκα είναι ότι οι μισοί απο αυτούς που ανέφεραν το πρόβλημα δεν έχουν κάν σκληρό στο prodigy...!!!!

Re: Απάντηση: Xtreamer PRODIGY...

Μετά τις τελευταίες αναβαθμισεις εμφάνισε πρόβλημα στους υπότίτλους sub/Idx. Συγκεκριμένα μετά απο 5-10 λεπτά σταματά το remote να ανταποκρίνεται, οι υπότιτλοι εξαφανίζονται ενώ η ταινία συνεχίζει να παίζει κανονικά. Στο επίσημο φόρουμ δεν έχουν απαντήσει οι admin ακόμα.

Μετά τις τελευταίες αναβαθμισεις εμφάνισε πρόβλημα στους υπότίτλους sub/Idx. Συγκεκριμένα μετά απο 5-10 λεπτά σταματά το remote να ανταποκρίνεται, οι υπότιτλοι εξαφανίζονται ενώ η ταινία συνεχίζει να παίζει κανονικά. Στο επίσημο φόρουμ δεν έχουν απαντήσει οι admin ακόμα.

Αυτό το πρόβλημα το παριυσίασε και μένα! Υπέθεσα όμως ότι δε φταίνε οι υπότιτλοι αλλά το αρχείο! Ήταν mkv από dvdfab με ήχο dts hd-master audio

Εβαλα το 3.0.5 Beta,μεχρι στιγμης δεν εχω καποιο απο τα προαναφερθεντα προβληματα.
Το επισημο ποτε θα το βγαλουν?

Εαν καποιος ενδιαφερεται το δινω,βαρεθηκα να περιμενω τις αναβαθμισεις.

Αυτά είναι. Η ανταγωνιστική himedia εβγαλε fw σήμερα με λυμένα τα περισσότερα προβλήματα. Η xtreamer με ένα τόνο προβλήματα είναι βαθειά νυχτωμένη.

δεν θα το ελεγα,2 φορες κολλησε και δεν δουλευει το γιουτουμπι και το χαι τιβι και στο αβαταρ εκανε επανεκκινηση μονο του

Απάντηση: Re: Απάντηση: Xtreamer PRODIGY...

Τελικά στην δικιά μου περίπτωση σίγουρα έφταιγαν οι υπότιτλοι!
Είχα ripαρει τις ταινίες μου με dvdfab που έβγαλε τους υπότιτλους σε sub/idx, κατέβασα το subtitle workshop και προσπάθησα να φορτώσω τους υπότιτλους για να τους μετατρέψω σε str, δεν τους άνοιγε και τους έβγαζε προβληματικούς

Ρε παιδιά ας τσεκάρει και κανείς άλλος γιατί θα αρχίσω να το χάνω......
Τις τελευταίες 3 φορές που έκλεισα το xtreamer, όταν το ξανάνοιξα η γλώσσα του μενού επέστρεφε στα αγγλικά, όπως και όλες οι ρυθμίσεις στις αρχικές!!!!
Το αστείο είναι ότι τα αγαπημένα μου είναι κανονικά εκεί!

Υπάρχει περίπτωση να έχει πουθενά πάνω στην πλακέτα μπαταρία όπως στο pc η οποία να ήταν απο τις καλές και να τελείωσε???? Δέν ξέρω τί άλλο να σκεφτώ!