Αυτο το κανει και το Prodigy
ναι αλλά το himedia είναι και πιο φτηνόΑυτο το κανει και το Prodigy
ναι αλλά το himedia είναι και πιο φτηνό
και μπορείς να το αγοράσεις εχτές...
για το prodigy μην μιλάτε σε παροντικό χρόνο και μπερδεύονται οι χρήστες... Σε κανά δίμηνο που θα βγει, τα ξαναλέμε για τις δυνατότητες του, με τις τότε αντίστοιχες συσκευές που θα υπάρχουν...
Σε κανά δίμηνο που θα βγει, τα ξαναλέμε για τις δυνατότητες του και τι τελικά θα μπορεί να κάνει, και πάντα συγκρίνοντας το με τις τότε αντίστοιχες συσκευές που θα υπάρχουν...
"ξέρω" πια την πολιτική της xtreamer παρακολουθώντας τα νήματα της... Και την μη τήρηση των ημερομηνιών που θέτει.
15/9 λέει ότι θα είναι διαθέσιμο. Μέχρι τότε το "state of the art προϊόν" είναι μόνο photoshoped εικόνες... Α ναι ξέχασα, και το άδειο κουτί που είχε στην γυάλα στην έκθεση πριν κανά τρίμηνο... :ADFAD2:
Οταν (και αν τελικά) βγει, θα δούμε και τι θα κάνει (και πόσο καλά φυσικά) από όλα αυτά που διαφημίζει. Το 600Α/Β/C υπάρχει εδώ και τώρα, και το τι κάνει μπορούμε να το διαπιστώνουμε κατά περίπτωση. Επίσης έχουμε και τιμή (πραγματική).
τι άλλο να ξέρω?
150 ευρώ + ΦΠΑ; δηλαδή 185 ευρώ περίπου
δηλαδή χωρίς PB πόσο είναι η τιμή;
αυτό το "why pay more" το θυμούνται;
185 είναι πολλά ρε γαμώτο, πλησιάζουμε την τιμή του PCH A-210...
Επίσης, κάτι που μου κάνει εντύπωση:
Sidewinder 2
Τιμή Xtreamer: 99 + όλα τα υπόλοιπα
Τιμή PowerBuy: 160 με ΦΠΑ
Prodigy
Τιμή Xtreamer: 149 + όλα τα υπόλοιπα
Τιμή PowerBuy: 185 με ΦΠΑ
Γιατί παίρνει τέτοια προσαύξηση το Sidewinder 2 και, αντίστοιχα, πώς διατηρούνται τόσο χαμηλά οι προσαυξήσεις στο Prodigy? Μήπως να πιέσουμε για καλύτερη τιμή, ενδεχομένως κοντά στα 130 , για το Sidewinder 2?
Χωρίς power buy η τιμή είναι 149+μεταφορικά+εκτελωνιστικά, δασμούς (δεν είναι PC) + φπα = 220-240
Αρα .....με το power buy το παίρνουμε όσο το δίνει στο site της η Xtreamer. + το ΦΠΑ.
Βρε!!! Δεν παίζεστε !!! Αυτή η συμφωνία δεν έχει ξαναγίνει ............!!!
Μάλλον δε με κατάλαβες και φταίω εγώ που δεν το έθεσα σαφέστερα. Με αυτά που έγραψα νωρίτερα ήθελα να πω ότι ενώ η τιμή του Prodigy είναι πάρα πολύ καλύτερη σε σχέση με το αν το παραγγείλει κάποιος απευθείας από την Xtreamer, ασχέτως αν αξίζει ή όχι τα χρήματα που ζητάει, αυτό δε συμβαίνει στην περίπτωση του Sidewinder 2. Κάνε τις πράξεις και θα το δεις. Και μην πει κάποιος για την εγγύηση που θα προσφέρει ο αντιπρόσωπος, μου ακούγεται αδιανόητο να μην καλύψει κάποιον που αγόρασε ένα προϊόν απευθείας από τη "μαμά" εταιρεία (να το καταλάβω για κάποιον άλλο reseller)... Φιλικά και πάντα καλοπροαίρετα!
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.