Xtreamer Prodigy...

Re: Xtreamer PRODIGY...

ή κάποιο που να χρησιμοποιεί το ίδιο chipset που θα χρησιμοποιεί αυτό της xtreamer (φυσικά η συνεργασία δεν θα είναι εγγυημένη)

Δεν υπάρχουν δηλαδή προτάσεις media player επιπέδου prodigy με ενσωματωμένο δέκτη DVB-T, χωρίς να απογειώνεται η τιμή?

ξέρω ότι υπάρχει το himedia 600b που θα υποστηρίζει DVB-T προσθέτοντας κάποιο εξάρτημα

Νομίζω είχε ανακοινωθεί κάποια στιγμή πως η πρόσθεση του DVB-T θα γίνεται με τοποθέτηση ενός usb δέκτη.

Η συμβατότητα είναι θέμα chip του usb δέκτη και software-οδηγών, στο player.
Τέτοια συνεργασία την έχουμε δει και σε άλλες συσκευές (dreambox)

Απάντηση: Re: Xtreamer PRODIGY...

ναι αλλά το himedia είναι και πιο φτηνό

και μπορείς να το αγοράσεις εχτές...

για το prodigy μην μιλάτε σε παροντικό χρόνο και μπερδεύονται οι χρήστες... Σε κανά δίμηνο που θα βγει, τα ξαναλέμε για τις δυνατότητες του και τι τελικά θα μπορεί να κάνει, και πάντα συγκρίνοντας το με τις τότε αντίστοιχες συσκευές που θα υπάρχουν...

Re: Απάντηση: Re: Xtreamer PRODIGY...

και μπορείς να το αγοράσεις εχτές...

για το prodigy μην μιλάτε σε παροντικό χρόνο και μπερδεύονται οι χρήστες... Σε κανά δίμηνο που θα βγει, τα ξαναλέμε για τις δυνατότητες του, με τις τότε αντίστοιχες συσκευές που θα υπάρχουν...

+1

Re: Απάντηση: Re: Xtreamer PRODIGY...

Σε κανά δίμηνο που θα βγει, τα ξαναλέμε για τις δυνατότητες του και τι τελικά θα μπορεί να κάνει, και πάντα συγκρίνοντας το με τις τότε αντίστοιχες συσκευές που θα υπάρχουν...

Να υποθέσω ότι ξέρεις κάτι που δεν ξέρουμε ? :D

Σε ένα δίμηνο θα παραδοθεί στους ενδιαφερόμενους θες να πεις ....
Ούτε μία στο εκατομμύριο δεν υπάρχει περίπτωση να βγεί κάτι νεώτερο.
Επίσης είναι 2 διαφορετικά προιόντα.
Αλλο chipset ( που βέβαια ακόμα δεν ξέρουμε τι κάνει ) , άλλες δυνατότητες και το ώριμο πια firmware της Xtreamer που οι ευκολίες του δεν υπάρχουν (μεταξύ μας τώρα...) σε κανέναν άλλο player.

Αυτά φτάνουν για να θεωρηθεί state -of-the-art προιόν.
Βέβαια αυτό μένει να το διαπιστώσουμε και στην πράξη ε? :D

Υ.Γ. Δεν υπάρχει σύγκριση μεταξύ Prodigy και HiMedia

Απάντηση: Xtreamer PRODIGY...

"ξέρω" πια την πολιτική της xtreamer παρακολουθώντας τα νήματα της... Και την μη τήρηση των ημερομηνιών που θέτει.
15/9 λέει ότι θα είναι διαθέσιμο. Μέχρι τότε το "state of the art προϊόν" είναι μόνο photoshoped εικόνες... Α ναι ξέχασα, και το άδειο κουτί που είχε στην γυάλα στην έκθεση πριν κανά τρίμηνο... :ADFAD2:

Οταν (και αν τελικά) βγει, θα δούμε και τι θα κάνει (και πόσο καλά φυσικά) από όλα αυτά που διαφημίζει. Το 600Α/Β/C υπάρχει εδώ και τώρα, και το τι κάνει μπορούμε να το διαπιστώνουμε κατά περίπτωση. Επίσης έχουμε και τιμή (πραγματική).

τι άλλο να ξέρω?

Re: Απάντηση: Xtreamer PRODIGY...

"ξέρω" πια την πολιτική της xtreamer παρακολουθώντας τα νήματα της... Και την μη τήρηση των ημερομηνιών που θέτει.
15/9 λέει ότι θα είναι διαθέσιμο. Μέχρι τότε το "state of the art προϊόν" είναι μόνο photoshoped εικόνες... Α ναι ξέχασα, και το άδειο κουτί που είχε στην γυάλα στην έκθεση πριν κανά τρίμηνο... :ADFAD2:

Οταν (και αν τελικά) βγει, θα δούμε και τι θα κάνει (και πόσο καλά φυσικά) από όλα αυτά που διαφημίζει. Το 600Α/Β/C υπάρχει εδώ και τώρα, και το τι κάνει μπορούμε να το διαπιστώνουμε κατά περίπτωση. Επίσης έχουμε και τιμή (πραγματική).

τι άλλο να ξέρω?

Οχι ρε παιδιά....το προιόν είναι πραγματικό. :flipout:( Απ'όσο ξέρω...δεν είμαι κι εκεί ....)
Για το 15/9......για τους γνωστούς λόγους δεν παίρνω όρκο.
Οσο για την τιμή .....για το power buy ....είναι .......:

150 ευρώ + φπα

150 ευρώ + ΦΠΑ; δηλαδή 185 ευρώ περίπου :eek:

δηλαδή χωρίς PB πόσο είναι η τιμή;

αυτό το "why pay more" το θυμούνται;

185 είναι πολλά ρε γαμώτο, πλησιάζουμε την τιμή του PCH A-210...
Επίσης, κάτι που μου κάνει εντύπωση:

Sidewinder 2
Τιμή Xtreamer: 99 + όλα τα υπόλοιπα
Τιμή PowerBuy: 160 με ΦΠΑ

Prodigy
Τιμή Xtreamer: 149 + όλα τα υπόλοιπα
Τιμή PowerBuy: 185 με ΦΠΑ

Γιατί παίρνει τέτοια προσαύξηση το Sidewinder 2 και, αντίστοιχα, πώς διατηρούνται τόσο χαμηλά οι προσαυξήσεις στο Prodigy? Μήπως να πιέσουμε για καλύτερη τιμή, ενδεχομένως κοντά στα 130 , για το Sidewinder 2?

150 ευρώ + ΦΠΑ; δηλαδή 185 ευρώ περίπου :eek:

δηλαδή χωρίς PB πόσο είναι η τιμή;

αυτό το "why pay more" το θυμούνται;

Χωρίς power buy η τιμή είναι 149+μεταφορικά+εκτελωνιστικά, δασμούς (δεν είναι PC) + φπα = 220-240

Αρα .....με το power buy το παίρνουμε όσο το δίνει στο site της η Xtreamer. + το ΦΠΑ.
Βρε!!! Δεν παίζεστε !!! Αυτή η συμφωνία δεν έχει ξαναγίνει ............!!!

185 είναι πολλά ρε γαμώτο, πλησιάζουμε την τιμή του PCH A-210...
Επίσης, κάτι που μου κάνει εντύπωση:

Sidewinder 2
Τιμή Xtreamer: 99 + όλα τα υπόλοιπα
Τιμή PowerBuy: 160 με ΦΠΑ

Prodigy
Τιμή Xtreamer: 149 + όλα τα υπόλοιπα
Τιμή PowerBuy: 185 με ΦΠΑ

Γιατί παίρνει τέτοια προσαύξηση το Sidewinder 2 και, αντίστοιχα, πώς διατηρούνται τόσο χαμηλά οι προσαυξήσεις στο Prodigy? Μήπως να πιέσουμε για καλύτερη τιμή, ενδεχομένως κοντά στα 130 , για το Sidewinder 2?

Δεν γνωρίζω που ακριβώς έχεις βρει αυτά τα νούμερα.......αλλά για να μπορέσουμε να μιλάμε με τα ίδια στοιχεία ενημερώνω προς αποφυγή επόμενων παρερμηνεύσεων
Power Buy
Prodigy = 150 + φπα
Sidewinder2 = 99 + φπα ( μόλις το συμφώνησα για εμάς στο avclub με τον αντιπρόσωπο)

Και για τα 2 πρέπει να συμπληρωθεί το μαγικό νούμερο 25+
Αλλιώς δεν μπορούμε να κάνουμε power buy.

Χωρίς power buy η τιμή είναι 149+μεταφορικά+εκτελωνιστικά, δασμούς (δεν είναι PC) + φπα = 220-240

Αρα .....με το power buy το παίρνουμε όσο το δίνει στο site της η Xtreamer. + το ΦΠΑ.
Βρε!!! Δεν παίζεστε !!! Αυτή η συμφωνία δεν έχει ξαναγίνει ............!!!

Μάλλον δε με κατάλαβες και φταίω εγώ που δεν το έθεσα σαφέστερα. Με αυτά που έγραψα νωρίτερα ήθελα να πω ότι ενώ η τιμή του Prodigy είναι πάρα πολύ καλύτερη σε σχέση με το αν το παραγγείλει κάποιος απευθείας από την Xtreamer, ασχέτως αν αξίζει ή όχι τα χρήματα που ζητάει, αυτό δε συμβαίνει στην περίπτωση του Sidewinder 2. Κάνε τις πράξεις και θα το δεις. Και μην πει κάποιος για την εγγύηση που θα προσφέρει ο αντιπρόσωπος, μου ακούγεται αδιανόητο να μην καλύψει κάποιον που αγόρασε ένα προϊόν απευθείας από τη "μαμά" εταιρεία (να το καταλάβω για κάποιον άλλο reseller)... Φιλικά και πάντα καλοπροαίρετα!

Μάλλον δε με κατάλαβες και φταίω εγώ που δεν το έθεσα σαφέστερα. Με αυτά που έγραψα νωρίτερα ήθελα να πω ότι ενώ η τιμή του Prodigy είναι πάρα πολύ καλύτερη σε σχέση με το αν το παραγγείλει κάποιος απευθείας από την Xtreamer, ασχέτως αν αξίζει ή όχι τα χρήματα που ζητάει, αυτό δε συμβαίνει στην περίπτωση του Sidewinder 2. Κάνε τις πράξεις και θα το δεις. Και μην πει κάποιος για την εγγύηση που θα προσφέρει ο αντιπρόσωπος, μου ακούγεται αδιανόητο να μην καλύψει κάποιον που αγόρασε ένα προϊόν απευθείας από τη "μαμά" εταιρεία (να το καταλάβω για κάποιον άλλο reseller)... Φιλικά και πάντα καλοπροαίρετα!

Καταλαβαίνω το σκεπτικό σου . Απλά έχεις λάθος στοιχεία :D

Υ.Γ Δες το αμέσως προηγούμενό μου post

Sorry, μόλις είδα το post για το 99 + ΦΠΑ...Τώρα μάλιστα, αξίζει να το ξανασκεφτεί κάποιος, πολύ καλή τιμή! Να θυμήσω ότι η τιμή που έδωσες χτες ήταν 129 + ΦΠΑ.