Xtreamer Prodigy...

Re: Xtreamer PRODIGY...

Εχω την εντυπωση οτι το crosstalk αφορα κυρίως το μέσο προβολής .
Σε καθε περιπτωση το frame packing (αυτουσιο 3d , χωρις μετατροπες) θα σου δωσει καλυτερη εικονα/εμπειρια.

εν τέλει το prodigy δεν υποστηρίζει DTS HD? Μόλις τώρα είδα στις προδιαγραφές ότι δεν το αναφέρει!

Λογικά δεν θα υπάρχει θέμα αφού όλα τα μηχανάκια τους μέχρι τώρα το υποστηριζουν

το αγορασε κανεις το xtreamer 3D? το σκευτομαι σοβαρα, αλλα ηθελα μια λυση που να ειχε και bluray player μαζι

Απάντηση: Xtreamer PRODIGY...

Θα ήθελα να κάνω μια ερώτηση για το prodigy και γενικότερα για τα media players αυτής της κατηγορίας. Μπορώ να στέλνω wirelless αρχεία ήχου από το pc ή άλλη πηγή και να παίζουν χωρίς να είναι ανοιχτή η τηλεόραση; Εννοώ, είναι απαραίτητο το GUI?

απο την στιγμή που δεν έχει οθόνη ναί, οπότε ή ανοίγεις την τιβι και βάζεις laylist ώστε μετά να την κλείσεις και να το αφήσεις να παίζει μόνο του ή συνδέεσαι μέσω του πισι σου με το xtreamer, του δίνεις εντολή τί να παίξει και παίζει.

ακομα?καλοκαιρι ηταν οταν μιλαγαμε για το prodigy...τι εγινε ρε παιδια?

Εκείνο που είναι ενδιαφέρον με το Prodigy είναι η ικανότητα του chipset 1186 ( series 6) της Realtek να κάνει dual boot σε Android.

Θέλω να την δω αυτήν την υλοποίηση. Μέχρι στιγμής μόνο στα τηλέφωνα τρέχει ....ε?

Απάντηση: Re: Xtreamer PRODIGY...

Εκείνο που είναι ενδιαφέρον με το Prodigy είναι η ικανότητα του chipset 1186 ( series 6) της Realtek να κάνει dual boot σε Android.

Θέλω να την δω αυτήν την υλοποίηση. Μέχρι στιγμής μόνο στα τηλέφωνα τρέχει ....ε?

Το android εννοείς αν τρέχει μόνο σε τηλέφωνα? (γιατί και σε tablets θα βρεις, και σε media players με άλλα τσιπς και όχι sigma/realtek, έως τώρα τουλάχιστον. Αλλά δεν νομίζω να εννοείς αυτό...)

Re: Απάντηση: Re: Xtreamer PRODIGY...

Το android εννοείς αν τρέχει μόνο σε τηλέφωνα? (γιατί και σε tablets θα βρεις, και σε media players με άλλα τσιπς και όχι sigma/realtek, έως τώρα τουλάχιστον. Αλλά δεν νομίζω να εννοείς αυτό...)

Οχι , όχι ...εννοώ σε dual boot mode....( μόνο t;ablets και mobile phones ξέρω ότι το κάνουν παράλληλα με Win mobile π.χ. )

Kαλα μην φανταζεσαι οτι θα εχουν κανα τρελο implementation.
Αλλη flash rom για το ενα λειτουργικο και αλλη για το αλλο.
Eχω δει κιολας κατι κινεζιες που την αλλαγη λειτουργικου την κανεις με διακοπτακι :p

Last edited:

Kαλα μην φανταζεσαι οτι θα εχουν κανα τρελο implementation.
Αλλη flash rom για το ενα λειτουργικο και αλλη για το αλλο.
Eχω δει κιολας κατι κινεζιες που την αλλαγη λειτουργικου την κανεις με διακοπτακι :p

Μπα....Αν ήταν έτσι θα τόχαμε ήδη. Από πέρυσι έχει βρεθεί ο τρόπος να γίνεται αυτόματα το dual boot από την ίδια rom.

'μπορει καποιος να πει συνοπτικα,που θεωρητικα το prodigy υπερεχει ή διαφοροποιειται απο τα αλλα mp που κυκλοφορουν?

http://www.futeko.com/forum/index.php?id=143

Αν ισχυει αυτο για το himedia , λογικα θα ισχυει και για το prodigy που ειναι και αυτο με 1186.
Με καθε επιφυλαξη παντως για το αν ισχυει η πληροφορια , οπως φυσικα και για το ποσο καλο ειναι το αποτελεσμα σε σχεση με ενα 3d consumer player.

Εχω αρχισει να ψαχνομαι (οχι οτι θα τον παραγγειλω αυριο βεβαιως!!!) για σκληρο δισκο.
Θελοντας η μεταφορα των ταινιων απο το pc στο Prodigy να ναι οσο το δυνατον πιο σβελτη, αναβαθμισα ηδη το pc μου με προσθηκη usb 3.0 controller.
Η xtreamer λεει πως θα δεχεται ολους τους σκληρους χωρις περιορισμο για αυτους που δουλευουυν στις 7200 στροφες (ουτε με τους sata3 θα φερνει αντιρρηση απλα θα τους χρησιμοποιει σαν sata2)
Βλεπω λοιπον πως στα 1.5... αντε 2ΤΒ που ενδιαφερομαι οι πιο οικονομικοι ειναι οι eco friendly WD Caviar Green και Seagate Barracunda Green.
H futeco μαλιστα τους προτεινει για το Himedia 900B επειδη λογω περιστροφης σε χαμηλοτερες στροφες δουλευουν σε χαμηλοτερη θερμοκρασια.
Και ερχεται τωρα ο μυρουδιας απο τεχνικα θεματα υπολογιστων να ρωτησει:
Αν επιλεγω ενα τετοιo hdd θα σαμποταρω τη προσπαθεια που κανω για μεγιστη ταχυτητα μεταφορας δεδομενων στο σκληrο του prodigy;
Αν με πιανετε λεω με το φτωχο μου το μυαλο πως ο eco friendly για να καταναλωνει λιγοτερη ενεργεια θα ναι ρυθμισμενος να μη δουλευει στο μαξιμουμ, μηπως η πιο γρηγορη μεταφορα δεδομενων ελεω usb 3.0 θα παει στραφι για 5-10 ευρω;
Ευχαριστω

Αν καταφέρει το Prodigy να "μποτιλιάρει" λόγω των "μόλις" 100MB/sec που μπορούν να δώσουν όλοι οι eco friendly δίσκοι, θα φάω το καπέλο μου. :D

Με άλλα λόγια, στη θέση σου δεν θα ανησυχούσα. ;)

Σε ευχαριστω πολυ... Μaster!!!:adore: