Xtreamer Prodigy...

Re: Xtreamer PRODIGY...

http://www.futeko.com/forum/index.php?id=143

Αν ισχυει αυτο για το himedia , λογικα θα ισχυει και για το prodigy που ειναι και αυτο με 1186.
Με καθε επιφυλαξη παντως για το αν ισχυει η πληροφορια , οπως φυσικα και για το ποσο καλο ειναι το αποτελεσμα σε σχεση με ενα 3d consumer player.

Εκανα την ερώτηση στην Xtreamer. ( εάν frame packing , Iso, dual boot Android κτλπ που γενικά αναφέρονται σαν όχι αφού δεν έχουν δώσει πληροφορίες στον κόσμο.)

Η απάντηση τους ήταν "ναι" σε όλα.

Ανυπομονώ λοιπόν να το διαπιστώσω, αφού όπως και νάχει θάχουμε εδώ ένα για test πριν την μαζική παράδοση.

Εκανα την ερώτηση στην Xtreamer. ( εάν frame packing , Iso, dual boot Android κτλπ που γενικά αναφέρονται σαν όχι αφού δεν έχουν δώσει πληροφορίες στον κόσμο.)

Η απάντηση τους ήταν "ναι" σε όλα.

Ανυπομονώ λοιπόν να το διαπιστώσω, αφού όπως και νάχει θάχουμε εδώ ένα για test πριν την μαζική παράδοση.
Νικολα ποτε υπολογιζεις να εχεις το κομματι για τεστ?

Εάν όλα πάνε καλά.....γύρω στις 12 Νοέμβρη.

Εγινε νικολα σε ευχαριστω για την πληροφορηση!!!ανυπομονο να δω τις εντυπωσεις σου απο το μηχανημα.

Απάντηση: Xtreamer PRODIGY...

Nα επαναφέρουμε και το τόπικ μιάς και ψιλοθάφτηκε - ελέω και της αναμονής για το prodigy.

Λοιπόν παλικάρια για πέστε καμιά γνώμη! - πολλά γράφονται στο xtreamer φόρουμ απο πελάτες που το παρέλαβαν και παρέδωσε πνεύμα μέσα στην πρώτη ώρα!
το φαινόμενο έχει να κάνει με μιά πράσινη οθόνη και σβήσιμο του blue led απο το κουμπί έντασης/on-off
του δώσαν και ονομασία "Green Screen Of Death" - νά σου μεγαλεία η xtreamer, μας έγινε ps3 @ Xbox!!!!

Re: Απάντηση: Xtreamer PRODIGY...

Λες να φαμε τετοια ηττα;
Εγω παντως καλου κακου ειπα στο φιλο που του χα ταξει το himedia 600A οταν φτασει το prodigy 'γραψε ακυρο σε κανα 4μηνο ισως να σου πασαρω το κινεζο γιγαντα!'
Απο ποιο φορουμ τα διαβαζεις αυτα;
Καθοτι στο ακρως δημοκρατικο επισημο φορουμ τους η λογοκρισια παει συννεφο!

Πας καλά? Να δώσεις το mk1? Τρελάθηκες?

Αυτό όσοι το έχουμε το φτύνουμε να μη το ματιάξουμε κάθε μέρα!

Αν όχι το πιο αξιόπιστο σε non-HD audio passthrough media player, που έχει βγεί μέχρι σήμερα, μεταξύ των ...καλυτερότερων!

Ποπο ξενερα!!!δηλαδη περιμενουμε τοσο καιρο για να παραλαβουμε ενα ελατωματικο προιον?τα πραγματα ειναι σοβαρα!!!στο φορουμ της εξτριμερ οι πιο πολλοι εχουν το ιδιο προβλημα απο οτι βλεπω.

Last edited:

Καλησπέρα. Είμαι ένας νέος χρήστης του forum και τυγχάνει το πρώτο μου post να το γράφω μετά την παραλαβή του
Prodigy.
Μετά από 3 χρόνια συνύπαρξης με το αγαπημένο μου Egreat M34A αλλά και 4 μήνες υπομονής από την προ-παραγγελία
έχω επιτέλους στα χέρια μου το νέο αυτό μηχάνημα. Είχα κάνει την παραγγελία (18/7/2011) μέσα από το shop της
Xtreamer με πιστωτική όταν ακόμα είχε την προσφορά με το wireless keyboard. Τελικά το παρέλαβα χθες
(23/11/2011) σε μία άψογη συσκευασία που είχε τελικά μέσα το wireless Keyboard (απίστευτα μικρούλι) αλλά και
την ασύρματη κεραία. Το μηχάνημα είναι πολύ όμορφο εμφανισιακά και δείχνει πολύ στιβαρό.
Δυστυχώς δεν είχα πολύ ελεύθερο χρόνο να το τεστάρω και να το εξετασω διεξοδικά. Πάντως μετά από 3 περίπου
ώρες λειτουργίας (μεσα σ' αυτές και μια ταινία 720p) δεν είχα κανένα κόλλημα από αυτά που αναφέρονται.
Η πλοήγηση στα μενού γίνεται πολύ γρήγορα και το User Interface του είναι εντυπωσιακό. Το keyboard είναι πολύ
μικρό αλλά συνηθίζεται. Μου αρέσει που έχει και ακτίνα laser για κατάδειξη. Το τοπικό δίκτυο το είδε άμεσα και
η πλοήγηση στους φακέλους του υπολογιστή είναι πολύ γρήγορη. Μου αρέσει που το τηλεκοντρόλ διαθέτει πολλά
κουμπιά και οι περισσότερες ρυθμίσεις γίνονται άμεσα χωρίς να χρειάζεται να μπαίνεις σε μενού όλη την ώρα.
Η αλήθεια είναι ότι σαν χρήστης Media Player δεν έχω ιδιαίτερες απαιτήσεις και ο λόγος που άλλαξα το Egreat είναι ότι
είχε αρχίσει να μου την δίνει που δεν έπαιζε τώρα τελευταία πολλά αρχεία ταινιών και σειρών που κατέβαζα από το Internet.
Όλα αυτά τα εξέτασα και τα παίζει μια χαρά το Prodigy. Το μόνο που δεν κατάφερα να κάνω (κάτι που γινόταν πανεύκολα στο Egreat) είναι να ταιριάξω το κάδρο των ταινιών ακριβώς στην οθόνη (κάτι σαν fit to screen) για να μην εχω τις μαύρες λωρίδες πάνω και κάτω. Στις ρυθμίσεις του βίντεο δίνει μόνο τις επιλογές 16:9 και 16:10 (εκτός από τα 4:3) οι οποίες δυστυχώς μου εμφανίζουν τις λωρίδες στις περισσότερες ταινίες κάτι που με εκνευρίζει αφάνταστα. Ακόμα και το γερασμένο μου Egreat το έκανε αυτό και μάλιστα αυτόματα. Δεν ξέρω αν κάποιος ξέρει κάτι σχετικό να με βοηθήσει.
Πάντως η πρώτη εντύπωση είναι ιδιαίτερα θετική και είμαι σίγουρος ότι άξιζε την 4μηνη αναμονή του.

Καλοριζικο και απο εμενα φιλε μου!!!μακαρι να πανε ολλα καλα και το μηχανημα να ειναι οντως απροβληματιστο!!!!:worshippy:οσο για της ταινιες που σου βγαινουν οι πιο πολλες χωρις φουλ σκριν!!!για ψαξε στις ρυθμισεις βιντεου!!!μηπως εχει καμια επιλογη που να το διορθωνει αυτο.

Παιδιά ευχαριστώ για τις ευχές. Κόστισε όσο είχαν πει στην αρχή. Δηλ 184 (149 + 35 τα μεταφορικά). Το γέλιο ήταν πως είχα παραγγείλει 2 και για ένα φίλο και ενώ τα στείλανε σε ένα πακέτο χρεώσαν κανονικά και τους δυό μας μεταφορικά. Τέλος πάντων. Παιδιά έχω φάει όλες τις ρυθμίσεις και δεν μπορώ να το κάνω full screen. Κρίμα...

Απάντηση: Re: Xtreamer PRODIGY...

Παιδιά ευχαριστώ για τις ευχές. Κόστισε όσο είχαν πει στην αρχή. Δηλ 184 (149 + 35 τα μεταφορικά). Το γέλιο ήταν πως είχα παραγγείλει 2 και για ένα φίλο και ενώ τα στείλανε σε ένα πακέτο χρεώσαν κανονικά και τους δυό μας μεταφορικά. Τέλος πάντων. Παιδιά έχω φάει όλες τις ρυθμίσεις και δεν μπορώ να το κάνω full screen. Κρίμα...
Χμ περιεργο αυτο!!!μαλλον μπορει να ειναι κανενα μπαγκ!!!και να χρειαζετε καινουργιο φιλμγουερ!!!αλλα για καλο η για κακο ψαξου και στο επισιμο φορουμ της εξτριμερ.

Κατάφερα να ξεκλέψω λίγο χρόνο και να ασχοληθώ λίγο παραπάνω με το Prodigy.
Γενικά δεν υπάρχει κάτι ιδιαίτερα ενοχλητικό που να με απογοητεύσει. Συνοψίζω 3 μόνο ψιλό-ενοχλητικά σημεία που ίσως διορθωθούν με νέο FW
1. Αδυναμία προβολής σε Full Screen. Διάβασα και όλο το επίσημο Forum και δυστυχώς όλοι διαμαρτύρονται για αυτό. Ο Moderator προτείνει μία λύση η οποία δεν λειτουργεί σε κανέναν (ούτε σε μένα) και δυστυχώς δεν δείχνει να το κατανοεί (διακρίνω και μία "ενόχληση" γενικά στους moderator όταν τους ρωτάνε κάποια πράματα οι χρήστες στο επίσημο πάντα forum του Prodigy)
2. To Backward και Forward γίνεται με νέο τρόπο μέσω μίας γραφικής μπάρας η οποία εμφανίζεται όταν πατάς το αριστερό και δεξί βελάκι. Δυστυχώς η μπάρα αυτή δεν εξαφανίζεται αυτόματα και γενικά για να πας μπρος και πίσω την ταινία κάνεις αδικαιολόγητα πολλές κινήσεις. Ξεχάστε τις γνωστές επιλογές των 30sec, 3 min κλπ με τα βελάκια. (Το πάνω και κάτω βελάκι του control χρησιμοποιείται για ανεβοκατέβασμα των υποτιτλων.) Και για αυτό το θέμα διαμαρτύρονται πολλοί στο forum που "αναπολούν" τον κλασσικό τρόπο του μπρος-πίσω. Π.χ. δεν είναι δυνατόν να θέλεις να πας 30 δεύτερα μπρος την ταινία και να πατάς 10 κουμπιά στο τηλεκοντρόλ !!!
3. Το sort των αρχείων είναι εξ-ορισμού by-date και όταν το αλλάζεις (π.χ. by Name) δεν κρατά την ρύθμιση. Προφανώς θα διορθωθεί σε επόμενο FW

Ελπίζω όλα να διορθωθούν σε επόμενα FW. Κατά τ' άλλα είναι super (ούτε χθες μου κόλλησε μετά από πολύωρη απασχόληση. φτου φτου φτου μην το ματιάξουμε :-)

Τυχερόοοοοοος!!
Μπράβο!! Καλορίζικο κι από μένα.

Υ.Γ. Φαντάσου τι χαιβάνια είναι εκεί στην Xtreamer .....που κατάφεραν να μην έχουν στείλει ακόμα στον αντιπ/πο τους στην ελλάδα δείγμα....και να υπάρχει ελληνας καταναλωτής που να έχει παραλάβει ........:HTEHETH63:

Απάντηση: Re: Xtreamer PRODIGY...

Τυχερόοοοοοος!!
Μπράβο!! Καλορίζικο κι από μένα.

Υ.Γ. Φαντάσου τι χαιβάνια είναι εκεί στην Xtreamer .....που κατάφεραν να μην έχουν στείλει ακόμα στον αντιπ/πο τους στην ελλάδα δείγμα....και να υπάρχει ελληνας καταναλωτής που να έχει παραλάβει ........:HTEHETH63:

Νικο αυτο το θεμα με τις μπαρες που αναφερε το παλικαρι τι κουλο ειναι?ελπιζω να διορθωθει γρηγορα αυτο το μπαγκ!!!το δικο σου για δοκιμη ακομα να ερθει?