Xtreamer Prodigy...

Απάντηση: Xtreamer PRODIGY...

Λοιπόν, με λίγο ψάξιμο έχουμε τα εξής

-Για να μπορεί να παίζει κανονικά το prodigy, πρέπει πρώτα να επιλέξουμε την επιλογή της τηλεόρασης Just Scan (Μόνο σκανάρισμα) η οποία βρίσκεται συνήθως κάτω απο το 16:9.
Μόνο μετά την επιλογή πρέπει να ρυθμίσουμε το μέγεθος της οθόνης στο μενού του prodigy!

-Με το prodigy μπορούμε να επιλέξουμε τα SBS ή Top Bottom απο το μενού του player και όχι απο την τηλεόραση - αυτό σημαίνει πώς η τηλεόραση σε οποιοδήποτε απο τα 3D πλέον βγάζει μήνυμα μετάδοσης 3D!!!
Έχω την εντύπωση ότι χάρη σε αυτή την ιδιότητα, δεν χρειάζεται να μετατρέπουμε τούς υπότιτλους σε SBS όπως κάναμε ώς τώρα με το 3D Subtitler - είναι το επόμενο σε δοκιμή.

-Μόλις έπαιξε και full 3D (alice κτλ) στο οποίο μου βγάζει 2 γραμμές πάνω κάτω (περίπου στο 1/4 και 3/4 της οθόνης άλλα θυμάμαι ότι υπήρχε και σε άλλον το πρόβλημα και το ψάχνω τώρα στο forum της xtreamer)

Δεν μπορω να βρω αυτην just scan την επιλογη που ειναι????

συνήθως εκεί που επιλέγεις τον τύπο της εικόνας (3/4 - 16/9 - ζουμ κτλ)
πές μας ποιά τηλεόραση έχεις ώστε αν κάποιος έχει την ίδια και γνωρίζει να πεί!

Update

τελικά όντως γλιτώσαμε στα SBS απο το 3D Subtitler - όταν επιλεχθεί Side By Side απο το prodigy, μετατρέπει τους κανονικούς υπότιτλους μόνο του, όπως θα έκανε η tv στον ενσωματωμένο player :Banane0:

επίσης αν κάποιος έχει τις γραμμές που ανέφερα παραπάνω, ας παίξει λίγο με το μέγεθος οθόνης και θα στρώσει!

Last edited:
Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Xtreamer PRODIGY...

καλο θα ηταν να ειχες αναφερει απο την πρωτη στιιγμη τα οποια προβληματα εχει αυτη η συσκευη αφου εισαι απο τους πρωτους που το ειχε στην ελλαδα....και αν καταλαβα καλα απο τα λεγωμενα η αγορα δεν αξιζει τα λεφτα της....και επηδει εμενα μ ενδιαφερει το 3d αν γινετε και θελεις να μας πεις τι αλλο μηχανημα να κοιταξουμε γιατι με αυτα που ειπες με αυτα που γραφουνε οι κατοχοι της συσκευης εχω ψιλομπερδευτει λιγακι και αν προσθεσω στα + οτι εμεις που δεν το παραγγειλαμε μεσο τον νικο θα το πληρωσουμε ακριβοτερα τοτε αυτοματος σταματαει και το ενδιαφερων γι αυτη την συσκευη......ευχαριστω

απευθυνομαι στον nektar

Re: Xtreamer PRODIGY...

παιδια δοκιμασα το συνδεσα το media στο ιντερνετ καταφερα να δω τον υπολογιστη μου απο το UnpD και οχι απο το δικτυο(βασικα δεν ξερω και πολλα και απο δικτυα)
μπορω να δω βιντεο μονο σε avi και mp4...mkv δεν τα βλεπει επισης δεν φορτωνει και τους υποτιτλους με αυτον τον τροπο...
καποιος που θα κανει συνδεση και θα βλεπει τον υπολογιστη σαν δικτυο ωστε να μεταφερουμε κατευθειαν τις ταινιες χωρις να βγαζουμε και να βαζουμε τον σκληρο δισκο θα μας βοηθησει πολυ!

λοιπον παμε για τις ταινιες (3D) επαιξα και iso και αρκετα mkv μεχρι να βρω την επιλογη που κανει απο το player την αλλαγη σε SBS η top-bottom κτλ ΖΑΛΙΣΤΙΚΑ....ολα καλα το μονο που δεν καταφερα ειναι να βαλω υποτιτλους ξεχωριστα με αλλο ονομα και να τους ψαχνω να τους τοποθετησω...οι υποτιτλοι δεν χρειαζονται αλλαγη με το 3dSubtitlle μια χαρα τους βλεπεις και σε srt, με τις αλλαγες που θα τους κανεις με τα γουστα του ο καθενας θα ειναι μια χαρα.

μπηκα και στο ιντερνετ Browser το δικο του σε σελιδες μπαινει οχι πολυ γρηγορα αλλα αρκετα καλα και Youtube ολα καλα κανενα κολλημα το μονο που δεν καταφερα ειναι να δω απο το internet απο σελιδα του ant1 live streaming μια σειρα που θελω!μαλλον λογο flash player.
αν βρω κανεναν browser και βαλω και ανοιγει τα επεισοδια ραδιο αρβυλα κτλ θα ειναι τελεια....εβαλα στο κινητο και δοκιμασα ουτε με Opera ουτε με dolphin browser ανοιγει.

κατι αλλο αν θυμηθω θα το γραψω αντε καντε δοκιμες και αφηστε την κλαψα...:music-smiley-005:

Last edited:

Παιδια μετα απο πολυ ψαξιμο το βρηκα...
βαλτε μια ταινια 3D να παιζει και μετα πατηστε στο πληκτρολογιο το νουμερο 2 και βγαινει το menu για το 3D και οχι μονο....επιλεξτε τι 3d ειναι η ταινια σας και βουαλα το prodigy παιζει πλεον αψογα ;)
ΣΤραβωθηκα αλλα το βρηκα επιτελους

Last edited:

Ρε παιδια εμένα δεν μου βγαίνει το υπό μενού στο iso για να διαλέξω εάν θέλω να ξεκινήσει η 3d έκδοση ή η 2d έκδοση ξεκινάει κατευθείαν σε 2d

Έχω την lw650s την lg

Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Xtreamer PRODIGY...

καλο θα ηταν να ειχες αναφερει απο την πρωτη στιιγμη τα οποια προβληματα εχει αυτη η συσκευη αφου εισαι απο τους πρωτους που το ειχε στην ελλαδα....και αν καταλαβα καλα απο τα λεγωμενα η αγορα δεν αξιζει τα λεφτα της....και επηδει εμενα μ ενδιαφερει το 3d αν γινετε και θελεις να μας πεις τι αλλο μηχανημα να κοιταξουμε γιατι με αυτα που ειπες με αυτα που γραφουνε οι κατοχοι της συσκευης εχω ψιλομπερδευτει λιγακι και αν προσθεσω στα + οτι εμεις που δεν το παραγγειλαμε μεσο τον νικο θα το πληρωσουμε ακριβοτερα τοτε αυτοματος σταματαει και το ενδιαφερων γι αυτη την συσκευη......ευχαριστω

απευθυνομαι στον nektar

Δεν έχω στην κατοχή μου το xtreamer prodigy αλλά το πρώτο xtreamer που βγήκε το παλιό, πριν 2 χρόνια αν θυμάμαι καλά.
Απλά αναφέρω τα προβλήματα που έχω διαβάσει ότι υπάρχουν. Από κει και πέρα ο καθένας κρίνει αν αυτά είναι αποτρεπτικά για αγορά.
Κακά τα ψέματα όμως, το 3D περιμέναμε όλοι από ένα media player. Όλα τα άλλα τα είχαμε και σε άλλα μηχανάκια. Οπότε αν δεν το κάνει τέλεια για όλες τις ταινίες που κυκλοφορούν σε όποιον δεν περισσεύουν λεφτά περιμένει να βελτιωθούν τα πράγματα. Όποιος βιάζεται παίρνει το xtreamer prodigy ή κάποιο άλλο και συμβιβάζεται. Γιατί αυτή τη σιγμή δεν υπάρχει media player που να παίζει όλα τα 3D, το οποίο λογικά έχει να κάνει με το τσιπάκι της realtek.

Ελπίζω να σε κάλυψα στα ερωτήματά σου.

Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Xtreamer PRODIG

Γιατί αυτή τη σιγμή δεν υπάρχει media player που να παίζει όλα τα 3D

Ποιος σου ειπε οτι το prodigy δεν τα παιζει ? εμενα τα παιζει ολα

Πως θα κανω το prodigy να βλέπει τα αρχεία του pc?Έχω τους σκληρούς του υπολογιστή shared,το prodigy απο το menu media sources τους βλέπει αλλά μολις επιλέγω έναν μου ζητάει username kai password και δε συνδέεται.ειναι καποιος φιλος που το συνεδεσε δικτυακά να με βοηθήσει;το λειτουργικό μου είναι win 7 x64

Πως θα κανω το prodigy να βλέπει τα αρχεία του pc?Έχω τους σκληρούς του υπολογιστή shared,το prodigy απο το menu media sources τους βλέπει αλλά μολις επιλέγω έναν μου ζητάει username kai password και δε συνδέεται.ειναι καποιος φιλος που το συνεδεσε δικτυακά να με βοηθήσει;το λειτουργικό μου είναι win 7 x64

ναι καποιος να μας πει....

αλλιως φιλε μπορεις να δεις καποια αρχεια απο το αλλο εικονειδιο λεγεται καπως ετσι UpnD πατα εκει

ναι καποιος να μας πει....

αλλιως φιλε μπορεις να δεις καποια αρχεια απο το αλλο εικονειδιο λεγεται καπως ετσι UpnD πατα εκει

Κατι εχει πει ο ΝΙΚΟΣ οτι ερχετε αναβαθμιση για επικοινωνια pc prodigy

Σκληρο εβαλε μεσα κανεις;

........................................................................................................................
SET UP
Speakers B&W CM9. CM5. CMC2 . Sub ASW 10CM
AV Receiver..Pioneer SC LX 83
TV 1 SONY 40hx 800
TV2 PHILIPS 37pfl 9830
PS3
Xtreamer Prodigy
Humax HDCI 2000
CD Player Technics SL-PG-500

Σκληρο εβαλε μεσα κανεις;

Εγω εβαλα εναν Seagate barracuda green 1.5tb
Οπως σωστα εγραψε ο Νικος εχει το προβλημα οτι οταν πας να τον δεις μεσα απο το pc μοιαζει να μην το βλεπει, μα μεσω του Prodigy γινεται η μεταφορα αρχειων μια χαρα!
Βασικα παροτι εβαλα pci καρτουλα στο pc για να μπορω να στελνω αρχεια με usb 3.0 τελικα παροτι εβλεπε το σκληρο στο Prodigy δηλωνε αδυναμια να εχει προσβαση σε αυτον... λογικα καποια πατατα εχω κανει εγω κ δεν εχει γινει σωστα η εγκατασταση usb 3.0 στο pc μου...

Re: Απάντηση: Xtreamer PRODIGY...

Ερώτηση.

Ο σκληρός είναι hot swap? Ή είναι δύσκολο το βάλε βγάλε?

Ευχαριστώ.

Αυτο ειναι το ευκολο. 4βιδες στο συρταρι και βαζεις βγαζεις.Το μανικι ειναι παταω για format και λεει απαγορευμενη λειτουργια

Μηπως δε κουμπωσε μεσα καλα;

.................................................................................................................................

SET UP
TV 1 SONY 40hx 800
TV2 PHILIPS 37pfl 9830
PS3
Xtreamer Prodigy
Humax HDCI 2000
CD Player Technics SL-PG-500

Νίκο το πληκτρολόγιο turbo-x λειτούργησε κανινικά με το Prodigy? Και γενικά όσοι το έχετε δουλέψει με πληκτρολόγιο εκτός της xtreamer δούλεψαν κανονικά;

Εγω εβαλα εναν Seagate barracuda green 1.5tb
Οπως σωστα εγραψε ο Νικος εχει το προβλημα οτι οταν πας να τον δεις μεσα απο το pc μοιαζει να μην το βλεπει, μα μεσω του Prodigy γινεται η μεταφορα αρχειων μια χαρα!
Βασικα παροτι εβαλα pci καρτουλα στο pc για να μπορω να στελνω αρχεια με usb 3.0 τελικα παροτι εβλεπε το σκληρο στο Prodigy δηλωνε αδυναμια να εχει προσβαση σε αυτον... λογικα καποια πατατα εχω κανει εγω κ δεν εχει γινει σωστα η εγκατασταση usb 3.0 στο pc μου...

Φιλε εκανε format; Eγω εβαλα Western digital 20earx kαι μου λεει απαγορευμενη λειτουργια.Μηπως δεν κανει αυτος; Tη βαψαμε....

..............................................................................................

SET UP
TV 1 SONY 40hx 800
TV2 PHILIPS 37pfl 9830
PS3
Xtreamer Prodigy