Xtreamer Prodigy...

Re: Απάντηση: Re: Xtreamer PRODIGY...

Συγνωμη που σε κουραζω οι μπαρες δεξια-αριστερα γιατι βγαινουνε; Με PS3 Media server ειχα μονο τις κλασσικες πανω κατω

Πρεπει να κανω zoom 1 και κατι γινεται τοτε

..........................................................................................

SET UP
Speakers B&W CM9. CM5. CMC2 . Sub ASW 10CM
AV Receiver..Pioneer SC LX 83
TV 1 SONY 40hx 800
TV2 PHILIPS 37pfl 9830
PS3
Xtreamer Prodigy
Humax HDCI 2000
CD Player Technics SL-PG-500

Στο System configuration , έχει μια επιλογή : Screen size . Πάτα τη . Βάλε τις κόκκινες μπάρες δεξιά - αριστερά , πάνω -κάτω να ταιριάζουν στην οθόνη σου.....:D

Re: Xtreamer PRODIGY...

Παρελαβα κι εγω σημερα το πρωι και μεχρι στιγμης ολα καλα εκτος απο ενα θεματακι που εχει με εναν απο του δισκους μου.Ειναι ο παλαιοτερος που εχω στην κατοχη μου και το Prodigy δεν τον σκαναρει σωστα οτι και αν δοκιμασω.Ενω δειχνει ολους τους φακελους, μεσα δεν υπαρχουν τα αρχεια στους περισσοτερους απο αυτους!Σε ολους τους αλλους δισκους ολα οκ.Επισης ενω τυχαινει να εχω στην κατοχη μου το dinovo mini δεν εχω κενη usb θυρα για να το δικιμασω καθοτι στις 2 διαθεσιμες εβαλα σκληρο και wireless.Να δοκιμασω usb hub?

Λοιπον βρήκα άκρη με το πρόβλημα μου απενεργοποιησα το bd-lite menu και με το παταω το ISo ξεκινάει κατευθείαν 3d...

Εντυπώσεις ψιλό σέρνεται απο το nas το 3d iso....

Επίσης κατα την διαρκεία του 3d μονο του 3d μου βγάζει πλαινες μπάρες γιατι,;;;;

Απάντηση: Xtreamer PRODIGY...

όπως προείπα, πρέπει πρώτα να επιλέξετε "Μόνο Σκανάρισμα" ή "Scan only" εκεί που επιλέγετε στην τηλεόραση σας τα φορμά εικόνας και μετά απο αυτό να γίνει η ρύθμιση του prodigy στην επιλογή "μέγεθος οθόνης"
μετά απο αυτό, και στα sbs και στα full3d είναι κανονικά η οθόνη!

όπως προείπα, πρέπει πρώτα να επιλέξετε "Μόνο Σκανάρισμα" ή "Scan only" εκεί που επιλέγετε στην τηλεόραση σας τα φορμά εικόνας και μετά απο αυτό να γίνει η ρύθμιση του prodigy στην επιλογή "μέγεθος οθόνης"
μετά απο αυτό, και στα sbs και στα full3d είναι κανονικά η οθόνη!

Ναι αυτην την εντολη δεν μπορω να την βρω το μονο σκαναρισμα

Στο System configuration , έχει μια επιλογή : Screen size . Πάτα τη . Βάλε τις κόκκινες μπάρες δεξιά - αριστερά , πάνω -κάτω να ταιριάζουν στην οθόνη σου.....:D

Οι μπαρες κανονι,Ο δισκος θα περιμενω UPDATE μπας και γινει κατι

Ευχαριστω Νικο.....Καλες γιορτες

.....................................................................................

SET UP
TV 1 SONY 40hx 800
TV2 PHILIPS 37pfl 9830
PS3
Xtreamer Prodigy
Humax HDCI 2000

Ναι αυτην την εντολη δεν μπορω να την βρω το μονο σκαναρισμα

όταν θέλεις να επιλέξεις στην τηλεόραση σου τί φορμά εικόνας θα έχει ποιές επιλογές σου βγάζει? (16:9, 3:4, ζούμ κτλ?)

Έχει δοκιμάσει κανείς κάποιο usb hub να δει εάν δουλεύει;
Αύριο θα κάνω μια δοκομή

Logitech diNovo Mini πληκτρολογιο ΟΚ ! οχι ομως και το mouse pad του

Last edited:

παιδια καταφερα και ειδα επιτελους σε δικτυο τον υπολογιστη αλλα βλεπει μονο τα βιντεο και τις φωτογραφιες και οχι υποτιτλους.
δοκιμασα να κανω μια ταινια αντιγραφη 700mb και μου εκανε καμια 35 λεπτα για να την αντιγραψη ασυρματα παρα πολυ δεν συμφέρει, επισης αφου δεν βλεπω τον υποτιτλο δεν μπορω να τον αντιγραψω οποτε δεν αξιζει!
εκτος αν βρουμε κανενα αλλον file explorer απο android και αντιγραφουμε οτι αρχεια θελουμε απο pc σto player.

παιδια νυσταξα συνεχιζω αυριο.

ααα επισης στο car2.iso Που κατεβασα καπου 30 κατι γιγα δεν το ετρεχε καλα....απο τον σκληρο ειχε κολληματα και μετα απο λιγο κολησε και μου εβγαλε πρασινη οθονη,χρειαστηκε να βγαλω την μπριζα και να το ξανα ανοιξω.αλλα καμια 6 ωρες λειτουργιας δεν μου εβγαλε κανενα αλλο προβλημα και περιπου 250 giga τεστ σε ταινιες 3d και 2d και δεν ειδα κανενα προβλημα εκτος απο το car2. αυριο παλι.

Σοβαρο προβλημα με HDMI δεν δινει passthrough DTSHD MA με τον ενiσχyτη μου pioneer VSX-LX53
Καντεμια και πηρα το PRODIGY περισσοτερο για αυτο . Επειδη το αναφερουν κι αλλοι αυτο το προβλημα στο forum και με αλλους ενισχυτες τους ελπιζω να το διορθωσουν σε καποιο firmware.

http://forum.xtreamer.net/topic/261...via-hdmi-to-a-dss-amplifier-via-internal-hdd/

Last edited:

Παιδιά αντιμετωπίζω το εξής πρόβλημα

Το prodigy ανάβει κανονικά και απ το τηλεκοντρόλ και απ το κουμπί που έχει πάνω του αλλά δεν κλείνει εντελώς, εμφανίζει το κόκκινο σύμβολο στην οθόνη του power on και μετά δεν δίνει σήμα αλλά η συσκευή συνεχίζει να δουλεύει με το led αναμμένο.Μόνο αν κρατήσω το κουμπί πατημένο που έχει πάνω η συσκευή για 10 περίπου seconds κλείνει αλλιώς ούτε καν ξανανάβει πατώντας το 1 φορά.

Γνωρίζει κανείς τι μπορεί να συμβαίνει?

Οι μπαρες κανονι,Ο δισκος θα περιμενω UPDATE μπας και γινει κατι

Ευχαριστω Νικο.....Καλες γιορτες

.....................................................................................

SET UP
TV 1 SONY 40hx 800
TV2 PHILIPS 37pfl 9830
PS3
Xtreamer Prodigy
Humax HDCI 2000

Κάνε ένα τσεκαρισμα τον σκληρό σου και στο pc εμένα δουλεύει κανονικά ο wd20earx

Βρήκα και λύση για το δίκτυο πηγαίνετε στον εχπλορερ και γράφεται \\χχχ.χχχ.χ.χχχ\d όπου χ είναι η διεύθυνση που έχει πάρει το προντιτζι στο δίκτυο. :award:

Σοβαρο προβλημα με HDMI δεν δινει passthrough DTSHD MA με τον ενiσχyτη μου pioneer VSX-LX53
Καντεμια και πηρα το PRODIGY περισσοτερο για αυτο . Επειδη το αναφερουν κι αλλοι αυτο το προβλημα στο forum και με αλλους ενισχυτες τους ελπιζω να το διορθωσουν σε καποιο firmware.

http://forum.xtreamer.net/topic/261...via-hdmi-to-a-dss-amplifier-via-internal-hdd/

Παιδιά....μέσα από τις ταπεινές μου γνώσεις.....δεν μπορεί να είναι θέμα ενισχυτή..ή player. Εκτός κι αν κάτι δεν το ξέρω και μου διαφεύγει. Εγώ έχω τον VSX-LX70..και δεν έχω κανένα πρόβλημα στον HD ήχο . Το αντίθετο μάλιστα. Δεν μπορεί ο player να επιλέγει από ποιο μοντέλλο Pioneer θα κάνει bitstreaming...Μήπως είναι θέμα HDMI?

Φιλε εκανε format; Eγω εβαλα Western digital 20earx kαι μου λεει απαγορευμενη λειτουργια.Μηπως δεν κανει αυτος; Tη βαψαμε...

Η πρωτη προσπαθεια απετυχε, το PRODIGY κολλησε κ το εκλεισα με παρατετα;μενο πατημα του στρογγυλου κουμπιου του...
Στη δευτερη προσπαθεια ολα μελι γαλα!

<<Οπως σωστα εγραψε ο Νικος εχει το προβλημα οτι οταν πας να τον δεις μεσα απο το pc μοιαζει να μην το βλεπει, μα μεσω του Prodigy γινεται η μεταφορα αρχειων μια χαρα!>>
να ρωτησω και εγω κατι για τον σκληρο πρεπει δηλαδη να κανουμε ασυρματα μονο μεταφορα αρχειων?
δεν γινεται να βγαλουμε ολο το μηχανημα (prodigy)να το βαλουμε στον υπολογιστη μεσω τις usb 3.0(εχει τετοιο καλωδιο μεσα η αγοραζουμε?)αν εχουμε και να μεταφερουμε στον σκληρο δισκο οτι αρχεια θελουμε?
αυτο το εκανε και το απλο μοντελλο
και ενα δευτερο τελικα με ποιον σκληρο πρεπει να παιξουμε για να μην εχουμε προβληματα με το format (το κανουμε μονο μεσω του prodigy η και αν βαλουμε το μηχανημα με τον δισκο μεσα στον υπολογιστη και μεσω του υπολογιστη?)γιατι τον πατας και να ξαναπατας format αφου το βγαζει καθε φορα 10 λεπτα απο το ρευμα ειναι προβλημα
τωρα καπου διαβασα για ενα προβλημα που εχει ενας φιλος με το δικτυο ειναι γνωστο προβλημα σε ολα τα xtreamer υπηρχε ολοκληρη κουβεντα στο φορουμ τους για αυτο και λυνετε με τον τροπο που προτεινε ο νικος αλλα συμπληρωματικα πρεπει να φτιαχτει ενα user name στα windows με καποιον κωδικο και δικαιωματα administrator για να δουλεψει σωστα

Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Xtreamer PRODIGY...

Νίκο ενώ στην 22 που αρχικά τέσταρα ότι όλα λειτουργούν στο μηχάνημα, αυτό λειτούργησε άψογα, στην Pany η δεξιά κόκκινη γραμμή ξέφευγε λίγο παραπάνω από την δεξιά πλευρά! Σαν η εικόνα να είναι κεντραρισμένη ελάχιστα πιο δεξιά!

Παιδιά....μέσα από τις ταπεινές μου γνώσεις.....δεν μπορεί να είναι θέμα ενισχυτή..ή player. Εκτός κι αν κάτι δεν το ξέρω και μου διαφεύγει. Εγώ έχω τον VSX-LX70..και δεν έχω κανένα πρόβλημα στον HD ήχο . Το αντίθετο μάλιστα. Δεν μπορεί ο player να επιλέγει από ποιο μοντέλλο Pioneer θα κάνει bitstreaming...Μήπως είναι θέμα HDMI?

Δεν νομιζω γιατι πολυ αναφερουν το προβλημα και στο επισημο site. Χρησ/σα το καλωδιο που δινει η xtreamer , θα δοκιμασω αλλο καλωδιο και θα δω .Παντως οποιο αρχειο και αν δοκιμασα με DTSHD δεν εχω καθολου ηχο. Ακουσα ηχο απο αυτα τα αρχεια οταν στις ρυθμισεις στο ηχο αντι 5.1 7.1 εβαλα την τελευταια επιλογη οπου τοτε εχω ηχο αλλα stereo μονο .Εχεις μηπως Νικο καποιο αρχειο δειγμα με dtshd που σου παιζει να το δοκιμασω στο δικο μου να δω αν ειναι συμβατοτητα με το αρχεια ?