Xtreamer Prodigy...

Re: Xtreamer PRODIGY...

Βρήκα και λύση για το δίκτυο πηγαίνετε στον εχπλορερ και γράφεται \\χχχ.χχχ.χ.χχχ\d όπου χ είναι η διεύθυνση που έχει πάρει το προντιτζι στο δίκτυο. :award:

δεν μπορεσα να το καταφερω βαζω την Ip και μου βγαζει

[h=1]A simple html+cgi example[/h]Enter first number
Enter second number

Re: Απάντηση: Re: Xtreamer PRODIGY...

Κάνε ένα τσεκαρισμα τον σκληρό σου και στο pc εμένα δουλεύει κανονικά ο wd20earx

Tελικα μετα απο 100 προσπαθειες ακαρπες ,εβγαλα το Usb σκληρο που ειχα συνδεσει,και στον οποιο εχει δεσμευσει καποιο χωρο

Κανω αλλη μια προσπαθεια ΦΟΡΜΑΤ,και το θαυμα εγινε. Δεχτηκε την εντολη αλλα σε λιγο κολλησε

Το βγαζω απο τη μπριζα,το επανεκινω και ο δισκος.......ΦΟΡΜΑΤ ΟΚ....Τυχαια εγινε, ο εξωτερικος εφταιγε..... δεν ξερω

......................................................................................................................

SET UP
Speakers B&W CM9. CM5. CMC2 . Sub ASW 10CM
AV Receiver..Pioneer SC LX 83
TV 1 SONY 40hx 800
TV2 PHILIPS 37pfl 9830
PS3
Xtreamer Prodigy
Humax HDCI 2000
CD Player Technics SL-PG-500

<<Οπως σωστα εγραψε ο Νικος εχει το προβλημα οτι οταν πας να τον δεις μεσα απο το pc μοιαζει να μην το βλεπει, μα μεσω του Prodigy γινεται η μεταφορα αρχειων μια χαρα!>>
να ρωτησω και εγω κατι για τον σκληρο πρεπει δηλαδη να κανουμε ασυρματα μονο μεταφορα αρχειων?
δεν γινεται να βγαλουμε ολο το μηχανημα (prodigy)να το βαλουμε στον υπολογιστη μεσω τις usb 3.0(εχει τετοιο καλωδιο μεσα η αγοραζουμε?)αν εχουμε και να μεταφερουμε στον σκληρο δισκο οτι αρχεια θελουμε?
αυτο το εκανε και το απλο μοντελλο
και ενα δευτερο τελικα με ποιον σκληρο πρεπει να παιξουμε για να μην εχουμε προβληματα με το format (το κανουμε μονο μεσω του prodigy η και αν βαλουμε το μηχανημα με τον δισκο μεσα στον υπολογιστη και μεσω του υπολογιστη?)γιατι τον πατας και να ξαναπατας format αφου το βγαζει καθε φορα 10 λεπτα απο το ρευμα ειναι προβλημα
τωρα καπου διαβασα για ενα προβλημα που εχει ενας φιλος με το δικτυο ειναι γνωστο προβλημα σε ολα τα xtreamer υπηρχε ολοκληρη κουβεντα στο φορουμ τους για αυτο και λυνετε με τον τροπο που προτεινε ο νικος αλλα συμπληρωματικα πρεπει να φτιαχτει ενα user name στα windows με καποιον κωδικο και δικαιωματα administrator για να δουλεψει σωστα

πηγαίνετε στον ιντερνετ εχπλορερ και γράφεται μόνο \\χχχ.χχχ.χ.χχχ\d όπου χ είναι η διεύθυνση που έχει πάρει το προντιτζι στο δίκτυο

η \\χχχ.χχχ.χ.χχχ\c εμενα τον εχει αναγνωρισει σαν d

δεν μπορεσα να το καταφερω βαζω την Ip και μου βγαζει

[h=1]A simple html+cgi example[/h]Enter first number
Enter second number

μη βαζεις www !!!!!!!!!!!!!! oute http

Re: Απάντηση: Re: Xtreamer PRODIGY...

Tελικα μετα απο 100 προσπαθειες ακαρπες ,εβγαλα το Usb σκληρο που ειχα συνδεσει,και στον οποιο εχει δεσμευσει καποιο χωρο

Κανω αλλη μια προσπαθεια ΦΟΡΜΑΤ,και το θαυμα εγινε. Δεχτηκε την εντολη αλλα σε λιγο κολλησε

Το βγαζω απο τη μπριζα,το επανεκινω και ο δισκος.......ΦΟΡΜΑΤ ΟΚ....Τυχαια εγινε, ο εξωτερικος εφταιγε..... δεν ξερω

......................................................................................................................

SET UP
Speakers B&W CM9. CM5. CMC2 . Sub ASW 10CM
AV Receiver..Pioneer SC LX 83
TV 1 SONY 40hx 800
TV2 PHILIPS 37pfl 9830
PS3
Xtreamer Prodigy
Humax HDCI 2000
CD Player Technics SL-PG-500

Να ναι καλα και το πικσ-μανια !!!!!!!

τιποτα....
μηπως κατι δεν εχω σωστα στο δικτυο?
βαζω την ip που μου δειχνει τερμα πανω δεξια που εχει συνδεθει και μετα το /c που ειναι ο σκληρος μου δισκος αλλα τιποτα

τιποτα....
μηπως κατι δεν εχω σωστα στο δικτυο?
βαζω την ip που μου δειχνει τερμα πανω δεξια που εχει συνδεθει και μετα το /c που ειναι ο σκληρος μου δισκος αλλα τιποτα

δοκιμασε και το /d.... εχεις κανει workgroup στα windows ??? ας τσεκαρει και καποιος αλλος γιατι ειμαι γραφειο.......

πρεπει να ειναι \c η \d οχι /c δηλαδη \\χχχ.χχχ.χχχ.χχχ\d

δοκιμασε και το /d.... εχεις κανει workgroup στα windows ??? ας τσεκαρει και καποιος αλλος γιατι ειμαι γραφειο.......
δες εχω καταφερει και εχω κανει share στο users/public/ και εκει περα αντιγραφω τις ταινιες μου μικρες μονο avi mp4 κτλ γιατι μεγαλες κολλαει στο πεξιμο δεν ξερω εσεις αν τις τρεχεται νερο? και επισης στην αντιγραφη κανει αρκετη ωρα δλδ απο επιφανεια εργασιας οταν αντιγραφω την ταινια στην παραπανω διευθυνση(για να την δει το prodigy)γυρω στο 1 giga κανει κανα 2 λεπτο ενω αν κανεις αντιγραφη απο την επιφανεια εργασιας πχ στα εγραφα το κανει σε δευτερολεπτο! γιατι?
επισης το καλο ειναι διαβαζει και τους υποτιτλους ετσι μια χαρα ενω με την αλλη διαδικασια UPnP ΔΙΑΒΑΖΕ ΜΟΝΟ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ!

αυτο εχω καταφερει τωρα αν εχω κανει workgroup το εχω σκαλιξει οσο παει δλδ εχω παντου τις επιλογες τικαρισμενες για να τα βλεπουν ολοι κτλ δεν ξερω τι αλλο μπορει να θελει....

νομιζω οτι φταιει αυτο που εγραψα δηλαδη οτι περαν των ρυθμισεων για τα folders η τις τοπικες partition των δισκων(d κλπ κλπ)πρεπει να φτιαχτει και ενας user που μαπινει σε ολον τον υπολογιστη οταν ξεκινανε τα windows με δικαιωματα administrator
καμμια απαντηση στο ποστ που εχω κανει για τουσ σκληρους και την μεταφορα αρχειων ξερει καποιος?

Μέχρι οι Χtreamέριοι βγάλουν firmware που να διορθώνει τα πολλά ομολογώ bugs του μηχανήματος..:

1) πατάμε την εντολή "Run"

2)Βάζουμε την IP address του Prodigy ΕΤΣΙ : \\192.xxx.x.191\

3) Δεξί κλικ και επιλέγουμε "map network drive"

Με τον τρόπο αυτό θα μπορούμε να μεταφέρουμε από το PC μας ότι file θέλουμε στο εσωτερικό δίσκο του Prodigy

Re: Απάντηση: Xtreamer PRODIGY...

onlineN εισαι θεος απλα και κατανοητα...

απλα για 6,6 giga ταινια μου βγαζει χρονο αντιγραφης 2 ωρες και 15 λεπτα δεν ξερω αν πεσει ο χρονος ουτε και αν ειναι πολλα η λιγα τα λεπτα δεν ξερω οι ειδικοί να μας πουνε.

Έχει έρθει σπίτι και ανυπομονώ να σχολάσω να πάω να παίξω. Με τον HP server που εχω όλες τις ταινίες και τα αρχεία ήχου θα έχω κανά θέμα; Πρέπει να κάνω share τους δίσκους; Να βάλω τον server σε workgroup; πως θα δει το prodigy τον Server για να τραβάει από εκεί με wifi το υλικό;

περιεργο εμενα παει σφαιρα στο δικτυο με win xp pro και μαλιστα το αναγνωρισαν και σαν συσκευη realtek ( prodigy ) ειναι και η μικροσοφτ για τα :guitarist:

Re: Απάντηση: Xtreamer PRODIGY...

onlineN εισαι θεος απλα και κατανοητα...

απλα για 6,6 giga ταινια μου βγαζει χρονο αντιγραφης 2 ωρες και 15 λεπτα δεν ξερω αν πεσει ο χρονος ουτε και αν ειναι πολλα η λιγα τα λεπτα δεν ξερω οι ειδικοί να μας πουνε.

6γιγα....2 ώρες? Ασύρματα το κάνεις ?

Εγώ έχω 9 γιγα σε 18 λεπτά.......ενσύρματα φυσικά.

ενσυρματα μεσω usb 3.0 γινεται και φυσικα μεταφορα ολου του μηχανηματοσ στον υπολογιστη ?γιατι ετσι και αλλιως ασυρματα θα ειναι δυσκολο λογω παρεμβολων
καποιος σκληρος που να μην δημιουργει προβληματα στο φορματ υπαρχει?
το φορματ το κανουμε μεσω του μηχανηματος η στον υπολογιστη?