Xtreamer Prodigy...

Re: Απάντηση: Xtreamer PRODIGY...

6γιγα....2 ώρες? Ασύρματα το κάνεις ?

Εγώ έχω 9 γιγα σε 18 λεπτά.......ενσύρματα φυσικά.

ναι OnlineN γιαυτο ρωτουσα για ασυρματη συνδεση γιατι ο υπολογιστης μου ειναι μακρια απο το Player 876 kb/s που να τελειωσει

Re: Απάντηση: Re: Xtreamer PRODIGY...

Tελικα μετα απο 100 προσπαθειες ακαρπες ,εβγαλα το Usb σκληρο που ειχα συνδεσει,και στον οποιο εχει δεσμευσει καποιο χωρο

Κανω αλλη μια προσπαθεια ΦΟΡΜΑΤ,και το θαυμα εγινε. Δεχτηκε την εντολη αλλα σε λιγο κολλησε

Το βγαζω απο τη μπριζα,το επανεκινω και ο δισκος.......ΦΟΡΜΑΤ ΟΚ....Τυχαια εγινε, ο εξωτερικος εφταιγε..... δεν ξερω

......................................................................................................................

SET UP
Speakers B&W CM9. CM5. CMC2 . Sub ASW 10CM
AV Receiver..Pioneer SC LX 83
TV 1 SONY 40hx 800
TV2 PHILIPS 37pfl 9830
PS3
Xtreamer Prodigy
Humax HDCI 2000
CD Player Technics SL-PG-500

Επειδη βλεπω οτι εχεις pioneer ενισχυτη .. αρχεια με ηχο DTS HD σου παιζουν ?

Re: Xtreamer PRODIGY...

ενσυρματα μεσω usb 3.0 γινεται και φυσικα μεταφορα ολου του μηχανηματοσ στον υπολογιστη ?γιατι ετσι και αλλιως ασυρματα θα ειναι δυσκολο λογω παρεμβολων
καποιος σκληρος που να μην δημιουργει προβληματα στο φορματ υπαρχει?
το φορματ το κανουμε μεσω του μηχανηματος η στον υπολογιστη?

Πρέπει - προς το παρόν το φορματ να γίνει μέσω του Prodigy. (δημιουργεί partitions και για Linux νομίζω ).
Μετά μπορεί κανείς να το συνδέσει στο PC του μέσω usb 3 .

Re: Απάντηση: Xtreamer PRODIGY...

ναι OnlineN γιαυτο ρωτουσα για ασυρματη συνδεση γιατι ο υπολογιστης μου ειναι μακρια απο το Player 876 kb/s που να τελειωσει

A πα πα φίλε μου .....Αυτό είναι χειρότερο από αυτό που είπε ο Τάσος πρίν..... είναι για ισοβίτες !!!
Βάλε σύρμα (με κάποιον τρόπο....)

Επειδη βλεπω οτι εχεις pioneer ενισχυτη .. αρχεια με ηχο DTS HD σου παιζουν ?

Ναι αυτα παιζουν,DTS HD MA. Aλλα 2 dolby true hd δεν παιζουν. Τα υποστηριζει ολα λεει παντως

.......................................................................................................
SET UP
TV 1 SONY 40hx 800
TV2 PHILIPS 37pfl 9830
PS3
Xtreamer Prodigy
Humax HDCI 2000

usb 3 Προφανως τετοιο καλωδιο δεν περιλαμβανεται στην συσκευασια οποτε τι αγοραζουμε?
εχει ενα καλωδιο μεσα για usb3.

οκ onlineN μονο ενσυρματα ethernet αξιζει?

εχει ενα καλωδιο μεσα για usb3.

οκ onlineN μονο ενσυρματα ethernet αξιζει?

Εγώ δεν είδα πρόβλημα ακόμα με αυτόν τον τρόπο. ( Φυσικά , Cat5e καλώδιο , gigabit switch εάν χρειάζεται και για άλλες συσκευές , gigabit router , gigabit καρτα δικτύου στο PC )

Παιδια οταν πηγα να δω live tv μου εγραψε plugin missing....κανενας αλλος τροπος ? εχει καταφερει κανεις να περασει flash player στο android ?

Παιδιά αντιμετωπίζω το εξής πρόβλημα

Το prodigy ανάβει κανονικά και απ το τηλεκοντρόλ και απ το κουμπί που έχει πάνω του αλλά δεν κλείνει εντελώς, εμφανίζει το κόκκινο σύμβολο στην οθόνη του power on και μετά δεν δίνει σήμα αλλά η συσκευή συνεχίζει να δουλεύει με το led αναμμένο.Μόνο αν κρατήσω το κουμπί πατημένο που έχει πάνω η συσκευή για 10 περίπου seconds κλείνει αλλιώς ούτε καν ξανανάβει πατώντας το 1 φορά.

Γνωρίζει κανείς τι μπορεί να συμβαίνει?

Έχω από εχτές το βράδυ να προσπαθώ να δω τι φταίει και δεν κλείνει το prodigy σωστά. Έκανα μέχρι και το emergency procedure που προτείνει η Χtreamer και το πρόβλημα παραμένει....

Παίζει να φταίει το ότι δεν έχω βάλει ακόμη κάποιον σκληρό?

Απάντηση: Re: Xtreamer PRODIGY...

Νίκο πάνω στην ώρα το manual άλλα πάλι κάτι δεν κάνω σωστά!
Για βοήθησε και σύ λίγο αν μπορείς (ώς περήφανος κάτοχος του etrayz!)

To EtrayZ όπως ξέρεις έχει τον φάκελο "public" ο οποίος έχει τον φάκελο "eTorrent" που εγώ προσωπικά έχω μέσα τα αρχεία μου.
Το etrayz έχει ip 192.168.1.64 την οποία βάζω στο prodigy στην δημιουργία nfs share και στο επόμενο παράθυρο "public" ώστε να ανοίξει το φάκελο άλλα όταν πάω να φορτώσω βγάζει σφάλμα σύνδεσης!

για πές καμιά ιδέα μπάς και βελτιωθεί λιγάκι η ταχύτητα μιάς και με samba λίγο ζορίζεται!

Έχω από εχτές το βράδυ να προσπαθώ να δω τι φταίει και δεν κλείνει το prodigy σωστά. Έκανα μέχρι και το emergency procedure που προτείνει η Χtreamer και το πρόβλημα παραμένει....

Παίζει να φταίει το ότι δεν έχω βάλει ακόμη κάποιον σκληρό?

Εμενα προτου καταφερω φορματ ειχε προβληματα.Δεν εκλεινε,κολλαγε,το τηλεχειριστηριο αναβοσβηνε αλλα δεν ακουγε τιποτα

Τωρα παει σφαιρα

.....................................................................................................
SET UP
TV 1 SONY 40hx 800
TV2 PHILIPS 37pfl 9830
PS3
Xtreamer Prodigy
Humax HDCI 2000

To EtrayZ όπως ξέρεις έχει τον φάκελο "public" ο οποίος έχει τον φάκελο "eTorrent" που εγώ προσωπικά έχω μέσα τα αρχεία μου.
Το etrayz έχει ip 192.168.1.64 την οποία βάζω στο prodigy στην δημιουργία nfs share και στο επόμενο παράθυρο "public" ώστε να ανοίξει το φάκελο άλλα όταν πάω να φορτώσω βγάζει σφάλμα σύνδεσης!

για πές καμιά ιδέα μπάς και βελτιωθεί λιγάκι η ταχύτητα μιάς και με samba λίγο ζορίζεται!

Δεν έχω καταφέρει να το στήσω :rifle:
Αν και τόχω παλέψει κι εγώ.

Ο Τάσος μπας και ακούει μήπως και μας βοηθήσει ?

δευτερη φορα πρασινη οθονη σε ενα αλλο iso βιντεο καπου στα 30giga και αυτο στο 10λεπτο σκαλιξα τους υποτιτλους και εκει κολησε και εβγαλε την πρασινη οθονη για να ξεκολησει εβγαλε την μπριζα και την ξανα εβαλα!

Απάντηση: Re: Xtreamer PRODIGY...

το prodigy δεν έχει επιλογή για etrayz;
στα παλιά υπάρχει τέτοια επιλογή και βλέπουν το etrayz κατευθείαν.
Επίσης τα παλιά xtreamer δεν χρειάζονται ορισμό ip address είτε του etrayz είται κάποιου άλλου.
Στα network shares έκανες search και βρίσκουν όλα τα shared folders μόνα τους, είτε SMB είτε NFS.
Ελπίζω στο etrayz να έχεις ενεργοποιήσει το NFS