Xtreamer Prodigy...

Re: Xtreamer PRODIGY...

Σε λίγο - ανεβαίνει ακόμα - θα βάλω ένα βιντεάκι . Αναπαραγωγή του Avatar , iso file 45giga από το δίκτυο , όπου παράλληλα γίνεται download προσαρμοσμένο να μην ξεπερνάει τα 700kb/s , με εξωτερικούς ελληνικούς υπότιτλους και με την ένδειξη στον Pioneer VSX-LX70 ......DTS HD MSTR.....

Ετσι απαντάμε στα σημεία : δίκτυο , αναπαραγωγή από NAS , υπότιτλοι σε iso files , αναπαραγωγή την ώρα που γίνεται downloading παράλληλα και το κυριότερο ...HD Audio passthrough.

Ειλικρινά δεν ξέρω τι φταίει σε σας και δεν έχετε το ίδιο.
Μήπως το set up ? Κάποια ξεχασμένη ρύθμιση? Στην περίπτωση του theano_DF ...έχει κάτι διαφορετικό στο passthrough o LX70 από τον LX83 ?

Ας βάλουμε αναλυτικά κάτω τα πράγματα μπας και βρούμε καμμιά λύση παιδιά.
Προτείνω να λέμε ποιο είναι το set up μας και πως έχουμε συνδέσει τα μηχανήματα μεταξύ τους ...

λοιπον δεν ξερω τι συμβαινει με το δικτυο και το μηχανημα οταν μετα απο κοπους καταφερω να μπει στο δικτυο και παρει μια ip (υποψη μονο με wpa με κανενα αλλο τροπο )μετα δεν μπορω να δω κανενα φακελλο καπου ειχε γραψει ο νικος εναν οδηγο αλλα δεν γινεται τιποτα γιατι παροτι δινω την εντολη run kai ip \\192.168.1....\μου βγαζει κωδικο σφαλματος 0χ80070035 η διαδρομη του δικτυου δεν εντοπιστηκε οποτε δεν μπορω να προχωρησω στις υπολοιπες ρυθμισεις αν ξερει καποιος κατι...γιατι δεν γινεται να λειτουργησει μετα ουτε ασυρματη μεταφορα ουτε android ουτε δικτυο
και μαι δευτερη ερωτηση εχω ενα mkv αρχει στο οποιο εχω ενσωματωσει με πτογραμμα υποτιτλο γιατι οταν ξεκιναει δεν μου βγαζει αμεσως τον υποτιτλο αλλα πρεπει να πατησω το κουμπι και να τον επιλεξω?αφου δεν ειναι ξεχωριστο αρχειο αλλα ενσωμματωμενο μεσα στο mkv

Εχεις firewall? Μήπως σε κόβει κάποια ρύθμιση του router σου? Γιατί εάν πάρει IP δεν μπορεί να δίνεις την εντολή και να μην την δέχεται.

Απάντηση: Xtreamer PRODIGY...

Νίκο λύσε μου μια απορία - αν θυμάμαι καλά έχεις gigabit δίκτυο - όταν επιλέγεις αναπαραγωγή απο το δίκτυο σου αναφέρει την ταχύτητα.....σε εμένα με gigabit switch και cat6 καλώδια μου αναφέρει 40,000+ kbps, στο δικό σου?

Re: Απάντηση: Xtreamer PRODIGY...

flac 24-96......το παίζει αλλά τό παραδίδει στήν toshlink η στήν coaxial 16-44.1
flac 24-192......το παίζει αλλά τό παραδίδει στήν toshlink η στήν coaxial 16-44.1
ape 24-96......το παίζει αλλά τό παραδίδει στήν toshlink η στήν coaxial 16-44.1
ape 24-192......το παίζει αλλά τό παραδίδει στήν toshlink η στήν coaxial 16-44.1
wav 24-96......το παίζει αλλά τό παραδίδει στήν toshlink η στήν coaxial 16-44.1
Κάνω κάτι λάθος;Γνωρίζει κάποιος νά μού πεί;
Καλημέρα καί χρόνια πολλά
(ξέχασα να το αναφέρω χθές)Ολα τά αρχεία ήχου Hi-Res,24-96,24-192,αναπαράγονται μέν,μέ εκνευριστικά σπασίματα-κολήματα δέ.(ανά 5 sec περίπου)[/QUOTE]

Ενδιαφέρον...( Δεν το έχω διαπιστώσει γιατί δεν το έχω ψάξει ακόμα..) Με τι το μετράς ?

Νίκο λύσε μου μια απορία - αν θυμάμαι καλά έχεις gigabit δίκτυο - όταν επιλέγεις αναπαραγωγή απο το δίκτυο σου αναφέρει την ταχύτητα.....σε εμένα με gigabit switch και cat6 καλώδια μου αναφέρει 40,000+ kbps, στο δικό σου?

Ανάλογα την χρήση που γίνεται . Μου έχει αναφέρει και 65.000. Και παραπάνω κάποιες φορές . Το average έχει σημασία. Να μην πέφτει ας πούμε κάτω από 35. Γιατί αρχίζουν τα σπασίματα μετά.....

Το ίδιο ακριβώς συμβαίνει με το Dune HD που είναι αντίστοιχος Media Player. Προφανώς έτσι λειτουργούν. Οταν συνδέονται με υπολογιστή είναι για να μεταφέρουν αρχεία. Οταν αποσυνδέονται αναπαράγουν αρχεία.

Ασχημη πληροφορια...
Ας ελπισω οτι οι σχιστοματηδες της Xtreamer θα φορεσουν τα γυαλια στους ανταγωνιστες και θα το καταφερουν να κανει τα παντα ολα με το καλωδιο μονιμα συνδεδεμενο!!!

Υ.Γ: Αν καποιος εχει σκοπο να το πεταξει απο το μπαλκονι, ας πει διευθυνση να περασω απο κατω να το πιασω...

Last edited:

<<Εχεις firewall? Μήπως σε κόβει κάποια ρύθμιση του router σου? Γιατί εάν πάρει IP δεν μπορεί να δίνεις την εντολή και να μην την δέχεται.>>
firewall εκτος των windows οχι
ρυθμιση του royter δεν εχω κανει καποια και να firewall που ειχε το εχω απο την αρχη κλειστο
ip παιρνει ειπαμε μονο με wpa στο router
δεν μπορω να καταλαβω εκανα και ενα δισκο share εδωσα πληρη δικαιωματα ακομα και στον quest και μολις ωαξω στην βιβλιοθηκη πολυμεσων στο δικτυο μου βγαζει τον τοπικο δισκο (localhost)kai to router (vigor)
μολις πατησω πανω στο ρουτερ τοτε ζηταει ενα κωδικο και ονομα προσβασης τα οποια δεν εχω βαλει εγω πουθενα και με πεταει εξω
αααα και νικο μια που απαντησες αυτο που ρωτησα με τα mkv και τουσ ενσωματωμενους υποτιτλους γιατι γινεται?

Σε λίγο - ανεβαίνει ακόμα - θα βάλω ένα βιντεάκι . Αναπαραγωγή του Avatar , iso file 45giga από το δίκτυο , όπου παράλληλα γίνεται download προσαρμοσμένο να μην ξεπερνάει τα 700kb/s , με εξωτερικούς ελληνικούς υπότιτλους και με την ένδειξη στον Pioneer VSX-LX70 ......DTS HD MSTR.....

Ετσι απαντάμε στα σημεία : δίκτυο , αναπαραγωγή από NAS , υπότιτλοι σε iso files , αναπαραγωγή την ώρα που γίνεται downloading παράλληλα και το κυριότερο ...HD Audio passthrough.

Ειλικρινά δεν ξέρω τι φταίει σε σας και δεν έχετε το ίδιο.
Μήπως το set up ? Κάποια ξεχασμένη ρύθμιση? Στην περίπτωση του theano_DF ...έχει κάτι διαφορετικό στο passthrough o LX70 από τον LX83 ?

Ας βάλουμε αναλυτικά κάτω τα πράγματα μπας και βρούμε καμμιά λύση παιδιά.
Προτείνω να λέμε ποιο είναι το set up μας και πως έχουμε συνδέσει τα μηχανήματα μεταξύ τους ...

Το προβλημα δεν θα ειναι σε ολα τα μοντελα pioneer.O pioneer στο auto surround οτι βλεπει δειχνει
Στο prodigy εχω βαλει 5.1ch 7.1ch sto hdmi.Me ps3 ολα οκ
Παντως και αλλα μοντελα αλλων εταιριων εχουν προβλημα ειδα στο σαιτ της XTREAMER

.............................................................................................................................................................

SET UP
Speakers B&W CM9. CM5. CMC2 . Sub ASW 10CM
AV Receiver..Pioneer SC LX 83
TV 1 SONY 40hx 800
TV2 PHILIPS 37pfl 9830
PS3
Xtreamer Prodigy
Humax HDCI 2000
CD Player Technics SL-PG-500

Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Xtreamer PRODIGY...

Για 3D εχω το pc και για τα υπολοιπα το dune. Αυτος ο συνδυασμος να δεις πως τα σπαει.
Καλη τυχη στην αναμονη για firmware που θα λυσει τα προβληματα. Θα την χρειαστειτε με αυτους που μπλεξατε

Μπραβο ρε λεβεντη μεγαλη μαγκια!
Δινοντας 5-10 ευρω παραπανω κενταει το δικο σου συστημα!
Καλες γιορτες να χεις -bye-

Χιλια συγγνωμη moderator για το off topic, μα καποιοι τετοιοι αθανατοι Ελληναρες με διαολιζουν!

ΚΑΛΑ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ!!!

Το προβλημα δεν θα ειναι σε ολα τα μοντελα pioneer.O pioneer στο auto surround οτι βλεπει δειχνει
Στο prodigy εχω βαλει 5.1ch 7.1ch sto hdmi.Me ps3 ολα οκ
Παντως και αλλα μοντελα αλλων εταιριων εχουν προβλημα ειδα στο σαιτ της XTREAMER

.............................................................................................................................................................

SET UP
TV 1 SONY 40hx 800
TV2 PHILIPS 37pfl 9830
PS3
Xtreamer Prodigy
Humax HDCI 2000

Για να πάρεις τον ηχο που έχει το αρχείο ...δεν το βάζεις στο Auto surround. Αλλά στο direct ή στο pure direct

Απάντηση: Re: Xtreamer PRODIGY...

Για να πάρεις τον ηχο που έχει το αρχείο ...δεν το βάζεις στο Auto surround. Αλλά στο direct ή στο pure direct

Στο auto surround ειναι το σωστο. Στα modes που λες νομιζω οτι δεν παιζουν οι ρυθμισεις που εχουν γινει στον ηχο του ενισχυτη. Σε auto surround δεν εχω κανενα προβλημα με το dune. (lx-83)

Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Xtreamer PRODIGY...

φιλε με ξερεις κι απο χθες;

Αθανατοι Ελληναρες ειναι αυτοι που δεν παραδεχονται οτι η αγορα τους ηταν αποτυχια κι οχι εγω.
Δεν ειμαι εδω για να υποστηριξω την αγορα μου αλλα να πω για την γνωμη μου για το xtreamer.

Καλες γιορτες και σε σενα.

Υ.Γ Μετα απο αυτο το ποστ σταματαω να ασχολουμαι με το xtreamer, γιατι κι εμενα να δεις πως με διαλιζουν κατι αθανατοι Ελληναρες

Μπραβο ρε λεβεντη μεγαλη μαγκια!
Δινοντας 5-10 ευρω παραπανω κενταει το δικο σου συστημα!
Καλες γιορτες να χεις -bye-

Χιλια συγγνωμη moderator για το off topic, μα καποιοι τετοιοι αθανατοι Ελληναρες με διαολιζουν!

ΚΑΛΑ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ!!!

Re: Απάντηση: Re: Xtreamer PRODIGY...

Στο auto surround ειναι το σωστο. Στα modes που λες νομιζω οτι δεν παιζουν οι ρυθμισεις που εχουν γινει στον ηχο του ενισχυτη. Σε auto surround δεν εχω κανενα προβλημα με το dune. (lx-83)

Δεν ξέρω εάν παρεμβαίνει ο ενισχυτής και πως στον ήχο στο auto surround...Στο pute direct όμως κάνει pure bitstreaming. Οπως και νάχει....δεν μπορώ να καταλάβω γιατί δεν παίρνει ο κόσμος DTS- HD MSTR.......

Απάντηση: Xtreamer PRODIGY...

Μιά ακόμη απορία απο μένα...
Έχω επιλέξει OFF στο BD-lite menu
Βάζω ένα bluray, πάω στον φάκελο BDMV και πατάω PLAY - ξεκινάει η αναπαραγωγή και μου βγάζει κανονικά το menu του bluray, δηλαδή να επιλέξω να αρχίσει η ταινία, να διαλέξω γλώσσα, κεφάλαιο και να δώ και φωτό απο την ταινία. Αυτό σημαίνει ότι υποστηρίζει κανονικά menu σε bluray?

α, και αν γνωρίζει κανείς πώς βάζω υπότιτλους (μιά που δεν έχει), μπορώ όπως στο iso να τους βάλω διπλά στο φάκελο bdmv ή κάτι τέτοιο?

Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Xtreamer PRODIGY...

Δεν ξέρω εάν παρεμβαίνει ο ενισχυτής και πως στον ήχο στο auto surround...Στο pute direct όμως κάνει pure bitstreaming. Οπως και νάχει....δεν μπορώ να καταλάβω γιατί δεν παίρνει ο κόσμος DTS- HD MSTR.......

Στο pure direct σου βγάζει την ένδειξη DTS-HD MSTR ο ενισχυτής? Είμαι σε φάση να βγω έξω και δεν μπορώ να το τσεκάρω.

Επίσης δείτε το manual της pioneer τι γίνεται στην περίπτωση του κάθε mode. Νομίζω αυτό θα βοηθήσει.

Είναι σίγουρα σημαντικό πάντως να είναι ενεργές οι ρυθμίσεις του ενισχυτή (αποστάσεις κλπ)

Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Xtreamer PRODIGY...

φιλε με ξερεις κι απο χθες;

Αθανατοι Ελληναρες ειναι αυτοι που δεν παραδεχονται οτι η αγορα τους ηταν αποτυχια κι οχι εγω.
Δεν ειμαι εδω για να υποστηριξω την αγορα μου αλλα να πω για την γνωμη μου για το xtreamer.

Καλες γιορτες και σε σενα.

Υ.Γ Μετα απο αυτο το ποστ σταματαω να ασχολουμαι με το xtreamer, γιατι κι εμενα να δεις πως με διαλιζουν κατι αθανατοι Ελληναρες

Δεν ξέρω πως ακριβώς θέλεις να συμβάλλεις με τα σχόλιά σου φίλε nectar... αλλά..το νήμα δεν λέει πουθενά " Υπερασπιστείτε το καλύτερο player και δικαιολογήστε γιατί"
Οπότε , η ευγένεια...και η υποθετική στάση της άποψής σου είναι αρετές που θα τις εκτιμήσουμε και θα μας κάνουν να ακούσουμε αυτά που λες.
Δεν είπε ποτέ κανείς ότι το Prodigy είναι το καλύτερο. Εγώ π.χ. δεν πολυσυμπαθώ την Realtek. (άσχετα εάν στο 1186 επιτέλους έδωσε καλή εικόνα.)
Παρ' όλα αυτά το παρελθόν έχει δείξει ότι στην υποστήριξη τα πάνε τόσο καλά....όσο χάλια τα πάνε με τους χρόνους και την αλαζονική στάση του στυλ "εμείς είμαστε οι καλύτεροι"
Κοιτάμε να επωφεληθούμε εδώ από την καλύτερη τιμή, που να συνδυάζεται με τις καλύτερες δυνατότητες που μπορούμε να έχουμε.
Δεν παίζει ρόλο από που. Σήμερα είναι το Prodigy από την Xtreamer , αύριο μπορεί να είναι το Prodigal από την Χ εταιρεία .
Μην δημιουργείς ανυπόστατα arguments . To καλύτερο προιόν είναι αυτό που δεν θα βγει ποτέ από την Dune και κάνει άκουσα 5000 ευρώ.
Χαλαρά.........όλα θα τα βρούμε.
Δεν απαξιώνουμε , ξεχωρίζουμε τις ανάγκες μας και βοηθάμε όλους να τις ταυτοποιήσουν με τον καλύτερο τρόπο.

Καλά Χριστούγεννα....

Re: Απάντηση: Re: Xtreamer PRODIGY...

Eιναι καθαρα θεμα PRODIGY.Στα ΗD φορματ δεν στελνει καθολου ηχο.Ουτε bitstreem ουτε PCM
Ο pioneer και σε αυτο surround και σε DIRECT-PURE DIRECT δεν παιρνει σημα

.......................................................................................................................................................
SET UP
TV 1 SONY 40hx 800
TV2 PHILIPS 37pfl 9830
PS3
Xtreamer Prodigy
Humax HDCI 2000

Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Xtreamer PRODIGY...

Στο pure direct σου βγάζει την ένδειξη DTS-HD MSTR ο ενισχυτής? Είμαι σε φάση να βγω έξω και δεν μπορώ να το τσεκάρω.

Επίσης δείτε το manual της pioneer τι γίνεται στην περίπτωση του κάθε mode. Νομίζω αυτό θα βοηθήσει.

Είναι σίγουρα σημαντικό πάντως να είναι ενεργές οι ρυθμίσεις του ενισχυτή (αποστάσεις κλπ)

Στο pure direct και στο direct είναι οι απόλυτες επιλογές για να κάνεις bitstream τον ήχο .
Θα με προβλημάτιζε - και θα τον είχα αλλάξει - εάν δεν μου έδινε τον ήχο που δίνει το αρχείο στο pure direct και μου τον έδινε στο auto surround......................................

Μιά ακόμη απορία απο μένα...
Έχω επιλέξει OFF στο BD-lite menu
Βάζω ένα bluray, πάω στον φάκελο BDMV και πατάω PLAY - ξεκινάει η αναπαραγωγή και μου βγάζει κανονικά το menu του bluray, δηλαδή να επιλέξω να αρχίσει η ταινία, να διαλέξω γλώσσα, κεφάλαιο και να δώ και φωτό απο την ταινία. Αυτό σημαίνει ότι υποστηρίζει κανονικά menu σε bluray?

α, και αν γνωρίζει κανείς πώς βάζω υπότιτλους (μιά που δεν έχει), μπορώ όπως στο iso να τους βάλω διπλά στο φάκελο bdmv ή κάτι τέτοιο?

Εχω μπερδευτεί κι εγώ με αυτήν την ιστορία με το Prodigy....δηλαδή αλλού διαβάζει menu κι αλλού όχι όσον αφορά τα bdmv . Λογικά έχει να κάνει με τα index αρχεία. Το ψάχνω........