Xtreamer Prodigy...

Re: Xtreamer PRODIGY...

Μήπως έχει δοκιμάσει κανείς αν περνάει τα HD format ήχου από Denon ενισχυτή?

Μήπως έχει δοκιμάσει κανείς αν περνάει τα HD format ήχου από Denon ενισχυτή?

Υπαρχει μεγαλο προβλημα σε πολλα μοντελα. pioneer κυριως,οπως ο δικος μου πχ
Μονο στη πραξη θα δεις.Πιθανοτατα τη γλιτωνει ο DENON

....................................................................................................................
SET UP
Speakers B&W CM9. CM5. CMC2 . Sub ASW 10CM
AV Receiver..Pioneer SC LX 83
TV 1 SONY 40hx 800
TV2 PHILIPS 37pfl 9830
PS3
Xtreamer Prodigy
Humax HDCI 2000
CD Player Technics SL-PG-500

Σήμερα ήταν η μέρα των δοκιμών. Το έλιωσα το μηχάνημα βάλε βγάλε άνοιξε κλείσε και δεν έκανε ούτε "κιχ"! Με τον onkyo μου που είναι και μοντέλο 2ετίας..DTSMA, TRUEHD κλπ κλπ όλα καμπάνα. :-) Τώρα όντως πάμε να ανεβάσουμε τον πήχη και να δοκιμάσουμε iso κλπ. Καλές γιορτές!!

<<επιλογή HDMI αλλιώς ότι άλλο χρησιμοποιείς ( οπτική π.χ. )>>δηλαδη δεν χρειαζονται ρυθμισεις αν εχεις οπτικη οτι βλεπει παιζει ο ενισχυτης?
τελικα με το ασυρματο δικτυο μαλλον ειναι προβλημα του prodigy γιατι απο οτι βλεπω αν ασ πουμε καταφερεις να κανεις συνδεση και πας στο media εκει εχει το ρουτερ ,και ποτε δεν εχω δει το pc ,μολις πας μπεις χανει αμεσως την ip και κανει κανα 1 λεπτο να την επαναφερει ειλικρινα με εχει ψιλοεκνευρισει σε αυτο το θεμα δεν ξερω μηπως φταειι η κεραια του να περναμε καμμια αλλη αλλα ποια ειναι το ζητουμενο?
μηπως εχει καποιος το vigor2710n να ρωτησω αν sto mode wireless lan αν εχει περασμενο το 11b+11g+11n η καποια αλλη ρυθμιση?

α και ενα προβλημα μολις διαγραψεις απο το μενου του καποια αρχεια αν κανεις restart το prodigy τα επαναφερει δεν ξερω γιατι?και κατι αλλο μεταφερεισ καποια αρχεια στο μηχανημα συγκεκριμενα εγο προσπαθησα να μετα φερω 2 mkv κατευθειαν μεσω του mkvmerge και ενω φαινονταν οτι τα μετεφερε και ενω οταν εχεις το μηχανημα στο pc τα αρχεια φαινονται μολις το βαλεις στην τηλεοραση ο φακελλος στον οποιο τα μετεφερες ειναι κενος τωρα το γιατι και εγω δεν το εχω καταλαβει ακομα

Απάντηση: Re: Xtreamer PRODIGY...

<<επιλογή HDMI αλλιώς ότι άλλο χρησιμοποιείς ( οπτική π.χ. )>>δηλαδη δεν χρειαζονται ρυθμισεις αν εχεις οπτικη οτι βλεπει παιζει ο ενισχυτης?
τελικα με το ασυρματο δικτυο μαλλον ειναι προβλημα του prodigy γιατι απο οτι βλεπω αν ασ πουμε καταφερεις να κανεις συνδεση και πας στο media εκει εχει το ρουτερ ,και ποτε δεν εχω δει το pc ,μολις πας μπεις χανει αμεσως την ip και κανει κανα 1 λεπτο να την επαναφερει ειλικρινα με εχει ψιλοεκνευρισει σε αυτο το θεμα δεν ξερω μηπως φταειι η κεραια του να περναμε καμμια αλλη αλλα ποια ειναι το ζητουμενο?
μηπως εχει καποιος το vigor2710n να ρωτησω αν sto mode wireless lan αν εχει περασμενο το 11b+11g+11n η καποια αλλη ρυθμιση?

Εγώ το παράτησα το θέμα wireless, τουλάχιστον μέχρι να βγει το νέο fw. Το σύνδεσα μέσω bridge και όλα πάνε ρολόι. Για ταχύτητες δεν ξέρω μέχρι που θα φτάσει (11g και όχι 11n) αλλά σαν σύνδεση μπαίνει σε όλα.

PS Καλά Χριστούγεννα σε όλους.

Καλημέρα παιδιά και χρόνια πολλά . Θέλω να ρωτήσω αν ξέρει κανείς γιατί ο brpowser του prodigy δεν μου ανοίγει νέα καρτέλα για να μεταβώ σε ιστοσελίδα της επιλογής μου, παρά μόνο στις προεπιλογές του μηχανήματος.:ADFADF1:

Σήμερα ήταν η μέρα των δοκιμών. Το έλιωσα το μηχάνημα βάλε βγάλε άνοιξε κλείσε και δεν έκανε ούτε "κιχ"! Με τον onkyo μου που είναι και μοντέλο 2ετίας..DTSMA, TRUEHD κλπ κλπ όλα καμπάνα. :-) Τώρα όντως πάμε να ανεβάσουμε τον πήχη και να δοκιμάσουμε iso κλπ. Καλές γιορτές!!

Και με τους ONKYO,Υπαρχει προβλημα παντως.Τυχερος εισαι

...................................................................................................
SET UP
TV 1 SONY 40hx 800
TV2 PHILIPS 37pfl 9830
PS3
Xtreamer Prodigy
Humax HDCI 2000

Κάντε ρε παιδιά αυτό που έγραψα σε προηγούμενο post.....

Βάλτε ξανά το firmware με την διαδικασία emergency :http://www.xtreamer.net/downloads/xtreamer-prodigy/prodigy-firmware/ver-3-0-0-(factory-default).aspx
Αφού περαστεί κανονικά...κάντε restore defaults ( έτσι για σιγουριά...)
Και μετά κάντε το set up του από την αρχή.
Εχω μια υποψία ότι το firmware δεν έχει "κάτσει καλά" σε όλα τα μηχανήματα....

Εκτός κι αν.....υπάρχει log file μηχανημάτων και μοντέλων για την υποστήριξη DTS-MA και όταν το πήραν αναφερόταν σε συγκεκριμένα μοντέλλα και μηχανήματα....και πρέπει να ξαναπληρώσουν ή να ανανεώσουν άδειες ...

Χρόνια Πολλά σε όλους,

Θα ήθελα να ζητήσω τη βοήθεια σε ένα θέμα που έχω.
Το Prodigy όταν ξεκινά για να παίξει κάποια ταινία 3D, κάνει μικρά, αλλά ευδιάκριτα, "σπασίματα".
-Δοκίμασα και από USB και από το σκληρό δίσκο. Επίσης, δοκίμασα να αλλάξω καλώδιο με άλλο HDMI 1.4, αλλά πάλι το ίδιο.
-Κατέβασα την ανάλυση (720 και όχι Auto που το είχα αρχικά), αλλά πάλι το ίδιο.
Εάν με το τηλεκοντρόλ του Prodigy, μετακινήσω την ταινία λίγο μπροστά και μετά πίσω, παίζει κανονικά (αλλά είναι άσχημο να το κάνεις κάθε φορά αυτό).
Κάποιος φίλος εάν γνωρίζει κάτι για αυτό ή μπορεί να είναι πρόβλημα του συγκεκριμένου μηχανήματος;

Last edited:

Χρονια πολλα!!
Τον δίσκο που έχουμε βαλει μεσα μπορουμε να τον δουμε απο τα windows;(αντιστοίχιση δίσκου δικτύου)

Του εβαλα το Sony BDX-S500U usb επαιξε ταινια dvd μια χαρα, BD οχι. Μετα δεν ανοιγε το συρτάρι για να παρω τα δισκακια.

Χρόνια Πολλά σε όλους,

Θα ήθελα να ζητήσω τη βοήθεια σε ένα θέμα που έχω.
Το Prodigy όταν ξεκινά για να παίξει κάποια ταινία 3D, κάνει μικρά, αλλά ευδιάκριτα, "σπασίματα".
-Δοκίμασα και από USB και από το σκληρό δίσκο. Επίσης, δοκίμασα να αλλάξω καλώδιο με άλλο HDMI 1.4, αλλά πάλι το ίδιο.
-Κατέβασα την ανάλυση (720 και όχι Auto που το είχα αρχικά), αλλά πάλι το ίδιο.
Εάν με το τηλεκοντρόλ του Prodigy, μετακινήσω την ταινία λίγο μπροστά και μετά πίσω, παίζει κανονικά (αλλά είναι άσχημο να το κάνεις κάθε φορά αυτό).
Κάποιος φίλος εάν γνωρίζει κάτι για αυτό ή μπορεί να είναι πρόβλημα του συγκεκριμένου μηχανήματος;

1)Πρέπει τα frames per second δηλαδή π.χ. 24p να ταιριάζουν μεταξύ τους . Δηλαδή , η ταινία , η ρύθμιση της TV αλλά και του media player να είναι ίδιες.
2)Κάνε έναν έλεγχο στο 3d file σου να δεις πως είναι κωδικοποιημένη η ταινία. Υπάρχουν πολλές ταινίες οι οποίες είναι κωδικοποιημένες ...επιπόλαια.
3) Κάντε μόνοι σας τα rip .

Χρονια πολλα!!
Τον δίσκο που έχουμε βαλει μεσα μπορουμε να τον δουμε απο τα windows;(αντιστοίχιση δίσκου δικτύου)

Του εβαλα το Sony BDX-S500U usb επαιξε ταινια dvd μια χαρα, BD οχι. Μετα δεν ανοιγε το συρτάρι για να παρω τα δισκακια.

Εμενα το Λαπτοπ δεν τον βλεπει.Τα παιδια εχουν πει καποια διαδικασια για να τον δει.
Αλλιως το νεο firmware περιμενουμε

...............................................................................................................

SET UP
TV 1 SONY 40hx 800
TV2 PHILIPS 37pfl 9830
PS3
Xtreamer Prodigy
Humax HDCI 2000

χρονια πολλα σε ολους μηπως καποιος και μαλλον ο νικος που εχει ασχοληθει περισσοτερο ξερει την απαντηση σε αυτο που ρωτησα λιγα ποστ πιο πανω?

<<α και ενα προβλημα μολις διαγραψεις απο το μενου του καποια αρχεια αν κανεις restart το prodigy τα επαναφερει δεν ξερω γιατι?και κατι αλλο μεταφερεις καποια αρχεια στο μηχανημα συγκεκριμενα εγο προσπαθησα να μετα φερω 2 mkv κατευθειαν μεσω του mkvmerge και ενω φαινονταν οτι τα μετεφερε και ενω οταν εχεις το μηχανημα στο pc τα αρχεια φαινονται μολις το βαλεις στην τηλεοραση ο φακελλος στον οποιο τα μετεφερες ειναι κενος τωρα το γιατι και εγω δεν το εχω καταλαβει ακομα>>

χρονια πολλα σε ολους μηπως καποιος και μαλλον ο νικος που εχει ασχοληθει περισσοτερο ξερει την απαντηση σε αυτο που ρωτησα λιγα ποστ πιο πανω?

<<α και ενα προβλημα μολις διαγραψεις απο το μενου του καποια αρχεια αν κανεις restart το prodigy τα επαναφερει δεν ξερω γιατι?και κατι αλλο μεταφερεις καποια αρχεια στο μηχανημα συγκεκριμενα εγο προσπαθησα να μετα φερω 2 mkv κατευθειαν μεσω του mkvmerge και ενω φαινονταν οτι τα μετεφερε και ενω οταν εχεις το μηχανημα στο pc τα αρχεια φαινονται μολις το βαλεις στην τηλεοραση ο φακελλος στον οποιο τα μετεφερες ειναι κενος τωρα το γιατι και εγω δεν το εχω καταλαβει ακομα>>

To ξέρω και το έχω αντιμετωπίσει κι εγώ. Είναι bug του Prodigy και το ξέρουν και απ'ότι λένε θα διορθωθεί στο επόμενο firmware.
(Εν τω μεταξύ το ίδιο αρχείο το οποίο το μετέφερα την πρώτη φορά και δεν τόβλεπε.......το ξαναμετέφερα και τώρα το βλέπει . Απίστευτα πράγματα....Οι άνθρωποι είναι ηλίθιοι. Ας μην υπόσχονταν τόσα πολλά πριν τα καταφέρουν . Εβγαλαν το Prodigy γρήγορα γιατί δεν μπορούσαν να κάνουν αλλιώς παγιδευμένοι από τις υποσχέσεις τους και τώρα τρέχουν - πάλι - να το διορθώσουν. Κρίμα γιατί η εικόνα είναι η καλύτερη που έχω συναντήσει σε Realtek και ο ήχος επίσης...

ευχαριστω πολυ ηξερα οτι εκανα την ερωτηση στον καταλληλο ανθρωπο και πως το μετεφερες την δευτερη φορα με τον ιδιο τροπο γιατι το εχω κανε 2 η 3 φορες τιποτα λες και εχει πεισμωσει τωρα λεω να δοκιμασω να περασω και emergency firmware μπας και ?και αυτο που δεν σβηνει αν του πεις διαγραφη?για αν αφησω την αλλη αηδια με την ημερομηνια που δεν αλλαζει απο πουθενα βλεπω αρκετα ομως bugs σημαντικα γιατι η μεταφορα ειναι κατι σημαντικο απο οτι πιστευω ειδικα οταν δεν λειτουργει το ασυρματο δικτυο

Εγω αντ'ιστοιχα παρατηρησα οτι το sidewinter δεν επαιρνε το κωδικό στο WPA mode που ζητουσε το vigor μεχρι που επρεπε να αλλαξω στο τελευταιο την ρυθμιση απο wireless b/g να το βαλω σε b/g/n/. Μετα απο αυτό ολα κύλισαν ρολόι.

Νικόλα σε ευχαριστώ για την απάντηση.
Έλεγξα το αρχείο (τουλάχιστον το ένα) και είναι στα 23,99 fps.
H τηλεόραση που έχω είναι η τελευταία 3D Sony HX900.
Μπορώ να αλλάξω κάτι στην TV για να μην έχω τα "σπασίματα";
Πάντως είναι περίεργο, μόλις μετακινλησω λίγο την ταινία πιο μπροστά και μετά την πάω πάλι στην αρχή (με τα βελάκια), παίζει χωρίς "σπασίματα"!