Xtreamer Prodigy...

Re: Xtreamer PRODIGY...

Κατ αρχάς Χρόνια Πολλά , Καλά χριστούγεννα με υγεία και ευτυχία σε όλους , και για όλους .

Αν και έχω παραλάβει το prodigy δεν είχα τελικά τον χρόνο να ασχοληθώ καθόλου ούτε για να το στήσω , το μόνο που έκανα ήταν να το ανοίξω για να το πιάσω επιτέλους στα χέρια μου !!!!
Σήμερα όμως και εκτός απροόπτου θα το στήσω να δω τι ψάρια πιάνει , περιμένω να μου έρθουν ;) και 2 1080p 3D μιας και το 1st gen WD δεν σήκωνε σωστά τίποτα πάνω απο 720p , και θα πλακωθώ στις δοκιμές .
Βέβαια 3D TV δεν έχω ακόμα αλλά και πάλι .....
Ευχηθείτε μου καλή επιτυχία.

καλα μιλαμε αυτα τα bugs εχουν μεγαλαο χαβαλε σε σχεση με αυτο που ειχα ρωτησει τον νικο για καποια αρχεια mkv που δειχνουν κενα ενω εχουν μεταφερθει αν κανεις ασυρματη συνδεση βεβαια λογω των προβληματων στο ασυρματο τον υπολογιστη σου δεν τον βλεπεις αλλα μεσα στο workgroup εχει και το localhost που ειναι ο δισκος του prodigy εκει λοιπον αυτα τα αρχεια φαινονται!!!! μετα αν πας στον σκληρο να τα ξαναδεις ειναι αορατα το κρυφτουλι των αρχειων γινεται ειλικρια μαλλον θα παραδοθω ειναι μιλαμε οι ανθρωποι απιθανοι και μετα κουβεντιαζουμε για ενισχυτες κλπ κλπ οταν μια απλη μεταφορα αρχειων ενσυρματη μεσω usb δεν μπορει να γινει

Από τη δική μου πλευρά οι δοκιμές συνεχίστηκαν και σήμερα και τπτ δε πήγε στραβά. Έφτιαξα ενα αντίγραφο ISO της ταινίας smurfs και έπαιξε ακόμα και από USB2 σκληρό οχι ιδιαίτερα της προκοπής μια χαρά. Έφτιαξα από το ίδιο δισκάκι και μια full έκδοση αλλά σε φακέλους BDMV και CERTIFICATE...επίσης έπαιξε μια χαρά. Δε κατάφερα να μπώ όμως στο μενού.Έπαιζε πάντα αμέσως μόνο η ταινία. Απενεργοποίησα και το BDlite_menu μήπως και είχε κάποια σχέση αλλά...τπτ

Sorry αν γινομαι σπαστικος,αλλα ρε παιδια κανεις δεν μπορει να μας κανει μια τυπικη παρουσιαση αρχιζοντας απο την αρχη ?ετσι θαβεται και το μηχανημα δλδ...bugs. και μονο, στα iso στο δικτυο και σε καποια 3d ..τιποτα αλλο...εχει video wall?χωριζει τηλεοπτικες απο ταινιες?εχει καλο ηχο στην μουσικη?browser?στις δομες br,διαβαζει εξωτερικο srt και αν ναι,επιτρεπει μεγενθυση υποτιτλων?

Kαι ας μην ξεχναμε κατι...απο ενα τυπικο pc με xbmc ηδη κανει παραπανω πολλα πραγματα το prodigy,χωρις κανενα upgrade firmware :-)άυτο το λεω γιατι υπαρχεί μια διαχυτη ψιλοαπογοητευση

Απάντηση: Xtreamer PRODIGY...

Η σκληρή πραγματικότητα, όπως μας έχει δείξει απο την αρχή η xtreamer (μου αρέσει που εγώ πίστευα ότι βάλανε μυαλό!)
είναι ότι για τους πρώτους 3 μήνες τουλάχιστον, είμαστε beta testers!!!
Τα ίδια ακριβώς είχαν γίνει και με το MK1 ότα πρωτοβγήκε! Μέχρι να βγεί σταθερό fw που να κάνει ότι έπρεπε
(σχεδόν, μήν ξεχνάμε την υπόσχεση για HD ήχο που πήγε άπατη!) μας έβγαλε λίγο την πίστη!

Το καλό με όλο αυτό είναι ότι όταν με το καλό αρχίσουν τα fw τότε πραγματικά θα τα χαρούμε τα μηχανάκια μας!

Γι αυτό και μία παρουσίαση αυτή την στιγμή, εκτός του ότι θα το αδικήσει το prodigy, είναι και άκαιρη, μιάς και δεν έχουμε προλάβει ακόμη να δοκιμάσουμε όλες τις δυνατότητες του!

Τώρα σχετικά με video wall κτλ που ρωτάς, ακόμα δεν έχει βγεί κάτι, σε br έχω αναφέρει παραπάνω ότι σε bdmv που δεν έχει ενσωματωμένους υπότιτλους, δυστυχώς όχι,
άλλα αν πάς στο φάκελο stream και βάλεις εκεί το αρχείο srt με το ίδιο όνομα όπως το μεγαλύτερο m2ts που περιέχει την ταινία, και επιλέξεις αναπαραγωγή του m2ts, τότε τους εμφανίζει κανονικά.
Σε iso αν οι υπότιτλοι έχουν το ίδιο όνομα, τους βλέπει. Σε αντίθεση με το mk1 δεν έχει browser υποτίτλων.

Επίσης πολύ σημαντικό σαν bug είναι το κόλλημα που τρώει με το δίκτυο - γενικά εγώ το βλέπω σαν "Οτι να ναι!!!)
Πιο συγκεκριμένα είναι με τις ώρες του - άλλες φορές παίζει τέλεια, άλλες κολάει, άλλες αν παγώσεις την εικόνα και συνεχίσεις κολάει, άλλες αν την παγώσεις και συνεχίσεις εκεί που κολλούσε διορθώνετε!!

Last edited:

και μένα σήμερα - έβαλα br απο δίκτυο και εκεί που έπαιζε μια χαρά, τσούπ μαυρίζει η οθόνη, ρεστάρτ στην αρχική, χωρίς τα εικονίδια με κολλημένο το "loading" και αναγκαστικά μετά κλείσιμο απο το κεντρικό κουμπί!

Λοιπον εμενα σημερα οταν πηγα να το ανοιξω... δεν επαιρνε μπροστα (δεν γινοταν καν μπλε η περιφερεια του κεντρικου διακοπτη, σαν να μην επαιρνε ρευμα!)
Διαβαζοντας το επισημο φορουμ ειδα αρχικα πως προτειναν βγαλσιμο ολων των καλωδιων για 2-3 ωρες και τα εβγαλα ολα.
Συνεχιζοντας να διαβαζω ειδα πως εγραφε πως ισως φταιει κ ο εσωτερικος σκληρος που δεν παιρνει, μου φανηκε το πλεον πιθανο κ ετσι μετα απο 10' με βγαλμενο τον εσ. σκληρο... γυρναω κλειδι κ τσακμακι, ανοιξε μια χαρα. Μετα ηρθαν επισκεψεις κ σταματησα τις εργασιες αποκαταστασης. Τωρα λεω να ενωσω ολα τα καλωδια κ να δοκιμασω να ξαναβαλω σκληρο. Αυριο το πρωι νεωτερη ενημερωση!
Παραμενω βεβαιως αταραχος... αυτα να ταν τα προβληματα μου καλα θα ταν!!!

Υ.Γ Βεβαιως καλο θα ταν μεχρι το ...Πασχα να χει βγει νεο firmware και να σταματησουν να υπαρχουν αυτα τα bugs!

Απο την αλλη... αγαπη διχως πεισματα δεν εχει νοστιμαδα!!! οπως το δει κανεις...

Μερικες φορες πολυ Παρκινσον ρε παιδι μου.Δεν κρατιεται με τιποτα.Η οθονη αναβοσβυνει συνεχως

.................................................................................................................................
SET UP
Speakers B&W CM9. CM5. CMC2 . Sub ASW 10CM
AV Receiver..Pioneer SC LX 83
TV 1 SONY 40hx 800
TV2 PHILIPS 37pfl 9830
PS3
Xtreamer Prodigy

Λοιπον εμενα σημερα οταν πηγα να το ανοιξω... δεν επαιρνε μπροστα (δεν γινοταν καν μπλε η περιφερεια του κεντρικου διακοπτη, σαν να μην επαιρνε ρευμα!)
Διαβαζοντας το επισημο φορουμ ειδα αρχικα πως προτειναν βγαλσιμο ολων των καλωδιων για 2-3 ωρες και τα εβγαλα ολα.
Συνεχιζοντας να διαβαζω ειδα πως εγραφε πως ισως φταιει κ ο εσωτερικος σκληρος που δεν παιρνει, μου φανηκε το πλεον πιθανο κ ετσι μετα απο 10' με βγαλμενο τον εσ. σκληρο... γυρναω κλειδι κ τσακμακι, ανοιξε μια χαρα. Μετα ηρθαν επισκεψεις κ σταματησα τις εργασιες αποκαταστασης. Τωρα λεω να ενωσω ολα τα καλωδια κ να δοκιμασω να ξαναβαλω σκληρο. Αυριο το πρωι νεωτερη ενημερωση!
Παραμενω βεβαιως αταραχος... αυτα να ταν τα προβληματα μου καλα θα ταν!!!

Υ.Γ Βεβαιως καλο θα ταν μεχρι το ...Πασχα να χει βγει νεο firmware και να σταματησουν να υπαρχουν αυτα τα bugs!

Απο την αλλη... αγαπη διχως πεισματα δεν εχει νοστιμαδα!!! οπως το δει κανεις...

Αυτα ειναι για να ξεχναμε τα πραγματικα προβληματα φιλε μου

.....................................................................................................
SET UP
TV 1 SONY 40hx 800
TV2 PHILIPS 37pfl 9830
PS3
Xtreamer Prodigy
Humax HDCI 2000
CD Player Technics SL-PG-500

Όσο το βλέπω το prodigy, τόσο πιστεύω ότι οι μάγκες κάναν πατάτα!
αν ανοίξεις το συρτάρι του σκληρού, καταλαβαίνεις ότι η θερμοκρασία που αναπτύσσεται απο τον σκληρό δίσκο επηρεάζει σίγουρα την πλακέτα του player!
Ναί μέν το αλουμινένιο περίβλημα απάγει αρκετό ποσοστό θερμότητας, άλλα μήν ξεχνάμε ότι και ο σκληρός δουλεύει συνέχεια (απ'ότι έχω διαβάσει, δεν δουλεύει ακόμη το spin down!)

Re: Απάντηση: Xtreamer PRODIGY...

Όσο το βλέπω το prodigy, τόσο πιστεύω ότι οι μάγκες κάναν πατάτα!
αν ανοίξεις το συρτάρι του σκληρού, καταλαβαίνεις ότι η θερμοκρασία που αναπτύσσεται απο τον σκληρό δίσκο επηρεάζει σίγουρα την πλακέτα του player!
Ναί μέν το αλουμινένιο περίβλημα απάγει αρκετό ποσοστό θερμότητας, άλλα μήν ξεχνάμε ότι και ο σκληρός δουλεύει συνέχεια (απ'ότι έχω διαβάσει, δεν δουλεύει ακόμη το spin down!)

Χτυπα ξυλο.Αυτο μας ελειπε......Ετσι που το διαφημιζουμε δεν το περνει αλλος.Και αξιζει το μηχανακι :award:

.................................................................................................

SET UP
TV 1 SONY 40hx 800
TV2 PHILIPS 37pfl 9830
PS3
Xtreamer Prodigy
Humax HDCI 2000

καλύτερα....
εγώ προσωπικά αυτή την στιγμή δεν το συστήνω σε κανένα σαν αγορά! Καλύτερα να περιμένει κάποιος να στρώσει για να μήν τραβάει τα πάνδεινα μαζί του!

Μήν ξεχνάμε ότι πραγματικά μας κορόιδεψαν!!!!
Υποτίθεται ότι το prodigy καθυστερούσε για μήνες, μόνο και μόνο για να "τελειοποιήσουν" το λογισμικό του!!!!
Τελικά ήταν όπως τα έλεγαν στα διάφορα tech forums, δέν είχαν τον SDK απο την Realtek και μόλις τον πήρανε στα χέρια τους, βγάλανε στα γρήγορα ένα fw για να μήν τους λιντσάρουνε όλοι αυτοί που περίμεναν απο τον Μάρτιο!!!!!

Re: Απάντηση: Xtreamer PRODIGY...

καλύτερα....
εγώ προσωπικά αυτή την στιγμή δεν το συστήνω σε κανένα σαν αγορά! Καλύτερα να περιμένει κάποιος να στρώσει για να μήν τραβάει τα πάνδεινα μαζί του!

Μήν ξεχνάμε ότι πραγματικά μας κορόιδεψαν!!!!
Υποτίθεται ότι το prodigy καθυστερούσε για μήνες, μόνο και μόνο για να "τελειοποιήσουν" το λογισμικό του!!!!
Τελικά ήταν όπως τα έλεγαν στα διάφορα tech forums, δέν είχαν τον SDK απο την Realtek και μόλις τον πήρανε στα χέρια τους, βγάλανε στα γρήγορα ένα fw για να μήν τους λιντσάρουνε όλοι αυτοί που περίμεναν απο τον Μάρτιο!!!!!

Ετοιμαζουν μεγαλο Firmware.Πιστευω να διορθωσουν αρκετα.Κυριως Δικτυο και HD format ηχου στους pioneer

..................................................................
SET UP
TV 1 SONY 40hx 800
TV2 PHILIPS 37pfl 9830
PS3
Xtreamer Prodigy
Humax HDCI 2000

Εγω αυτό που βλέπω από τα post ,γιατί δεν έχω ακόμη προλάβει το δικό μου να το βάλω σε λειτουργία ,ψωνήσαμε από σβέρκο που λένε στο χωριό μου. Και μάλιστα το προπληρώσαμε πριν 2 μήνες σαν βλάκες με την xtreamer. Αλλη φορά ούτε καρφίτσα από την xtreamer. Μου φαίνεται ότι θα το κάνω τασάκι.

Τι να πω ρε παιδιά...θεωρώ τον ευατό μου αρχιγκαντέμη γενικότερα σε αγορές..αυτή τη φορά κανένα παράπονο. Βλέπω όλη μέρα ταινίες και ντοκιμαντέρ..μερικές στιγμές τα αλλάζω ανα 2 λεπτά, παίζω σε βαθμό μλ$#$%ας με το μηχάνημα και δε κάνει κανένα χαζό. Εντάξει δεν έχω βάλει μέσα δίσκο ακόμα. Πρίν το είχα ασύρματα 2-3 μέρες τώτα το έβαλα πάνω στο ρούτερ (1000αρη) και παίζω μέσω HP server. Μάλλον μου την φυλάει μια και καλή την ζημιά τι να πώ.

Και εγω μια χαρα βλεπω.Αλλωστε 4 ταινιες με HD ηχο εχω.Ολες ειναι απλο DTS.H εικονα τζαμι.ο ηχος επισης
Ελεγα να κανει και το PC αλλα δεν γινεται.Καθε μηχανημα τη δουλεια του

....................................................................................................
SET UP
TV 1 SONY 40hx 800
TV2 PHILIPS 37pfl 9830
PS3
Xtreamer Prodigy
Humax HDCI 2000

Δεν θυμαμαι απο τοτε που γραφτηκα στο φορουμ,τοσα προβληματα σε μια καινουργια συσκευη...ετσι οπως ταλετε αυτο δεν θελει fw αλλα αλλα ανακληση ολω πισω !!! Παντως απο διαφημιση σχιζει η xtreamer...counter στην μερα παρουσιασης,συγκριτικα με αλλα πλαυερς,usb 3 κτλ....τι να πω....το γουσταρα πολυ,αλλα θα περιμενω ή θα διαλεξω κατι αλλο