Xtreamer Prodigy...

Re: Xtreamer PRODIGY...

Με τους δισκους εχουμε τιποτα ιδιαιτερο; Βλεπει υποθετω και 3,5" και 2,5" εεε;

Βρηκα εναν καλο 2,5" στο amazon και λεω να τον χτυπησω (οι 3,5" ειναι πιο θορυβοδεις και εχουν μεγαλυτερες θερμοκρασιες... νομιζω :FSGSFGS4:)

Αν παρεις εσωτερικο παιρνει 3.5in sata2

.......................
SET UP
Speakers B&W CM9. CM5. CMC2 . Sub ASW 10CM
AV Receiver..Pioneer SC LX 83
TV 1 SONY 40hx 800
TV2 PHILIPS 37pfl 9830
PS3
Xtreamer Prodigy
Humax HDCI 2000
CD Player Technics SL-PG-500

Last edited:
Απάντηση: Xtreamer PRODIGY...

Πάντως για να λέμε του στραβού το δίκιο, κάτι που παρατήρησα είναι ότι σε αντίθεση με το MK1, πλέον σε συνδυασμό με την Cinema 3D LG δεν υπάρχει πλέον η καθυστέρηση μεταξύ εικόνας-ήχου!!!

Y.Γ Το Logitech K400 (πληκτρολογιο με ενσωματομενο touchpad) το αναγνωριζει χωρις να κανει το δυσκολο...

Εγώ όταν του είχα βάλει το di novo το είδε..αλλά δε θυμάμαι να έκανε κάτι με το touchpad. Δεν είδα να μπορώ να κουνήσω τπ βελάκι. Σε ποιές εφαρμογές δουλεύει το βελάκι;;

Απάντηση: Re: Xtreamer PRODIGY...

Με τους δισκους εχουμε τιποτα ιδιαιτερο; Βλεπει υποθετω και 3,5" και 2,5" εεε;

Βρηκα εναν καλο 2,5" στο amazon και λεω να τον χτυπησω (οι 3,5" ειναι πιο θορυβοδεις και εχουν μεγαλυτερες θερμοκρασιες... νομιζω :FSGSFGS4:)

αν τον θελεις ενσωματωμένο μονο 3,5 '' sata .

Οσο αφορα το πληκτρολογιο αυτο που δοκιμασα ηταν μπλουτουθ και δεν εκανε ,θελει μαλον μονο ασυρματο ,ευτυχως που δεν το αγορασα

Last edited:

Περνώντας λίγες μέρες μαζί του έχω να διατυπώσω τα εξής: Θα τον ξανααγόραζα με κλειστά τα μάτια.
1) Μεταφέρω αρχεία στο δίσκο που του έχω τοποθετήσει επάνω του εξωτερικά με USB και τα βλέπω κανονικά στα folder του και τα κάνω αναπαραγωγή και από τον Xtreamer αλλά και από τα Mac του δικτύου.
2) Βλέπω τους δίσκους του Linux HD δορυφορικού μου δέκτη και αναπαράγω τις εγγραφές μου κανονικότατα.
3) Σέταρα κάποiους δίσκους του Mac σε NFS και τους είδα αμέσως στο Xtreamer. Τα NFS και ο MAC τους είναι ασύρματα συνδεδεμένα ενώ ο Xtreamer ενσυρματα πάνω στο δίκτυο και βλέπω MKV 10 - 20 GB και δεν χάνει καρέ.
4) Τα μαύρα του player κατα τη γνωμη μου είναι παρα πολύ καλα σε σχέση και με WD Live HD και με Apple TV και με Crystal Audio pico.

ΤΕΛΟΣ για τον ήχο δεν μπορω να πω τιποτα γιατι ακουω από την τηλεοραση μου (ας ειναι καλα η ΚΙΝΟΤΕΧΝΙΚΗ που είχε τον ενισχυτη μου απο τις 12 του μηνα και ενω μου ειχαν πει οτι θα τον ειχα έτοιμο στις γιορτες, δεν άντεξα άλλο και πηγα σημερα και τον πηρα άφτιαχτο). Οπότε τις εντυπώσεις μου στον ηχο επιφυλλάσομαι να σας τις πω από εβδομάδα.

Καλές γιορτές, Καλή Χρονιά σε όλους.

Ε.. τοτε θα του βαλω εναν 500αρι που ειχε περισεψει απο μια αναβαθμιση που εκανα και γλυτωνω και την αγορα νεου δισκου, απλα ελεγα να παρω εναν 640αρι στις 2,5" για λογους θορυβου περισσοτερο, αλλα δεν πειραζει.

Ε.. τοτε θα του βαλω εναν 500αρι που ειχε περισεψει απο μια αναβαθμιση που εκανα και γλυτωνω και την αγορα νεου δισκου, απλα ελεγα να παρω εναν 640αρι στις 2,5" για λογους θορυβου περισσοτερο, αλλα δεν πειραζει.

O Green WD 2tb παντως, δεν ακουγεται καθολου.Ουτε με βιονικο αυτι...

......................
SET UP
TV 1 SONY 40hx 800
TV2 PHILIPS 37pfl 9830
PS3
Xtreamer Prodigy
Humax HDCI 2000

Ισως οταν πεσουν οι τιμες που εχουν παει στα υψη!!

Απάντηση: Re: Xtreamer PRODIGY...

O Green WD 2tb παντως, δεν ακουγεται καθολου.Ουτε με βιονικο αυτι...

Και ο WD της σειράς EURS (ιδανικό για AV) που είχα πάρει πριν κανένα 2μηνο για το dreambox δεν ακούγεται με τίποτα. Νόμιζα ότι δεν δούλευε μέχρι που έκανα εγγραφή. Εγώ όμως τον είχα πάρει 126 και τώρα έχει 185.

Εγώ χτες έκατσα να δω από τον εσωτερικό 1ΤΒ που έχω, κάποια αρχεία bd rip. 1o bug έπαιζε σε αργή κίνηση όλα τα αρχεία που είχα. 2ο bug εκεί που έπαιζε ο ήχος χανόταν και μετά από λίγο επανερχόταν. Σημειωτέον έχω τον PIONEER LX-60 και είναι συνδεδεμένο το media με hdmi. Στο τέλος νευρίασα τόσο πολύ που το ξήλωσα και στο τσακ δεν το πέταξα από το παράθυρο. Κλαίω τα λεφτά που έδωσα από τον Σεπτέμβριο. Αλλά καλά λένε οι παλαιοί αν δεν δοκιμαστεί ένα πράγμα πριντο αγοράσεις μην το αγοράσεις.

Εγώ χτες έκατσα να δω από τον εσωτερικό 1ΤΒ που έχω, κάποια αρχεία bd rip. 1o bug έπαιζε σε αργή κίνηση όλα τα αρχεία που είχα. 2ο bug εκεί που έπαιζε ο ήχος χανόταν και μετά από λίγο επανερχόταν. Σημειωτέον έχω τον PIONEER LX-60 και είναι συνδεδεμένο το media με hdmi. Στο τέλος νευρίασα τόσο πολύ που το ξήλωσα και στο τσακ δεν το πέταξα από το παράθυρο. Κλαίω τα λεφτά που έδωσα από τον Σεπτέμβριο. Αλλά καλά λένε οι παλαιοί αν δεν δοκιμαστεί ένα πράγμα πριντο αγοράσεις μην το αγοράσεις.

Αν ειναι ετσι γιατι σε μενα παιζει αψογα και πεντακαθαρα,1tb ταινιες,εκτος μια που βγαζει κινεζικους υποτιτλους.Η κινηση σε 24p κανονι

....................
SET UP
TV 1 SONY 40hx 800
TV2 PHILIPS 37pfl 9830
PS3
Xtreamer Prodigy

Last edited:

Γιατί απ'ότι έχει δείξει ώς τώρα, σύμφωνα με τα λεγόμενα των περισσότέρων απο εδώ μέσα, είναι λίγο λαχείο! Προκειμένου να βγεί στην παραγωγή μετά την τόση καθυστέρηση δεν τον πολυπροσέξαν ούτε απο θέμα υλικών, ούτε απο θέμα λογισμικού!
Αυτό δεν σημαίνει ότι είναι για τα μπάζα, απλά ότι μεγαλώνει το ποσοστό σφάλματος και αυτό συνεπάγεται μεγαλύτερο αριθμό προβληματικών κομματιών!

-ερώτηση κρίσεως....
παίζει να μπορεί να δεχθεί με βάση δίσκο 2,5"? κάπου το χω δεί νομίζω...

εχει δικιο ο samniotis πχ σε εμας σε ενα μονο υπηρξε green screen στο φορουμ τουσ ειχε γινει χαμος με αυτο η αρκετοι δεν μπορουσαν με τιποτα να φορμαρουν εσωτερικο σκληρο εξω απο ρευμα ξανα ξανα και καποια στιγμη γινοταν το φορμαρισμα στο δικο μου πχ φορμαριστικε με την μια σε καποιους χανονται αρχει απο folder (σε εμενα πχ)αλλοι εχουν προβλημα με το δικτυο αλλοι οχι αλλοι εχουν προβλημα με ενισχυτες αλλοι οχι
ειναι που θα πεσεις ελπιζω μονο να ειναι θεματα ολα αυτα firmware γιατι σκεφτομαι να το βγαλω και να περιμενω το νεο firmware και καλο θα ηταν να το κανουμε ολοι οσοι εχουμε προβληματα γιατι μαλλον τα νευρα μας σπαμε ελπιζω μονο στο νεο firmware να διορθωσουν πραγματα και να μην χαλασουν αυτα που εχουν
:gossip:

Last edited:
Re: Απάντηση: Xtreamer PRODIGY...

Σαν player πιστευω ειναι κορυφαιο.Εχει θεμα δικτυου κλπ
Ειδα Avatar και cars σε sbs.Το cars φοβερο,Το Avatar σαν 2d
Καμμια σχεση με το κινηματογραφικο

.........................
SET UP
TV 1 SONY 40hx 800
TV2 PHILIPS 37pfl 9830
PS3
Xtreamer Prodigy
Humax HDCI 2000

Last edited:

όποιος κουράστηκε απο το prodigy και θέλει να ξεσκάσει λίγο, ας στηθεί αύριο το πρωί απο τις 8 γιατί έχει στο media markt xbox 360 4gb + 2 games + Kinect + 3 months live μόνο 149 ευρώ!!!

Τσαμπα κλαιτε τα λεφτα σας, σε λιγο καιρο δεν θα το αλλαζεται με τιποτα... :HTEHETH63: