Xtreamer Prodigy...

Re: Xtreamer PRODIGY...

<<Για να περασουν αυτα μαζι με 3d θελεις ενισχυτη με HDMI v1.4>>δεν χρειαζεσαι και τηλεοραση 3d?και αν συνδεσεις το xtreamer με hdmi (μια θυρα εχει)με τον ενισχυτη δεν πρεπει να τον συνδεσεις με παρομοια συνδεσμολογια και με την τηλεοραση( hdmi)?ασχετο το βρηκα συνδεση ολων στον ενισχυτη και απο εκει στην τηλεοραση αλλα η πρωτη ερωτηση παραμενει δεν θα πρεπει να εχω και 3d τηλεοραση?

Last edited:

<<Για να περασουν αυτα μαζι με 3d θελεις ενισχυτη με HDMI v1.4>>δεν χρειαζεσαι και τηλεοραση 3d?και αν συνδεσεις το xtreamer με hdmi (μια θυρα εχει)με τον ενισχυτη δεν πρεπει να τον συνδεσεις με παρομοια συνδεσμολογια και με την τηλεοραση( hdmi)?

Eννοειτε οτι θελεις 3d tv.Oλη η αλυσιδα θελει hdmi v1.4

Παιδιά για σας, χρόνια πολλά και καλή χρονιά. Σήμερα προσπάθησα να δώ μια ταινία από τον εξωτερικό σκληρό του prodigy όμως το home cinema δεν είχε ήχο . Κοίταξα το βίσμα της οπτικής ίνας και ηταν κουμπωμένο κανονικά. Η ταινία ήταν blueray rip 5,1 και όταν πατούσα το κουμπί audio στο τηλεκοντρολ μου το έδειχνε στην οθόνη όμως ήχος δεν ερχόταν στον ενισχυτή. Στην αρχή νόμισα ότι χάλασε η οπτική ίνα ομως στην συνέχεια δοκίμασα άλλες ταινίες από το σκληρό και χωρίς να κάνω τίποτε ι το home cinema SAMSUNG 450 δούλευε κανονικά. Μπορεί κάποιος απ' την παρέα να μου πεί γιατί σε ορισμένες ταινίες δεν περναει ηχος από την οπτική ίνα ´ :BDBDG54:

Παιδιά για σας, χρόνια πολλά και καλή χρονιά. Σήμερα προσπάθησα να δώ μια ταινία από τον εξωτερικό σκληρό του prodigy όμως το home cinema δεν είχε ήχο . Κοίταξα το βίσμα της οπτικής ίνας και ηταν κουμπωμένο κανονικά. Η ταινία ήταν blueray rip 5,1 και όταν πατούσα το κουμπί audio στο τηλεκοντρολ μου το έδειχνε στην οθόνη όμως ήχος δεν ερχόταν στον ενισχυτή. Στην αρχή νόμισα ότι χάλασε η οπτική ίνα ομως στην συνέχεια δοκίμασα άλλες ταινίες από το σκληρό και χωρίς να κάνω τίποτε ι το home cinema SAMSUNG 450 δούλευε κανονικά. Μπορεί κάποιος απ' την παρέα να μου πεί γιατί σε ορισμένες ταινίες δεν περναει ηχος από την οπτική ίνα ´ :BDBDG54:

Τι ηχος ηταν; Αν ηταν hd δεν περναει απο οπτικη μονο απο HDMI

o 465 ειναι νεοτερος και φυσικα ακριβοτερος αλλα ειναι προενισχυτης και οχι τελικος οπως ο 365 που ειναι παλιοτερτο μοντελλο εκεινο που δεν εχω καταλαβει διαβαζωντας τις προδιαγραφες του ειναι αν ολες οι εισοδοι ειναι hdmi 1.4 γιατι ι μια εξοδος που εχει και προφανως προοριζεται για την τηελεοραση ειναι σιγουρα 1.4α

Να ρωτήσω κάτι . Εάν αγοράσω το prodigy και το πάω σε άλλο σπίτι από αυτό που μένω θα μπορώ μεσω του internet να βλέπω ταινίες από το qnap μου που θα είναι στο σπίτι μου ;

Απάντηση: Re: Xtreamer PRODIGY...

Να ρωτήσω κάτι . Εάν αγοράσω το prodigy και το πάω σε άλλο σπίτι από αυτό που μένω θα μπορώ μεσω του internet να βλέπω ταινίες από το qnap μου που θα είναι στο σπίτι μου ;

Για ξανασκέψου το.... με 1mbit upload ταχύτητα που έχεις, έχεις απαίτηση να στριμάρεις ταινίες;

o 465 ειναι νεοτερος και φυσικα ακριβοτερος αλλα ειναι προενισχυτης και οχι τελικος οπως ο 365 που ειναι παλιοτερτο μοντελλο εκεινο που δεν εχω καταλαβει διαβαζωντας τις προδιαγραφες του ειναι αν ολες οι εισοδοι ειναι hdmi 1.4 γιατι ι μια εξοδος που εχει και προφανως προοριζεται για την τηελεοραση ειναι σιγουρα 1.4α

Ολες 1.4 είναι. http://eu.akg.com/harman-kardon-product-detail-eu/avr_365.html
Βάλτον επάνω στον Prodigy.....να καταλάβεις τι λέμε HD ήχο :D

Oλα τα HDMI του 365 ειναι 1.4. Και οι 2 ειναι ολοκληρομενοι.Αλλα ειμασται εκτος θεματος

ωωωχ τα ιδια γραφω με τον OnlineN

Last edited:

Ερώτηση.....υπάρχει κάποιο πρόγραμμα π.χ το yadis για το οποίο είχα διαβάσει εδω μέσα που να του δηλώσω δίσκους και φακέλους με ταινίες και να μου κατεβάσει εξώφυλλα βασικά και γιατί οχι κατ' επέκταση και πληροφορίες ταινίας κλπ. Μακάρι το prodigy να εμφάνιζε ένα τέτοιο wall με τις ταινίες και imdb info...αλλά προς το παρών και μόνο τα εξώφυλλα μου αρκούν. Έχει δοκιμάσει κάποιος κάτι;;;

Ερώτηση.....υπάρχει κάποιο πρόγραμμα π.χ το yadis για το οποίο είχα διαβάσει εδω μέσα που να του δηλώσω δίσκους και φακέλους με ταινίες και να μου κατεβάσει εξώφυλλα βασικά και γιατί οχι κατ' επέκταση και πληροφορίες ταινίας κλπ. Μακάρι το prodigy να εμφάνιζε ένα τέτοιο wall με τις ταινίες και imdb info...αλλά προς το παρών και μόνο τα εξώφυλλα μου αρκούν. Έχει δοκιμάσει κάποιος κάτι;;;

Δοκίμασε το Media Center Master......http://www.mediacentermaster.com/

Καλημέρα,

Συγνώμη για το off topic, αλλά εσείς ρε παιδιά από που αγοράσατε σκληρούς δίσκους για το Prodigy. Προσπαθώ εδώ και δυο μέρες να βγάλω άκρη και από τις τιμές που βλέπω, αισθάνομαι ότι είμαι στο χρηματιστήριο.

Φαντάζομαι το λες ειρωνικά. Εμένα κατεβάζει μόνο μικρά αρχεία (~700ΜΒ). Σε μεγάλα (~4GB και πάνω) μου βγάζει error στο web interface.

Εξαρτάται εάν το αρχείο είναι μόνιμα τροφοδοτούμενο ή όχι ......

Σε 15 μέρες βγαίνει νέο Prodigy.....( επιτέλους τα καταφέρανε φαίνεται ....) με ενσωματωμένη κεραία και μαύρο αλουμίνιο.
Επίσης στις 15/1 θα είναι διαθέσιμο και το module του DVB-T......
Απ' ότι έμαθα ένα από αυτά θα είναι άμεσα στην Ελλάδα για παρουσίαση σε μεγάλο περιοδικό......

Υ.Γ. ας ελπίσουμε ότι μέχρι τότε λογικά θα πρέπει να έχουν έτοιμο το firmware το οποίο είναι ακόμα σε μορφή beta.