Xtreamer Prodigy...

Re: Απάντηση: Xtreamer PRODIGY...

Πάντως απορώ, παρακολουθώ την πορεία του prodigy τόσους μήνες....
Δεν σας την σπάει ακόμα να μην έχει φύγει η μυρωδιά της καινουργίλας και να ψάχνετε για firmware;

Τόσο πιά έχετε "τυφλωθεί" από το "Αγιο δισκοπότηρο" ;

Εδώ ένα xtreamer Pro αγόρασα και αμέσως μπήκα στο νόημα του τι εστί xtreamer.....

Τάσο , το player είναι καινούριο. Το firmware που αναμένεται, έχει την υποχρέωση από την Xtreamer να ολοκληρώσει αυτό για το οποίο όλοι δώσανε τα λεφτά τους.
Τώρα, όσον αφορά το Pro ....με το firmware 2.5.4 για μένα είναι ότι καλύτερο μπορεί να αγοράσει ένας entry level χρήστης αυτή τη στιγμή........:D

Re: Xtreamer PRODIGY...

Kαποιος δοκιμασε το firmware SDK,και λεει ειναι σκουπιδια.[Στο σαιτ της xtreamer]

Kαποιος δοκιμασε το firmware SDK,και λεει ειναι σκουπιδια.[Στο σαιτ της xtreamer]

Το περίμενα αυτό.....:D Επίτηδες το έβαλε η Xtreamer για να δείξει ότι η προσαρμογή του στα μηχανήματά της θέλει πολύ δουλειά από το R&D τμήμα της και ότι η Realtek τους παρέχει μόνο την βάση (την οποία κρατάει κρυφή - λέει για binaries τα οποία ποτέ δεν αποκαλύπτονται αλλά όλοι περιμένουν την Realtek για να αναβαθμίσουν..)
Ανοικτός πόλεμος..............

Το περίμενα αυτό.....:D Επίτηδες το έβαλε η Xtreamer για να δείξει ότι η προσαρμογή του στα μηχανήματά της θέλει πολύ δουλειά από το R&D τμήμα της και ότι η Realtek τους παρέχει μόνο την βάση (την οποία κρατάει κρυφή - λέει για binaries τα οποία ποτέ δεν αποκαλύπτονται αλλά όλοι περιμένουν την Realtek για να αναβαθμίσουν..)
Ανοικτός πόλεμος..............

Πολεμος αλλα στη μεση ειμαστε εμεις,κα τρωμε τα σκαγια

Απάντηση: Re: Απάντηση: Xtreamer PRODIGY...

Τάσο , το player είναι καινούριο. Το firmware που αναμένεται, έχει την υποχρέωση από την Xtreamer να ολοκληρώσει αυτό για το οποίο όλοι δώσανε τα λεφτά τους.

συγνώμη αλλά το πάς λάθος....
η xtreamer και κάθε xtreamer έχει την υποχρέωση να πουλάει τα μηχανήματα ΟΛΟΚΛΗΡΩΜΕΝΑ την στιγμή μάλιστα που παίρνει και προκαταβολικά λεφτά ΜΗΝΕΣ ΠΡΙΝ.

Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Xtreamer PRODIGY...

συγνώμη αλλά το πάς λάθος....
η xtreamer και κάθε xtreamer έχει την υποχρέωση να πουλάει τα μηχανήματα ΟΛΟΚΛΗΡΩΜΕΝΑ την στιγμή μάλιστα που παίρνει και προκαταβολικά λεφτά ΜΗΝΕΣ ΠΡΙΝ.

Δεν είπα ποτέ κάτι αντίθετο .....:D
Γι αυτό εξ άλλου λέω ότι έχει την υποχρέωση ....... ( μ άλλα λόγια , δεν αναμένει κανείς αναβάθμιση....δηλαδή εξέλιξη των δυνατοτήτων. Αλλά ολοκλήρωση της υποχρέωσης που έχει απέναντι στους πελάτες της ! )

Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Xtreamer PRODIGY...

Παντως φενεται πολυ απολογητικη στο κειμενο της η Xtreamer .Πρεπει με τα αρνητικα σχολια που υπαρχουν στο forum τους αλλα και σε αλλα οπως mpc , να τους εχουν κανει πολυ ζημια στο ονομα τους .Εδω τοσο καιρο μας ειχαν "γραμμενους" και ξαφινκα ολο αυτο !!

Ολα ξεχνιουνται οταν σου ταζουν λαγους με ομορφες σαλτσες σε προνομιακη τιμη για τα επομενα του μηχανακια...

Περνώντας λίγες μέρες μαζί του έχω να διατυπώσω τα εξής: Θα τον ξανααγόραζα με κλειστά τα μάτια.
1) Μεταφέρω αρχεία στο δίσκο που του έχω τοποθετήσει επάνω του εξωτερικά με USB και τα βλέπω κανονικά στα folder του και τα κάνω αναπαραγωγή και από τον Xtreamer αλλά και από τα Mac του δικτύου.
2) Βλέπω τους δίσκους του Linux HD δορυφορικού μου δέκτη και αναπαράγω τις εγγραφές μου κανονικότατα.
3) Σέταρα κάποiους δίσκους του Mac σε NFS και τους είδα αμέσως στο Xtreamer. Τα NFS και ο MAC τους είναι ασύρματα συνδεδεμένα ενώ ο Xtreamer ενσυρματα πάνω στο δίκτυο και βλέπω MKV 10 - 20 GB και δεν χάνει καρέ.
4) Τα μαύρα του player κατα τη γνωμη μου είναι παρα πολύ καλα σε σχέση και με WD Live HD και με Apple TV και με Crystal Audio pico.

ΤΕΛΟΣ για τον ήχο δεν μπορω να πω τιποτα γιατι ακουω από την τηλεοραση μου (ας ειναι καλα η ΚΙΝΟΤΕΧΝΙΚΗ που είχε τον ενισχυτη μου απο τις 12 του μηνα και ενω μου ειχαν πει οτι θα τον ειχα έτοιμο στις γιορτες, δεν άντεξα άλλο και πηγα σημερα και τον πηρα άφτιαχτο). Οπότε τις εντυπώσεις μου στον ηχο επιφυλλάσομαι να σας τις πω από εβδομάδα.

Καλές γιορτές, Καλή Χρονιά σε όλους.

Επανέρχομαι στο θέμα του ήχου.
Με τον ενισχυτή μου άφτιαχτο ακόμα (έχει θέμα με το menu του), έκανα δοκιμές με τον ήχο και έχουμε και Dolby TrueHD και DTS-HD Master Audio μέσω HDMI στον Denon 1910 κανονικά χωρίς το παραμικρό πρόβλημα. :music-smiley-004:

Monday morning we will publish an open beta for all our Xtreamer prodigy users.

Μια φορα να τηρουσαν ακριβως την υποσχεση τους... καημο το εχω!!! :Banane0:

Παντως, για να μην τους αδικώ, όταν δίνουν ήμερομηνια κυκλοφορίας παρέχουν μια πληροφορία...
μπορείς να είσαι βέβαιος για το οτι τότε αποκλείεται να βγει!!!

Απάντηση: Xtreamer PRODIGY...

Απ' ότι διαβάζω δεν είναι beta αλλά το SDK που δίνει η realtek. Για να καταλάβουμε την διαφορά με το δικό τους firmware, δίνουν και αυτό που δίνει η realtek σε όλους τους κατασκευαστές. Δηλαδή χωρίς τα επιπλέον που βάζει η xtreamer. Για το δικό τους πρέπει να περιμένουμε λίγο ακόμα.

Τιποτα δεν ακουγεται.Ευτυχως που παιζει τα απλα.....DTS, DOLBY κλπ.Το θεμα ειναι οτι γινετε σε μερικα μοντελα,πολλων ενισχυτων
και αντε να βρεις ακρη.Θελει αγιασμο ο 83
Φιλε μου ο ενισχυτης σου εχει ενημερωμενο fw?Σε εμενα ο Onkyo 709 στην αρχη εκανε καποια ναζακια τον αναβαθμισα και εστρωσε.Υπαρχει θεμα με τις συμβατοτητες στα hdmi απο πλακετα σε πλακετα.Εμενα πλεον το πιο εκνευριστηκο προβλημα που εχει ειναι οτι στους Hd ηχους καθε διακοπη οπως pause η next chapter κανει τον ηχο να τρελαινεται (οπως μεταφορα του κεντρικου ηχειου στο πλαι και αλοιωμενο ηχo) ο οποιος επανερχεται αμεσα με σβησιμο και αναμα του ενισχυτη δηλ με ξανακλειδωμα του hdmi.

Eπιτελους !!!!!
Έχω DTSHD και TrueHD με τον PIoneer 53 σε ότι αρχείο έχω δοκιμάσει μέχρι τώρα . Με το firmware 303