το nfs γενικα ειναι απλο βαζεις ip του server και το ονομα ΜΟΝΟ toy export:a0210:Δεν δουλεύει....ή εγώ κάνω κάπου λάθος.....
Τι Ip ....τι paths του δίνω.....τι εναλλακτικές έχω χρησιμοποιήσει.......όλα failed.......
Δεν δουλεύει....ή εγώ κάνω κάπου λάθος.....
Τι Ip ....τι paths του δίνω.....τι εναλλακτικές έχω χρησιμοποιήσει.......όλα failed.......
6) Δίκτυο μέσω καλωδίων ρεύματος δεν γίνεται γιατί έχω τριφασικό.>>
Έτυχε οι μπριζες που χρησιμοποιησες να είναι στην ίδια φάση , αν ήταν σε διαφορετική δεν θα δούλευε καθόλου.For your info dουλεύουν και σε τριφασικό. Εχω ένα ζευγάρι και παίζουν . ΑΛΛΑ με μειωμένη ταχύτητα. Σε καμιά περίπτωση δεν παίζουν σαν το καλώδιο. Δεν στο προτείνω για 1080p γιατί θα κάνει σπασίματα. Για να μεταφέρεις κανα internet είναι καλά για να μην τρως στο κεφάλι συνέχεια το wifi.
Έτυχε οι μπριζες που χρησιμοποιησες να είναι στην ίδια φάση , αν ήταν σε διαφορετική δεν θα δούλευε καθόλου.
Γενικά κανείς δεν προτείνει χρήση eop με τριφασικο , και όχι για λόγους ταχύτητας.
Είσαι σίγουρος ( μάλλον θα είσαι ) αλλα τότε πως παίρνει ρεύμα το δεύτερο powerline για λειτουργήσει ;;Κι εγώ έτσι ήξερα.
Γιατί όμως όταν κατεβάζω την μία φάση και η μία μπρίζα δουλεύει και ή άλλη όχι; Αρα ΔΕΝ είναι στην ίδια φάση οι μπρίζες, κι όμως το powerline παίζει. ΑΛΛΑ ξαναλέω με μειωμένη ταχύτητα. Δεν κάνει για μεταφορά 1080p.
η σύνδεση πάει:@papdoux το devolohttp://www.devolo.com/consumer/90_dlan-500-avtriple_starter-kit_product-presentation_1.html?l=en απο οτι ειδα στο site τους παιζει και με τριφασικο οποτε συνδεειs τον ενα ανταπτορα στην πριζα που τωρα εχει το pc τον αλλον ας πουμε εκει που ειναι το prodigy και μετα συνδεεις το prodigy με το lan αλλα εκει που ειναι ο υπολογιστης το lan που παει ?στον υπολογιστη η στο router?υστερα απο που τα αγοραζεις?δεν ειδα για ελλαδα κατι αλλιως αν υπαρχει ειναι η λυση γιατι θεωρητικα δεν εχει σημασια η πριζα αν ειναι στην ιδια ασφαλεια
για να συνδεθεί το prodigy πάνω στο PC κατευθείαν λογικά θέλεις καλώδιο UTP cross over. Ίσως και να μην χρειάζεται.Μερικές ερωτήσεις:
1. Επηρεάζεται η ταχύτητα μεταφοράς δεδομένων, εαν συνδεθεί το prodigy ενσύρματα απ' ευθείας στο PC, αντί να συνδεθεί στο router;
2. Αν ναι, η διαφορά στην ταχύτητα είναι άξια λόγου;
3. Αν ναι, θα παρακαλούσα κάποιον να περιγράψει τον τρόπο απ' ευθείας σύνδεσης.
Ευχαριστώ.
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.