Xtreamer Prodigy...

Re: Απάντηση: Re: Xtreamer PRODIGY...

Αμα το κρατήσεις λίγο πατημένο τα περνάει τα βήματα όλα και μετά με τα βελάκια πας κατά 1% ....όχι κατά 5% ( ελπίζω να μην κάνω λάθος ....δεν μπορώ και να το δω τώρα...) :D

το ξαναδοκίμασα αλλά δεν άλλαξε κάτι, με συνεχές πάτημα απλά πήγε 2 βήματα μπροστά (στο stretch) και με την 2η στο ποσοστό με βήματα 5%

Re: Xtreamer PRODIGY...

DVB-T tuner θα ειναι εξυπηρετικο για ελλαδα?και εχουμε εικονα για την τιμη του?

ενοουσα αν εχει δυνατοτητα για digea κλπ κπ αν μπαινει ευκολα και απο που το αγοραζουμε(νικο μονο απο xtreamer μην μου πεις:ADFADF1:)

ενοουσα αν εχει δυνατοτητα για digea κλπ κπ αν μπαινει ευκολα και απο που το αγοραζουμε(νικο μονο απο xtreamer μην μου πεις:ADFADF1:)

E βέβαια μπαίνει digea....
Τώρα όσο αφορά την αγορά , το έχει παραγγείλει η Elnetcom απ 'ότι έμαθα μαζί με το νέο Prodigy το μαύρο .
Λογικά θα αναλάβει και την τοποθέτησή του.

οποτε αγοοραζουμε απο Elnetcom (ευτυχως) και πηγαινουμε το μηχανημα για να το βαλουν η θα εχουμε και εδω καποια παρουσιαση για το πως μπαινει?

οποτε αγοοραζουμε απο Elnetcom (ευτυχως) και πηγαινουμε το μηχανημα για να το βαλουν η θα εχουμε και εδω καποια παρουσιαση για το πως μπαινει?

Λίγη υπομονή να έρθει και θα γίνει ολοκληρωτική παρουσίαση.

Σε δραχμες μετα την υποτιμηση 100.000.Ευτυχως δεν εχουμε digea.Aλλα και να ειχαμε τι να γραφω;Σκουπιδια;

Καλημέρα. Παιδιά 2 ερωτησούλες αν μπορεί κάποιος να βοηθήσει:
1. Πως βάζουμε στο Internet Radio ένα σταθμό στα Αγαπημένα; Την στιγμή που τον επιλέγεις βγάζει ενα εικονίδιο που δείχνει το Menu και λέει ότι έιναι για Προσθήκη Στα Αγαπημένα αλλά δεν κάνει τίποτε. Έχω πατήσει σχεδόν όλα τα κουμπιά του Remote Control και δεν γίνεται τίποτε.
2. ΑΝ κατάλαβα καλά δεν μπορείς να έχεις ταυτόχρονα ενσύρματο και ασύρματο δίκτυο. Ας με διορθώσει κάποιος αν κάνω λάθος. Βασικά έχω ενσύρματο αλλά το AIRPLAY παίζει μόνο ασύρματα και είναι σπαστικό να βγάζεις συνέχεια το καλώδιο δικτύου. Ακόμα και αν έχω ρυθμίσει να παίρνει IP από το ασύρματο δίκτυο, αν το ethnernet καλώδιο είναι συνδεδεμένο στην θύρα UTP του Prodigy το AIRPLAY δεν λειτουργεί.

Ευχαριστώ

Καλημέρα. Παιδιά 2 ερωτησούλες αν μπορεί κάποιος να βοηθήσει:
1. Πως βάζουμε στο Internet Radio ένα σταθμό στα Αγαπημένα; Την στιγμή που τον επιλέγεις βγάζει ενα εικονίδιο που δείχνει το Menu και λέει ότι έιναι για Προσθήκη Στα Αγαπημένα αλλά δεν κάνει τίποτε. Έχω πατήσει σχεδόν όλα τα κουμπιά του Remote Control και δεν γίνεται τίποτε.
2. ΑΝ κατάλαβα καλά δεν μπορείς να έχεις ταυτόχρονα ενσύρματο και ασύρματο δίκτυο. Ας με διορθώσει κάποιος αν κάνω λάθος. Βασικά έχω ενσύρματο αλλά το AIRPLAY παίζει μόνο ασύρματα και είναι σπαστικό να βγάζεις συνέχεια το καλώδιο δικτύου. Ακόμα και αν έχω ρυθμίσει να παίρνει IP από το ασύρματο δίκτυο, αν το ethnernet καλώδιο είναι συνδεδεμένο στην θύρα UTP του Prodigy το AIRPLAY δεν λειτουργεί.

Ευχαριστώ

1. Δοκίμασε το κουμπί 8
2. Το Airplay δουλεύει και με το ενσύρματο δίκτυο.

Υ.Γ. Καλώς ήρθες στο avclub :D

1. Δοκίμασε το κουμπί 8
Μπα.. Δεν γίνεται τίποτε. Μάλλον ξέχασαν να το υλοποιήσουν στην beta. .Ισως στο κανονικό firmware να το κάνουν, εκτός αν γίνεται με κάποιον τρόπο μαγικό που μου ξεφεύγει
2. Το Airplay δουλεύει και με το ενσύρματο δίκτυο.
Είχες απόλυτο δίκιο. Thanks. Πάντως στο ipad2, αν έχω συνδεδεμένο ενσύρματα το prodigy στο δίκτυο, δεν εμφανίζεται πάντα το εικονίδιο του airplay. Ανακάλυψα πως αν κάνεις disable την σχετική υπηρεσία sto Prodigy και μετά enable εμφανίζεται αμέσως.
Υ.Γ. Καλώς ήρθες στο avclub :D
Ευχαριστώ, αν και είμαι καιρό εδω μέσα (σελ. 29-30). Είχα αναφέρει την έλλειψη κλιμακωτού ζοομ στο κάδρο των ταινιών για να περιρίζουμε τις μαύρες μπάρες, κάτι που τελικά προστέθηκε στην v.3.0.3. Γενική διαπίστωση πάντως είναι πως με την έκδοση αυτή μιλάμε για άλλο μηχανάκι. Αν και beta απογειώνει το hardware κυριολεκτικά.

Απάντηση: Xtreamer PRODIGY...

Μιά παρατήρηση για το 3,0,3
Πρίν που δεν είχα βάλει επάνω την κάρτα μνήμης, μπορούσα να κάνω browse για υπότιτλους στον φάκελο της ταινίας. Μόλις έβαλα την κάρτα, μπορούσα να ψάξω για υπότιτλους μόνο στο directory της κάρτας!

Εγω θέλω να ρωτήσω κάτι. Τις ρυθμίσεις δεν τις βαστάει στην μνήμη? Και αυτό γιατί όταν πάω και το ρυθμίζω στην εικόνα στα 1080p 60hz όταν το σβήνω και το ξανα ανάβω οι ρυθμίσεις στην εικόνα πάνε πάλι στις εργοστασιακές δηλαδή στα 720p. Επίσης αρχεία με δομή bdrip παίζει κατευθείαν στην ταινία και όχι στο μενού.

Εγω θέλω να ρωτήσω κάτι. Τις ρυθμίσεις δεν τις βαστάει στην μνήμη? Και αυτό γιατί όταν πάω και το ρυθμίζω στην εικόνα στα 1080p 60hz όταν το σβήνω και το ξανα ανάβω οι ρυθμίσεις στην εικόνα πάνε πάλι στις εργοστασιακές δηλαδή στα 720p. Επίσης αρχεία με δομή bdrip παίζει κατευθείαν στην ταινία και όχι στο μενού.

Τις κρατάει . Εμένα τουλάχιστον. Κάνε τις ρυθμίσεις από τα settings .
Στο νέο firmware η ρύθμιση για αυτά τα αρχεία είναι στο off. μπορείς πάλι από τις ρυθμίσεις να το αλλάξεις.