Xtreamer Prodigy...

Re: Xtreamer PRODIGY...

τα έχω κάνει αυτά λέει αλλα δεν μπορώ να αλλάξω η να προσθέσω κάποια απο τη πέντε αρχικά sites που εμφανίζει. μήπως ξέρουμε σε ποιο folder είναι μέσα στο prodigy για να το αλλάξω απο εκει?

ONLINEN δεν μαζευεις ολους τους οδηγους σιγα σιγα σε ενα ποστ αν θελεις, για να μην ψαχνουμε μεσα στις 119 σελιδες :)
To view this content we will need your consent to set third party cookies.
For more detailed information, see our cookies page.

Φίλε gismo918 μπορείς να μου περιγράψεις και πάλι πως αλλάζει το βάθος στο 3D .
Εγώ προσπάθησα με το menou αλλά οι επιλογές τελειώνουν στο SHARE TO FACEBOOK.

φιλε gismo918 δεν μπορώ να το βρώ. Μήπως εσύ εχεις κάνει την BETA αναβάθμιση , γιατί εγώ δεν την έχω κάνει και περιμένω τον άλλο μήνα να βγει τοκανονικό firmwear. Αν έχεις κάνει την αναβάθμιση τότε το μενού το δικό σου είναι εμπλουτισμένο και με το βάθος του 3D.

Εχω τα αρχεια .plsx των πιο γνωστών Ελληνικών Ραδιοσταθμών, μήπως γνωρίζει κανένας τη διαδικασία να τους περάσω και να τους ακούσω μέσω του Prodigy?

Πιαδες, περασα και εγω το νεο firmware και εχω την εντυπωση οτι δεν δουλευει το Android, καμια ιδεα;

Απάντηση: Re: Xtreamer PRODIGY...

Στην beta είναι απενεργοποιημένο by default. Στην προηγούμενη ήταν ενεργοποιημένο. Μπορείς να το ενεργοποιήσεις από το menu. Το έκαναν γιατί κατάλαβαν ότι για τους περισσότερους είναι άχρηστο.

Παιδια το ξερατε οτι μπορειται να μεταβαλεται το βαθος του 3D ? Εγω εχτες το ανακαλυψα...που το ειχαν εκει κατο κρυμενο ?:bigcry:

να σε ρωτησω...
Αυτο το εχουν και οι 3D τηλεορασεις στο δικο τους μενου.Απο -5 εως +5 (10 νομιζω στις Lg)..τελος παντων το νουμερο δεν μας ενδιαφερει αλλα η ερωτηση:
αν βαλεις την τηλεοραση στο τερμα + , και δεις μια σκηνη, και μετα πας στο prodigy και επιλεξεις και εκει τερμα + (στην αρχη αστο flat και μετα κανε αυτο)...εχει διαφορα??
Αν ναι, το παραγγελνω αμεσσα και ας εχει 200 χιλιαδες προβληματα

Για σας παιδιά. Από την Παρασκευή είμαι κι εγώ ένας ευτυχής κάτοχος του Prodigy. Πολλά bugs όμως βρε παιδί μου. Σας αναφέρω τρία που βρήκα. Τα δύο πρώτα υπάρχουν και στο forum της Xtreamer. Για το τριτο δεν ξερω.
1) Η ώρα δείχνει ότι να 'ναι. Σε μένα για να δείχνει σωστά θέλει να το βάλω +4.
2) Έχω βάλει κάποια shortcuts από το NAS στα favourites. Όταν μπαίνω σε κάποιο από αυτά οι ταινίες είναι ταξινομημένες μάλλον στην τύχη (πιθανόν να είναι κατά ημερομηνία. Άχρηστο κατ' εμε). Μόλις μπω όμως σε έναν φάκελο και βγω στη συνέχεια, η ταξινόμηση γίνεται κατά όνομα.(Πολύ σπαστικό. Πιστέυω ότι θα έπρεπε να το βάλουν στις ρυθμίσεις σαν προεπιλογή).
3) Χρησιμοποίησα το πολύ καλό Media Center Master για να φτιάξω τις ταινιες μου (εξώφυλλα, πληροφορίες κ.α.). Μαζί με τα εξώφυλλα κατεβάζει και screenshots από τις ταινίες (backdrops τα ονομάζει). Αν λοιπόν σε μια ταινία έχει κατεβάσει παραπάνω από 10 backdrops (backdrop10.jpg, backdrop11.jpg κτλ) τότε το Prodigy τσαφάρει και αντί για το εξώφυλλο (folder.jpg) σαν thumbnail εμφανίζει κάποιο backdrop, συνήθως το 10. (περιτό να σας πω ότι μέχρι να το βρώ έφαγα απίστευτες ώρες να σβήνω τα poster, να τους αλλάζω ανάλυση ένα ένα και διάφορα άλλα). Ευτυχώς το Media Center Master έχει επιλογή για να κατεβάζει όσα backdops του ορίσει ο χρήστης (από κανένα μέχρι όσα βρει στις databases που χρησιμοποιεί.

ΥΓ. Να ευχαριστήσω τον onlineN αλλά και όλα τα παιδιά για τη βοήθειά τους για την επιλογή του συγκεκριμένου player, αλλά και όλες τις γνώσεις που προσφέρουν. (Φαινόμενο σπάνιο στην εποχή μας).

Originally Posted by gismo918

Παιδια το ξερατε οτι μπορειται να μεταβαλεται το βαθος του 3D ? Εγω εχτες το ανακαλυψα...που το ειχαν εκει κατο κρυμενο ?

Μπορεί κάποιος να με βοηθήσει να βρώ την επιλογή για το βάθος του 3D. Προσπαθησα πολύ αλλά δεν μπορώ να το βρώ. Δεν ξέρω αν φταίει ότι δεν του έχω κάνει ακόμη αναβάθμιση με την BETA έκδοση γιατί περιμένω να του βάλω την κανονική αναβάθμιση τον άλλο μήνα.:bigcry:

Έχει δικιμάσει κανείς external blue ray drive να το συνδέσει με το μηχανάκι..? Παίζει εξωτερικά δισκάκια ?

Για σας παιδιά. Από την Παρασκευή είμαι κι εγώ ένας ευτυχής κάτοχος του Prodigy. Πολλά bugs όμως βρε παιδί μου. Σας αναφέρω τρία που βρήκα. Τα δύο πρώτα υπάρχουν και στο forum της Xtreamer. Για το τριτο δεν ξερω.
1) Η ώρα δείχνει ότι να 'ναι. Σε μένα για να δείχνει σωστά θέλει να το βάλω +4.
2) Έχω βάλει κάποια shortcuts από το NAS στα favourites. Όταν μπαίνω σε κάποιο από αυτά οι ταινίες είναι ταξινομημένες μάλλον στην τύχη (πιθανόν να είναι κατά ημερομηνία. Άχρηστο κατ' εμε). Μόλις μπω όμως σε έναν φάκελο και βγω στη συνέχεια, η ταξινόμηση γίνεται κατά όνομα.(Πολύ σπαστικό. Πιστέυω ότι θα έπρεπε να το βάλουν στις ρυθμίσεις σαν προεπιλογή).
3) Χρησιμοποίησα το πολύ καλό Media Center Master για να φτιάξω τις ταινιες μου (εξώφυλλα, πληροφορίες κ.α.). Μαζί με τα εξώφυλλα κατεβάζει και screenshots από τις ταινίες (backdrops τα ονομάζει). Αν λοιπόν σε μια ταινία έχει κατεβάσει παραπάνω από 10 backdrops (backdrop10.jpg, backdrop11.jpg κτλ) τότε το Prodigy τσαφάρει και αντί για το εξώφυλλο (folder.jpg) σαν thumbnail εμφανίζει κάποιο backdrop, συνήθως το 10. (περιτό να σας πω ότι μέχρι να το βρώ έφαγα απίστευτες ώρες να σβήνω τα poster, να τους αλλάζω ανάλυση ένα ένα και διάφορα άλλα). Ευτυχώς το Media Center Master έχει επιλογή για να κατεβάζει όσα backdops του ορίσει ο χρήστης (από κανένα μέχρι όσα βρει στις databases που χρησιμοποιεί.

ΥΓ. Να ευχαριστήσω τον onlineN αλλά και όλα τα παιδιά για τη βοήθειά τους για την επιλογή του συγκεκριμένου player, αλλά και όλες τις γνώσεις που προσφέρουν. (Φαινόμενο σπάνιο στην εποχή μας).

1. Οντως έτσι είναι . Κι εγώ στο +4 το έχω. ( Δεν καταλαβαίνω τους Κινέζους......)
2.Δυστυχώς δεν το έχω εντοπίσει, αλλά για να το λες έτσι είναι . Καλό είναι να το ποστάρουμε - εάν δεν έχει ήδη γίνει στο forum τους..
3. Παρ'ότι το MCM είναι κορυφαίο κατ' εμέ , δεν κάνει τίποτα στο Prodigy. Είναι για ότι άλλο ....εκτός του Prodigy, εκτός κι αν χρησιμοποιήσεις την επιλογή "preview" . Στην επιλογή "thumbnails" φέρνει όποια εικόνα βρίσκει πρώτη στην κορυφή του φακέλου. Εάν θέλει κανείς να έχει καθαρό thmbnailing τότε κρατάς μόνο το εξώφυλλο σε 200x300 για να πιάσει όλο το περιθώριο και την ταινία με τους υπότιτλους

Την Παρασκευή το πρωί θα έχω στην κατοχή μου για δοκιμή το Prodigy black. Θα δοκιμάσω το DVB-T tuner και θα σας ενημερώσω.
(Δυστυχώς επειδή είμαι εκτός Αθηνών δεν μπορώ να το κάνω νωρίτερα αφού βρίσκεται εδώ Ελλάδα στα χέρια της αντιπροσωπείας.)

Κανεις δεν εχει τσεκαρει αν δινει προσθετο βαθος?