Για σας παιδιά. Από την Παρασκευή είμαι κι εγώ ένας ευτυχής κάτοχος του Prodigy. Πολλά bugs όμως βρε παιδί μου. Σας αναφέρω τρία που βρήκα. Τα δύο πρώτα υπάρχουν και στο forum της Xtreamer. Για το τριτο δεν ξερω.
1) Η ώρα δείχνει ότι να 'ναι. Σε μένα για να δείχνει σωστά θέλει να το βάλω +4.
2) Έχω βάλει κάποια shortcuts από το NAS στα favourites. Όταν μπαίνω σε κάποιο από αυτά οι ταινίες είναι ταξινομημένες μάλλον στην τύχη (πιθανόν να είναι κατά ημερομηνία. Άχρηστο κατ' εμε). Μόλις μπω όμως σε έναν φάκελο και βγω στη συνέχεια, η ταξινόμηση γίνεται κατά όνομα.(Πολύ σπαστικό. Πιστέυω ότι θα έπρεπε να το βάλουν στις ρυθμίσεις σαν προεπιλογή).
3) Χρησιμοποίησα το πολύ καλό Media Center Master για να φτιάξω τις ταινιες μου (εξώφυλλα, πληροφορίες κ.α.). Μαζί με τα εξώφυλλα κατεβάζει και screenshots από τις ταινίες (backdrops τα ονομάζει). Αν λοιπόν σε μια ταινία έχει κατεβάσει παραπάνω από 10 backdrops (backdrop10.jpg, backdrop11.jpg κτλ) τότε το Prodigy τσαφάρει και αντί για το εξώφυλλο (folder.jpg) σαν thumbnail εμφανίζει κάποιο backdrop, συνήθως το 10. (περιτό να σας πω ότι μέχρι να το βρώ έφαγα απίστευτες ώρες να σβήνω τα poster, να τους αλλάζω ανάλυση ένα ένα και διάφορα άλλα). Ευτυχώς το Media Center Master έχει επιλογή για να κατεβάζει όσα backdops του ορίσει ο χρήστης (από κανένα μέχρι όσα βρει στις databases που χρησιμοποιεί.
ΥΓ. Να ευχαριστήσω τον onlineN αλλά και όλα τα παιδιά για τη βοήθειά τους για την επιλογή του συγκεκριμένου player, αλλά και όλες τις γνώσεις που προσφέρουν. (Φαινόμενο σπάνιο στην εποχή μας).