Xtreamer Prodigy...

Re: Xtreamer PRODIGY...

ενα καλο DTS φτανει και περισσευει και τα ρεστα τα τρως στο χαρατσι

Σωστος...τοσωσες στο τελος :p
Και γω να πω στον φιλο, ουτε dts vs dts master δεν προκειται να ακουσει διαφορα ΑΝ δεν εχει καλα ηχεια.Εγω με ενα συστηματακι που αγκωμαχωντας φτανει το 800-900 αρι ευρω, ουτε καν καταλαβαινω διαφορα παρα μονο οτι το sub παιζει πιο ελεγχομενα..δεν ξερω αν ειναι σωστη η λεξη που λεω αλλα τελος παντων ο Νικος καταλαβαινει.
Εν ολιγοις θελω να πω , μην μπριζωνεσται...ειναι πολλα τα λεφτα Αρη για να ακουσεις ποιοτητα στο 7.1

Εχει δίκιο ο Κώστας. Χωρίς καλής ποιότητας και ισχύος δεν γίνεται τίποτα. Μπριζώνεται κανείς εύκολα...αλλά μόλις φτάνεις στην τιμή τρως σφαλιάρα και επανέρχεσαι.....:D
Ετσι την έπαθα κι εγώ ψήνοντας τον πεθερό μου να αναβαθμιστεί...και πήγε και πήρε τον LX83 + Focal Chorus. Μούρθε να πάω σπίτι μου και να τα πετάξω όλα.

Να κάνω μια ερωτησούλα ρε παιδιά!
Θέλω να αγοράσω ένα 2ο φορτιστή για το prodigy!
Ξέρεται που πρέπει να ψάξω;

Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Xtreamer PRODIGY...

Beta: 3.0.3, 3.0.4, 3.0.5
Stable: 3.0, πιθανότατα επόμενη η 3.5

Σωστος!!!για να ξερουμε και σε τι σταδιο βρισκομαστε,σε ευχαριστω.

Να κάνω μια ερωτησούλα ρε παιδιά!
Θέλω να αγοράσω ένα 2ο φορτιστή για το prodigy!
Ξέρεται που πρέπει να ψάξω;

Δεν ρ'ιχνεις μια ματιά στην Elnetcom? Μπορεί να εχει....

Από το Transformers Dark.Of.The.Moon.2011.3D.BluRay.1080p.AVC.TrueHD7.1-CHDBits (κορυφαία version!!!) των 45 γίγα μέχρι AVI των 500 ΜΒ.

onlineN αυτες τι version απο που τις βρισκεται?
αν μπορεις στειλε καμια προσκληση [email protected]
γιατι σε τορρεντ search εψαξα πολυ για να την βρω!

για να δεις τι διαφορα περασε την εικονα στην τιβι σου και συγκρινε με καποιο αλλο

sky sport hd, sky sport 1 hd, BBC SPORT, φορμουλα 1......παλι καλα,να και κατι που προσφερουν αυτοι τις xtreamer :) καντε update το xtreamering

παιδια καλημερα τι γνωμμη εχετε για αυτα σε σχεσι με το xtreamer?http://www.plaisio.gr/Peripherals/N...n-Powerline-AV-Surf-Kit-200MBPS-F5D4079CR.htm
http://www.plaisio.gr/Peripherals/N...it-200Mbps-2port-XAVB2602-XAVB2602-100PES.htm
εννοοθσα αν μπορω να φτιαξω ενα δικτυο μεσω ρευματος με αυτα και το xtreamer ετσι ωστε να αποφυγω το ασυρματο δικτυο

Απάντηση: Xtreamer PRODIGY...

φιλε dimosx αυτο εχω κανει και εγω.Προτιμησε ομως 500αρια powerline για την μεταφορα μεγαλων αρχειων.

500αρια powerline εχεις καποια εικονα που θα βρω τετοια και εκεινο που δεν εχω καταλαβει καλα ειναι η συνδεσμολογια δηλαδη οκ ειναι οι πριζες στην ιδια φαση ρευματος βαζουμε το ενα στην μια πριζα και το αλλο στην αλλη την μια υποδοχη δικτυου την συνδεουμε με το ρουτερ και την αλλη με τον υπολογιστη στο αλλο δωματιο κανουμε το ιδιο στελνωντασ καλωδιο δικτυου στο xtreamer μετα τι κανουμε ακριβως εουμε ενα δικτυο ενσυρματο με ip πχ 192.χ.χχχ.χχ.1 για το ρουτερ 192.χ.χχχ.χx.2 για τον υπολογιστη και 192.χ.χχχ.χχ.3 για το xtreamer και πως μπορουμε να στειλουμε αρχεια μεταξυ του υπολογιστη και του xtreamer?

Απάντηση: Xtreamer PRODIGY...

ειχα παρει τα NETGAER τα 500/σαρια.Δεν ξερω αν υπαρχουν ακομη.Το ενα το συνδεεις πανω στο ρουτερ και το αλλο το βαζεις στο δωματιο που θελεις να βαλεις το player.Ολα γινονται αυτοματα.

@gkpapad το κακο ειναι με τα 500 ειναι οτι οσα εχω βρει μου καταργουν την πριζα δηλαδη δεν μπαινουν πανω στην πριζα ετσι ωστε να εχω μετα συνατοτητα να βαλλω πολυπριζο πανω του οποτε με αφηνει χωρις πριζα εκτοσ και αν υπαρχει καποια μαρκα που δεν εχω δει οπως πχ http://www.devolo.gr/index.php?domain=gr αλλα αυτη εχει μονο μια υποδοχη δικτυου στην πριζα πανψω ασε που δεν ξερω που τα πουλανε
<<Το ενα το συνδεεις πανω στο ρουτερ >>και το ρουτερ με το pc κανονικα οπως ειναι και τωρα?

Last edited:

οποτε λες να παω για devolo στα 500?τον υπολογιστη αν θυμασαι τον συνδεουμε με το ρουτερ οπως και πριν?η με το devolo απο την μια απο τις 3 υποδοχες δικτυου που εχει?