Xtreamer Prodigy...

Re: Xtreamer PRODIGY...

Μήπως γνωρίζει κανείς πως αλλάζουμε θέση στα ψηφιακά κανάλια ώστε να τα βάλουμε στη σειρά που θέλουμε? Όταν τα βρίσκει αυτόματα το DVB module βάζει στην αρχή τα κανάλια της NOVA...

Απάντηση: Xtreamer PRODIGY...

αν το router είναι κοντά με το PC τότε καλώδιο από το router στο PC κατευθείαν.
επίσης καλώδιο από το router στο poweline κατευθείαν.

Οποτε θα εχουμε 3 καινουργιες ip 1 του η/υ,1 του poweline και 1 του xtreamer σωστα?

οχι,μονο το πι-σι και το xtreamer θα εχουν ip

ok καταλαβα και απο οτι θυμαμαι μπορεισ πανω στην πριζα του devolo να βαλεις πολυπριζο το αντιθετο δεν πρεπει να συμβαινει δηλαδη το devolo σε πολυπριζο σωστα ?

σωστα.Ποτε μην βαλεις οποιοδηποτε powerline πανω σε πολυμπριζο.Γιαυτο παρε με ενσωματομενη μπριζα οποσδηποτε

ok ευχαριστω πολυ μολις εφυγεε και ενα φιλος και βαλαμε τισ 2 πριζες στην ιδια φαση οποτε ολα οκ

Να ρωτησω κάτι ρε παιδες; Εσεις που έχετε δοκιμάσει το transmition, βλέπετε σοβαρές ταχύτητες; Ρωτάω γιατί σε σχέση με το PC μου, το ίδιο αρχείο, στο Prodigy σερνεται. θέλει να ανηξω κάποια port απο το router;

παιδια μια ερωτηση χρησιμοποιησα το devolo powerline και συνεδεσα και τα 2 xtreamer μου πρεπει να παω σε καθενα να κανω αντιστοιχιση δισκου δικτυου?η δεν χρειαζεται αυτο στο ενσυρματο δικτυο?

Re: Απάντηση: Xtreamer PRODIGY...

σωστα.Ποτε μην βαλεις οποιοδηποτε powerline πανω σε πολυμπριζο.Γιαυτο παρε με ενσωματομενη μπριζα οποσδηποτε

Εγω αυτο που παει στο prodigy το εχω σε πολυμπριζο και κανενα προβλημα!

εγω δεν το εβαλα σε πολυπριζο αλλα το πολυπριζο πανω στην πριζα του powerline αλλωστε και με βαση τις οδηγιες που ειχε μεσα αυτο ακριβως λεεει αναγνωρισε ολες τις συνδεσεις αμεσα(τηλεοραση,2 xtreamer) και ενα και μαι μεταφορα με ταχυτητα βαση του λογισμικου του powerline 250mbits/s εβαλα επισης σταθερες ip στα 2 xtreamer το μονο που δεν ξερω ειναι αν πρεπει να κανω αυτο που ρωτησα πιο πανω :ears:

και μια ερωτησουλα ακομα γιατι ενω απο το prodigy στο pc μεσω ενσυρματου δικτυου βλεπω τα παντα απο οποιονδηποτε brower βαζωντας την ip του prodigy βλεπω το μηχανημα δεν μπορω μεσω του δικτυου να δω στο workgroup το prodigy δηλαδη αν κανω διπλο κλικ εκει που λεει δικτυο στην επιφανεια εργασιας ενω βλεπω τουσ δισκους κανονικα βλεπω την τηλεοραση στο σαλονι δεν μπορω να δω ομως το prodigy παρα μονο αν κανω οτι προταθηκε στην σελιδα 46 αλλα και παλι δεν θα το δω στο δικτυο αλλα μεσω διπλοθ κλικ στοον υπολογιστη μου σαν θεση ??? κανω κατι λαθος?

Last edited:

Όταν δεν βλεπεις το prodigy στο δίκτυο του pc σου η πιο γρηγορη λύση που σου προτείνω για να το δεις είναι να πας στα services του prodigy και να κανεις πρώτα disable και μετα enable το service του NAS. Τότε ως δια μαγείας θα δεις να εμφανίζεται το prodigy στο δίκτυο σου. Απο ότι έχω καταλάβει παίζει ρόλο αν πρώτα ανοίγεις το prodigy και μετα το pc ή πρώτα το pc και μετα το prodigy. Σε μια απο τις δυο περιπτώσεις εξαφανίζεται το prodigy απο το δίκτυο του pc.

<<Σε μια απο τις δυο περιπτώσεις εξαφανίζεται το prodigy απο το δίκτυο του pc.>>αυτο το δοκιμασα δεν ειναι τωρα για το nas αν το κλεισω εντελως τι γινεται?και αν τελος παντω χρησιμοποιησω την λυση που ειχε προταθει εδω στην σελλιδα 46 θα μπορω να μεταφερω απο το pc αρχεια?η θα γινονται αορατα?οπως συμβαινει σε καποιες περιπτωσεις?

<<Σε μια απο τις δυο περιπτώσεις εξαφανίζεται το prodigy απο το δίκτυο του pc.>>αυτο το δοκιμασα δεν ειναι τωρα για το nas αν το κλεισω εντελως τι γινεται?και αν τελος παντω χρησιμοποιησω την λυση που ειχε προταθει εδω στην σελλιδα 46 θα μπορω να μεταφερω απο το pc αρχεια?η θα γινονται αορατα?οπως συμβαινει σε καποιες περιπτωσεις?
επισης ενα αλλο προβλημα που εχω μηπως το ξερει καποιος μεταφερω αρχεια απο το pc προς το prodigy η και αναποδα δηλαδη τραβαω αρχεια με το prodigy απο το pc μολις το κλεισω αυτα τα αρχεια εξαφανιζονται σαν να μην εγινε η μεταφορα ποτε αλλαξα και firmware εβαλα 3.05 τιποτα εχει ακουσει καποιος κατι για αυτο?

επισης ενα αλλο προβλημα που εχω μηπως το ξερει καποιος μεταφερω αρχεια απο το pc προς το prodigy η και αναποδα δηλαδη τραβαω αρχεια με το prodigy απο το pc μολις το κλεισω αυτα τα αρχεια εξαφανιζονται σαν να μην εγινε η μεταφορα ποτε αλλαξα και firmware εβαλα 3.05 τιποτα εχει ακουσει καποιος κατι για αυτο?

Το όλο θέμα μοιάζει σπαζοκεφαλιά.
Ξέρεις ...εάν δεν σου έχει συμβεί ποτέ αυτό δεν μπορείς και να υποθέσεις την λύση του.
Τι σημαίνει "τραβάω αρχεία από το pc με το prodigy" ? Πας δηλαδή στον file manager του Prodigy και επιλέγεις copy από το pc στον εσωτερικό δίσκο του Prodigy?
Ti αρχεία είναι αυτά?
Εχουν σωστά διαμορφωμένη ονομασία?
Τσέκαρε εάν υπάρχουν στίξεις του τύπου /-; κτλπ. μήπως φταίει αυτό.

Προσωπικά δεν έχω αντιμετωπίσει ποτέ κανένα τέτοιου είδους πρόβλημα.