Xtreamer Prodigy...

Re: Xtreamer PRODIGY...

εμενα αργει λιγο τοσο στο κλεισιμο αλλα και στον να μπει σε σκληρο δισκο κλπ κλπ αλλα μπαινει επισης αργει στο δικτυο το ενσυρματο πραγμα που δεν συμβαινει με αλλο xtreamer

Την έβαλα και εγω την 3.5rc αλλα δεν κρατάει τις ταινιες στο jukebox. Πρέπει να κανω search info καθε φορα που βγάζω τον δισκο απο πάνω του ή κάνω restart.

Επίσεις όντως τα γράμματα στην οθόνη που λέει την υπόθεση, είναι πολύ μικρά. Υπάρχει τρόπος να μεγαλώσουν;

Το μηχανημα δεν κλεινει ουτε σε εμενα οση ωρα και αν το αφησω οταν εχει πανω του την κεραια.Για να προσθεσω ενα παραγοντα ακομα μηπως και βγαλουμε ακρη να πω οτι εχω ΟΛΑ τα "system service" (Nas-BT κλπ) στο Off μιας και δεν χρειαζομαι κανενα απο αυτα.

Απάντηση: Xtreamer PRODIGY...

Μόλις μου ήρθε mail από Elnetcom για το tuner. 45Ε με τα μεταφορικά (ACS). Όσοι ενδιαφέρεστε, επικοινωνήστε μαζί τους.

καθε τι που βγαζουν ειναι καλο και απο τι στιγμη που το βγαζει η εταιρια πρεπει να το βαζουμε,γιατι αν δεν διορθωνει κατι δεν εχει και νοημα να το δινουν στους πελατες τους.....ειμαι αυτης τις αποψης,αυτο πιστευω,ισως να εχω λαθος

Κάτσε να το βάλουμε γιατί κάτι λένε ότι έφτιαξαν το κλείσιμο του!
Για να δούμε....

Δώστε προσοχή όταν το βάζετε το firmware στην οθόνη σας. Αφήστε να δείτε πρώτα την ένδειξη "Start installation" και μετά αφήστε το χέρι από το κουμπί του player.

Κάτσε να το βάλουμε γιατί κάτι λένε ότι έφτιαξαν το κλείσιμο του!
Για να δούμε....

Πάντως σίγουρα αλλάξανε το μήνυμα που δίνει όταν κλείνει.....Τώρα σε χαιρετάει ....Σου λέει και "bye bye" Ελεος......

υπηρχε απο την 3.5 :)

Χμμμμ.....Είσαι σίγουρος? Γιατί εμένα όλες οι προηγούμενες έδειχναν μόνο το σήμα του off .....

Y.Γ. Μπορεί να κάνω και λάθος...απλά...δεν το είχε πάρει το μάτι μου ποτέ.

ναι απο την 3.5 ...και εμενα μ εκανε εντυπωση........ακου bye bye αφου δεν γραψανε <αντε γεια ρε> παλι καλα :)

@onlinen τι ενοεις να μην αφηνουμε το κουμπι?αφου δεν ξεκιναει instalation αλιως μολις κλεισει το μπλε αφηνουμε το κουμπι σωστα?

<<When the machine is OFF press the power button for 5 sec (you will see that the blue LED light is turning on but still keep your finger pressed on the power button until the power led is turning off).
When its turning off you can release your finger and let it start flash the firmware.>>

Last edited:

@onlinen τι ενοεις να μην αφηνουμε το κουμπι?αφου δεν ξεκιναει instalation αλιως μολις κλεισει το μπλε αφηνουμε το κουμπι σωστα?

<<When the machine is OFF press the power button for 5 sec (you will see that the blue LED light is turning on but still keep your finger pressed on the power button until the power led is turning off).
When its turning off you can release your finger and let it start flash the firmware.>>

Είναι πιο ασφαλές να δεις στην οθόνη το start installation από το να υποπτεύεσαι εάν βιαστηκες να αφήσεις το δάκτυλο ή όχι .

Υ.Γ. Ετσι κι αλλιώς εάν κρατήσεις το δάκτυλό σου λίγο παραπάνω πατημένο δεν θα επηρρεάσει την έναρξη του installation....

Απάντηση: Re: Xtreamer PRODIGY...

ναι απο την 3.5 ...και εμενα μ εκανε εντυπωση........ακου bye bye αφου δεν γραψανε <αντε γεια ρε> παλι καλα :)

χμμμμ!!
Δέν παίζει να το κάνουμε αυτό κάποια στιγμή???
Το μόνο που θέλουμε είναι να βρούμε στο root που είναι η παράμετρος και να αλλάξουμε το φρούλικο "bye bye" με ένα γνήσιο ελληνικότατο "Α ντού ταλέρ μωρή!!!" :)

παντως επειδη μολις το εκανα αν μολις κλεισει το μπλε δεν αφησεις το κουμπι δεν ξεκιναει η instalation μια ερωτηση τις υπηρεσιες transmision και airplay kai android τις εχουμε on?επισης εκεινος ο bt client πως δουλευει?

Last edited: