Xtreamer Prodigy...

Re: Xtreamer PRODIGY...

Καλησπερα σε ολους και καλη χρονια.
Εκανα εγγραφη σημερα και ο μεγαλυτερος λογος ειναι το XTREAMER PRODIGY BLACK.
Εχω διαβασει ολα τα post εδω πριν αποφασισω να γινω μελος.
Μην γελασετε αλλα το εχω αγορασμενο εδω και 5 μηνες και το ξεπακεταρα μολις πριν 4 μερες!!!
Αμεσως χωρις να το ανοιξω καν στην τηλεοραση του εκανα αναβαθμιση σε v4.
Δεν ειμαι ουτε ειδικος σε PC ουτε σε XTREAMER κ.τ.λ
Τα θεματα ειναι πολλα αλλα δεν θα δουλεψω το XTREAMER στο μαξιμουμ του γιατι δεν γνωριζω γενικα πραγματα.
Οταν κανω συνδεση το XTREAMER με το PC μεσω USB βλεπω το εσωτερικο HDD του XTREAMER (το ειχα αγορασει απο PIXMANIA με εσωτερικο δισκο)
κανονικα μεταφερω αρχεια και ταινιες και υποτιτλους κανονικα.
Οταν ομως συνδεσω στο XTREAMER USB stick τοτε νεμεν το βλεπει αντιγραφω ταινιες (χειριστηριο 6 GOTO) κανονικα αλλα δεν βλεπει τα αρχεια .SRT
Μονο οταν διμηουργησω φακελο στο στικακι και το ονομασω π.χ. SRT τοτε αντιγραφω ολο το φακελο στο HDD του XTREAMER.
Τι γινεται ομως αν θελω να αντιγραψω καινουργιους υποτιτλους ξανα?
Δεν μπορω να ξαναονομασω τον φακελο SRT γιατι τοτε θα γινει overwrite και θα χαθουν οι αλλοι υποτιτλοι.
Θα ηθελα να κανω μεταφορα μεσω ασυρματου δικτυου αλλα δεν τα καταφερα.
Παω στα settings--->network του δινω για wireless το βρισκει κανονικα αλλα οταν παω να βρω τον δισκο του PC μου ζηταει username και password και δεν ξερω τι να κανω και σταματαω εκει.
Κατι αλλο το DTV για να δουλεψει θελει κεραια απο οτι καταλαβα.
Δεν ξερω αν εδω στον Αγιο Νικολαο Κρητης πιασω κανενα καναλι αν βαλω κεραια.
Μηπως ξερει κανεις τι κεραια πρεπει να βαλω και αν πιανω καναλια?

Συγνωμη αν κουρασα αλλα δεν το κατεχω το αντικειμενο...:chinscratch:

Last edited:

φαντάζομαι φίλε μου είσαι Αθήνα. Αν ναι συνδέεις το καλώδιο τις κεραίας στο xtreamer και βλέπεις ψηφιακά κανάλια.Αν βέβαια και η κεραία σου κοιτάει στον Υμμητό.

το εχω αναφερει και σε προηγουμενα ποστ....για να μην παιδευεσαι με διαφορα προγραμματα θα κανεις ακομη εναν λογαριασμο στο pc σου με οτι ονομα και κωδικο θελεις εσυ....πχ dinos kai pass 123 και θα δωσεις πληρη δικαιωματα στο λογαριασμο και μετα θα κανεις share τους φακελους που επιθυμεις

Lord είσαι θεός μου έλυσες το προβλημα και ήταν τόσο απλό.

Αν μπορεις μια ερωτηση ακόμα. Ενω απλά Blue Ray μου τα παίζει απροβλημάιστα μόλις βάλω 3D το παίζει με σπασίματα.

Μπορεί να φταίει το δίκτυο (δεν έχω gigabyte δύκτυο) η τηλεόραση ή ο υπολογιστής ?

Σε ευχαριστώ πολύ εκ των προτέρων.

Lord είσαι θεός μου έλυσες το προβλημα και ήταν τόσο απλό.

Αν μπορεις μια ερωτηση ακόμα. Ενω απλά Blue Ray μου τα παίζει απροβλημάιστα μόλις βάλω 3D το παίζει με σπασίματα.

Μπορεί να φταίει το δίκτυο (δεν έχω gigabyte δύκτυο) η τηλεόραση ή ο υπολογιστής ?

Σε ευχαριστώ πολύ εκ των προτέρων.

Σίγουρα φταίει το δίκτυο φίλε μου. Δοκίμασε να παίξεις 3D από εσωτερικό δίσκο - εάν έχεις- ή εξωτερικό για να το τεστάρεις .

Παιδιά, δεν είναι κακό φυσικά να δημιουργείτε νέους λογαριασμούς δίνοντάς τους φούλ πλεονεκτήματα. Ομως στα Windows αυτοί οι νέοι λογαριασμοί δημιουργούν νέους φακέλους στα documents (για τον κάθε νέο χρήστη...) .
Το καλύτερο είναι εάν έχετε καλά κλειδωμένο δίκτυο , να δώσετε στον " everyone" φουλ δικαιώματα και να πάτε στα advanced sharings settings και βγάλτε "off" στο password protected sharing . Ολα θα γίνουν ορατά.....:D

Απάντηση: Xtreamer PRODIGY...

δεν το συνιστώ, καλύτερα νέο λογαριασμό περιορισμένων δικαιωμάτων και share με password.
κλειδωμένο δίκτυο, ένα torrent να έχεις βάλει έχεις ανοίξει τρύπα ήδη.

Re: Απάντηση: Xtreamer PRODIGY...

δεν το συνιστώ, καλύτερα νέο λογαριασμό περιορισμένων δικαιωμάτων και share με password.
κλειδωμένο δίκτυο, ένα torrent να έχεις βάλει έχεις ανοίξει τρύπα ήδη.

To δίκτυο κλειδώνει αλλιώς . Με άλλα λόγια " όσοι είναι μέσα στο σπίτι, κάνουν ότι θέλουν. Οι απ'έξω παραμένουν έξω." Αλλά αυτά σε άλλο νήμα.....:D

onlineN ριξε το νημα σε παρακαλω

Οχι εγώ παιδιά..:D Υπάρχουν πιο άξιοι και ικανότεροι από μένα ( π.χ. Portioli , Δ.Δ. ...) Αμα ανοίξει το νήμα, θα συμμετέχω .!!

φαντάζομαι φίλε μου είσαι Αθήνα. Αν ναι συνδέεις το καλώδιο τις κεραίας στο xtreamer και βλέπεις ψηφιακά κανάλια.Αν βέβαια και η κεραία σου κοιτάει στον Υμμητό.

Οχι ειμαι Κρητη δεν ξερω αν παιζουν ψηφιακα εδω ακομα.
Γιατι δεν μπορω να δω τα αρχεια .srt στο στικακι μου αλλα και στον εσωτερικο του XTREAMER?
Μονο αν το συνδεσω με usb μεσω PC τοτε τα βλεπω ολα απο το PC μου.
Πως διμιουργεις λογαριασμο ετσι στο PC ωστε να μπορεις να συνδεθεις ασυρματα με το XTREAMER?

τα βλέπει το xtreamer αυτόματα όταν παίζει την ταινία ή κατά το παίξιμο της ταινίας μπορείς να δεις τα srt αν πας να επιλέξεις υπότιτλους από το τηλεκοντρολ όπου μπορείς να επιλέξεις αρχείο srt που δεν έχει ίδιο όνομα με το αρχείο video

τα βλέπει το xtreamer αυτόματα όταν παίζει την ταινία ή κατά το παίξιμο της ταινίας μπορείς να δεις τα srt αν πας να επιλέξεις υπότιτλους από το τηλεκοντρολ όπου μπορείς να επιλέξεις αρχείο srt που δεν έχει ίδιο όνομα με το αρχείο video
Ναι οκ αυτο το ξερω το θεμα μου ειναι οταν βαζω το usb stick στο XTREAMER για να αντιγραψει μια ταινια με ξεχωριστους υποτιτλους το XTREAMER βλεπει την ταινια απο το στικακι για να την μεταφερει στον σκληρο αλλα δεν βλεπει τους υποτιτλους.
Δηλαδη μεσα απο το XTREAMER βλεπω το στικακι βλεπω τις ταινιες αλλα δεν βλεπω τυς υποτιτλους!
Οταν ειναι ενσωματωμενοι σε ταινια δεν υπαρχει προβλημα.
Για αυτο λεω οτι το XTREAMER δεν μου εμφανιζει τα αρχεια .srt
Πως δηλαδη θα αντιγραψω υποτιτλους στον σκληρο του XTREAMER αν δεν τους βλεπει σαν αρχειο?
Οταν συνδεθω με το PC μεσω USB τοτε τα βλεπω ολα αλλα δεν μπορω καθε φορα να μεταφερω το XTREAMER εκει που ειναι το PC για να συνδεθω.

Last edited:

θα τα βαζεις σε φακελο μαζι και τα 2
Ειχα στο εσωτερικο δισκο του XTREAMER ενα φακελο ονομα "MOVIES" και τις εριχνα χυμα εκει ολες τις ταινιες με τους υποτιτλους.
Ετσι που το λες θα γεμισω με φακελους μεσα στον φακελο "MOVIES" δεν πειραζει ε?
Δηλαδη καθε φακελος με το ονομα της ταινιας και μεσα εκει την ταινια με τους υποτιτλους.

φαντασου να τις εχεις χυμα τις ταινιες μεσα σ ενα φακελο και να πατησεις το get movie info τι εχει να γινει... αντε βγαλε ακρη μετα :)

φαντασου να τις εχεις χυμα τις ταινιες μεσα σ ενα φακελο και να πατησεις το get movie info τι εχει να γινει... αντε βγαλε ακρη μετα :)

Γιατί το λες αυτό; Έτσι τα είχα εγώ. Είναι πολύ ωραία. Πατάς για να δεις μία ταινία και βλέπεις άλλη. Έχει ένα σασπένς...

Γιατί το λες αυτό; Έτσι τα είχα εγώ. Είναι πολύ ωραία. Πατάς για να δεις μία ταινία και βλέπεις άλλη. Έχει ένα σασπένς...

που θα παει καπου θα κατσει η μπιλια...... :)

Ευχαριστω για την βοηθεια αλλα πεστε μου πως να κανω Network Log in?
Τι πρεπει να φτιαξω στο PC?
Ειμαι λιγο ασχετος απο αυτα...

Ξέρει κανείς σας , τον κωδικό του τηλεχειριστήριου για να τον περάσω σε ένα πολυ χειριστήριο που έχω απο το lidl ;;

Ξέρει κανείς σας , τον κωδικό του τηλεχειριστήριου για να τον περάσω σε ένα πολυ χειριστήριο που έχω απο το lidl ;;
Εγώ όχι πάντως . Επειδή όμως έχω το ίδιο ....Του διάβασα τα κουμπιά και έπαιξε ..( ξέρεις αντικρυστά..με την γνωστή μέθοδο- την περιγράφει και στο manual του)