spiros9250
New member
- 7 January 2013
- 6
Re: Xtreamer PRODIGY...
Καλησπερα σε ολους και καλη χρονια.
Εκανα εγγραφη σημερα και ο μεγαλυτερος λογος ειναι το XTREAMER PRODIGY BLACK.
Εχω διαβασει ολα τα post εδω πριν αποφασισω να γινω μελος.
Μην γελασετε αλλα το εχω αγορασμενο εδω και 5 μηνες και το ξεπακεταρα μολις πριν 4 μερες!!!
Αμεσως χωρις να το ανοιξω καν στην τηλεοραση του εκανα αναβαθμιση σε v4.
Δεν ειμαι ουτε ειδικος σε PC ουτε σε XTREAMER κ.τ.λ
Τα θεματα ειναι πολλα αλλα δεν θα δουλεψω το XTREAMER στο μαξιμουμ του γιατι δεν γνωριζω γενικα πραγματα.
Οταν κανω συνδεση το XTREAMER με το PC μεσω USB βλεπω το εσωτερικο HDD του XTREAMER (το ειχα αγορασει απο PIXMANIA με εσωτερικο δισκο)
κανονικα μεταφερω αρχεια και ταινιες και υποτιτλους κανονικα.
Οταν ομως συνδεσω στο XTREAMER USB stick τοτε νεμεν το βλεπει αντιγραφω ταινιες (χειριστηριο 6 GOTO) κανονικα αλλα δεν βλεπει τα αρχεια .SRT
Μονο οταν διμηουργησω φακελο στο στικακι και το ονομασω π.χ. SRT τοτε αντιγραφω ολο το φακελο στο HDD του XTREAMER.
Τι γινεται ομως αν θελω να αντιγραψω καινουργιους υποτιτλους ξανα?
Δεν μπορω να ξαναονομασω τον φακελο SRT γιατι τοτε θα γινει overwrite και θα χαθουν οι αλλοι υποτιτλοι.
Θα ηθελα να κανω μεταφορα μεσω ασυρματου δικτυου αλλα δεν τα καταφερα.
Παω στα settings--->network του δινω για wireless το βρισκει κανονικα αλλα οταν παω να βρω τον δισκο του PC μου ζηταει username και password και δεν ξερω τι να κανω και σταματαω εκει.
Κατι αλλο το DTV για να δουλεψει θελει κεραια απο οτι καταλαβα.
Δεν ξερω αν εδω στον Αγιο Νικολαο Κρητης πιασω κανενα καναλι αν βαλω κεραια.
Μηπως ξερει κανεις τι κεραια πρεπει να βαλω και αν πιανω καναλια?
Συγνωμη αν κουρασα αλλα δεν το κατεχω το αντικειμενο...:chinscratch:
Καλησπερα σε ολους και καλη χρονια.
Εκανα εγγραφη σημερα και ο μεγαλυτερος λογος ειναι το XTREAMER PRODIGY BLACK.
Εχω διαβασει ολα τα post εδω πριν αποφασισω να γινω μελος.
Μην γελασετε αλλα το εχω αγορασμενο εδω και 5 μηνες και το ξεπακεταρα μολις πριν 4 μερες!!!
Αμεσως χωρις να το ανοιξω καν στην τηλεοραση του εκανα αναβαθμιση σε v4.
Δεν ειμαι ουτε ειδικος σε PC ουτε σε XTREAMER κ.τ.λ
Τα θεματα ειναι πολλα αλλα δεν θα δουλεψω το XTREAMER στο μαξιμουμ του γιατι δεν γνωριζω γενικα πραγματα.
Οταν κανω συνδεση το XTREAMER με το PC μεσω USB βλεπω το εσωτερικο HDD του XTREAMER (το ειχα αγορασει απο PIXMANIA με εσωτερικο δισκο)
κανονικα μεταφερω αρχεια και ταινιες και υποτιτλους κανονικα.
Οταν ομως συνδεσω στο XTREAMER USB stick τοτε νεμεν το βλεπει αντιγραφω ταινιες (χειριστηριο 6 GOTO) κανονικα αλλα δεν βλεπει τα αρχεια .SRT
Μονο οταν διμηουργησω φακελο στο στικακι και το ονομασω π.χ. SRT τοτε αντιγραφω ολο το φακελο στο HDD του XTREAMER.
Τι γινεται ομως αν θελω να αντιγραψω καινουργιους υποτιτλους ξανα?
Δεν μπορω να ξαναονομασω τον φακελο SRT γιατι τοτε θα γινει overwrite και θα χαθουν οι αλλοι υποτιτλοι.
Θα ηθελα να κανω μεταφορα μεσω ασυρματου δικτυου αλλα δεν τα καταφερα.
Παω στα settings--->network του δινω για wireless το βρισκει κανονικα αλλα οταν παω να βρω τον δισκο του PC μου ζηταει username και password και δεν ξερω τι να κανω και σταματαω εκει.
Κατι αλλο το DTV για να δουλεψει θελει κεραια απο οτι καταλαβα.
Δεν ξερω αν εδω στον Αγιο Νικολαο Κρητης πιασω κανενα καναλι αν βαλω κεραια.
Μηπως ξερει κανεις τι κεραια πρεπει να βαλω και αν πιανω καναλια?
Συγνωμη αν κουρασα αλλα δεν το κατεχω το αντικειμενο...:chinscratch:
Last edited: