Re: Απάντηση: Re: Xtreamer Sidewinder 2
Αλλοίμονο αγαπητέ μου ...Εγώ προσπαθώ να είμαι όσο περισσότερο αντικειμενικός μπορώ και δεν "χαρίζομαι" σε κανέναν.
Ο αντιπρόσωπος είναι ο πρώτος ο οποίος ενημερώθηκε για τα στραβά του Sidewinder 2 , από τότε που ήρθε στην Ελλάδα αφού τότε δεν είχε βγεί το firmware που διόρθωνε τα πάμπολλα bugs που είχε . Οταν βγήκε το firmware αυτό που απέμεινε κατά την διάρκεια της δικής μου χρήσης είναι η ταχύτητα του gui που για μένα δεν είναι ακαριαία , έτσι όπως μου αρέσει και δεν αντιμετώπισα κανένα τυχαίο restart. To μόνο restart που είχα δημιουργήθηκε εξ αιτίας μου .
Διαβαζοντας το νημα καταλαβα οτι τουλαχιστον στο θεμα της διαμαρτυριας στο site της xreamer πρωτοστατησες και μαλιστα σε μπαναρανε .
Αυτο που δεν μπορω να καταλαβω ειναι γιατι ενω οπως φαινεται ειχες λογω του powerbuy αρκετα συχνα επαφες με τον εδω αντιπροσωπο και απεκτησες μια οικειοτητα και γνωριμια δεν του μετεφερες την απογοητευση και την αγανακτιση των παιδιων που αγορασαν την συσκευη .
Σε παρακαλω μην παρεξηγησεις την απορια μου δεν υπονοω κατι απλα μου κανει εντυπωση οτι μου ειπε οτι δεν γνωριζε τιποτα για τα προβληματα τησς συσκευης
Αλλοίμονο αγαπητέ μου ...Εγώ προσπαθώ να είμαι όσο περισσότερο αντικειμενικός μπορώ και δεν "χαρίζομαι" σε κανέναν.
Ο αντιπρόσωπος είναι ο πρώτος ο οποίος ενημερώθηκε για τα στραβά του Sidewinder 2 , από τότε που ήρθε στην Ελλάδα αφού τότε δεν είχε βγεί το firmware που διόρθωνε τα πάμπολλα bugs που είχε . Οταν βγήκε το firmware αυτό που απέμεινε κατά την διάρκεια της δικής μου χρήσης είναι η ταχύτητα του gui που για μένα δεν είναι ακαριαία , έτσι όπως μου αρέσει και δεν αντιμετώπισα κανένα τυχαίο restart. To μόνο restart που είχα δημιουργήθηκε εξ αιτίας μου .