και περα απο τα να δεις στο pc σου , ετοιμασε την library σου με τον δισκο με τις ταινιες και θα εισαι και ετοιμοςΝαι βρε παιδιά το καταλαβαίνω, αλλά πως να αρχίσω να διαβάζω εάν δεν το έχω μπροστά μου... ?
Κάτσε να το πάρω πρώτα κ μετά θα κάτσω να ασχοληθώ, έτσι και αλλιώς όπως πάει το πράγμα, θα έχει αλλάξει έκδοση το XBMC, μέχρι τότε...
:BDGBGDB55:
Αυτό είναι καλή φάση ...!και περα απο τα να δεις στο pc σου , ετοιμασε την library σου με τον δισκο με τις ταινιες και θα εισαι και ετοιμος![]()
onlineN δοκιμασε και το στικακι με την τηλεοραση να δεις αν δουλευει XBMC-ετσι απο περιεργεια δλδ
Εγώ μίλησα με τον εισαγωγέα πριν λίγο. Του εξέφρασα την ταπεινή μου άποψη...(και διορθώστε με όσοι έχετε διαφορετική γνώμη..) :
1) Δεν καταλαβαίνω το λόγο της προσθήκης 8gb ssd δίσκου. Εάν θελήσω να βάλω δίσκο ssd ΔΕΝ θα πάρω κάποιον των 8gb.
2)Είναι προτιμότερο να επικεντρωθούν στο να φτιάξουν έναν οδηγό και τις προυποθέσεις να κάνει κάποιος dual boot στον σκληρό που εκείνος θέλει να αγοράσει στο μηχάνημα του. Εγώ π.χ. μπορεί να θέλω να βάλω έναν 320gb απλο Sata . Δική μου η τσέπη ...ότι θέλω κάνω. Σωστά?
Με το dual boot ένα θέλω ξεκινάω στα Windows ...ή ξεκινάω στο Everest 1.0 . Εχω όλες τις δυνατότητες στην διάθεσή μου και αποφασίζω τι με βολεύει. Αυτό είναι και το νόημα ενός τέτοιου μηχανήματος.
Εξ' άλλου...τι χρησιμεύει το εικονίδιο των Windows στο start up του interface του Ultra ?
Υ.Γ. Οτι συζήτησα μαζί του μου είπε ότι θα το μεταφέρει στην Xtreamer...
υπαρχει δισκος ssd 8 Gb?
Καλά, όσο αφορά το κόστος του μην το δένετε.. σε επίπεδο OEM όλα αυτά είναι σχεδόν τζάμπα.. Επίσης, το ότι είναι SSD δεν σημαίνει απαραίτητα ότι θα είναι και γρήγορος.. το netbook μου είχε μέσα SSD (8GB αν θυμάμαι καλά) ο οποίος ήταν πιο αργός από floppy drive..
O ssd 8gb θα ειναι παναργος και παμφθηνος.Δεν υπαρχει αμφιβολια.
Αν βολεψει με το οπενελεψ , καλως.Για οτιδηποτε αλλο θα ειναι αχρηστος.
Νικο τελικα η προσθηκη του δισκου ακυρωνει το στικακι?
και περα απο τα να δεις στο pc σου , ετοιμασε την library σου με τον δισκο με τις ταινιες και θα εισαι και ετοιμος![]()
Ρε παιδιά με έχει τσακίσει το xbmc, κάνει ποοοολύ αργά τα library update.. Τι μπορώ να κάνω?
:bigcry:
αν εχεις καμια 800αρια ταινιες μην περιμενεις και θαυματαΡε παιδιά με έχει τσακίσει το xbmc, κάνει ποοοολύ αργά τα library update.. Τι μπορώ να κάνω?
:bigcry:
αν εχεις καμια 800αρια ταινιες μην περιμενεις και θαυματα
Κανενα νεο για το ποτε θα παραλαβουμε εχουμε??
Γύρω στις 25/6 απ' ότι ξέρω.
Καλησπέρα, μπορώ να ρωτήσω από που το ξέρεις αυτό; Σύμφωνα με τον αντιπρόσωπο, με τον οποίο μίλησα την Παρασκευή, δεν υπάρχει κάποια επίσημη απάντηση από την Xtreamer ακόμη, ενώ την περίμενε στο τέλος αυτής της εβδομάδας.
Γύρω στις 25/6 απ' ότι ξέρω.
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.