Re: Απάντηση: Re: Xtreamer Ultra Power Buy
Ναι μη τα ξεχάσω

Μadpax οταν ερθεις φερε και κανενα media player μαζι σου![]()
Ναι μη τα ξεχάσω
Μadpax οταν ερθεις φερε και κανενα media player μαζι σου![]()
εκτελωνισμός; απο που ερχεται;Απ'ότι βλέπετε....παρελήφθη το πρώτο Xtreamer Ultra στην Ελλάδα.
Πριν μαζευτούμε στου zilmer :
Φορτίζω το απίθανο keyboard
Φορμάρω ένα 2,5" WD να του περάσω εσωτερικά αφού εγκαταστήσω Win7 (να δούμε πως τα πάει και μ'αυτό )
Επίσης θα εγκαταστήσω το OS (προτείνεται κι απ'την Xtreamer στο user manual) αφού κάνει πιο γρήγορο boot αλλά και performance.
(Ισως βάλω και το AEON skin στον XBMC γιατί είναι απαράμιλλο.)
Δεν το έχω θέσει ακόμα σε λειτουργία πριν το τεστ,ώστε να γράψω κι άλλα.
Αυτά προς το παρόν.
Α! Να θυμίσω σε όλους ότι το Ultra κόστισε : 249 + 35 + 120 (φπα+εκτελωνισμός) = 404 ευρά.....( έλεος.....)
Δεν συμφέρει για μεμονωμένη παραγγελία από την Xtreamer ........
Τι θα τα κάνετε όλα αυτά; Έχετε την εντύπωση ότι θα προλάβετε να τα συνδέσετε καν;![]()
αν ερθει το Β1 , εγω δεν εχω ουτε ενα δισκακι BR.Μονο BR στον δισκο (full δομη).
Τι θα τα κάνετε όλα αυτά;
Το dinovo ειναι bluetouth, ενω το αλλο ir (καποια στιγμη ειχα και τα δυο) και τα δυο εχουν τα + και τα -.Βεβαια το πρωτο το ειχα παρει 100+ ευρω πριν 2-3 χρονια και το δευτερο 30 πριν μερικους μηνες.Το Logitech diNovo Mini είναι καλύτερο (αρκετά ακριβότερο όμως)
Θελει (το ir) να ειναι σχετικα κοντα το pc και ακομα καλυτερα ο usb πομπος να εχει οπτικη επαφη με το keyboαrd ,τo bluetooth δεν εχει τετοιο προβλημα και γενικα ειναι καλυτερα (αλλα 100 ευρο ειναι πολλα).αν ειναι ir τοτε δεν <πιανει> μακρυα (~3,4 μετρα).Κανω λαθος?
Το εχω στα 3 μετρα (δεν το δοκιμασα σε μεγαλυτερη αποσταση)και το usb πομπο στο πισω μερος του pc.Παντως τρωει ψιλοκολληματα και ενας ευκολος τροπος να "ξυπνησει" ειναι να πατησεις το κουμπι που φωτιζει το πληκτρολογιο.Παντως μπορεις να το δουλεψεις και οριζοντιο και καθετα (το touchpad,εχει επιλογη με πατημα συγκεκριμενων κουμπιων) κρατωντας το σαν τηλεκοντρολ,επισης εχει laser pointer.Ειναι μια κομψη οικονομικη μ#@#α@kyrliot τι αποσταση πιανει χωρις προβληματα?
Το dinovo ειναι bluetouth, ενω το αλλο ir (καποια στιγμη ειχα και τα δυο) και τα δυο εχουν τα + και τα -.Βεβαια το πρωτο το ειχα παρει 100+ ευρω πριν 2-3 χρονια και το δευτερο 30 πριν μερικους μηνες.
Απ'ότι βλέπετε....παρελήφθη το πρώτο Xtreamer Ultra στην Ελλάδα.
Πριν μαζευτούμε στου zilmer :
Φορτίζω το απίθανο keyboard
Φορμάρω ένα 2,5" WD να του περάσω εσωτερικά αφού εγκαταστήσω Win7 (να δούμε πως τα πάει και μ'αυτό )
Επίσης θα εγκαταστήσω το OS (προτείνεται κι απ'την Xtreamer στο user manual) αφού κάνει πιο γρήγορο boot αλλά και performance.
(Ισως βάλω και το AEON skin στον XBMC γιατί είναι απαράμιλλο.)
Δεν το έχω θέσει ακόμα σε λειτουργία πριν το τεστ,ώστε να γράψω κι άλλα.
Αυτά προς το παρόν.
Α! Να θυμίσω σε όλους ότι το Ultra κόστισε : 249 + 35 + 120 (φπα+εκτελωνισμός) = 404 ευρά.....( έλεος.....)
Δεν συμφέρει για μεμονωμένη παραγγελία από την Xtreamer ........
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.