Xtreamer Ultra Power Buy

ασχετο, αν πορωθω...επαιξα και εχασα ε? :p

Δυστυχώς ναι .....Εμ.....αφού το λέμε τόσες μέρες .......

Τέλος πάντων ο αντιπρόσωπος μου είπε ότι η τιμή θα πάει στα λογικά της επίπεδα.
Τώρα....μετά το τέστ , εάν τα καταφέρω (και δεν με διαολοστείλει ο άνθρωπος) να οργανώσω ένα after review buy....θα δείξει.
Ομως δεν πρέπει να περιμένουμε πολλά σε επίπεδο τιμής.
Γιατί όσοι ρισκάρανε τώρα θα ωφεληθούν πολύ απ'ότι κατάλαβα και αυτός δεν θάχει καθόλου κέρδος. Προφανώς αυτό δεν μπορεί να ξαναγίνει ...

Απάντηση: Re: Xtreamer Ultra Power Buy

Δυστυχώς ναι .....Εμ.....αφού το λέμε τόσες μέρες .......

Τέλος πάντων ο αντιπρόσωπος μου είπε ότι η τιμή θα πάει στα λογικά της επίπεδα.
Τώρα....μετά το τέστ , εάν τα καταφέρω (και δεν με διαολοστείλει ο άνθρωπος) να οργανώσω ένα after review buy....θα δείξει.
Ομως δεν πρέπει να περιμένουμε πολλά σε επίπεδο τιμής.
Γιατί όσοι ρισκάρανε τώρα θα ωφεληθούν πολύ απ'ότι κατάλαβα και αυτός δεν θάχει καθόλου κέρδος. Προφανώς αυτό δεν μπορεί να ξαναγίνει ...

:Banane0::ADFADF1::ernaehrung004:

δεν πειραζει μωρε , θα φτιαξω κατι αλλο να εχουμε να τρωγομαστε :p ..απλα περιμενω να αναγγειλουν τα καινουργια μετρα λιτοτητας για να δω αν θα φυγω μεταναστης στο αζερμπαιτντζαν

Απάντηση: Re: Xtreamer Ultra Power Buy

ok κανενα προβλημα..και εγω επαναλαμβανω την προσκληση μου σε οποιον θελει να ερθει και εννοειται χωρις να ρωτησει

Θα ήθελα να έρθω................................
Τι ώρα θα γίνει το τεστ και σε ποιά περιοχή?

Re: Απάντηση: Re: Xtreamer Ultra Power Buy

Θα ήθελα να έρθω................................
Τι ώρα θα γίνει το τεστ και σε ποιά περιοχή?
λοιπον και για οποιον αλλον θελει να ερθει
Αυριο Τριτη , Πειραιας , Δραμας 188-190 , 2ος οροφος.... Τωρα για ωρα λεμε κατα τις 5 και μετα , στειλτε μνμ αν ειναι στον onlineN που το κανονιζει

Μερικές φωτογραφίες απο το Ultra στο http://www.avsforum.com/avs-vb/showthread.php?p=20279333

b9e6677e.jpg

9b28e977.jpg

0667d9e8.jpg

c2565d92.jpg

7c03a220.jpg

0b904e83.jpg

97f3bd46.jpg

καπου πηρε το αυτι μου οτι εχει προβληματα(diNovo)-τεσπα αυτα ειναι λεπτομερειες τωρα

Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Xtreamer Ultra Power Buy

λοιπον και για οποιον αλλον θελει να ερθει
Αυριο Τριτη , Πειραιας , Δραμας 188-190 , 2ος οροφος.... Τωρα για ωρα λεμε κατα τις 5 και μετα , στειλτε μνμ αν ειναι στον onlineN που το κανονιζει

Είναι η οδός μεταξύ Καλλέργη & Αγχιάλου?

Θα προσπαθήσω να έρθω, αν και είναι δύσκολη μέρα αύριο για μένα.

Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Xtreamer Ultra Power Buy

Οι μέρες αυτές φίλε μου ......είναι δύσκολες για όλους by default.
Ελα να δούμε το Ultra....όσο προλαβαίνουμε...γιατί σε λίγο μας βλέπω σαν τους Ισπανούς στις πλατείες .....:D

Το μηχάνημα παρελήφθη. Στα χέρια μου θα το έχω αύριο το πρωί.

@Zilmer : Θα επικοινωνήσουμε σήμερα το απόγευμα για να κανονίσουμε.
Και μιας και φτάσαμε πια στο προσκείμενο , όποιος θέλει να παρευρίσκεται ας μας το ξαναπεί.....

Παιδιά, θα έρθω κι εγώ είχα κάτι τρεχάματα και δεν μπόρεσα το σουκού, θα φέρω μαζί μου το Dune Prime 3.0, το Dune Smart H1 και το Mede8er 400X ...να τα τσεκάρουμε όλα μαζί να είμαστε κομπλέ και να βοηθηθούν και οι επίδοξοι αγοραστές των player :ernaehrung004:

Στείλτε μου ένα πμ με ώρα και διεύθυνση και θα είμαι εκεί !

Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Xtreamer Ultra Power Buy

ναι αυτη ειναι

Παιδιά, θα έρθω κι εγώ είχα κάτι τρεχάματα και δεν μπόρεσα το σουκού, θα φέρω μαζί μου το Dune Prime 3.0, το Dune Smart H1 και το Mede8er 400X ...να τα τσεκάρουμε όλα μαζί να είμαστε κομπλέ και να βοηθηθούν και οι επίδοξοι αγοραστές των player :ernaehrung004:

Στείλτε μου ένα πμ με ώρα και διεύθυνση και θα είμαι εκεί !

Μadpax οταν ερθεις φερε και κανενα media player μαζι σου :flipout::flipout::flipout::flipout::flipout:

Κατα τις 5 λεμε, αλλα επειδη θα κατσουμε ωρα , μην αγχωνεστε

Last edited:
οποιος θελει βοηθεια ή μπερδευτει ή θελει να ρωτησει πως να ερθει , 6977150015 ειναι το κινητο μου